Απ: Minoxidil 5%, Revivogen, Fungoral, T-Gel (σε ΝW περίπου 6, ηλικία 22)
Bluearmy,μέσα σε 2 μήνες χρήσης μίνοξ!Στους τρεις πιστεύω θα ειμαι ακόμα καλύτερα!Όταν δω ότι δεν μπορεί να δώσει άλλο regrowth η μινοξ,θα περάσω και στο tricomin για να δώσει κ αυτό κάτι περισσότερο!Όσο για το emu oil ναι θέλω να το ξεκινήσω.Υπάρχει κάποια πρόταση για on-line αγορά του?Από Ελλάδα κατά προτίμηση γιατί δεν προλαβαίνω ανοιχτό το ταχυδρομείο ποτέ λόγω εργασίας!Για την φίνα τώρα που αναφέρεις, βλέπω ότι χρησιμοποιείς μισό propecia την ημέρα,δλδ 0,5 mg ημερισίως.Είναι αμελητέα η ποσότητα κατά τους περισσότερους εδώ μέσα.Αν κάνω λάθος διορθώστε με.Τα K-max που παίρνω,δεν τα παίρνω ως υποκατάστατο της φίνας, αλλά σαν υποκατάστατο του Revivogen.Θέλω δλδ να μειώσω την DHT όμως λιγότερο απ'ότι θα την μείωνα αν έπαιρνα φίνα.Άσε που,όπως έχω ξαναπεί,δεν έχω τριχόπτωση στη φάση που βρίσκομαι.Πραγματικά στο λούσιμο δεν φεύγει όυτε τρίχα.Μήπως υπάρχει περίπτωση ο οργανισμός μου να παράγει τα τελευταία 2 χρόνια λιγότερη DHT;Ή ακόμα ακόμα, οι τρίχες που έχουν μείνει στο κεφάλι μου να μην είναι ευαίσθητες στην DHT;
@Skeptikistis: Αφού τα χουμε πει ρε συ...να μην τα ξαναλέμε... πες το κόλλημα,πες το ψυχολογικό, πες το όπως γουστάρεις..προτιμώ κάτι που παράγει η φύση να βάζω στον οργανισμό μου,παρά κάτι που παράγει η Merck.Άλλωστε έχω πει πως κ με αυτές τις κάψουλες αν δω κάποια παρενέργεια θα τα κόψω.Όσο για το μήκος του μαλλιού, οι μακρυές τρίχες που υπήρχαν κ πριν ξεκινήσω θεραπεία,δεν έχουν διαφορετικό μήκος σε καμία απ τις φωτό που έχω ανεβάσει.Οι άλλες όμως τρίχες, αυτές δλδ που θέλω να μεγαλώσουν, όντως μεγαλώνουν και χοντραίνουν. Κ λέω για τις άλλες τρίχες (τις θεραπευόμενες γιατί τα πάνω τα παίρνω με την μηχανή στα 3εκ., και τις μικρές όπως είναι φυσικό δεν τις πιάνει η μηχανή.Επομένως, κάτι φαίνεται να γίνεται!
Όσο για το κλανίδι, δεν το χα συνειδητοποιήσει μέχρι τώρα που το λες, αλλά όντως νομίζω πως έχει αυξηθεί. Αυτό μας λέει κάτι;
@Mojo: Κ εγώ έτσι πιστεύω φίλε μου κ μακάρι να πάει καλά το πράμα!Για το κοντό κούρεμα που λες, έχω σκοπό κατά τον Ιούλιο να τα κουρέψω πολύ κοντά.Πιο συγκεκριμένα σκέφτομαι, όλα τα πυκνα μαλλιά (πλάγια και πίσω μέχρι κ το σημείο που αρχίζει η αραίωση,τα οποία βέβαια δεν έιναι κ τόσο πυκνά,κάτι το οποίο νομίζω θα βοηθήσει το συγκεκριμένο look να φαίνεται πιο ωραία) να τα κόψω στα 3 χιλιοστά με την μηχανή,όσο δλδ κουρεύω κ τα γένια στο πρόσωπο, και τα υπόλοιπα (τα πάνω, τα υπό θεραπεία) να τα κόψω όλα στο μήκος που θα βρίσκονται οι υπο θεραπεία τρίχες εκείνο το διάστημα. Εαν βέβαια - που το εύχομαι- οι υπο θεραπεία τρίχες έχουν μακρύνει πολύ,τότε θα τα κόψω όλα τα πάνω γύρω στο 1 με 1,5 εκατοστό.Θέλω να μαυρίσω κίολας πάνω κ πιστεύω θα δείχνει ωραία. Τι λες;