Neverwinter, FUE, 4310g, 07-08/08/2021

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Pan77

Active Member
Που κάνει κοκοκο ο αερατος ρε μεγάλε εδώ? Πλάκα μας κάνεις?? Το ότι δεν ξέρεις εσύ που σου πάνε τα 4 και από τον πρώτο μήνα λες για πανωλεθρίες και προσπαθείς να κάνεις το άσπρο μαύρο?έβγαλες 4000 grafts και μιλάς για ποντικοφαγωμενη δοτρια ,από τον πρώτο μήνα?επειδή εσύ δεν καταλαβαίνεις ότι ποτέ δεν θα είναι ίδια η δοτρια σου με πριν την επέμβαση και δεν συμφωνώ με αυτό κάνω κοκοκο.? Το λες σε εμένα που και στου vlafo το νήμα είπα ότι δεν είναι εικόνα για 4200 grafts ,όπως επίσης και στον athens2021 ότι πάλι τα grafts που λέει δεν πρέπει να ισχύουν και με τη φασαρία είχε σταματήσει την παρουσίαση..κάνε μας τη χάρη και μαζεψε το στόμα σου oπως ζητάς και εσύ μόλις σου λένε κάτι γτ πολλά λες..είσαι τόσο άσχετος και κακομαθημένος που μας έχεις ζαλίσει τα ..αυτιά από την πρώτη μέρα της επέμβασης..άντε να πούμε ..βάλε φωτό ρε να δούμε τώρα στο εξάμηνο την δοτρια σου πως είναι να τελειώνουμε.παιζουμε την κολοκυθιά με εσένα εδώ μέσα...
Δηλαδή όποιοι δεν συμφωνούν μαζί σου είναι κακομαθημένοι, άσχετοι και δεν ξέρουν που πάνε τα 4... μάλιστα. Εσύ που το πρώτο που έκανες στην παρουσίασή μου ήταν να βγάλεις λάδι τον γιατρό για το ότι δεν έκανε τα βασικά πράγματα και έριξες όλο το φταίξιμο σε εμένα... μάλιστα.

Πρόσεχε γιατί εγώ δεν χρησιμοποίησα ποτέ τέτοιους χαρακτηρισμούς για κανέναν. Ότι γράφω αφορούν μόνο αυτά που γράφει που ο καθένας και ποτέ δεν το πήγα επί προσωπικού όπως κάνεις τώρα ή άλλοι ότι δεν έχουν επιχειρήματα να μιλήσουν με τον λόγο. Αλλά δεν μου κάνει εντύπωση αφού σας αφήνουν να γράφετε ότι θέλετε για τον άλλον χωρίς συνέπιες. Ίσως το προσωπικό έχει βαρεθεί πλέον να ασχολείται με άτομα που προκαλούν και περιμένουν από εμάς του λογικούς να μην μπαίνουμε στο τρυπάκι σας, που όντως είναι και το καλύτερο.

Εννοείται πως θα βάλω φωτογραφίες στο εξάμηνο και θα είμαι και φρεσκοκουρεμένος μάλιστα, για να δω τι θα πείτε. Και στον 8ο θα βάλω και στον 12ο βάλω, γιατί ξέρω από τώρα τις δικαιολογίες σας
''εεε ναι θέλει χρόνο ακόμα, θα τον κρίνουμε στο 8μηνο, 12μηνο''
''εεε ναι η δότρια δεν μπορεί να είναι ίδια, μαδημένη πρέπει να φαίνεται με τόσα g αλλά θα την κρίνουμε σε κανένα χρόνο''
''εεε ναι πρέπει να μπεις και για δεύτερη'' (παρότι είπα στον γιατρό να κλείσει ζώνες και ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ θα έμπαινα για δεύτερη για το crown)

