LoverBoy, FUE, 1718 g, 15/6/2023

Antonis80

Active Member
Καλησπέρα σε όλους και πάλι!Αισίως εχθές έκλεισα τον 5ο μήνα απο την ΜΜ!Πάμε καλά αν και η Β ζώνη μου αργεί λίγο περισσότερο πιστεύω ότι μέχρι το χρόνο θα έχει κλείσει και άλλο!
Φιναστερίδη ανέβασα σε 5 φορές x 1,25mg 6,25 ημερησίως και μίνο καθημερινά!Συνεχίσω να λαμβάνω βιταμίνες και D 2000!
Θα ξανα επισημάνω ότι παίζει σημαντικό ρόλο η θεραπεία!Μαλλί φιξαρισμένο με τζελ στεγνωμένο φυσικά χωρίς πιστολάκι!Φωτογραφία με selfie καμερα!
Εξαιρετικό αποτέλεσμα loverboy με πολύ ωραια φυσικότητα…

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

edyuser1

Active Member
Πολυ ωραιο αποτελεσμα και ειναι και πολυ νωρις κιολας ε.τωρα ξαναειδα πως ησουν πριν αλλος ανθρωπος μονο σε 5 μηνες τετοια αλλαγη.

LoverBoy

Well-Known Member
Εξαιρετικό αποτέλεσμα loverboy με πολύ ωραια φυσικότητα…
Ευχαριστώ πολύ!Η αλήθεια είναι ότι δείχνει φυσικό και αυτό μου αρέσει πολύ ήταν κάτι που ήθελα ένα όμορφο τουλάχιστον hairline!

Τελευταία επεξεργασία:

LoverBoy

Well-Known Member
Πολυ ωραιο αποτελεσμα και ειναι και πολυ νωρις κιολας ε.τωρα ξαναειδα πως ησουν πριν αλλος ανθρωπος μονο σε 5 μηνες τετοια αλλαγη.
Ναι είναι όντως μεγάλη αλλαγή φίλε μου!Βοήθησαν όλα!Η ΜΜ,η Θεραπεία,η περιποίηση!έκανα ότι μπορούσα και τελικά δείχνει να έπιασε!

Supermario158

Active Member
Καλησπέρα σε όλους και πάλι!Αισίως εχθές έκλεισα τον 5ο μήνα απο την ΜΜ!Πάμε καλά αν και η Β ζώνη μου αργεί λίγο περισσότερο πιστεύω ότι μέχρι το χρόνο θα έχει κλείσει και άλλο!
Φιναστερίδη ανέβασα σε 5 φορές x 1,25mg 6,25 ημερησίως και μίνο καθημερινά!Συνεχίσω να λαμβάνω βιταμίνες και D 2000!
Θα ξανα επισημάνω ότι παίζει σημαντικό ρόλο η θεραπεία!Μαλλί φιξαρισμένο με τζελ στεγνωμένο φυσικά χωρίς πιστολάκι!Φωτογραφία με selfie καμερα!
Σαν να μην έχεις κάνει τίποτα στα μαλλιά σου φυσικότατο με ωραία πυκνότητα !

jersey

Well-Known Member
ωραίος φιλε και έχεις ακόμα αρκετά περιθώρια βελτίωσης. Να το χαιρεσαι

cristiano

Member
Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα φίλε. Την επόμενη φορά πχ στο 6μηνο προσπάθησε να βγάλεις φωτο με περισσότερο φως. Όσο για τη μινοξ θα πρότεινα να συνεχίσεις 2 φορες τη μερα μεχρι το 12μηνο για να σου δώσει το max. Μετά μείωσε σε 1 φορα τη μερα για συντηρηση. Εγω χρησιμοποιω υγρο της Hairway. Χρησιμοποιούσα της Johnson (original regaine) αλλά μου προκαλούσε φοβερή ξηροδερμία.

