Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ευχαριστώ πολύ φιλαράκι μου!Αμήν!Καλη επιτυχία φίλε
Την λήπτρια θα την νιωθεις λες και φόραγες κράνος ώρες….για αρκετό διάστημα, μην ανησυχεις.Καλησπέρα παιδιά!Ήθελα να ρωτήσω επειδή νιώθω ένα αίσθημα πίεσης στο κέντρο πάνω στο κεφάλι(Ζώνη Β) Στο λούσιμο παρατήρησα όταν αγγίζω απαλά στους κροτάφους για ελαφρύ μασάζ δίνει απο εκεί σαν ηλεκτρισμό στο κέντρο της ζώνης Β!
Είναι οκ Αυτό?Θυμίζω ότι έκανα ΜΜ 15 Ιουνίου!Απλά λίγο με ανησυχεί
Αν και δεν έχω εμπειρία με κράνος αντιλαμβάνομαι τι εννοείς!Αυτό που αισθάνομαι είναι μια πίεση!!Την λήπτρια θα την νιωθεις λες και φόραγες κράνος ώρες….για αρκετό διάστημα, μην ανησυχεις.
Σιγά σιγά θα περάσει… το κράνος ως παρομοίωση το χρησιμοποίησε και ο Λορεντζο…Αν και δεν έχω εμπειρία με κράνος αντιλαμβάνομαι τι εννοείς!Αυτό που αισθάνομαι είναι μια πίεση!!
Άντε να δούμε φιλαράκι μου τουλαχιστόν να πιάσει τόπο ο κόπος μας!Σιγά σιγά θα περάσει… το κράνος ως παρομοίωση το χρησιμοποίησε και ο Λορεντζο…
Το πρώτο βήμα είναι πάντα η μισή δουλειά. Το μόνο που εύχομαι σε όλους μας είναι να έχουμε καλό ποσοστό φυτρωσης >95% αυτό είναι το σημαντικό.Άντε να δούμε φιλαράκι μου τουλαχιστόν να πιάσει τόπο ο κόπος μας!
ΑΜΗΝ!!!!Το πρώτο βήμα είναι πάντα η μισή δουλειά. Το μόνο που εύχομαι σε όλους μας είναι να έχουμε καλό ποσοστό φυτρωσης >95% αυτό είναι το σημαντικό.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Και τελικά ποιοί είναι οι παράγωντες που βοηθάνε στην πλήρη φύτρωση?Το πρώτο βήμα είναι πάντα η μισή δουλειά. Το μόνο που εύχομαι σε όλους μας είναι να έχουμε καλό ποσοστό φυτρωσης >95% αυτό είναι το σημαντικό.
Δηλαδή με λίγα λόγια Φιλαράκι μου ο Θεός βοηθός!!!!Σήμερα είδα να μου φεύγουν και τριχούλες σε σημεία που είχανε βάλει!Χωρίς να είμαι ειδικός θα έλεγα όχι πολύ μεγάλες πυκνώσεις με την μία (δηλαδή τραύμα) δηλαδή γύρω ατο 45 για κανονικό πάχος τρίχας (punch 0,9-1mm) λίγο παραπάνω (50) για λεπτή (punch 0,85-0,75mm), απουσία αιματώματος (εξαρτάται από το προηγούμενο αλλά και από το φαρμακευτικό πρωτόκολλο), απουσία έκκρισης fibrin (αυτό το έμαθα πρόσφατα λόγω της ΜΜ μου - εξαρτάται από τον οργανισμό σου το πόσο τραύμα αντέχει αλλά και το φαρμακευτικό πρωτόκολλο νομίζω), την ικανότητα του γιατρού ή placer, την ιδιοσυγκρασία του οργανισμού σου.
Εμένα τίποτα ακόμα…..Δηλαδή με λίγα λόγια Φιλαράκι μου ο Θεός βοηθός!!!!Σήμερα είδα να μου φεύγουν και τριχούλες σε σημεία που είχανε βάλει!
Βάστα γερά την πόλη!!!!Φεύγουν κάτι κακαδάκια και μαζί φεύγουν και οι τριχούλες με το λούσιμο!Είναι φυσιολογικό μου είπαν καθώς ο Θύλακας πλέον έχει δέσει και δεν υπάρχει πρόβλημαΕμένα τίποτα ακόμα…..
Κανονικά στον 1ο μήνα βαριά 1,5 θα πέσουν τα φυτεμένα…… αν μένανε τότε θα κάναμε πάρτι…..και η φυτρωση θα ξεκινήσει στον 3ο και μέχρι τον 6-7 θα έχει δείξει κατά 70%Βάστα γερά την πόλη!!!!Φεύγουν κάτι κακαδάκια και μαζί φεύγουν και οι τριχούλες με το λούσιμο!Είναι φυσιολογικό μου είπαν καθώς ο Θύλακας πλέον έχει δέσει και δεν υπάρχει πρόβλημα
Ε μα δεν είναι μόνο η ταλαιπωρία που περνάμε να τα βάλουμε!Είναι η προσοχή μετά,η σκέψη πόσα θα πιάσουν,αν το κάνω σωστά!Και το χειρότερο απο όλα??ΗΠΙΟ ΣΕΞ!χαχαχαχαχχαχαΚανονικά στον 1ο μήνα βαριά 1,5 θα πέσουν τα φυτεμένα…… αν μένανε τότε θα κάναμε πάρτι…..και η φυτρωση θα ξεκινήσει στον 3ο και μέχρι τον 6-7 θα έχει δείξει κατά 70%