LoverBoy, FUE, 1718 g, 15/6/2023

montecristo

Well-Known Member
Πηγαίνουν πολύ συντηρητικά. Ο συγκεκριμένος χρειαζόταν 3000-3500 μπροστά και μετά σε δεύτερη άλλα 2000-2500 πίσω.
κοίταξε όλοι δεν θέλουν να μπαίνουν σε 2 επεμβάσεις, σε κάθε περίπτωση μπορει να ξαναμπεί για αλλη μια για πύκνωση αφού έπιασε καλή φύτρωση κτλπ μετά αυτό ειναι το μόνο εύκολο να κάνει πύκνωση, αφού πέτυχε τον πρώτο στόχο της κάλυψης μεγάλης επιφάνειας χωρίς να έχει καραφλά σημεία. Επίσης το συζητάς με την κλινική αν θες 2 επεμβάσεις για μέγιστη πυκνότητα, ισα ισα αυτοί θα πάρουν και περισσότερα λεφτά αν σε πάνε με 2.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Ναι..επίσης εύκολα αποδεικνύεται το πόσα έχουν μπει.κανωντας μετρήσεις με κάμερα..τι εννοείς? Που είπαν αλλού ότι έβαλαν τάδε grafts και δεν ισχυ
στην τελική και αλλού σου λένε παραπάνω και τι να πιστέψεις!Θα κάτσεις να τα μετρήσεις?

ουν?

bobby

Well-Known Member
Ναι..επίσης εύκολα αποδεικνύεται το πόσα έχουν μπει.κανωντας μετρήσεις με κάμερα..τι εννοείς? Που είπαν αλλού ότι έβαλαν τάδε grafts και δεν ισχυ

ουν?
Αν ψάξεις στο φορουμ θα βρεις περιπτώσεις και εδώ που υπάρχει διαφορά (όχι απαραίτητα τεράστια αλλά ορατή) μεταξύ δηλωθέντων και πραγματικών (αυτά που θα περίμενες να δεις φυτρωμένα) αλλά συνήθως είναι λάθος στο μέτρημα ή χαμηλή φυτρωση ή αστοχία και όχι εξαπάτηση.

LoverBoy

Well-Known Member

ουν?
Λέω αυτό που γράφει ο φίλος bobby παρακάτω!Λόγω αστοχιών μερικές φορές μπορεί να υπάρχει κάποια απόκλιση ως προς το νούμερο!

jersey

Well-Known Member

ουν?

"Αξίζει να σημειώσω οτι όταν ο κύριος Γεωργίου με είδε και του είπα οτι έχω βάλει ήδη κοντά στα 2800 μοσχεύματα απάντησε ευγενικά αλλά κοφτά ότι ούτε τα μισά δεν σου έχουνε βάλει..!!!"

aeratos28

Just aeratos
Άλλο πράγμα αυτό που λες τώρα ,με αυτό που έκανα quote...επίσης,λόγω αστοχιών ,δεν γίνεται να υπάρχει απόκλιση.η απόκλιση,γίνεται οταν σε τρώει ο γιατρός..γι'αυτό σου λέω που εχεις δει να γίνεται αυτό για να τον κραξουμε ..το νήμα αυτό που έβαλε o jersey,δυστυχώς,δεν ήθελε ο νηματοθετης να κατονομάσει ποιος τον δούλεψε..όλοι ξέρουμε ,αλλά....
Λέω αυτό που γράφει ο φίλος bobby παρακάτω!Λόγω αστοχιών μερικές φορές μπορεί να υπάρχει κάποια απόκλιση ως προς το νούμερο!

LoverBoy

Well-Known Member
Άλλο πράγμα αυτό που λες τώρα ,με αυτό που έκανα quote...επίσης,λόγω αστοχιών ,δεν γίνεται να υπάρχει απόκλιση.η απόκλιση,γίνεται οταν σε τρώει ο γιατρός..γι'αυτό σου λέω που εχεις δει να γίνεται αυτό για να τον κραξουμε ..το νήμα αυτό που έβαλε o jersey,δυστυχώς,δεν ήθελε ο νηματοθετης να κατονομάσει ποιος τον δούλεψε..όλοι ξέρουμε ,αλλά....
Αυτό λέω φίλε μου!Αλλά αν με ρωτάς δεν πιστεύω ότι πάνε όλοι με τον σταυρό στο χέρι....Υπάρχουν και τέτοιοι γιατροί δυστυχώς σαν αυτόν που ανέφερ ο jersey!