LoverBoy

Well-Known Member
Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα φίλε. Την επόμενη φορά πχ στο 6μηνο προσπάθησε να βγάλεις φωτο με περισσότερο φως. Όσο για τη μινοξ θα πρότεινα να συνεχίσεις 2 φορες τη μερα μεχρι το 12μηνο για να σου δώσει το max. Μετά μείωσε σε 1 φορα τη μερα για συντηρηση. Εγω χρησιμοποιω υγρο της Hairway. Χρησιμοποιούσα της Johnson (original regaine) αλλά μου προκαλούσε φοβερή ξηροδερμία.
Nα σαι καλά φίλε μου!Θεραπεία το 50% του αποτελέσματος!Η αλήθεια είναι ότι μίνο απο την κλινική μου είπαν μέχρι το 6 μηνο πρωί βράδυ!Μπορεί να συνεχίσω μέχρι και τον χρόνο αλλά το σκέφτομαι μήπως μετά το 6 μηνο κάνω μόνο μια φορά χρήση καθώς φοβάμαι σχετικά με το κολλαγόνο και σχετικά σπασίματα που είδα στο μέτωπο!Δεν ξέρω κατα πόσο ευθύνεται η μίνο αλλά πριν σίγουρα δεν είχα τέτοιο θέμα!Αφρό βάζω regaine γιατί τα υγρά μου προκαλούσαν και εμένα φαγούρα!Όσο για τις φώτο θα προσπαθήσω αν και όλες τις έχω βγάλει στην ίδια θέση για σχετική σύγκριση και είναι κάτω απο λάμπα γραφείου με σέλφιε κάμερα!Μη νομίζεις ότι το έχω και πολύ! ;)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

leo

Member
Καλημερα φιλε παρα πολυ καλη δουλεια να τα χαιρεσαι αλλα εαν δειτε φωτος αποτελεσματων της κλινικης στο site τους ζητημα να ειναι 3σ περιπτωσεις παρα πολυ καλες δειτε κ θα καταλαβετε

LoverBoy

Well-Known Member
Καλημερα φιλε παρα πολυ καλη δουλεια να τα χαιρεσαι αλλα εαν δειτε φωτος αποτελεσματων της κλινικης στο site τους ζητημα να ειναι 3σ περιπτωσεις παρα πολυ καλες δειτε κ θα καταλαβετε
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!Κοίτα οι φώτο στο site τους θα έλεγα είναι ρεαλιστικές αν και λίγες!...απο εκεί και πέρα απο προσωπική εμπειρία όλο το προσωπικό απο το γιατρό μέχρι τις νοσηλεύτριες με έκαναν να νιώσω άνετα και ασφαλής καθώς την επέμβαση απο την αρχή μέχρι το τέλος την έκανε ο ίδιος ο γιατρός!
Είναι καλό λοιπόν για εμάς που δεν διαθέτουμε μεγάλο μπάτζετ για ΜΜ να απολαμβάνουμε τέτοιου είδους ιατρικές επεμβάσεις σε ένα χώρο πεντακάθαρο και προσεγμένο που θυμίζει κλινική για μεγαλύτερες και βαθύτερες τσέπες!
Η αγορά σίγουρα είναι ανοιχτή και ο καθένας επιλέγει με γνώμονα την ασφάλεια,την εμπιστοσύνη,την τσέπη!
Τονίζω πάντα όμως ότι την μισή δουλειά την κάνει η θεραπεία καθώς ανασταίνει τα αδύναμα μαλλιά που υπάρχουν ήδη!

LoverBoy

Well-Known Member
Καλημέρα Καλή εβδομάδα και καλές γιορτές να έχουμε όλοι παιδιά με υγεία πάνω απ'ολα σας εύχομαι και μαλλιά στην κεφαλή μας!
Έκλεισα 6 μηνο και στέλνω μια ενημέρωση!Η Α ζώνη μέχρι και μέση Β με έχει πάει καλά προς το παρόν!Η πυκνότητα απο εκεί κ πίσω χάνει λίγο αν και πιστεύω θα δώσει και απο θεραπεία καθώς υπήρχαν κάποια μαλλάκια απο πριν!Συνεχίζω κανονικά Μίνο πρωί κ βράδυ ανέβασα την Φίνα σε 6,25 εβδομάδα και λαμβάνω ακόμα βιταμίνες Pilfood και D τις οποίες θα κόψω όταν τελειώσουν καθώς λέει απο 3 εως 6 μήνες!Να πω ότι στις φώτο τα μαλλιά είναι φρεσκοκουρεμένα απο εμένα και στυλιζαρισμένα με τζελ καθώς ακόμα έχω το κόμπλεξ να πάω σε κουρείο λόγω ότι τόσα χρόνια ντρεπόμουν για την κατάσταση της κεφαλής μου!Με τις φωτογραφίες δεν το έχω παιδιά συγνώμη για τυχόν λάθη!

