Nick the Greek, FUE, 2101g, 28/10/2022

nick the Greek

Active Member
Άρα η άποψη σου είναι θύμα πως έπεσα θύμα κακού χειρισμού και ως συνέπεια αυτού θα εχω τα white dots;;ξαναρωτάει γτ ο λορενθο το δικαιολόγησε άκρως επιστημονικά και σε καμία περίπτωση δεν νομίζω να μιλήσει για τραυματισμό και μόνιμη βλάβη γειτονικων τριχοφυλακιων..Αυτό βέβαια μου επισήμαναν 2 εταιρείες μεταμόσχευση γηγενείς και ένας δερματολόγο που επισκέφτηκα..αυτοί ισχυρίστηκαν overharvesting..cvial Kai lorenzo φυσιολογική επούλωση..είπα να πάρω και τη γνώμη του φόρουμ...Η δική σου Πανό ως εκ των παλαιότερων εδώ μετράει κάπως παραπάνω για εμένα και θα ήθελα να την ακούσω και για το σύνολο του πράγματος μόλις ολοκληρώσω με τις φώτο..είσαι γνωστής από τους λίγους και αντικειμενικοτατος

Ο λορεν δεν ειναι τασακης για να.τον κάνουμε κλόουν.
Ειναι καλος γιατρος οσο.αφορα τα αποτελεσματα τουλαχιστον συμπεριφορες δε ξερω.
Οι φωτο.σου στη 1η σελιδα οταν.παω να κανω close up θολωνουν και δε μπορω να.πω με.ακριβεια αν ειναι τραυματισμος ή overharvesting
Με πιο καθαρες φωτο ομως μπορω.
Επειδη δεν φανταζομαι οτι ο λορεν θα εκανε overharvesting τεινω προς τον τραυματισμο.
Οψομεθα ομως , αν ανεβασεις υψηλης ευκρίνειας φωτο θα φανει αμεσως.
Συμφωνώ απόλυτα και δεν ζήτησα να γίνει κλόουν κανένας..μια αντικειμενική άποψη ζήτησα..βέβαια και εσύ με όλο το θάρρος αν δεις το πρώτο σου σχόλιο πόσο χείμαρρος ήσουν και πως είσαι τώρα όπου ζητάς πιο καιρες φωτο σαφώς επηρεασμένος από τον λορενθο (στην αρχή μίλησες για μανουαλ και overharvesting) θα έλεγε κάποιοςς ότι κάπως μετριαστηκε η αγανάκτηση σου απέναντι στους χειρουργους..εγώ επιφυλασσομαι για πλήρης ευκρίνειας φώτο..ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΝΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΑΣΗ ΟΝΌΜΑΤΟΣ...να κρίνουμε βάση τι βλέπουν τα μάτια μας και μόνο..και τα δικά σου πανο και πολύ έμπειρα είναι και με γνώσεις και αντικειμενικά

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nick the Greek

Active Member
Ο λορεν δεν ειναι τασακης για να.τον κάνουμε κλόουν.
Ειναι καλος γιατρος οσο.αφορα τα αποτελεσματα τουλαχιστον συμπεριφορες δε ξερω.
Οι φωτο.σου στη 1η σελιδα οταν.παω να κανω close up θολωνουν και δε μπορω να.πω με.ακριβεια αν ειναι τραυματισμος ή overharvesting
Με πιο καθαρες φωτο ομως μπορω.
Επειδη δεν φανταζομαι οτι ο λορεν θα εκανε overharvesting τεινω προς τον τραυματισμο.
Οψομεθα ομως , αν ανεβασεις υψηλης ευκρίνειας φωτο θα φανει αμεσως.
Και δεν το έκανε ο λορενθο να συμπληρώσω...Η χ "άπειρη κατ εμέ " νοσηλεύτρια σε σχεση με τις υπόλοιπες ισως που ανέφερα προηγουμένως και παρεξηγήθηκα..ναι δεν ήταν ούτε η Grace ούτε η Λορένα

Panos1982

Well-Known Member
Η σταση μου αλλαξε ναι γιατι θεωρουσα οτι η δουλεια ειχε γινει απο μπακάλη γιατρο . . . Με μπακαλικες μεθοδους κ εργαλεια.
Οταν εχει γινει απο εναν σοβαρο γιατρο πρεπει να αναζητησουμε αλλους λογους για τους οποιους έγιναν τα οποιαδηποτε λαθη γιατι ακριβώς δεν ειναι μπακαλης.

