LoverBoy
Well-Known Member
Ελπίζωω!!!!!!!Να σαι καλά για τα καλά σου λόγια!!!Πολυ ωραιος σε λιγο η αραιωση για σενα θα ειναι παρελθον
Ελπίζωω!!!!!!!Να σαι καλά για τα καλά σου λόγια!!!Πολυ ωραιος σε λιγο η αραιωση για σενα θα ειναι παρελθον
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Νομίζω έχει βοηθήσει και η Φίνα+Μίνο στην γρήγορη εξέλιξη!!!Να σαι καλά!Για 3μηνο είσαι μπόμπα!
Μπροστά είχα ένα εκατοστό πυκνότητα και απο εκεί πε πέρα το χάος!Ελπίζω να κλείσει με μια ομοιόμορφη εικόνα αν και έτσι φαίνεται πως πάει!Να σαι καλά φίλε μου!Ολα φυσιολογικα, τωρα ξεκιναει το εργο, μπροστα ετσι κι αλλιως ειχες αρκετες τριχες, πιο πισω ειναι το θεμα να κλεισεις.
Ισχύει αυτό που λες φίλε μου!Αλλά ήδη βλέπω διαφορά!Μακάρι να έχω μια κάλυψη αξιοπρεπείς και θα είμαι ικανοποιημένος!Ελπίζω να βοηθήσει και η Φίνα!Ειχες γενική αραίωση παντού από οτι φαινεται. Τα μοσχεύματα δεν ειναι πολλά για να κλείσεις τις επιφάνειες, καθώς ειναι και μεγάλη η επιφάνεια που ειχες να καλύψεις αλλά σίγουρα έχει ξεκινήσει να βελτιώνεται η εικόνα σου και ειναι ακόμα πολυ νωρίς, οπότε έχεις να δεις πολυ βελτίωση ακόμα..
Πολύ καλά πας φίλε για 3μιση μηνες.Καλησπέρα Ξανά!Συμπλήρωσα 3,5 μήνες απο τηνημέρα της ΜΜ και όσο πάει φουντώνει το μαλλί!Σε σκιερό μέρος κλέβει η φώτο!Κάτω απο φως δείχνει λίγο αραιό αλλά πιστεύω θα κλείσει σιγά σιγά!Υπενθυμίζω ότι παίρνω Φίνα 1,25 μέρα παρα μέρα Μίνο πρωί βράδυ και Βιταμίνες 2 την ημέρα!Έχω τραβήξει και μια με μουσκεμένο μαλλί(Πάνος style)!Και 2 μακρυνές να δείτε πόσο πυκνά φαίνονται απο μακριά χαχα!Τα μακραίνω τα πάνω για αυτό και αυτή η εικόνα!Το νέο Hairline παίρνει σιγά σιγά μορφή!
Να σαι καλά Αδερφέ σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!Ναί ο Dr Γούναρης απο την αρχή μέχρι το τέλος της διαδικασίας μου έδειξε ότι ήξερε την δουλειά του και ένιωσα ασφαλής που θεωρώ είναι το σημαντικότερο!Δεν σταματήσαμε να μιλάμε και περάσαμε ευχάριστα την όλη διαδικασία!Πολύ καλά πας φίλε για 3μιση μηνες.
Ο Dr Γούναρης είναι έμπειρος γιατρος με πολύ καλά αποτελέσματα όποτε πιστεύω θα πας και εσύ πολυ καλά !
Μου την Κατέβασε 1 εκατοστό ακριβώς!Ήμουν απο την μέση των φρυδιών στο 8 και πήγαμε στο 7.Μια χαρά φαινεται να πηγαίνεις και ειναι και πολυ νωρίς ακόμα. Την hairline πόσο την κατεβάσατε σε σχέση με εκεί που ήταν πριν την επέμβαση ;
Κατάλαβα..Πολύ σημαντικό αυτό φιλε πάντως, να ασχολείται μόνο ο γιατρός με το κεφάλι σου και να κάνει όλη την επέμβαση αυτός, και όχι απλά ο γιατρός να κάνει ένα μικρό μέρος (πχ απλά να ανοίγει τις υποδοχές στη λήπτρια) και να παραδίδει τη σκυτάλη στις νοσηλεύτριες για τα υπόλοιπα και να φεύγει από το χώρο του χειρουργείου. Αυτό σου εμπνέει και μεγαλύτερη ασφάλεια όπως λες.Να σαι καλά Αδερφέ σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!Ναί ο Dr Γούναρης απο την αρχή μέχρι το τέλος της διαδικασίας μου έδειξε ότι ήξερε την δουλειά του και ένιωσα ασφαλής που θεωρώ είναι το σημαντικότερο!Δεν σταματήσαμε να μιλάμε και περάσαμε ευχάριστα την όλη διαδικασία!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Έτσι είναι ακριβώς και το τονίζω αυτό διότι ήταν και ένας απο τους λόγους που επέλεξα αυτή την Κλινική!Κατάλαβα..Πολύ σημαντικό αυτό φιλε πάντως, να ασχολείται μόνο ο γιατρός με το κεφάλι σου και να κάνει όλη την επέμβαση αυτός, και όχι απλά ο γιατρός να κάνει ένα μικρό μέρος (πχ απλά να ανοίγει τις υποδοχές στη λήπτρια) και να παραδίδει τη σκυτάλη στις νοσηλεύτριες για τα υπόλοιπα και να φεύγει από το χώρο του χειρουργείου. Αυτό σου εμπνέει και μεγαλύτερη ασφάλεια όπως λες.
Ευχαριστώ αδερφέ να είσαι καλά!Και σε εσένα εύχομαι το ίδιο να φτιάξει η ψυχολογία μας ρε φίλε!Μπράβο ρε φίλε, ήδη πολύ καλύτερη η εικόνα σου από τις πρώτες φωτογραφίες που είχες βάλει! Έχεις μπροστά σου 8 μήνες που κάθε μήνα θα νιώθεις όλο και πιο ωραία με το κεφάλι σου, να το ευχαριστηθείς!![]()
Να σαι καλά φίλε μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!Ναι η θεραπεία είναι το 50% του αποτελέσματος πλέον το πιστεύω φουλ!Είναι ακριβώς όπως τα λες!Ξέχασα να πω ότι λαμβάνω και βιταμίνες PilfoodΥγιειές και νεανικό μαλλί αποκτάς σιγά σιγά φίλε, και ακόμη τώρα ξεκινάς αφού είσαι 4μηνο.
Για ακόμη μια φορά ο συνδυασμός φίνα+ΜΜ είναι το ιδανικό που μπορεί κάποιος να κάνει για να πάρει το μέγιστο αποτέλεσμα, συμβάλλοντας την ίδια ώρα και στην ομοιογένεια μεταξύ μεταμοσχευμένων και μη μαλλιών.
Καλή συνέχεια εύχομαι στους επόμενους μήνες.