και τέλος, εαν είχα καλά αποτελέσματα νομίζεις θα έγραφα αυτά που έγραψα στον Neverwinter εχθές για να εκτεθώ σε ένα μήνα σε όλους σας;

aeratos28

Just aeratos
Λάδι δεν πάω να βγάλω κανέναν.εγω σου είπα πως καλό θα είναι να (διασφαλίζει) κάποιος ότι θα πάρει τη μέγιστη προσοχή του γιατρού ..να έχει στα χέρια του,γραπτώς και με φωτο το τι έχετε συμφωνήσει να γίνει στο κεφάλι σου και πριν ξαπλώσεις στο κρεβάτι να ξαναγίνει η υπενθύμιση όλων αυτών..αυτά από μεριά σου..τώρα για όλα τα άλλα που γράφεις είσαι εντελώς άσχετος και κακώς ασχολούμαστε εδώ μαζί σου..ίδια συμπεριφορά με τον pantel έχεις που πήγε στην hdc και μας ζαλισες τα αυτιά..συνεχίζεις και λες χαζομάρες και τπτ άλλο..επίσης τα πρόσεχε που λες σε εμένα,να τα λες στον εαυτό σου ,γτ σε εμένα μίλησες για κοκοκο και αυτές τις πιτσιρικιστικες κουβέντες που είπες..όπως είπες,θα περιμένουμε τελικό αποτέλεσμα ,και εκεί θα πούμε τι και πως..όπως κάνουμε και στα περιστατικά του Αναστασακη..μιλάμε για το τελικό αποτέλεσμα..μετά από μετρήσεις..όπως σε aldo σε jacksmith κτλ..και αν δεν έχει πάει συνολικά καλά πέφτει κράξιμο..και σε εσένα το ίδιο θα γίνει..αν στο τέλος δεν έχει πάει καλά μην κάνεις κοκοκο και δεν παραδεχτείς ότι θα είμαι και εγώ σε αυτούς που κράζουν..εδώ θα είμαστε..
Δηλαδή όποιοι δεν συμφωνούν μαζί σου είναι κακομαθημένοι, άσχετοι και δεν ξέρουν που πάνε τα 4... μάλιστα. Εσύ που το πρώτο που έκανες στην παρουσίασή μου ήταν να βγάλεις λάδι τον γιατρό για το ότι δεν έκανε τα βασικά πράγματα και έριξες όλο το φταίξιμο σε εμένα... μάλιστα.

Πρόσεχε γιατί εγώ δεν χρησιμοποίησα ποτέ τέτοιους χαρακτηρισμούς για κανέναν. Ότι γράφω αφορούν μόνο αυτά που γράφει που ο καθένας και ποτέ δεν το πήγα επί προσωπικού όπως κάνεις τώρα ή άλλοι ότι δεν έχουν επιχειρήματα να μιλήσουν με τον λόγο. Αλλά δεν μου κάνει εντύπωση αφού σας αφήνουν να γράφετε ότι θέλετε για τον άλλον χωρίς συνέπιες. Ίσως το προσωπικό έχει βαρεθεί πλέον να ασχολείται με άτομα που προκαλούν και περιμένουν από εμάς του λογικούς να μην μπαίνουμε στο τρυπάκι σας, που όντως είναι και το καλύτερο.

Εννοείται πως θα βάλω φωτογραφίες στο εξάμηνο και θα είμαι και φρεσκοκουρεμένος μάλιστα, για να δω τι θα πείτε. Και στον 8ο θα βάλω και στον 12ο βάλω, γιατί ξέρω από τώρα τις δικαιολογίες σας
''εεε ναι η δότρια δεν μπορεί να είναι ίδια, μαδημένη πρέπει να φαίνεται με τόσα g αλλά θα την κρίνουμε σε κανένα χρόνο''
''εεε ναι πρέπει να μπεις και για δεύτερη'' (παρότι είπα στον γιατρό να κλείσει ζώνες και ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ θα έμπαινα για δεύτερη για το crown)

και τέλος, εαν είχα καλά αποτελέσματα νομίζεις θα έγραφα αυτά που έγραψα στον Neverwinter εχθές για να εκτεθώ σε ένα μήνα σε όλους σας;

Legwg James

Well-Known Member

'' Πρόσεχε γιατί εγώ δεν χρησιμοποίησα ποτέ τέτοιους χαρακτηρισμούς για κανέναν. Ότι γράφω αφορούν μόνο αυτά που γράφει που ο καθένας και ποτέ δεν το πήγα επί προσωπικού όπως κάνεις τώρα ή άλλοι ότι δεν έχουν επιχειρήματα να μιλήσουν με τον λόγο. ''
Meanwhile , ο κύριος PAN77 την τελευταία φορά που μου απάντησε 24 Ιανουαρίου :
1 ) Πάμε τώρα να στα εξηγήσω αναλυτικά λες και μιλάω σε 5χρονο γιατί απ ότι βλέπω δεν τα πιάνεις με την πρώτη...
2 ) Μάλλον θα σου έριξαν καμμιά χιονόμπαλα στο κεφάλι σήμερα με τα χιόνια και δεν ξέρεις τι λες...