Η απάντηση δεν ειναι για το αν εγιναν λαθη ή οχι αλλα για το γιατι εγιναν.
Το οτι εγιναν νομίζω το εχω καταστήσει σαφες κ δεν το πηρα ποτε πισω . . .
Ισως η αλλαγη περιβαλλοντος κ η συχγηση τα προκαλεσε οπως ανεφερα σε.προηγουμενο ποστ...
Anyway οτι κι αν ειναι αν μπορεις να βγαλεις πολυ υψηλης ευκρινειας φ το σε πολυ κοντινο closeup θα δουμε τι γινεται ακριβως.

nick the Greek

Active Member
Η σταση μου αλλαξε ναι γιατι θεωρουσα οτι η δουλεια ειχε γινει απο μπακάλη γιατρο . . . Με μπακαλικες μεθοδους κ εργαλεια.
Οταν εχει γινει απο εναν σοβαρο γιατρο πρεπει να αναζητησουμε αλλους λογους για τους οποιους έγιναν τα οποιαδηποτε λαθη γιατι ακριβώς δεν ειναι μπακαλης.

Η απάντηση δεν ειναι για το αν εγιναν λαθη ή οχι αλλα για το γιατι εγιναν.
Το οτι εγιναν νομίζω το εχω καταστήσει σαφες κ δεν το πηρα ποτε πισω . . .
Ισως η αλλαγη περιβαλλοντος κ η συχγηση τα προκαλεσε οπως ανεφερα σε.προηγουμενο ποστ...
Anyway οτι κι αν ειναι αν μπορεις να βγαλεις πολυ υψηλης ευκρινειας φ το σε πολυ κοντινο closeup θα δουμε τι γινεται ακριβως.
Δεν είπα ότι πήρες ποτέ πίσω...μην κατηγορηθεί και από εσένα άδικα για το Θεό..είπα ότι μετριαστηκε κάπως η αρχική σου χειμαρρωσδης αντίδραση μόλις σου είπε ο bobby περί λορενθο και τεκμηριωμένα είπες το γιατί και μπράβο σου...εγώ όμως που ο λορενθο προ 4 ωρών τα βρήκε όλα καλά και χωρίς κανένα λάθος τι πρέπει να πω αραγε;;πως πρέπει να νιώθω άραγε που ο γιατρός μου τα έκρινε όλα φυσιολογικά;;γτ αν όντως οι δικές μου φώτο δεν είναι ευκρινείς θα σου στείλω τώρα μέσω ποιας φωτο απάντησε αυτός στον cvial ότι δεν φαίνεται κάτι..και συζητάμε εκεί ως προς ευκρίνεια αχαχαχ

Συνημμένα

• Screenshot_20250122_024713_Gallery.jpg
    Screenshot_20250122_024713_Gallery.jpg
    1.3 MB · Προβολές: 38
  • Screenshot_20250122_024702_Gallery.jpg
    Screenshot_20250122_024702_Gallery.jpg
    980.6 KB · Προβολές: 45

bobby

Well-Known Member
Το punch αν ειναι αυτο π ειπες δεν φταίει.

Μηπως υπηρχε καποια πιεση μεσα στα χειρουργια και δεν απεδιδε το προσωπικο ?
Μηπως ηταν εξω απ τα νερα τους ?
Μηπως υπηρχε περιορισμος χρονου των χειρουργιων και πιεζαν τους εαυτους τους κ εγιναν λαθη ??
Μηπως υπηρχε κοπωση κ εγιναν.λαθη ?
Στα manual punches αυτος ειναι ο νο1 λογος αποτυχίας , η κόπωση του χειριστη.
Δεν ημουν παρων εκει απλα ρωταω αν αντιλήφθηκες κατι....

Το λαθος δεν ειναι του εργαλειου ουτε της μεθοδου , ειναι του χειριστή ( για τον τραυματισμο γειτονικων ) κ ισως της κακης ιδιοτητας επουλωσης π εχει το δερμα σου.
Εγώ έκανα ΜΜ τον Ιούνιο του 2023 στη κλινικη του μάστερ με τον Λορεντζο. Αυτό που έχω να πω είναι ότι όλοι μα όλοι (Λορεντζο και βοηθοί του) ήταν στρεσαρισμένοι. Δεν νομίζω από την πληθώρα των χειρουργείων γιατί είχαν δυο ταυτόχρονα, κόπωση γιατί; Τα ίδια κάνουν και στην Ισπανία (2-3 ταυτόχρονα και ήταν πολλοί). Να ήταν ότι δεν ήταν στον χώρο τους; Δεν ήταν η πρώτη φορά που ήταν εκτός κλινικής τους ήταν η 4η ή 5η νομίζω. Εγώ νομίζω ότι ήταν το περιβάλλον και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα……Άλλωστε εμμέσως μου το είπε και ο ίδιος ο Λορεντζο αλλά και τα κορίτσια γιατί τους ρώτησα γιατί είναι στην μπριζα……

