LoverBoy, FUE, 1718 g, 15/6/2023

konelos

Active Member
Ε μα δεν είναι μόνο η ταλαιπωρία που περνάμε να τα βάλουμε!Είναι η προσοχή μετά,η σκέψη πόσα θα πιάσουν,αν το κάνω σωστά!Και το χειρότερο απο όλα??ΗΠΙΟ ΣΕΞ!χαχαχαχαχχαχα
Ελπίζω να μην έχεις καμία τρελογκόμενα που της αρέσουν τα σκαμπίλια στη φαλάκρα.
Το χειρότερο στάδιο για εμένα ήταν τα ψέκασμα με ορό όλη τη μέρα και τα πρώτα λουσίματα που νομίζω η βοήθεια από άλλο άτομο είναι απαραίτητη. Μετά ήταν όλα χαλαρά, ούτε ιδιαίτερες φαγούρες ούτε τίποτα, σταδιακά έβλεπα βελτίωση και με έκανε να νιώθω όλο και ποιο όμορφα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Ελπίζω να μην έχεις καμία τρελογκόμενα που της αρέσουν τα σκαμπίλια στη φαλάκρα.
Το χειρότερο στάδιο για εμένα ήταν τα ψέκασμα με ορό όλη τη μέρα και τα πρώτα λουσίματα που νομίζω η βοήθεια από άλλο άτομο είναι απαραίτητη. Μετά ήταν όλα χαλαρά, ούτε ιδιαίτερες φαγούρες ούτε τίποτα, σταδιακά έβλεπα βελτίωση και με έκανε να νιώθω όλο και ποιο όμορφα.
Σκαμπίλια ναι!Άλλα όχι στην Φαλάκρα!!!Πλέον είμαστε και εμείς τριχωτοί!!!Όσο για το ψέκασμα με τον ορό δεν με ταλαιπώρησε καθόλου!Με δρόσιζε κιόλας!Σκέψου να ήταν χειμώνας........Λούσιμο κάνω μόνος όρθιος κάτω απο το ντους με πολύ χαμηλή ροή νερού πρωί και βράδυ....Πάλι βολικό για καλοκαίρι!Τελικά νομίζω είναι η καλύτερη εποχή!

JimKan1

Well-Known Member
Σκαμπίλια ναι!Άλλα όχι στην Φαλάκρα!!!Πλέον είμαστε και εμείς τριχωτοί!!!Όσο για το ψέκασμα με τον ορό δεν με ταλαιπώρησε καθόλου!Με δρόσιζε κιόλας!Σκέψου να ήταν χειμώνας........Λούσιμο κάνω μόνος όρθιος κάτω απο το ντους με πολύ χαμηλή ροή νερού πρωί και βράδυ....Πάλι βολικό για καλοκαίρι!Τελικά νομίζω είναι η καλύτερη εποχή!
το οτι θα πρεπει να φορας ολο το καλοκαιρι καπελο στο ειπαν;

Επισης μπορεις να αλλαξεις τον τιτλο να φαινεται ετσι;

1687350986610.png

LoverBoy

Well-Known Member
το οτι θα πρεπει να φορας ολο το καλοκαιρι καπελο στο ειπαν;

Επισης μπορεις να αλλαξεις τον τιτλο να φαινεται ετσι;

Προβολή συνημμένου 58839
Καπέλο ναι μόνο αν εκτεθώ στον Ήλιο!Αλλά δεν με χαλάει αυτό καθόλου!Το καλοκαίρι βολεύει!Για τον Τίτλο θα το προσπαθήσω φίλε μου!Δεν έχω δει πως αλλάζει αλλά θα το φτιάξω!!!

LoverBoy

Well-Known Member
Παιδιά σχετικά με την Φιναστερίδη ρώτησα σήμερα την Φαρμακοπειό μου και μου είπε ότι δουλεύει και την προσκαρ και την φίναρ που είναι γενόσημο!Σκέφτομαι να ξεκινήσω απο Δευτέρα σε χαμηλή δόση στην αρχή να δω πως θα μου "κάτσει" και να ανεβάσω αν είναι αργότερα!
Η φίναρ είναι ασφαλής?Γνωρίζει κάποιος?ή να επιλέξω πρόσκαρ?Δοδολογία 1,25mg μέρα παρά μέρα είναι οκ για αρχή?

Gianney

Well-Known Member
Παιδιά σχετικά με την Φιναστερίδη ρώτησα σήμερα την Φαρμακοπειό μου και μου είπε ότι δουλεύει και την προσκαρ και την φίναρ που είναι γενόσημο!Σκέφτομαι να ξεκινήσω απο Δευτέρα σε χαμηλή δόση στην αρχή να δω πως θα μου "κάτσει" και να ανεβάσω αν είναι αργότερα!
Η φίναρ είναι ασφαλής?Γνωρίζει κάποιος?ή να επιλέξω πρόσκαρ?Δοδολογία 1,25mg μέρα παρά μέρα είναι οκ για αρχή?
Αφού ρώτησες αυτά στην φαρμακοποιό, γιατί δεν ρώτησες και τις υπόλοιπες ερωτήσεις να δούμε τι έχει να σου πει.Τα πρωτόκολλα λένε 1 mg την ημέρα

LoverBoy

Well-Known Member
Αφού ρώτησες αυτά στην φαρμακοποιό, γιατί δεν ρώτησες και τις υπόλοιπες ερωτήσεις να δούμε τι έχει να σου πει.Τα πρωτόκολλα λένε 1 mg την ημέρα
Η φαρμακοποιός μου είναι αρνητική στο να ξεκινήσω τέτοια θεραπεία οπότε καταλαβαίνεις γιατί δεν ρώτησα οτιδήποτε άλλο!Όσο για το θέμα των χαπιών μου είπε ότι είναι η ίδια ακριβώς ουσία(γενόσημο) και οικονομικότερο σαφώς το Φίναρ!