Πάλι καλά που δεν το πας επί προσωπικού ποτέ κύριε Πρύτανη εσύ και κάνεις αναφορές μονάχα για μειωμένη αντιληπτική ικανότητα και χιονόμπαλες στο κεφάλι. @aeratos28 Ζήτα συγγνώμη άμεσα απαράδεκτε τύπε από τον ευπρεπέστατο και πάντοτε γλυκομίλητο κύριο Pan !

Όσο για τον ποιον αφήνουν να προσβάλει σου έκανα quote από πάνω ορισμένες δικές σου ατακούλες, όπως φαίνεται πρέπει και εσύ να ευχαριστείς τον CVIAL γιατί βλέπω το στοματάκι σου ροδάνι είναι. Για το λογικούς που λες γελάνε και τα τσιμέντα. Λογικός άνθρωπος που γράφει '' Σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό ούτε να χάνω τρίχες ενώ κλείνω 10μηνο φινας ΄΄ . Λογικότατος !

Pan77

Active Member
'' Πρόσεχε γιατί εγώ δεν χρησιμοποίησα ποτέ τέτοιους χαρακτηρισμούς για κανέναν. Ότι γράφω αφορούν μόνο αυτά που γράφει που ο καθένας και ποτέ δεν το πήγα επί προσωπικού όπως κάνεις τώρα ή άλλοι ότι δεν έχουν επιχειρήματα να μιλήσουν με τον λόγο. ''
Meanwhile , ο κύριος PAN77 την τελευταία φορά που μου απάντησε 24 Ιανουαρίου :
1 ) Πάμε τώρα να στα εξηγήσω αναλυτικά λες και μιλάω σε 5χρονο γιατί απ ότι βλέπω δεν τα πιάνεις με την πρώτη...
2 ) Μάλλον θα σου έριξαν καμμιά χιονόμπαλα στο κεφάλι σήμερα με τα χιόνια και δεν ξέρεις τι λες...

Πάλι καλά που δεν το πας επί προσωπικού ποτέ κύριε Πρύτανη εσύ και κάνεις αναφορές μονάχα για μειωμένη αντιληπτική ικανότητα και χιονόμπαλες στο κεφάλι. @aeratos28 Ζήτα συγγνώμη άμεσα απαράδεκτε τύπε από τον ευπρεπέστατο και πάντοτε γλυκομίλητο κύριο Pan !

Όσο για τον ποιον αφήνουν να προσβάλει σου έκανα quote από πάνω ορισμένες δικές σου ατακούλες, όπως φαίνεται πρέπει και εσύ να ευχαριστείς τον CVIAL γιατί βλέπω το στοματάκι σου ροδάνι είναι. Για το λογικούς που λες γελάνε και τα τσιμέντα. Λογικός άνθρωπος που γράφει '' Σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό ούτε να χάνω τρίχες ενώ κλείνω 10μηνο φινας ΄΄ . Λογικότατος !
Ναι όντως αυτά σου έγραψα και δεν παίρνω τίποτα πίσω. Αυτά που συνεχίζεις να γράφεις με δικαιώνουν 100%. Με μια διαφορά μόνο. Ένα 5χρονο θα καταλαβαίνε με την δεύτερη. Εσύ τελικά θέλεις πολλές φορές επνάληψη για να αρχίσεις να στροφάρεις. Πήρες έναν προβληματισμό που εξέφρασα και τον έχεις κάνει σημαία αλλάζοντας τελείως το νόημα αυτόν που είπα μόνο και μόνο επειδή σου έθιξα τον αγαπητικό σου. Να το ξαναπω και εδώ επειδή συνεχίζεις να παραπληροφορείς τον κόσμο ότι έχανα και χάνω πολλές τρίχες, περισσότερες απ'ότι έχανα πριν και ρώτησα αν αυτό είναι φυσιολογικό. Εσύ αυτό το πήρες και το έκανες ''ο Pan χάνει 2-3 τρίχες και το έχει κάνει θέμα''. Θα μπορούσα και εγώ να πάρω τις υστερίες σου και τα κλαψουρισμάτα σου για το πως η ΣΔ σου κατέστρεψε την ζωή από άλλα θέματα που σε έχω δει να γράφεις κατά καιρούς αλλά το να παίρνεις παλιά post και να τα χρησιμοποιείς εναντίον των άλλων είναι δικά σου κολπάκια οπότε δεν θα το κάνω.

