#monotovideometraei case #207, στάδιο 5, FUE, 3500 τριχοθυλάκια| 9 μήνες μετά

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

g_pal

Active Member
Ο ασθενής είναι υπαρκτός , θυμάται πολύ καλά τα πάντα.....

............. και το καλύτερο δεν το έχω πει ακόμα...

Μετράω μετράω μετράω ξαναμετράω και ξαναματαμετράω και τα κουκιά της τοποθέτησης δεν βγαίνουν....
και ποσα λιγότερα βρισκεις; ποσα ειπαν οτι του έβαλε η κλινική και ποσα μετράς εσυ;

Τελευταία επεξεργασία:

JimKan1

Well-Known Member
Την 1η Lorenzo, την 30η του Οκτώβρη στην Μαδρίτη ίσως θα δούμε και τα της 2ης ΜΜ, αν θα προσπαθήσω να αποφύγω το ξύρισμα.
Εισαι ο πρωτος που βλεπω-ακουω τοτε, ισως σε γιατρους επιπεδου Lorenzo οντως μπαινουν οσα γραφει το χαρτι.
Σε αλλους ισως ειναι το ποσα βγηκαν, ασχετα αν μπηκαν λιγοτερα.

aeratos28

Just aeratos
Τώρα τα είδα ρε..τι έγινε πάλι?? Τι θέλει ο md phd gt gti twin turbo ιατρός Αναστασάκης ?? Σε είπε μαλάκα ?? Χαχαχα
Μίλησε για θρασύδειλους και πληκτρολόγια κτλ κτλ???..περιμένει απάντηση σου και αναστατώνει το φόρουμ και καλεί τον cvial πάλι?? Ρε με τον τύπο.χαχαχαχα
Πάλι απειλεί για μηνύσεις ??
Ορίστε..βγήκες και έδωσες απαντήσεις αμέσως.
Ξάδερφος σου ο ασθενής είπες και μετράς ,ξαναμετρας και δεν βγαίνουν τα κουκιά????
Αργησες σε βαθμό ανησυχίας..

gregkont13

Verified MM member
Θα μπορούσε να συμβαίνει, αν δεν μετρήσεις δε θα μάθεις ποτέ.
δύσκολο να μετρήσεις. Εγώ πιστευώ μου βάλαν όσα είπαν. Για τη Κύπρο δεν μπορώ να το εξακριβώσω. Για το Μουρεσανού είμαι σίγουρος γιατί μου επέστρεψε λεφτά επειδή μπήκαν λιγότερα. Οπότε αν δεν μέτραγε ή αν δεν ήθελε να πει θα μου έλεγε έβαλα όσα ειπαμε και δεν θα μου έδινε μια. Για να μου επέστρεψε λεφτά σημαινεί τα μέτρησε και ήταν λιγότερα. Καμιά 300ρια λιγοτερα ήταν το οποίο είναι και δύσκολο να το πιάσεις στα 3700... Οπότε θεωρώ οτί είναι τρομερά τίμιος για να με ειλικρινής. Και μου επέστρεψε και τα λεφτά την ίδια μέρα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Άμα αφήσεις 20-30 πόντους μαλλί,και κάνεις τεχνική Baseball,συνδυαστικά με less is more,γίνεται και το norwood 7 full head of hair ..ξέρει ο graft king
Ηρεμία και Δρ. Κωσταντίνος Αναστασάκης δεν πάνε μαζί. Είναι σαν να θες full head of hair με μια μμ και να σε norwood 7.

gregkont13

Verified MM member
Βαζω οσα χρειαζονται σε καθε ζωνη.

Άρα άμα κάποιος θέλει 3500 για γεμάτο κεφάλι και θές 2.5 ευρώ το μόσχευμα, δηλαδή 8750 και αυτός έχει να διαθέσει 6000. Θα του βάλεις 3500 με τα 6000 ευρώ? Αυτό που είπε ο John είναι ευστόχο γιατί ίσως κάποιος δεν έχει τα χρήματα και εσύ το πήγες στα βίντεο της κλινικής του από το πουθενά...

gregkont13

Verified MM member
Μηπως εχεις προχειρο και αυτο που ελεγε στον αερατο οτι ειναι χοντρος και αγυμναστος σαν γυναικα;
Για σένα και μόνο

1729628929832.png

aeratos28

Just aeratos
Χαχαχαχα ναι είχα ξεχάσει πως ανασκεύασε μετά και τα άλλαξε τα γραφόμενα μόλις του είπα περί απειλών κτλ ..
Εντωμεταξυ αυτό που με μηδένισε ήταν το ότι είμαι πιο κοντός από αυτόν.χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

gregkont13

Verified MM member
Χαχαχαχα ναι είχα ξεχάσει πως ανασκεύασε μετά και τα άλλαξε τα γραφόμενα μόλις του είπα περί απειλών κτλ ..
Εντωμεταξυ αυτό που με μηδένισε ήταν το ότι είμαι πιο κοντός από αυτόν.χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Λογικά αν περάσει από δίπλα σου σκύβει για να σου ρίξει ένα βλέμμα.

aeratos28

Just aeratos
Είναι γενικα και ψευτακος εκτός από θρασύδειλος...τι να λέμε τώρα
Ναι,αν είναι στον πάνω όροφο ,θα χρειαστεί να σκύψει όντως :rolleyes::oops::D:D:D:D

Λογικά αν περάσει από δίπλα σου σκύβει για να σου ρίξει ένα βλέμμα.

g_pal

Active Member
Στο ιδιο έργο θεατές ειμαστε....οταν κάποιος λεει ή αποκαλύπτει κάτι που δεν συμφέρει τον ντοκ βγαίνει και τον απειλεί με μηνύσεις για να τον φιμώσει ενώ καλει και τον μοντ να κάνει παρατηρήσεις στα μέλη να μη βγάζουν τα άπλυτα του στη φορα...λες και ειναι δικο του το φορουμ ξερω γω :D

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Εγώ πάντως,ακομα περιμένω την απάντηση για το αν ισχύει οτι έχει παρει τα στοιχεία μου από τον Χοσέ ...γgregkont,αν το έχεις και αυτό το μνμ,βάλτο σε παρακαλω εδώ,γτ έτσι είχε πει.!!Τα πήρες τα στοιχεία μου ιατρε?? Σου έδωσε ο Χοσέ τα στοιχεία μου?? Θα σας κυνηγάω και τους δύο αν ισχύει αυτό και εσένα και τον Χοσέ για όλη μου τη ζωή...θα σας πάω δικαστικα και τους δύο για ιατρικό απόρρητο..βγες και απάντησε.!!
Με τα μνμτα αυτό,το θυμήθηκα πάλι γτ τότε όταν τον ρώτησα ,χάθηκε από το φορουμ
Στο ιδιο έργο θεατές ειμαστε....οταν κάποιος λεει ή αποκαλύπτει κάτι που δεν συμφέρει τον ντοκ βγαίνει και τον απειλεί με μηνύσεις για να τον φιμώσει ενώ καλει και τον μοντ να κάνει παρατηρήσεις στα μέλη να μη βγάζουν τα άπλυτα του στη φορα...λες και ειναι δικο του το φορουμ ξερω γω :D

Μπλουζα