LoverBoy, FUE, 1718 g, 15/6/2023

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Καλησπέρα παιδιά σε όλους!Σήμερα 4η μέρα επιστροφή στην εργασία και με προσοχή!Ήθελα να ρωτήσω αν είναι φυσιολογικό που το Οίδημα μου έχει πάρει ένα ελαφρύ χρώμα ώχρας στις φωτογραφίες δεν μπορεί να αποτυπωθεί αλλά λέω μήπως γνωρίζει κάποιος αν είναι φυσιολογικό!

Συνημμένα

• 1687170987196.jpg
    1687170987196.jpg
    1.1 MB · Προβολές: 187
  • 1687170987209.jpg
    1687170987209.jpg
    1.9 MB · Προβολές: 181

LoverBoy

Well-Known Member
Καλησπέρα παιδιά!Ήθελα να ρωτήσω επειδή νιώθω ένα αίσθημα πίεσης στο κέντρο πάνω στο κεφάλι(Ζώνη Β) Στο λούσιμο παρατήρησα όταν αγγίζω απαλά στους κροτάφους για ελαφρύ μασάζ δίνει απο εκεί σαν ηλεκτρισμό στο κέντρο της ζώνης Β!
Είναι οκ Αυτό?Θυμίζω ότι έκανα ΜΜ 15 Ιουνίου!Απλά λίγο με ανησυχεί

bobby

Well-Known Member
Καλησπέρα παιδιά!Ήθελα να ρωτήσω επειδή νιώθω ένα αίσθημα πίεσης στο κέντρο πάνω στο κεφάλι(Ζώνη Β) Στο λούσιμο παρατήρησα όταν αγγίζω απαλά στους κροτάφους για ελαφρύ μασάζ δίνει απο εκεί σαν ηλεκτρισμό στο κέντρο της ζώνης Β!
Είναι οκ Αυτό?Θυμίζω ότι έκανα ΜΜ 15 Ιουνίου!Απλά λίγο με ανησυχεί
Την λήπτρια θα την νιωθεις λες και φόραγες κράνος ώρες….για αρκετό διάστημα, μην ανησυχεις.

bobby

Well-Known Member
Άντε να δούμε φιλαράκι μου τουλαχιστόν να πιάσει τόπο ο κόπος μας!
Το πρώτο βήμα είναι πάντα η μισή δουλειά. Το μόνο που εύχομαι σε όλους μας είναι να έχουμε καλό ποσοστό φυτρωσης >95% αυτό είναι το σημαντικό.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Το πρώτο βήμα είναι πάντα η μισή δουλειά. Το μόνο που εύχομαι σε όλους μας είναι να έχουμε καλό ποσοστό φυτρωσης >95% αυτό είναι το σημαντικό.
Και τελικά ποιοί είναι οι παράγωντες που βοηθάνε στην πλήρη φύτρωση?

bobby

Well-Known Member
Χωρίς να είμαι ειδικός θα έλεγα όχι πολύ μεγάλες πυκνώσεις με την μία (δηλαδή τραύμα) δηλαδή γύρω ατο 45 για κανονικό πάχος τρίχας (punch 0,9-1mm) λίγο παραπάνω (50) για λεπτή (punch 0,85-0,75mm), απουσία αιματώματος (εξαρτάται από το προηγούμενο αλλά και από το φαρμακευτικό πρωτόκολλο), απουσία έκκρισης fibrin (αυτό το έμαθα πρόσφατα λόγω της ΜΜ μου - εξαρτάται από τον οργανισμό σου το πόσο τραύμα αντέχει αλλά και το φαρμακευτικό πρωτόκολλο νομίζω), την ικανότητα του γιατρού ή placer, την ιδιοσυγκρασία του οργανισμού σου.

LoverBoy

Well-Known Member
Χωρίς να είμαι ειδικός θα έλεγα όχι πολύ μεγάλες πυκνώσεις με την μία (δηλαδή τραύμα) δηλαδή γύρω ατο 45 για κανονικό πάχος τρίχας (punch 0,9-1mm) λίγο παραπάνω (50) για λεπτή (punch 0,85-0,75mm), απουσία αιματώματος (εξαρτάται από το προηγούμενο αλλά και από το φαρμακευτικό πρωτόκολλο), απουσία έκκρισης fibrin (αυτό το έμαθα πρόσφατα λόγω της ΜΜ μου - εξαρτάται από τον οργανισμό σου το πόσο τραύμα αντέχει αλλά και το φαρμακευτικό πρωτόκολλο νομίζω), την ικανότητα του γιατρού ή placer, την ιδιοσυγκρασία του οργανισμού σου.
Δηλαδή με λίγα λόγια Φιλαράκι μου ο Θεός βοηθός!!!!Σήμερα είδα να μου φεύγουν και τριχούλες σε σημεία που είχανε βάλει!

konelos

Active Member
Το μούδιασμα δεν φεύγει εύκολα, τρίμηνο είχα σημεία που τα ένιωθα μουδιασμένα.
Μίλησε και εσύ με το mod να μαζέψετε το νήμα σου, σωστό τίτλο και να μεταφερθεί στις παρουσιάσεις της seneca.

bobby

Well-Known Member
Βάστα γερά την πόλη!!!!Φεύγουν κάτι κακαδάκια και μαζί φεύγουν και οι τριχούλες με το λούσιμο!Είναι φυσιολογικό μου είπαν καθώς ο Θύλακας πλέον έχει δέσει και δεν υπάρχει πρόβλημα
Κανονικά στον 1ο μήνα βαριά 1,5 θα πέσουν τα φυτεμένα…… αν μένανε τότε θα κάναμε πάρτι…..και η φυτρωση θα ξεκινήσει στον 3ο και μέχρι τον 6-7 θα έχει δείξει κατά 70%

LoverBoy

Well-Known Member
Κανονικά στον 1ο μήνα βαριά 1,5 θα πέσουν τα φυτεμένα…… αν μένανε τότε θα κάναμε πάρτι…..και η φυτρωση θα ξεκινήσει στον 3ο και μέχρι τον 6-7 θα έχει δείξει κατά 70%
Ε μα δεν είναι μόνο η ταλαιπωρία που περνάμε να τα βάλουμε!Είναι η προσοχή μετά,η σκέψη πόσα θα πιάσουν,αν το κάνω σωστά!Και το χειρότερο απο όλα??ΗΠΙΟ ΣΕΞ!χαχαχαχαχχαχα

bobby

Well-Known Member
Η ταλαιπωρία είναι για καμιά 10αριά ημερες μέχρι να φύγουν τα πρηξίματα και να καθαρίσει το κεφάλι. Η προσοχή είναι δεδομένη μετά,
αλλά αυτό δεν είναι ταλαιπωρία είναι μέρος της γλυκιάς αναμονής…..

Μπλουζα