Σταματήστε λοιπόν να χαλάτε την παρουσίαση του Neverwinter, ούτως ή άλλως έχω την δικιά μου παρουσίαση που μόλις ανεβάσω φωτογραφίες θα εμφανιστείτε όλη η στρογγυλή τράπεζα του γιατρού για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο και να προσπαθήσουν να μας πείσουν για το πόσο καλό θα είναι το αποτέλεσμα. Ανυπομονούμε όλοι να δούμε τον alex7 στον ρόλο του Λάνσελοτ, τον Giorgos-3 στον ρόλο του Γκάλαχαντ, Legwg James στον ρόλο του Γκάουεν και τον αεράτο στον ρόλο της Γκουίνεβιρ!

alex7

Well-Known Member
Ναι όντως αυτά σου έγραψα και δεν παίρνω τίποτα πίσω. Αυτά που συνεχίζεις να γράφεις με δικαιώνουν 100%. Με μια διαφορά μόνο. Ένα 5χρονο θα καταλαβαίνε με την δεύτερη. Εσύ τελικά θέλεις πολλές φορές επνάληψη για να αρχίσεις να στροφάρεις. Πήρες έναν προβληματισμό που εξέφρασα και τον έχεις κάνει σημαία αλλάζοντας τελείως το νόημα αυτόν που είπα μόνο και μόνο επειδή σου έθιξα τον αγαπητικό σου. Να το ξαναπω και εδώ επειδή συνεχίζεις να παραπληροφορείς τον κόσμο ότι έχανα και χάνω πολλές τρίχες, περισσότερες απ'ότι έχανα πριν και ρώτησα αν αυτό είναι φυσιολογικό. Εσύ αυτό το πήρες και το έκανες ''ο Pan χάνει 2-3 τρίχες και το έχει κάνει θέμα''. Θα μπορούσα και εγώ να πάρω τις υστερίες σου και τα κλαψουρισμάτα σου για το πως η ΣΔ σου κατέστρεψε την ζωή από άλλα θέματα που σε έχω δει να γράφεις κατά καιρούς αλλά το να παίρνεις παλιά post και να τα χρησιμοποιείς εναντίον των άλλων είναι δικά σου κολπάκια οπότε δεν θα το κάνω.

Σταματήστε λοιπόν να χαλάτε την παρουσίαση του Neverwinter, ούτως ή άλλως έχω την δικιά μου παρουσίαση που μόλις ανεβάσω φωτογραφίες θα εμφανιστείτε όλη η στρογγυλή τράπεζα του γιατρού για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο και να προσπαθήσουν να μας πείσουν για το πόσο καλό θα είναι το αποτέλεσμα. Ανυπομονούμε όλοι να δούμε τον alex7 στον ρόλο του Λάνσελοτ, τον Giorgos-3 στον ρόλο του Γκάλαχαντ, Legwg James στον ρόλο του Γκάουεν και τον αεράτο στον ρόλο της Γκουίνεβιρ!
Δε θα χαρεί κανείς αν δεν πάρεις καλό αποτέλεσμα .Πάρε όμως πρώτα το τελικό αποτέλεσμα και σταματα να το γκαντεμιαζεις

Legwg James

Well-Known Member

Εσύ Φρόντο Μπάγκινς χωρίς πολύ ανάλυση πρέπει να έχεις ξεκάθαρα θέμα στα μπεκ, στο ρελαντί ενώ και η τρόμπα βενζίνης φαίνεται να ψιλοχάνει. Κάθε απάντηση σου πλατειάζει περισσότερο της προηγούμενης με αποτέλεσμα με 1-2 μηνύματα σου να έχεις φύγει τόσο από τα αρχικά γραφόμενα σου που σε λίγο θα μας βγεις και λαδάκι βλε γλυκουλίνι. Ποιον αγαπητικό μου ρε φρεντο ; Ούτε καν ξέρω πως είναι ο Τυρκαλάς από κοντά. Επειδή εσύ είσαι ο ορισμός του άσχετου και μυρωδιά θα βγούμε όλοι φταίχτες ; Κλαψουρίζεις από τον πρώτο μήνα της μεταμόσχευσης σου για όλα, πόσο σοβαρά μπορεί να σε πάρει ένα φόρουμ ρε μπρο ; Τώρα το κομμάτι για τη σμηγματορροική μου κολλάει μόνο στην απέλπιδα προσπάθεια σου να πάρεις κάνα ποιντ στη συζήτηση. Ουδέποτε πρόσβαλα κάποιον αναφερόμενος σε αυτήν και ουδέποτε δεν έδωσα αφορμή σε κανέναν να πάρει τα γραφόμενα μου και να τα χρησιμοποιήσει εναντίων μου γυρίζοντας τη μπιφτέκα όπως κάνεις εσύ. Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.

