LoverBoy, FUE, 1718 g, 15/6/2023

TopBoy

Active Member
Φαίνεται να έχει ξεκινήσει η φυτρωση και μεγαλώνουν και γρήγορα τα μαλλιά σου. Πιστεύω θα πας πολύ καλά.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Φαίνεται να έχει ξεκινήσει η φυτρωση και μεγαλώνουν και γρήγορα τα μαλλιά σου. Πιστεύω θα πας πολύ καλά.
Ευχαριστώ φίλε μου!Μακάρι να πάνε καλά όλα γιατί πάνω απο όλα δεν είναι το οικονομικό αλλά η ψυχολογία

konelos

Active Member
Μπράβο φίλε!!
Είναι υπόθεση από το δίμηνο να βλέπεις βελτίωση στην εικόνα σου.
Υπομονή για τα καλύτερα!!

LoverBoy

Well-Known Member
Μπράβο φίλε!!
Είναι υπόθεση από το δίμηνο να βλέπεις βελτίωση στην εικόνα σου.
Υπομονή για τα καλύτερα!!
Να σαι καλά φιλαράκι μου!Ευχαριστώ πολύ η υπομονή πάνω σε αυτό τον τομέα είναι μονόδρομος!!!!Καλή ψυχολογία και όλα θα στρώσουν!

TopBoy

Active Member
Ευχαριστώ φίλε μου!Μακάρι να πάνε καλά όλα γιατί πάνω απο όλα δεν είναι το οικονομικό αλλά η ψυχολογία
Ειναι και η δεύτερη σου επέμβαση από οτι βλέπω, οπότε ειναι πολυ σημαντικό να πάει καλά αυτη..

TopBoy

Active Member
Ναι φίλε μου!Ακριβώς όπως τα λες!Επειδή το ξέρω για αυτό εύχομαι σε όλα τα παιδιά το καλύτερο!Είναι ψυχοφθόρο!
Υπομονή φίλε, λίγο ακόμα έμεινε. Η πρώτη σου επέμβαση δεν ξέρεις ποσα περίπου grafts ήταν ; Για να δεις και τι απόθεμα έχεις γενικά

LoverBoy

Well-Known Member
Υπομονή φίλε, λίγο ακόμα έμεινε. Η πρώτη σου επέμβαση δεν ξέρεις ποσα περίπου grafts ήταν ; Για να δεις και τι απόθεμα έχεις γενικά
Όχι φιλαράκι μου!Όταν τον ρώτησα μου είπε αυτά είναι βλακείες αλλά υπολογίζω κανένα 1,500 με 2,000 βάση αυτών που είδα!

ch7.panos

Well-Known Member
2 μήνες και 14 μέρες περίπου παιδιά και έχει ξεκινήσει η φύτρωση!Τα μαλλιά μου τα έχω κουρέψει ψαλίδι 2 φορές(επάνω μέρος)και μηχανη γύρω 3 φορές!Μακραίνουν γρήγορα κάτι μάλλον που έχει να κάνει με την Μίνο!
Μια χαρά ! Άντε πάμε δυνατά !

LoverBoy

Well-Known Member
Χαιρετίζω όλα τα παιδιά!Έκλεισα 3 μήνες και 3 μέρες και όσο πάει νομίζω φουντώνει το μαλλί!
Μίνο πρωί βράδυ κάθε μέρα!Φίνα 1,25 μέρα παρα μέρα!Βιταμίνες Pilfood!Και Άγιος ο Θεός!προσπαθώ να τα στρώσω αλλά δεν μπορώ βέβαια και τα μακραίνω πλέον μπας και βρώ άκρη!Δεν το έχω με τις φώτο και το κνητό Xiaomi....Δεν φαίνεται καλά που έχει αρχίσει και σκάει το νέο Hairline!

Συνημμένα

• 1694985394735.jpg
    1694985394735.jpg
    915.8 KB · Προβολές: 190
  • 1694985394738.jpg
    1694985394738.jpg
    625.8 KB · Προβολές: 184
  • 1694985394742.jpg
    1694985394742.jpg
    577.7 KB · Προβολές: 188
  • 1694985394745.jpg
    1694985394745.jpg
    1.7 MB · Προβολές: 181
  • 1694985394749.jpg
    1694985394749.jpg
    1.2 MB · Προβολές: 188

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ch7.panos

Well-Known Member
Χαιρετίζω όλα τα παιδιά!Έκλεισα 3 μήνες και 3 μέρες και όσο πάει νομίζω φουντώνει το μαλλί!
Μίνο πρωί βράδυ κάθε μέρα!Φίνα 1,25 μέρα παρα μέρα!Βιταμίνες Pilfood!Και Άγιος ο Θεός!προσπαθώ να τα στρώσω αλλά δεν μπορώ βέβαια και τα μακραίνω πλέον μπας και βρώ άκρη!Δεν το έχω με τις φώτο και το κνητό Xiaomi....Δεν φαίνεται καλά που έχει αρχίσει και σκάει το νέο Hairline!
Άντε άντε να αρχίσει να κλείνει φουλ σιγά σιγά !

JimKan1

Well-Known Member
Ολα φυσιολογικα, τωρα ξεκιναει το εργο, μπροστα ετσι κι αλλιως ειχες αρκετες τριχες, πιο πισω ειναι το θεμα να κλεισεις.

Μπλουζα