Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ευχαριστώ φίλε μου!Μακάρι να πάνε καλά όλα γιατί πάνω απο όλα δεν είναι το οικονομικό αλλά η ψυχολογίαΦαίνεται να έχει ξεκινήσει η φυτρωση και μεγαλώνουν και γρήγορα τα μαλλιά σου. Πιστεύω θα πας πολύ καλά.
Να σαι καλά φιλαράκι μου!Ευχαριστώ πολύ η υπομονή πάνω σε αυτό τον τομέα είναι μονόδρομος!!!!Καλή ψυχολογία και όλα θα στρώσουν!Μπράβο φίλε!!
Είναι υπόθεση από το δίμηνο να βλέπεις βελτίωση στην εικόνα σου.
Υπομονή για τα καλύτερα!!
Ειναι και η δεύτερη σου επέμβαση από οτι βλέπω, οπότε ειναι πολυ σημαντικό να πάει καλά αυτη..Ευχαριστώ φίλε μου!Μακάρι να πάνε καλά όλα γιατί πάνω απο όλα δεν είναι το οικονομικό αλλά η ψυχολογία
Ναι φίλε μου!Ακριβώς όπως τα λες!Επειδή το ξέρω για αυτό εύχομαι σε όλα τα παιδιά το καλύτερο!Είναι ψυχοφθόρο!Ειναι και η δεύτερη σου επέμβαση από οτι βλέπω, οπότε ειναι πολυ σημαντικό να πάει καλά αυτη..
Υπομονή φίλε, λίγο ακόμα έμεινε. Η πρώτη σου επέμβαση δεν ξέρεις ποσα περίπου grafts ήταν ; Για να δεις και τι απόθεμα έχεις γενικάΝαι φίλε μου!Ακριβώς όπως τα λες!Επειδή το ξέρω για αυτό εύχομαι σε όλα τα παιδιά το καλύτερο!Είναι ψυχοφθόρο!
Όχι φιλαράκι μου!Όταν τον ρώτησα μου είπε αυτά είναι βλακείες αλλά υπολογίζω κανένα 1,500 με 2,000 βάση αυτών που είδα!Υπομονή φίλε, λίγο ακόμα έμεινε. Η πρώτη σου επέμβαση δεν ξέρεις ποσα περίπου grafts ήταν ; Για να δεις και τι απόθεμα έχεις γενικά
Μια χαρά ! Άντε πάμε δυνατά !2 μήνες και 14 μέρες περίπου παιδιά και έχει ξεκινήσει η φύτρωση!Τα μαλλιά μου τα έχω κουρέψει ψαλίδι 2 φορές(επάνω μέρος)και μηχανη γύρω 3 φορές!Μακραίνουν γρήγορα κάτι μάλλον που έχει να κάνει με την Μίνο!
Να σαι Καλά Πανούλη!!!Και εσύ έχεις γίνει μπόμπα!Έκλεισες αρκετά!και δένει όλο μαζί ωραία!Μια χαρά ! Άντε πάμε δυνατά !
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Άντε άντε να αρχίσει να κλείνει φουλ σιγά σιγά !Χαιρετίζω όλα τα παιδιά!Έκλεισα 3 μήνες και 3 μέρες και όσο πάει νομίζω φουντώνει το μαλλί!
Μίνο πρωί βράδυ κάθε μέρα!Φίνα 1,25 μέρα παρα μέρα!Βιταμίνες Pilfood!Και Άγιος ο Θεός!προσπαθώ να τα στρώσω αλλά δεν μπορώ βέβαια και τα μακραίνω πλέον μπας και βρώ άκρη!Δεν το έχω με τις φώτο και το κνητό Xiaomi....Δεν φαίνεται καλά που έχει αρχίσει και σκάει το νέο Hairline!
Ευχαριστώ Πανούλη μου!!!Μακάρι!!!!!!Άντε άντε να αρχίσει να κλείνει φουλ σιγά σιγά !
Να σαι καλά φιλαράκι μου!Ελπίζω να φουντώσω και άλλο!!!Πολύ καλά πας φίλε για 3 μηνες. Αναμένουμε και τη συνέχεια σου !
Να σαι καλά bobby μου απο το στόμα σου και στου θεού το αυτί!!!!Εννοείται θα φουντώσεις και άλλο φιλαράκι! Ακόμα είσαι στην πολύ αρχή….