konelos

Active Member
Καπέλο ναι μόνο αν εκτεθώ στον Ήλιο!Αλλά δεν με χαλάει αυτό καθόλου!Το καλοκαίρι βολεύει!Για τον Τίτλο θα το προσπαθήσω φίλε μου!Δεν έχω δει πως αλλάζει αλλά θα το φτιάξω!!!
Το καλοκαίρι είναι η χειρότερη περίοδος, πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ τον ήλιο, πιστεύω πως κάτι δότριες που βλέπουμε έντονα σημαδεμένες έχουν φάει ήλιο.

LoverBoy

Well-Known Member
Το καλοκαίρι είναι η χειρότερη περίοδος, πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ τον ήλιο, πιστεύω πως κάτι δότριες που βλέπουμε έντονα σημαδεμένες έχουν φάει ήλιο.
Οι δότριες γιατί?Εγώ νομίζω ότι το καπέλο είναι να προστατεύουμε τις λήπτριες

konelos

Active Member
Οι δότριες γιατί?Εγώ νομίζω ότι το καπέλο είναι να προστατεύουμε τις λήπτριες
Γιατί και η δότρια πληγές είναι, ο ήλιος αφήνει μόνιμα σημάδια σε ερεθισμένες περιοχές, πρέπει να προσέχεις όλο το κεφάλι.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Η φαρμακοποιός μου είναι αρνητική στο να ξεκινήσω τέτοια θεραπεία οπότε καταλαβαίνεις γιατί δεν ρώτησα οτιδήποτε άλλο!Όσο για το θέμα των χαπιών μου είπε ότι είναι η ίδια ακριβώς ουσία(γενόσημο) και οικονομικότερο σαφώς το Φίναρ!
Proscar, το κόστος του είναι πολύ μικρό. Προφανώς και δεν ρωτάμε τους φαρμακοποιούς για θεραπείες.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Καλημέρα παιδιά και καλή Κυριακή σε όλους εύχομαι!Σήμερα συμπληρώνω 10 μέρες απο την ημέρα της δικιάς μου ΜΜ έχω κατα 95% καθαρίσει με τα λουσίματα πρωί και βράδυ και ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την Δότρια περιοχή είναι ένα σημείο που έκλεισε η τρύπα απο το μόσχευμα που πάρθηκε αλλά έχει κάνει σαν ελαρφύ βουναλάκι και αν το αγγίξω εκεί πονάει όπως πονάνε κάτι σπυράκια εσωτερικά!Έχει κάποιος πάθει κάτι παρόμοιο?

bobby

Well-Known Member
Καλημέρα παιδιά και καλή Κυριακή σε όλους εύχομαι!Σήμερα συμπληρώνω 10 μέρες απο την ημέρα της δικιάς μου ΜΜ έχω κατα 95% καθαρίσει με τα λουσίματα πρωί και βράδυ και ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την Δότρια περιοχή είναι ένα σημείο που έκλεισε η τρύπα απο το μόσχευμα που πάρθηκε αλλά έχει κάνει σαν ελαρφύ βουναλάκι και αν το αγγίξω εκεί πονάει όπως πονάνε κάτι σπυράκια εσωτερικά!Έχει κάποιος πάθει κάτι παρόμοιο?
Βουναλάκια δεν έχω παρατηρήσει αλλά η δότρια μέχρι στιγμής έχει μεγαλύτερη ευαισθησία από την λήπτρια στο άγγιγμα.

LoverBoy

Well-Known Member
Υπάρχει καθόλου πόνος από τη μέρα που βγήκατε από το χειρουργείο;
Πόνος σε νορμάλ επίπεδα στην λήπτρια περισσότερο!περισσότερο σαν τραβήγματα θα το έλεγα!απλά εκεί σε ένα σημείο δεξιά πάνω απο το αυτί περίπου μόλις το αγγίζω είναι ακριβώς ο ίδιος πόνος με ένα εσωτερικό σπυρί

LoverBoy

Well-Known Member
Βουναλάκια δεν έχω παρατηρήσει αλλά η δότρια μέχρι στιγμής έχει μεγαλύτερη ευαισθησία από την λήπτρια στο άγγιγμα.
Μη φαντάζεσαι τίποτα τρελλό απλά εκεί είναι σαν σπυράκι εσωτερικό και όταν το αγγίζω τσιμπάει λίγο

bobby

Well-Known Member
Το μόνο που θυμάμαι είναι το άβολο του ύπνου για 2-3 μέρες, λόγω δότριας. Η λήπτρια κανένα θέμα.

Αν με ρωτήσεις σε 1 χρόνο, το μόνο που θα θυμάμαι να σου πω από ταλαιπωρία είναι λίγο η αναισθησία (η πρώτη σε δότρια και λήπτρια), το απίστευτα άβολο κρεβάτι, το πρήξιμο (σε 6 μέρες έφυγε) και η ευαισθησία της δότριας το πρώτο 10-15μερο. Η χαρά όμως που παίρνεις βλέποντας το κεφάλι σου με (πυκνό) μαλλί ακόμα και αν ξέρεις ότι κατά 95% θα πέσει πριν ξαναβγεί και θα φαίνεσαι σαν μαδημένη κότα, είναι priceless…….

Μπλουζα