Συνημμένα

• 1702855390708.jpg
    1702855390708.jpg
    1 MB · Προβολές: 156
  • 1702855390715.jpg
    1702855390715.jpg
    1.3 MB · Προβολές: 145
  • 1702855390752.jpg
    1702855390752.jpg
    1.2 MB · Προβολές: 145
  • 1702855390756.jpg
    1702855390756.jpg
    621.4 KB · Προβολές: 632
  • 1702855390759.jpg
    1702855390759.jpg
    946.4 KB · Προβολές: 144
  • 1702855390743.jpg
    1702855390743.jpg
    1.1 MB · Προβολές: 145
  • 1702855390739.jpg
    1702855390739.jpg
    1.2 MB · Προβολές: 164
  • 1702855390729.jpg
    1702855390729.jpg
    702 KB · Προβολές: 168
  • 1702855390726.jpg
    1702855390726.jpg
    330.1 KB · Προβολές: 158
  • 1702855390746.jpg
    1702855390746.jpg
    1.1 MB · Προβολές: 160

g_pal

Active Member
Καλημέρα Καλή εβδομάδα και καλές γιορτές να έχουμε όλοι παιδιά με υγεία πάνω απ'ολα σας εύχομαι και μαλλιά στην κεφαλή μας!
Έκλεισα 6 μηνο και στέλνω μια ενημέρωση!Η Α ζώνη μέχρι και μέση Β με έχει πάει καλά προς το παρόν!Η πυκνότητα απο εκεί κ πίσω χάνει λίγο αν και πιστεύω θα δώσει και απο θεραπεία καθώς υπήρχαν κάποια μαλλάκια απο πριν!Συνεχίζω κανονικά Μίνο πρωί κ βράδυ ανέβασα την Φίνα σε 6,25 εβδομάδα και λαμβάνω ακόμα βιταμίνες Pilfood και D τις οποίες θα κόψω όταν τελειώσουν καθώς λέει απο 3 εως 6 μήνες!Να πω ότι στις φώτο τα μαλλιά είναι φρεσκοκουρεμένα απο εμένα και στυλιζαρισμένα με τζελ καθώς ακόμα έχω το κόμπλεξ να πάω σε κουρείο λόγω ότι τόσα χρόνια ντρεπόμουν για την κατάσταση της κεφαλής μου!Με τις φωτογραφίες δεν το έχω παιδιά συγνώμη για τυχόν λάθη!
Πολύ όμορφο αποτέλεσμα μέχρι στιγμής με ωραίο σχεδιασμό hairline και πολυ καλή φυσικότητα που δεν μπορει να καταλάβει κάποιος οτι ειναι μεταμόσχευση. Να το χαίρεσαι φιλε!

LoverBoy

Well-Known Member
Πολύ όμορφο αποτέλεσμα μέχρι στιγμής με ωραίο σχεδιασμό hairline και πολυ καλή φυσικότητα που δεν μπορει να καταλάβει κάποιος οτι ειναι μεταμόσχευση. Να το χαίρεσαι φιλε!
Ευχαριστώ πολύ αδερφέ!Μακάρι να μου δώσει λίγο ακόμα στην Β ζώνη!Ελπίζω και στην θεραπεία!

g_pal

Active Member
Ευχαριστώ πολύ αδερφέ!Μακάρι να μου δώσει λίγο ακόμα στην Β ζώνη!Ελπίζω και στην θεραπεία!
Θα βελτιωθεί κι άλλο μέχρι το 12μηνο. Γενικά είχες όμως μεγάλη επιφάνεια να καλύψεις και με 1700 grafts δεν κανεις θαύματα σε όλη αυτή την έκταση.

LoverBoy

Well-Known Member
Θα βελτιωθεί κι άλλο μέχρι το 12μηνο. Γενικά είχες όμως μεγάλη επιφάνεια να καλύψεις και με 1700 grafts δεν κανεις θαύματα σε όλη αυτή την έκταση.
Συμφωνώ φίλε μου!Χρειαζόταν παραπάνω κανονικά!Αλλά πιστεύω επειδή δεν ήμουν τελείως άδειος και είχα διάχυτη να δώσει και η θεραπεία και να το κλέψω λίγο!

Supermario158

Active Member
Για 1700 που έβαλες είσαι αστέρι ! Περίμενε το 12 μηνο συνέχισε την αγωγή και αν χρειαστεί μελλοντικά κανείς άλλη μια για πύκνωση στην β ζώνη . Έχει αλλάξει η εικόνα σου !

LoverBoy

Well-Known Member
Για 1700 που έβαλες είσαι αστέρι ! Περίμενε το 12 μηνο συνέχισε την αγωγή και αν χρειαστεί μελλοντικά κανείς άλλη μια για πύκνωση στην β ζώνη . Έχει αλλάξει η εικόνα σου !
Ευχαριστώ αδερφέ μου!Απο το στόμα σου και στου θεού το αυτί!!!!

Μπλουζα