nick the Greek

Active Member
Εγώ έκανα ΜΜ τον Ιούνιο του 2023 στη κλινικη του μάστερ με τον Λορεντζο. Αυτό που έχω να πω είναι ότι όλοι μα όλοι (Λορεντζο και βοηθοί του) ήταν στρεσαρισμένοι. Δεν νομίζω από την πληθώρα των χειρουργείων γιατί είχαν δυο ταυτόχρονα, κόπωση γιατί; Τα ίδια κάνουν και στην Ισπανία (2-3 ταυτόχρονα και ήταν πολλοί). Να ήταν ότι δεν ήταν στον χώρο τους; Δεν ήταν η πρώτη φορά που ήταν εκτός κλινικής τους ήταν η 4η ή 5η νομίζω. Εγώ νομίζω ότι ήταν το περιβάλλον και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα……Άλλωστε εμμέσως μου το είπε και ο ίδιος ο Λορεντζο αλλά και τα κορίτσια γιατί τους ρώτησα γιατί είναι στην μπριζα……
Το έχεις αναφέρει και στο δικό σου νήμα και συγχαρητήρια που το επαναφέρεις και εδώ..και εμείς που ήμασταν η τρίτη φουρνιά το αναφέραμε γτ ως τότε είχε αυστηρά κάθε μέρα 3 άτομα..μετά διόρθωσε αυτό έχασε κάτι άλλο...αλλά εμείς δεν ευθυνόμαστε κάπου...και πόσο μάλλον να ακούνε οτι όλα κύλησαν φυσιολογικά όταν όλοι εδώ μέσα βλέπουν κεφάλι κεφαλογραβιέρα αχαχαχαχ και ο Πάνος να βλέπει λάθη..μόνο ο λορενθο δεν τα είδε αυτά..τι να πω..για σήμερα θα εμπιστευτώ τα μάτια των πολλών πάρα τα 2 του Ισπανού..όσο έμπειρα και αν είναι αποδεδειγμένα...θέλω να δω τι θα πει σε δεύτερο χρόνο...πολυ περίεργος είμαι...

nick the Greek

Active Member
Δεν είπα ότι πήρες ποτέ πίσω...μην κατηγορηθεί και από εσένα άδικα για το Θεό..είπα ότι μετριαστηκε κάπως η αρχική σου χειμαρρωσδης αντίδραση μόλις σου είπε ο bobby περί λορενθο και τεκμηριωμένα είπες το γιατί και μπράβο σου...εγώ όμως που ο λορενθο προ 4 ωρών τα βρήκε όλα καλά και χωρίς κανένα λάθος τι πρέπει να πω αραγε;;πως πρέπει να νιώθω άραγε που ο γιατρός μου τα έκρινε όλα φυσιολογικά;;γτ αν όντως οι δικές μου φώτο δεν είναι ευκρινείς θα σου στείλω τώρα μέσω ποιας φωτο απάντησε αυτός στον cvial ότι δεν φαίνεται κάτι..και συζητάμε εκεί ως προς ευκρίνεια αχαχαχ
Και εδώ η φώτο μέσω της οποίας ο λορενθο τεκμηριώσει την άποψη του ότι στους 7,5 μήνες δεν αναφερθήκαμε σε καμία δοτρια γιατινολα ήταν φυσιολογικα και το επιβεβαίωσε και ο CVIAL..αρκετά ευκρινής η συγκεκριμένη η μήπως όχι;

Συνημμένα

• Screenshot_20250122_025237_Chrome.jpg
    Screenshot_20250122_025237_Chrome.jpg
    1.1 MB · Προβολές: 43

