Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φίλε Αλεξ , πααααρα πολύ ευχαριστημένος είχα τεράστιο πρόβλημα και σίγουρα συνεχίζω να έχω , αλλά η εικόνα που βλέπω στον καθρέφτη και ειδικά όταν βρίσκομαι με φιλαράκια που έχω να δω καιρό και βλεπω την αντίδραση τους είναι όλα τα λεφτά !!! Λαμπάδα ίσα με το μπόι του Σωτηραρου !!!Νομιζω πρέπει να είσαι πολύ ευχαριστημένος και ευτυχισμένος .Σε εσένα όπως και στους περισσότερους πήγε πολύ καλά αναλόγως και των grafts που μπήκαν
Χμμμμ φίλε μου , όχι μέχρι στιγμής δεν έχω ακολουθήσει κάποια ουσιώδες θεραπεία αλλά πριν μπω για δεύτερη σκέφτομαι να ξεκινήσω κανα 6μηνο πριν φίνα για να νιώθω και λιγότερο άγχος από την πρώτη γιατί ξέρω ότι η πύκνωση είναι πιο δύσκολη από την γυμνή περιοχή !Κάνεις κάποια θεραπεία εντωμεταξύ;
Κακώς. Πρέπει να ξεκινήσεις φίνα άμεσα. Πας για μεγάλο NW και πρέπει να διατηρήσεις την δοτριά σου σε καλή κατάσταση.Χμμμμ φίλε μου , όχι μέχρι στιγμής δεν έχω ακολουθήσει κάποια ουσιώδες θεραπεία αλλά πριν μπω για δεύτερη σκέφτομαι να ξεκινήσω κανα 6μηνο πριν φίνα για να νιώθω και λιγότερο άγχος από την πρώτη γιατί ξέρω ότι η πύκνωση είναι πιο δύσκολη από την γυμνή περιοχή !
Ευχαριστώ για την επισήμανση το σκέφτομαι συνέχεια αυτό ! Εντωμεταξύ στους 9 μήνες διαβάζω το πρώτο σχόλιο για την παρουσίαση !Κακώς. Πρέπει να ξεκινήσεις φίνα άμεσα. Πας για μεγάλο NW και πρέπει να διατηρήσεις την δοτριά σου σε καλή κατάσταση.
Προσπαθώ να γράφω πάντα κάτι που να έχει πρακτική σημασία για το από δώ και πέρα.Ευχαριστώ για την επισήμανση το σκέφτομαι συνέχεια αυτό ! Εντωμεταξύ στους 9 μήνες διαβάζω το πρώτο σχόλιο για την παρουσίαση !
Η φινα πως επηρεαζει τη δοτρια; Τα μαλλια της δοτριας δεν ειναι ασφαλη;Κακώς. Πρέπει να ξεκινήσεις φίνα άμεσα. Πας για μεγάλο NW και πρέπει να διατηρήσεις την δοτριά σου σε καλή κατάσταση.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εξαρτάται το Norwood που είναι προγραμματισμένο να φτάσεις .Η φινα πως επηρεαζει τη δοτρια; Τα μαλλια της δοτριας δεν ειναι ασφαλη;
Στο προηγούμενο νήμα που είχα ανοίξει σχετικά με τις ερωτήσεις που είχα για την advance μου είχες προτείνει 3 φορές την βδομάδα (μέρα παρά μέρα ) ένα προσκαρ κομμένο στα 3 , αυτη η δόση ειναι η ελάχιστη ώστε να ξεκινήσει κάποιος ;Προσπαθώ να γράφω πάντα κάτι που να έχει πρακτική σημασία για το από δώ και πέρα.
η ασφαλής δότρια ίδια θα μείνει σε εύρος. Η λήπτρια θα κατέβει αν εξελιχθεί η αραίωση και θα φτάσει τη δότρια, με αποτέλεσμα να μη φτάσει η δότρια για να καλύψει και τις νέες ανάγκες της λήπτριας.Η φινα πως επηρεαζει τη δοτρια; Τα μαλλια της δοτριας δεν ειναι ασφαλη;
Καλά κανείς γιατί στο crown από ότι φαίνεται υπάρχει μια δυναμική στα πλαγια κυρίως να υποχωρήσει προς τα κάτω και να σου δημιουργήσει νέες ιστορίες στο μέλλον .Αν και μετά από κάποια ηλικία το πιο πιθανό είναι να σταθεροποιηθείΣτο προηγούμενο νήμα που είχα ανοίξει σχετικά με τις ερωτήσεις που είχα για την advance μου είχες προτείνει 3 φορές την βδομάδα (μέρα παρά μέρα ) ένα προσκαρ κομμένο στα 3 , αυτη η δόση ειναι η ελάχιστη ώστε να ξεκινήσει κάποιος ;
Ναι σωστο, δεν ξερεις ποσο θα κατεβειΕξαρτάται το Norwood που είναι προγραμματισμένο να φτάσεις .
Όσο μεγαλύτερο είναι τόσο περιορισμένη είναι η ασφαλή περιοχή της δοτριας .
Αλλά αυτό φαίνεται σε πιο μεγάλη ηλικία εάν η αραίωση είναι αργή
Φιλε το αποτελεσμα σου ειναι εξαιρετικο, το πριν με το μετα ειναι η μερα με τη νυχτα. Και ετσι να μεινεις μια χαρα εισαι, εννοειται αν θελεις να κανεις αλλη μια να φτασεις το ιδανικο για σενα αλλα οπως και να χει εισαι σε πολυ καλο σημειο.Το σημαντικότερο είναι η αλλαγή στην ψυχολογία, αφού το κατάφερες έχει απαλλαγεί από τεράστιο βάρος.
Προχωρά σε 2η μμ όμως να το ολοκληρώσεις. Πρέπει στην δεύτερη μμ να δωθεί έμφαση στην hairline γιατί σε αυτή την σειρά φωτογραφιών ουσιαστικά δεν υπάρχει hairline και θέλει δουλίτσα.
Μέχρι τα 32-33, πιστεύω μπορείς να καταλάβεις ένα 90% μέχρι που θα κατέβει.Ναι σωστο, δεν ξερεις ποσο θα κατεβει
Μπορεί να γίνει κάποια εκτίμηση από κάποιον έμπειρο , αλλά και πάλι σχετικό είναι.Ναι σωστο, δεν ξερεις ποσο θα κατεβει
32-33 με τίποτα φίλε .Μέχρι τα 32-33, πιστεύω μπορείς να καταλάβεις ένα 90% μέχρι που θα κατέβει.
Και αν δεν είναι αντιληπτό πάλι, κάποιος που κάνει μετρήσεις και αναλύει τις διάφορες περιοχές με βάση την πυκνότητα τους, μπορεί να το εντοπίσει.