Κατάλαβα απλά σε ρώτησα γιατί θέλουν μάκρος και τα πίσω για να έχεις καλύτερη κάλυψη. Νομίζω θα ήταν καλύτερα να τα αφήσεις να μακρύνουν για να δεις πως θα είναι. Βέβαια περιμένεις να δώσει κι άλλο...Ναι εννοείται τα κουρεύω μια φορά τον μήνα !
Κατάλαβα απλά σε ρώτησα γιατί θέλουν μάκρος και τα πίσω για να έχεις καλύτερη κάλυψη. Νομίζω θα ήταν καλύτερα να τα αφήσεις να μακρύνουν για να δεις πως θα είναι. Βέβαια περιμένεις να δώσει κι άλλο...Ναι εννοείται τα κουρεύω μια φορά τον μήνα !
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Έχεις απόλυτο δίκιο , απλά τόσα χρόνια τα κούρευα έτσι και τώρα αν αφήσω να μακρύνουν φουντώνουν τα πλαινα και μου φαίνονται χάλια θα πρέπει να βρω έναν κουρέα να μου δώσει καμία ιδέα για καλύτερο κούρεμα !Κατάλαβα απλά σε ρώτησα γιατί θέλουν μάκρος και τα πίσω για να έχεις καλύτερη κάλυψη. Νομίζω θα ήταν καλύτερα να τα αφήσεις να μακρύνουν για να δεις πως θα είναι. Βέβαια περιμένεις να δώσει κι άλλο...
τα πλαινά θα τα κουρεύεις κανονικά για να μη φουντώνουν, τα πάνω άσε να μακρύνουν...Επίσης όταν κουρεύεις τα πλαινά θα φαίνεται περισσότερος όγκος στα πάνω λόγω αντίθεσης.Έχεις απόλυτο δίκιο , απλά τόσα χρόνια τα κούρευα έτσι και τώρα αν αφήσω να μακρύνουν φουντώνουν τα πλαινα και μου φαίνονται χάλια θα πρέπει να βρω έναν κουρέα να μου δώσει καμία ιδέα για καλύτερο κούρεμα !
Καλη σου μέρα jersey μιας και είναι να κουρευτω τώρα σε λίγες μέρες έτσι θα τα κάνω !!! Ευχαριστώ !!τα πλαινά θα τα κουρεύεις κανονικά για να μη φουντώνουν, τα πάνω άσε να μακρύνουν...Επίσης όταν κουρεύεις τα πλαινά θα φαίνεται περισσότερος όγκος στα πάνω λόγω αντίθεσης.
Όντως εμένα το πίσω με ένοιαζε αλλά όχι να τα βάλω όλα πίσω , τι εννοώ ;; Μου είχε πει ο γιατρός ότι πίσω είναι πολύ μεγάλη η επιφάνεια για να καλυφθεί πλήρως όποτε του είπα να κλείσουμε κααααπως πίσω να μην είναι όλο γυαλί και να βάλουμε μπροστά μιας και εξαρχης ήξερα ότι πρέπει να μπω σε δεύτερη για να κλείσουμε ότι μείνει από την πρώτη !!! Εγώωωω καλά εγώ είμαι ικανοποιημένος και από τον 6 μήνα χα χα χα … !!! Αν τα καταφέρω χειμώνα να ξανά πάω βόλτα βόρεια !!!!Η αλλαγή σου είναι θεαματική.
Φύτρωση έπιασες ταβάνι που ήταν το ζητούμενο.Έφτιαξες πλέον χερλάιν,(θέλει και άλλο)α ζώνη και έκλεισες κάπως το crown.
Εννοείται όπως γνωρίζεις ότι πρέπει να μπεις για 2η να το ολοκληρώσεις όπως πρέπει.
Επισήμανση:
Για πίσω πήγαινες και σε ενδιέφερε,τελικά μπροστά άλλαξες πολύ.
Εσύ πως αισθάνεσαι πλέον είσαι ικανοποιημένος?