aeratos28

Just aeratos
Το θέμα με το περίεργο κλίμα που επικρατούσε στην κλινική,αν πας Νικ στο δικό μου νήμα που έκανα παρουσίαση ,θα δεις ότι τα αναφέρω όλα αυτά και εγώ ..η κατάσταση ήταν λίγο μπάχαλο ,υπήρχε ένταση αρκετή, η οποία ΔΕΝ εδειξε σε καμία περίπτωση εμπράκτως,τον τρόπο δουλειάς και τη φήμη του γιατρού..για εμένα το λάθος ήταν ότι έβαλε 3 άτομα ταυτόχρονα .και με το παραμικρό πρόβλημα όπως αυτό σε εσένα με το αίμα που είπες ,αποσυντονισε την όλη φάση..τώρα με τις φωτό που λες αν είναι ευκρινείς η όχι ,ευκρινεις είναι.σιγουρα έχουν γίνει λάθη στο κεφάλι σου με την εξαγωγή αυτό είναι το σίγουρο ..εγώ με τις δικές σου φωτό που βλέπω,είπα πως δεν δικαιολογείται τέτοια εικόνα ..είναι πατάτα η δουλειά στη δοτρια ξεκάθαρα.. σε άλλη φωτό σου ,αυτή που είναι σε εξωτερικές συνθήκες με φως ημέρας στο πλάι,δεν φαίνεται τπτ ..σε αυτή εδώ που θα βάλω τώρα..
Screenshot_2025-01-22-03-30-05-399_com.miui.gallery.jpg

vlafo

Well-Known Member
Και τώρα θα ανεβάσω κακές φώτο όπου το αποτελεσμα θα χαρακτηριζονταν τραγικό όλες στο ίδιο στυλ όπως αυτές που έστειλα pro cons για να δούμε φυτρωση κτλ ...θα είναι στους 12,14 και 20 μήνες..μικρή βελτίωση βλέπω εγώ
Φίλε μου καλημέρα.
Το αποτέλεσμα αυτό είναι το τελικό?
Στους πόσους μήνες είναι αυτές οι φωτό γιατί δεν μπορώ να καταλάβω.
Επίσης η τρίχα σου μια και αναφέρθηκε 0.52 πάχος,είναι κανονική μια χαρά.

nick the Greek

Active Member
Φίλε μου καλημέρα.
Το αποτέλεσμα αυτό είναι το τελικό?
Στους πόσους μήνες είναι αυτές οι φωτό γιατί δεν μπορώ να καταλάβω.
Επίσης η τρίχα σου μια και αναφέρθηκε 0.52 πάχος,είναι κανονική μια χαρά.
Ναι τελικό..στους 12,14 και 20 μήνες..και για να μην παρεξηγηθώ έβαλα φώτος με έτσι το μαλλί γτ τέτοιες είναι και οι αρχικές που έστειλα προ cons στο Cvial..ίδιο μέρος ίδιες συνθήκες ίδια γωνία ίδιο κινητό..περιμένω τις απόψεις όλων..η οποιαδήποτε αίτηση για άλλες φώτο πιο κατατοπιστικες από οποιαδήποτε άποψη

nick the Greek

Active Member
Το θέμα με το περίεργο κλίμα που επικρατούσε στην κλινική,αν πας Νικ στο δικό μου νήμα που έκανα παρουσίαση ,θα δεις ότι τα αναφέρω όλα αυτά και εγώ ..η κατάσταση ήταν λίγο μπάχαλο ,υπήρχε ένταση αρκετή, η οποία ΔΕΝ εδειξε σε καμία περίπτωση εμπράκτως,τον τρόπο δουλειάς και τη φήμη του γιατρού..για εμένα το λάθος ήταν ότι έβαλε 3 άτομα ταυτόχρονα .και με το παραμικρό πρόβλημα όπως αυτό σε εσένα με το αίμα που είπες ,αποσυντονισε την όλη φάση..τώρα με τις φωτό που λες αν είναι ευκρινείς η όχι ,ευκρινεις είναι.σιγουρα έχουν γίνει λάθη στο κεφάλι σου με την εξαγωγή αυτό είναι το σίγουρο ..εγώ με τις δικές σου φωτό που βλέπω,είπα πως δεν δικαιολογείται τέτοια εικόνα ..είναι πατάτα η δουλειά στη δοτρια ξεκάθαρα.. σε άλλη φωτό σου ,αυτή που είναι σε εξωτερικές συνθήκες με φως ημέρας στο πλάι,δεν φαίνεται τπτ ..σε αυτή εδώ που θα βάλω τώρα..
Προβολή συνημμένου 67103Συμφωνώ απόλυτα...από τη στιγμή που ΔΕΝ φάνηκε εμπρακτα η φήμη και ο τρόπος δουλειάς του γιατρού και λαμβάνουμε και απαντήσεις για φυσιολογικοτατη επούλωση δότριας και καμία αναφορά σε τραυματισμό γειτονικων grafts (εδώ βέβαια λίγο πολύ όλοι θα μιλήσουν για overharvesting) και σου λένε και για φυτρωση σαφώς μεγαλύτερη του 90% (cvial) ...βλέπεις εσύ στις ομοιου τύπου φωτός φυτρωση 90%; (ερώτηση είναι όχι πάλι κάποια μομφή)..εδώ πως τον κρίνουμε τον Ισπανό αεράτε;;λέμε έλα μωρέ αγχώθηκα το παιδί και το τιμ και όλα καλά;;την πατάτα και τα λάθη της δοτριας(όπως εγραψες και σε άλλο σχόλιο που συμφώνησε πολύ μεγάλος αριθμός μελών και δικαιως θα πω εγώ) όταν η επίσημη απάντηση του λορενθο που έστειλε εδώ ταχέως ο Cvial για αποσαφήνιση της περίπτωσης μου και αναφέρει απλά contrast μαλλιων/δέρματος μας καλύπτει;;μήπως όπως σου μετράει τη δοτρια πριν θα πρέπει να στη μετράει και μετά και να σου λέει τι ίσως να μην πήγε καλά ποια πιθανή ζημιά να σου έκανε (έχω διαβάσει εδώ μέσα ότι τραυματισμός graft = έγκλημα διορθώστε με αν κάνω λάθος)..και επίσης τη ληπτρια στις ίδιες συνθήκες θα ήθελα να αξιολογήσεις

