JimKan1
Well-Known Member
Εννοεις αυτην που ειχες κανει παλια η την πρωτη με Lorenzo?Ναι θυμάμαι, την πρώτη την δικιά μου, μετρήθηκαν πριν την 2η μμ και από τον γιατρό και από εμένα. Δεν χρειάζεται να πούμε αν το χαρτί επαληθεύτηκε.
Εννοεις αυτην που ειχες κανει παλια η την πρωτη με Lorenzo?Ναι θυμάμαι, την πρώτη την δικιά μου, μετρήθηκαν πριν την 2η μμ και από τον γιατρό και από εμένα. Δεν χρειάζεται να πούμε αν το χαρτί επαληθεύτηκε.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Υποτίθεται εμπιστευομαστε τα χέρια που αφηνομαστε αλλά πολύ κρίμα αν είναι αλήθειαΘα μπορούσε να συμβαίνει, αν δεν μετρήσεις δε θα μάθεις ποτέ.
και ποσα λιγότερα βρισκεις; ποσα ειπαν οτι του έβαλε η κλινική και ποσα μετράς εσυ;Ο ασθενής είναι υπαρκτός , θυμάται πολύ καλά τα πάντα.....
............. και το καλύτερο δεν το έχω πει ακόμα...
Μετράω μετράω μετράω ξαναμετράω και ξαναματαμετράω και τα κουκιά της τοποθέτησης δεν βγαίνουν....
Την 1η Lorenzo, την 30η του Οκτώβρη στην Μαδρίτη ίσως θα δούμε και τα της 2ης ΜΜ, αν θα προσπαθήσω να αποφύγω το ξύρισμα.Εννοεις αυτην που ειχες κανει παλια η την πρωτη με Lorenzo?
Εισαι ο πρωτος που βλεπω-ακουω τοτε, ισως σε γιατρους επιπεδου Lorenzo οντως μπαινουν οσα γραφει το χαρτι.Την 1η Lorenzo, την 30η του Οκτώβρη στην Μαδρίτη ίσως θα δούμε και τα της 2ης ΜΜ, αν θα προσπαθήσω να αποφύγω το ξύρισμα.
Μηπως εχεις προχειρο και αυτο που ελεγε στον αερατο οτι ειναι χοντρος και αγυμναστος σαν γυναικα;
Αργησες σε βαθμό ανησυχίας..Αχχαχαχαχαχαχαχαχαα
εμένα μου ανοίγει πάντως!Α ειναι εκεινο το νημα που ειχε ανοιχθει οταν ηταν απων ο CVIAL που μετα το εσβησε οποτε τωρα δεν μου ανοιγει.
Κριμα, ιστορικο σχολιο.
Αργησες σε βαθμό ανησυχίας..
δύσκολο να μετρήσεις. Εγώ πιστευώ μου βάλαν όσα είπαν. Για τη Κύπρο δεν μπορώ να το εξακριβώσω. Για το Μουρεσανού είμαι σίγουρος γιατί μου επέστρεψε λεφτά επειδή μπήκαν λιγότερα. Οπότε αν δεν μέτραγε ή αν δεν ήθελε να πει θα μου έλεγε έβαλα όσα ειπαμε και δεν θα μου έδινε μια. Για να μου επέστρεψε λεφτά σημαινεί τα μέτρησε και ήταν λιγότερα. Καμιά 300ρια λιγοτερα ήταν το οποίο είναι και δύσκολο να το πιάσεις στα 3700... Οπότε θεωρώ οτί είναι τρομερά τίμιος για να με ειλικρινής. Και μου επέστρεψε και τα λεφτά την ίδια μέρα.Θα μπορούσε να συμβαίνει, αν δεν μετρήσεις δε θα μάθεις ποτέ.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ηρεμία και Δρ. Κωσταντίνος Αναστασάκης δεν πάνε μαζί. Είναι σαν να θες full head of hair με μια μμ και να σε norwood 7.Και πάνω που κυλούσε ήρεμα ο μήνας........................
Ηρεμία και Δρ. Κωσταντίνος Αναστασάκης δεν πάνε μαζί. Είναι σαν να θες full head of hair με μια μμ και να σε norwood 7.
Βαζω οσα χρειαζονται σε καθε ζωνη.
Για σένα και μόνοΜηπως εχεις προχειρο και αυτο που ελεγε στον αερατο οτι ειναι χοντρος και αγυμναστος σαν γυναικα;
Λογικά αν περάσει από δίπλα σου σκύβει για να σου ρίξει ένα βλέμμα.Χαχαχαχα ναι είχα ξεχάσει πως ανασκεύασε μετά και τα άλλαξε τα γραφόμενα μόλις του είπα περί απειλών κτλ ..
Εντωμεταξυ αυτό που με μηδένισε ήταν το ότι είμαι πιο κοντός από αυτόν.χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Λογικά αν περάσει από δίπλα σου σκύβει για να σου ρίξει ένα βλέμμα.
Στο ιδιο έργο θεατές ειμαστε....οταν κάποιος λεει ή αποκαλύπτει κάτι που δεν συμφέρει τον ντοκ βγαίνει και τον απειλεί με μηνύσεις για να τον φιμώσει ενώ καλει και τον μοντ να κάνει παρατηρήσεις στα μέλη να μη βγάζουν τα άπλυτα του στη φορα...λες και ειναι δικο του το φορουμ ξερω γω![]()