καλά είσαι για να είσαι εσυ δημητρη38..λοιπόν επειδή λες ότι προλαβαίνει η γλώσσα σου,αυτά τα πλασιεδες κτλ σου τα γυρναω άμεσα..εγώ έχω πει ξεκάθαρα την γνώμη μου πολλές φορές..δεν υποστήριξα ποτε καμία εταιρια και επειδή δεν ειδες τι έγραψα,ΑΝ έβλεπες, εχω γραψει για dhi οτι δεν βαζουν πολλα grafts για να ξαναπας παλι και επισης δεν βαζουν τοσα επειδη μαλλον δεν μπορουν..το εχω πει και αλλες φορες αυτο..στο μονο που ειμαι υπερ με κυπρο και γενικα με εξωτερικο..η δικη μου γνωμη ειναι οτι μεγαλυτερες εμφυτευσεις πανω απο 1000 grafts ειναι επικυνδινες αλλα αλλο καπελο αυτο..όσον αφορά τον john έχω πει πολλές φορές ότι είναι ίσως το καλύτερο αποτέλεσμα που παίζει στο φόρουμ..μην τον συγκρινεις όμως με τον Κωστάκη γιατί έβαλε 1000 λιγότερα και είναι 6 μήνες ακομα.. τέλος!για πλασιέ που λες κτλ τώρα..καταρχήν δεν σου το επιτρέπω..τσιράκι δεν είμαι κανενός..γνωρίζω παρά παρά παρά πολλά για εμφυτεύσεις γιατί το ψάχνω πάνω από 10 χρόνια και τα λεφτά που έχω χαλάσει σε ταξίδια για consultation τα έχουν χαλάσει πολύ λίγοι εδώ μέσα..επισης εχω εμπειρια απο εμφυτευσεις απο το 1993 οταν ο πατερας μου εκανε την πρωτη εμφυτευση..είμαι μέλος σε ξένα φόρουμ από το 2006 και γενικά κάτι ξέρω,όχι όπως εσύ που λες τα δικά σου..που υποτίθεται σε κατέστρεψαν κτλ κτλ..ήσουν notwood 0 και πηγές για εμφύτευση!αν είναι δυνατόν..ανέβασε ρε μεγάλε φωτό να δούμε τι σου έκαναν..ψάχνω ξαναψαχνω και δεν βρίσκω πουθενά!!σε παιδάκια νομίζεις ότι μιλάς?? εγώ είμαι έτοιμος,αν οποιοσδήποτε πιστεύει ότι είμαι πλασιέ,να δώσω ονοματεπωνημο, διεύθυνση κτλ και να κάνει ότι νομίζει..ερχομαι και σε συναντηση αν θελετε..από επαρχία είμαι μεγάλε και είμαι άνεργος εδώ και καιρό..ουδεμία σχέση με καμία εταιρία!