Για να τελειώνει μία και έξω η Πανιαδα77 γιατί κούρασες, εσύ και η απόψεις σου με ενδιαφέρουν όσο η χαρτοπετσέτα που σκουπίστηκα σήμερα μετά την εκπληκτική μακαρονάδα που είχα για μεσημεριανό. Δεν τρέχει κάτι με αυτό, το πρόβλημα μου είναι πως η χαρτοπετσέτα δεν με μείωσε ούτε μου μίλησε προσβλητικά. Έχεις καεί τόσο που με βάζεις στους υπερασπιστές του Τυρκαλά ενώ η απάντηση μου που οδήγησε και στο ραντομ ξέσπασμα σου στο νηματάκι σου ήταν για τη ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗ. Τόσο έχεις κάψει εγκέφαλο και τριχοθυλάκια, που δεν ξέρεις που απαντάς και πως.

Η παρουσίαση του Neverwinter δεν χαλάει γιατί είναι ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. Τα μεταμοσχευμένα ανομολόγητα ορισμένων από την άλλη και να προσπαθήσεις να τα χαλάσεις δεν μπορείς γιατί απλά δεν είναι παρουσίαση, είναι το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ.

Τελευταία φορά που λερώνω το πληκτρολόγιο μου για να απαντήσω σε σένα. Κούρασε η φάση. Καλή φύτρωση να έχεις και αν όντως έχεις σμηγματορροικη οπως είχες αφήσει να εννοηθεί συμβουλεύσου έναν καλό δερματολόγο γιατί μπορεί να ναι και η αφορμή που η φύτρωση σου δεν είναι η επιθυμητή ως τώρα.

Giorgos-3

Well-Known Member

Τρικυμία...

Pan77

Active Member
Εσύ Φρόντο Μπάγκινς χωρίς πολύ ανάλυση πρέπει να έχεις ξεκάθαρα θέμα στα μπεκ, στο ρελαντί ενώ και η τρόμπα βενζίνης φαίνεται να ψιλοχάνει. Κάθε απάντηση σου πλατειάζει περισσότερο της προηγούμενης με αποτέλεσμα με 1-2 μηνύματα σου να έχεις φύγει τόσο από τα αρχικά γραφόμενα σου που σε λίγο θα μας βγεις και λαδάκι βλε γλυκουλίνι. Ποιον αγαπητικό μου ρε φρεντο ; Ούτε καν ξέρω πως είναι ο Τυρκαλάς από κοντά. Επειδή εσύ είσαι ο ορισμός του άσχετου και μυρωδιά θα βγούμε όλοι φταίχτες ; Κλαψουρίζεις από τον πρώτο μήνα της μεταμόσχευσης σου για όλα, πόσο σοβαρά μπορεί να σε πάρει ένα φόρουμ ρε μπρο ; Τώρα το κομμάτι για τη σμηγματορροική μου κολλάει μόνο στην απέλπιδα προσπάθεια σου να πάρεις κάνα ποιντ στη συζήτηση. Ουδέποτε πρόσβαλα κάποιον αναφερόμενος σε αυτήν και ουδέποτε δεν έδωσα αφορμή σε κανέναν να πάρει τα γραφόμενα μου και να τα χρησιμοποιήσει εναντίων μου γυρίζοντας τη μπιφτέκα όπως κάνεις εσύ. Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.