Τελευταία επεξεργασία:

jersey

Well-Known Member
Αυτό λέω φίλε μου!Αλλά αν με ρωτάς δεν πιστεύω ότι πάνε όλοι με τον σταυρό στο χέρι....Υπάρχουν και τέτοιοι γιατροί δυστυχώς σαν του jersey!
Φίλε κάτι έχεις μπερδέψει εδώ. Δεν είναι δικό μου το νήμα που πόσταρα ουτε γιατρος μου. Τα λόγια του μέλους ανέβασα.
Διάβασε ξανά το νήμα που ανεβασα με την διορθωτική στον Γεωργίου και θα καταλάβεις από την περιγραφή του για ποιον γνωστό γιατρο που είναι και ενεργοσ εδώ στο φόρουμ αναφέρεται ο συγκεκριμένος…
αν και είσαι και νέο μελος δεν ξέρω αν παρακολουθούσες και πριν το φόρουμ

LoverBoy

Well-Known Member
Φίλε κάτι έχεις μπερδέψει εδώ. Δεν είναι δικό μου το νήμα που πόσταρα ουτε γιατρος μου. Τα λόγια του μέλους ανέβασα.
Διάβασε ξανά το νήμα που ανεβασα με την διορθωτική στον Γεωργίου και θα καταλάβεις από την περιγραφή του για ποιον γνωστό γιατρο που είναι και ενεργοσ εδώ στο φόρουμ αναφέρεται ο συγκεκριμένος…
αν και είσαι και νέο μελος δεν ξέρω αν παρακολουθούσες και πριν το φόρουμ
Σαν αυτόν που ανέφερε ο Jersey είναι το σωστό τότε το διορθώνω!

LoverBoy

Well-Known Member
Καλημέρα παιδιά!Γνωρίζει κανείς αν αλλοιώνει τον Αφρό μινοξιδίλης ως προς την δραστικότητα η συντήρηση του στο ψυγείο?Το κάνω γιατί τώρα καλοκαίρι δεν προλαβαίνει να βγεί και γίνεται νερό αμέσως αν δεν τον έχω ψυγείο!

edyuser1

Active Member
Καλημέρα παιδιά!Γνωρίζει κανείς αν αλλοιώνει τον Αφρό μινοξιδίλης ως προς την δραστικότητα η συντήρηση του στο ψυγείο?Το κάνω γιατί τώρα καλοκαίρι δεν προλαβαίνει να βγεί και γίνεται νερό αμέσως αν δεν τον έχω ψυγείο!
Οχι μια χαρα δεν εχει θεμα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Seneca Medical Group

Nikos- Εκπρόσωπος κλινικών Seneca Medical Group
Πηγαίνουν πολύ συντηρητικά. Ο συγκεκριμένος χρειαζόταν 3000-3500 μπροστά και μετά σε δεύτερη άλλα 2000-2500 πίσω.
Καλησπέρα σας,
Ο αριθμός μοσχευμάτων που μπορούν (και όχι πρέπει) να μπουν κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας είναι ένα θέμα και μια απόφαση που σχετίζεται με πολλές παραμέτρους. Αναφέρω μερικές από αυτές που οδηγούν κάθε φορά τη Seneca στο καλύτερο δυνατό σενάριο:

1. Κατάσταση δότριας
2. Αριθμός μοσχευμάτων που μπορεί να διαθέσει η δότρια συνολικά
3. Ο λόγος εξαγωγής (δλδ ο ΜΟ τριχών ανά μόσχευμα). Αν αυτός είναι υψηλός, μειώνεται ο αριθμός μοσχευμάτων που χρειάζεται να εξαχθούν.
4. Μελλοντικές ανάγκες στη λήπτρια (δλδ μέχρι ποιο NW μπορεί να φτάσει ο κάθε ασθενής τα επόμενα χρόνια). Με άλλα λόγια το πλάνο των μεταμοσχεύσεων που μπορεί να χρειαστούν στο μέλλον
5. Δυσκολία ή ευκολία εξαγωγής και τέλος και ίσως και πιο σημαντικό
6. Επιβίωση μοσχευμάτων. Είναι επιστημονικώς αποδεδειγμένο ότι όσο αυξάνεις την πύκνωση/εκ2 από ένα σημείο και έπειτα, τόσο μειώνεται η βιωσιμότητα των μοσχευμάτων. Προσοχή, δεν μιλάμε για πειραματικές δοκιμές σε 1 ή 10 εκατοστά, αλλά σε πραγματικές συνθήκες και αναλόγως τον ασθενή. Έτσι μπορεί για παράδειγμα σε έναν ασθενή να τοποθετηθούν 60 μοσχ/εκ2 και να επιβιώσουν τα 49 και σε έναν άλλο να μπουν 40 και να επιβιώσουν τα 39. Προφανώς αυτός με τα, τελικώς 49 επιβιώσαντα μοσχεύματα θα έχει μεγαλύτερη πυκνότητα από αυτόν με τα 39 αλλά θα έχει χάσει οριστικά και αμετάκλητα (11*Χ εκ2) μοσχεύματα από την αποθήκη του.