Το πέτυχες στο μέγιστο βαθμό.Όντως εμένα το πίσω με ένοιαζε αλλά όχι να τα βάλω όλα πίσω , τι εννοώ ;; Μου είχε πει ο γιατρός ότι πίσω είναι πολύ μεγάλη η επιφάνεια για να καλυφθεί πλήρως όποτε του είπα να κλείσουμε κααααπως πίσω να μην είναι όλο γυαλί και να βάλουμε μπροστά μιας και εξαρχης ήξερα ότι πρέπει να μπω σε δεύτερη για να κλείσουμε ότι μείνει από την πρώτη !!! Εγώωωω καλά εγώ είμαι ικανοποιημένος και από τον 6 μήνα χα χα χα … !!! Αν τα καταφέρω χειμώνα να ξανά πάω βόλτα βόρεια !!!!
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε vlafo, ξέρεις τι με βαζει σε σκέψεις που δεν το έχω κουβεντιάσει ακόμα με τον γιατρό , τώρα μιας και δεν υπάρχει εντελώς κενή περιοχή ποσό επίφοβο είναι στην πύκνωση ανάμεσα σε αυτά που βάλαμε να βάλουμε καινούργια και να χάσουμε τα προηγούμενα μεταμοσχευμένα ;Το πέτυχες στο μέγιστο βαθμό.
Να πας να το κάνεις να το τελειοποιήσεις.
Άλλωστε πάντα η πρώτη όπως έχουμε ξαναπεί είναι το καίριο να πάει καλά.
Να το χαίρεσαι.
Τα μεταμοσχευμένα δεν χάνονται.Σε ευχαριστώ πολύ φίλε vlafo, ξέρεις τι με βαζει σε σκέψεις που δεν το έχω κουβεντιάσει ακόμα με τον γιατρό , τώρα μιας και δεν υπάρχει εντελώς κενή περιοχή ποσό επίφοβο είναι στην πύκνωση ανάμεσα σε αυτά που βάλαμε να βάλουμε καινούργια και να χάσουμε τα προηγούμενα μεταμοσχευμένα ;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
γ να εχει τωρα ενα ολοκληρωμενο αποτελεσμα ποσα ακομη μοσχευματα χρειαζονται? Συγχαρητηρια κιολας η αλλαγη τρομερηΤ
Τα μεταμοσχευμένα δεν χάνονται.
Τώρα άφοβα μπαίνεις παντού.
Τα μαμά να φοβάσαι αν δεν κάνεις θεραπεία.
Σε ευχαριστώ φίλε feanor , εγώ πιστεύω ότι αν μπορούσα να κάνω άλλη μια 2ημερη με τα ίδια μοσχεύματα επέμβαση θα γινόταν φανταστικό το αποτέλεσμα , δυστυχώς είναι μεγάλη η επιφάνεια και δύσκολα γίνεται κάτι με 2Κ μοσχεύματα !γ να εχει τωρα ενα ολοκληρωμενο αποτελεσμα ποσα ακομη μοσχευματα χρειαζονται? Συγχαρητηρια κιολας η αλλαγη τρομερη
πολυ καλη δουλεια μπραβο. Δλδ ποσα χρειαζεται? μην μ πειτε πανω απο 3000Μεγάλη η αλλαγή, αναλογιζόμενοι πάντα την προ ΜΜ εικόνα.
Χερλαιν φυσικότατη, η οποία θα ενισχυθεί και σε επόμενη ΜΜ.
Θα μπεις και για 2η ΜΜ και θα κάνεις ολική μεταμόρφωση.
Πιστεύω με 1500-1700 να μπουν στο crown (από την αρχή του μέχρι πίσω κάτω), και άλλα 1200 μπροστά θα μεταμορφωθεί.πολυ καλη δουλεια μπραβο. Δλδ ποσα χρειαζεται? μην μ πειτε πανω απο 3000
Έχεις δίκιο σε σχέση με πριν εμένα μου φαίνεται απίστευτο .. από χειμώνα ξεκινάμε οικονομίες να πάμε πάλι βόλτα Θεσσαλονίκη !!!Μεγάλη η αλλαγή, αναλογιζόμενοι πάντα την προ ΜΜ εικόνα.
Χερλαιν φυσικότατη, η οποία θα ενισχυθεί και σε επόμενη ΜΜ.
Θα μπεις και για 2η ΜΜ και θα κάνεις ολική μεταμόρφωση.
Και καλά θα κάνεις, πήγαινε να τελειώσεις αυτό που ξεκίνησες!Έχεις δίκιο σε σχέση με πριν εμένα μου φαίνεται απίστευτο .. από χειμώνα ξεκινάμε οικονομίες να πάμε πάλι βόλτα Θεσσαλονίκη !!!