Για να τελειώνει μία και έξω η Πανιαδα77 γιατί κούρασες, εσύ και η απόψεις σου με ενδιαφέρουν όσο η χαρτοπετσέτα που σκουπίστηκα σήμερα μετά την εκπληκτική μακαρονάδα που είχα για μεσημεριανό. Δεν τρέχει κάτι με αυτό, το πρόβλημα μου είναι πως η χαρτοπετσέτα δεν με μείωσε ούτε μου μίλησε προσβλητικά. Έχεις καεί τόσο που με βάζεις στους υπερασπιστές του Τυρκαλά ενώ η απάντηση μου που οδήγησε και στο ραντομ ξέσπασμα σου στο νηματάκι σου ήταν για τη ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗ. Τόσο έχεις κάψει εγκέφαλο και τριχοθυλάκια, που δεν ξέρεις που απαντάς και πως.

Η παρουσίαση του Neverwinter δεν χαλάει γιατί είναι ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. Τα μεταμοσχευμένα ανομολόγητα ορισμένων από την άλλη και να προσπαθήσεις να τα χαλάσεις δεν μπορείς γιατί απλά δεν είναι παρουσίαση, είναι το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ.

Τελευταία φορά που λερώνω το πληκτρολόγιο μου για να απαντήσω σε σένα. Κούρασε η φάση. Καλή φύτρωση να έχεις και αν όντως έχεις σμηγματορροικη οπως είχες αφήσει να εννοηθεί συμβουλεύσου έναν καλό δερματολόγο γιατί μπορεί να ναι και η αφορμή που η φύτρωση σου δεν είναι η επιθυμητή ως τώρα.
Ναι φαίνεται ότι δεν σε πείραξαν καθόλου αυτά που έγραψα... που να σε πείραζαν κιόλας. Ελπίζω να το εννοείς ότι είναι η τελευταία φορά που μου απευθύνεσαι (αν και το αμφιβάλω) γιατί ουδέποτε συνέβαλες στην συζήτηση εκτός από το να προσβάλεις και να γράψεις εξυπνάδες. Από τέτοια έχουμε γεμίσει και στο forum αλλά και σαν χώρα, απο ανθρώπους που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα και μειώνουν τους άλλους με την πρώτη ευκαιρία, για αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε σαν χώρα με κάτι τέτοιες νοοτροπίες σαν τις δικές σου. Φάε λοιπόν την μακαρονάδα σου και καλή χώνεψη.

bobby

Well-Known Member

Μην προσβάλεις την χαρτοπετσέτα και την μακαρονάδα συγκρίνοντας τες με το παλλικάρι.......:p:p:p:p:p

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Neverwinter

Active Member
Καλησπέρα σας ,
Μιας και βρέθηκα στο ίδιο σημείο σήμερα είπα να βγάλω κάποιες φωτό αφού σε 3 μέρες κλείνω τους 7 μήνες , να πω ότι βλεπω κάποια διαφορά και πιστεύω οτι κάτι καλό γίνεται , τουλάχιστον δεν είναι εντελώς άδειο το κεφάλι μου πίσω ! Ποια η γνώμη σας ;

Συνημμένα

• 12A9B5B1-F43B-425A-9FC7-F1541576FE20.jpeg
    12A9B5B1-F43B-425A-9FC7-F1541576FE20.jpeg
    149.1 KB · Προβολές: 268
  • F2504DC8-1496-414F-BEA6-D1580E143CEE.jpeg
    F2504DC8-1496-414F-BEA6-D1580E143CEE.jpeg
    505.8 KB · Προβολές: 262
  • 26BBA5E6-C669-49F3-8BAB-5D367631EA8D.jpeg
    26BBA5E6-C669-49F3-8BAB-5D367631EA8D.jpeg
    146.5 KB · Προβολές: 242
  • 70908D23-F14A-4EB3-8AF1-016892BE7924.jpeg
    70908D23-F14A-4EB3-8AF1-016892BE7924.jpeg
    140.9 KB · Προβολές: 230
  • A0C57F3A-FBA9-4C41-A959-3A6A5222A875.jpeg
    A0C57F3A-FBA9-4C41-A959-3A6A5222A875.jpeg
    317.4 KB · Προβολές: 231
  • 384F367B-B29F-495E-9848-C818977712E0.jpeg
    384F367B-B29F-495E-9848-C818977712E0.jpeg
    347.1 KB · Προβολές: 241
  • B250EEAA-4A63-419B-B5B2-6770C4F8B542.jpeg
    B250EEAA-4A63-419B-B5B2-6770C4F8B542.jpeg
    210.7 KB · Προβολές: 233
  • D1B47EB7-0957-4DC7-BE59-FBE033BCD2AE.jpeg
    D1B47EB7-0957-4DC7-BE59-FBE033BCD2AE.jpeg
    333.3 KB · Προβολές: 248

seeker

Verified MM member
Φιλε Neverwinter, οντας πλεον σχεδον στο τελικο αποτελεσμα, ειναι αυτο που περιμενες; Αν γυριζε ο χρονος πισω θα επαιρνες την ιδια αποφαση η' θα εκλεινες το μπροστα με ολα τα μοσχευματα εκει;