Βάσει όλων των παραπάνω αλλά και βάσει των επιθυμιών του κάθε ασθενή σχεδιάζουμε και πραγματοποιούμε τις μεταμοσχεύσεις στη Seneca. Δεν μας ενδιαφέρει ο εντυπωσιασμός και σε καμία περίπτωση στον «βωμό του καλού αποτελέσματος» δεν παραβλέπουμε όλες τις παραπάνω συνθήκες. Τέλος για εμάς, κάθε μόσχευμα είναι πολύτιμο και το αντιμετωπίζουμε ως ζώντα οργανισμό και υπό αυτή την έννοια το σεβόμαστε.

LoverBoy

Well-Known Member
2 μήνες και 14 μέρες περίπου παιδιά και έχει ξεκινήσει η φύτρωση!Τα μαλλιά μου τα έχω κουρέψει ψαλίδι 2 φορές(επάνω μέρος)και μηχανη γύρω 3 φορές!Μακραίνουν γρήγορα κάτι μάλλον που έχει να κάνει με την Μίνο!

Συνημμένα

• 1693309253416 (1).jpg
    1693309253416 (1).jpg
    1.6 MB · Προβολές: 220
  • 1693309253395.jpg
    1693309253395.jpg
    2.2 MB · Προβολές: 214
  • 1693309253399.jpg
    1693309253399.jpg
    1.8 MB · Προβολές: 208
  • 1693309253404.jpg
    1693309253404.jpg
    1.7 MB · Προβολές: 209
  • 1693309253412.jpg
    1693309253412.jpg
    2.2 MB · Προβολές: 219

Mpampiss3

Member
2 μήνες και 14 μέρες περίπου παιδιά και έχει ξεκινήσει η φύτρωση!Τα μαλλιά μου τα έχω κουρέψει ψαλίδι 2 φορές(επάνω μέρος)και μηχανη γύρω 3 φορές!Μακραίνουν γρήγορα κάτι μάλλον που έχει να κάνει με την Μίνο!
Όντως φιλε μου, για 2,5 μήνες έχουν μακρύνει αρκετά. Ν

Panoschania

Active Member
Ωραίος φίλε, έτσι και εγώ στο τρίμηνο και κάτι είχε αρχίσει και έδειχνε , εσύ είχες και λίγα μαλλιά και αρχίζει και δένει ωραία, βάζεις και μινοξ, φίνα και σε πάει γρήγορα και έχει μπουσταρει και τα παλιά μαλλιά, Είναι σαν να είσαι τέταρτο μήνα χωρίς μινοξ

LoverBoy

Well-Known Member
Ωραίος φίλε, έτσι και εγώ στο τρίμηνο και κάτι είχε αρχίσει και έδειχνε , εσύ είχες και λίγα μαλλιά και αρχίζει και δένει ωραία, βάζεις και μινοξ, φίνα και σε πάει γρήγορα και έχει μπουσταρει και τα παλιά μαλλιά, Είναι σαν να είσαι τέταρτο μήνα χωρίς μινοξ
Ευχαριστώ φιλαράκι μου!Σε παρακολουθώ βλέπω την εξέλιξη σου και χαίρομαι που σε έχει χαροποιήσει η νέα σου εικόνα!Κάνουμε ότι μπορούμε για να μην είμαστε άδειοι!Ξέρουμε ότι μαμά μαλλιά ξανά δεν έχει αλλά όσο να ναι μεγάλη διαφορά το πριν με το μετά!

Μπλουζα