Neverwinter

Active Member
Φιλε Neverwinter, οντας πλεον σχεδον στο τελικο αποτελεσμα, ειναι αυτο που περιμενες; Αν γυριζε ο χρονος πισω θα επαιρνες την ιδια αποφαση η' θα εκλεινες το μπροστα με ολα τα μοσχευματα εκει;
Φίλε μου Seeker , τελικό αποτέλεσμα δεν ήξερα από την αρχή , να το πω κάπως καλύτερα δεν μπορούσα να φανταστώ πριν την επέμβαση πως θα δείχνει και αν θα είναι ωραίο , εμένα αυτό που με ενοχλούσε παρά πολύ και το είπα στον γιατρό είναι ότι ήθελα κάπως να κλείσει το μπιφτέκι , όπως είπα και στην αρχή που άνοιξα το νήμα , με ενοχλούσε πολύ το μπιφτέκι και με χάλαγε πολύ να έχω άτομα πίσω μου και να σκέφτομαι ότι το μάτι τους πάει κατευθείαν εκεί , όποτε ήθελα κάπως να κλείσει το μπιφτέκι όπως και έκλεισε σε σχέση με πριν την επέμβαση και αφού μπορούσα να βάλω και μπροστά έβαλα , γιατι δεν ξέρω αν και ποτε θα καταφερω να μαζέψω χρήματα για την δεύτερη επέμβαση που ήξερα εξαρχης οτι χρειάζομαι , όποτε στην ερώτηση σου ναι πάλι το ίδιο θα έκανα γιατι δεν μπορώ να με φανταστώ με μαλλουρα μπροστά και τα τα ρίχνω πίσω και να έχω πάντα στο μυαλό μου μη γίνει κάτι και έχω αποκαλυπτήρια !!! Παρόλο που σε αρκετούς δεν αρέσει η σκέψη μου και το πως κινήθηκα εμένα ειλικρινά στο λέω όταν φτιάχνομαι στον καθρέφτη χαμογελάω μόνος μου όταν βλέπω το κεφάλι μου !!! Ίσως μπορεί να χαίρομαι εύκολα τι να πω το θέμα είναι στον καθένα όλο αυτό να του φτιάχνει την ψυχολογία και μένα ειλικρινά όχι απλά την έχει φτιάξει !!!
Αυτά για την ώρα … ελπίζω σύντομα να κάνω και μια δεύτερη να χαμόγελαω ακόμα περισσότερο !!!! :)

aeratos28

Just aeratos
Κοίτα αφού έκανες το πρώτο βήμα ,νομίζω πρέπει να κάνεις και το δεύτερο..και τα έξοδα είναι πολύ λιγότερα..με 1500-2000€ το ανώτερο γεμίζεις αρκετά καλά το κεφάλι..καταλαβαίνω πως και αυτά τα λεφτά σήμερα έχουν αξία και δεν λέω κάτι παραπάνω .

Neverwinter

Active Member
Κοίτα αφού έκανες το πρώτο βήμα ,νομίζω πρέπει να κάνεις και το δεύτερο..και τα έξοδα είναι πολύ λιγότερα..με 1500-2000€ το ανώτερο γεμίζεις αρκετά καλά το κεφάλι..καταλαβαίνω πως και αυτά τα λεφτά σήμερα έχουν αξία και δεν λέω κάτι παραπάνω .
Εννοείται και καταλαβαίνω αυτό που λες απόλυτα και εγώ κάτι τέτοιο σκέφτομαι ότι με μια μονοήμερη θα έχω καλύτερη κάλυψη , κόψε κάτι από εδώ κάτι από εκεί θα το φάμε το μπιφτέκι χα χα χα χα !!!!

jersey

Well-Known Member
φίλε neverwinter να σε ρωτήσω τα έχεις κουρέψει καθόλου τα μαλλιά από τότε που έκανες μεταμόσχευση ή τα αφήνεις να μακραίνουν ;

Μπλουζα