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nick the Greek

Active Member
Το θέμα με το περίεργο κλίμα που επικρατούσε στην κλινική,αν πας Νικ στο δικό μου νήμα που έκανα παρουσίαση ,θα δεις ότι τα αναφέρω όλα αυτά και εγώ ..η κατάσταση ήταν λίγο μπάχαλο ,υπήρχε ένταση αρκετή, η οποία ΔΕΝ εδειξε σε καμία περίπτωση εμπράκτως,τον τρόπο δουλειάς και τη φήμη του γιατρού..για εμένα το λάθος ήταν ότι έβαλε 3 άτομα ταυτόχρονα .και με το παραμικρό πρόβλημα όπως αυτό σε εσένα με το αίμα που είπες ,αποσυντονισε την όλη φάση..τώρα με τις φωτό που λες αν είναι ευκρινείς η όχι ,ευκρινεις είναι.σιγουρα έχουν γίνει λάθη στο κεφάλι σου με την εξαγωγή αυτό είναι το σίγουρο ..εγώ με τις δικές σου φωτό που βλέπω,είπα πως δεν δικαιολογείται τέτοια εικόνα ..είναι πατάτα η δουλειά στη δοτρια ξεκάθαρα.. σε άλλη φωτό σου ,αυτή που είναι σε εξωτερικές συνθήκες με φως ημέρας στο πλάι,δεν φαίνεται τπτ ..σε αυτή εδώ που θα βάλω

Προβολή συνημμένου 67103
Δεν ξέρω αν παρατήρησες και το αρχικό σχόλιο του Panos1982 όπου αναφέρεται σε μπακαλικες μεθόδους και χειρισμούς..γτ δλδ αν λάβαμε όλοι πάνω κάτω τέτοιες συμπεριφορές (σκηνικά πίεσης, και"ενδεχομενως βαρυ κλιμα των εδώ με των Ισπανών" τα 3 περιστατικά ανά ημέρα να το πληρώσουμε εμείς στα κεφάλια μας;; φταίνε κάπου που μας επέλεξε ο Ισπανός τόσο για cons όσο και για μμ;;αυτός είχε το μαχαίρι αυτός και το καρπούζι...Η σαν μερικούς εδώ ο,τι και να συμβεί θα πρέπει να νιώθουμε ευγνώμονες που ο τεράστιος λορενθο μας χειρουργησε υπό οποίες συνθήκες και πήραμε όποιο αποτέλεσμα;;ίσα ίσα έκανε και "χιουμορακι "( απαράδεκτο κατ εμε) όταν η πληρωμή έγινε σε 10αρικα...Είναι πολλά αυτά που έχω ακόμα να πω αλλά τόσο καιρό περίμενα το verified...τώρα που επισήμως και ο Cvial διαχωρίσει τη θέση του και δεν αποτελεί σαφώς (δεν λέω ότι αποτέλεσε ποτέ τον "δικηγόρο του Λορενθο) απαιτώ από εμάς εδώ τα μέλη να βγάλουνε συμπεράσματα..άξιζε τλκ το όλο εγχείρημα;; πήραμε τα αποτελέσματα που μας έταξαν οι προσδοκίες μας και η ΤΟΣΗ ΦΗΝΗ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΟΎ (που εμπράκτως δεν πήρανε τα αντίστοιχα αποτελέσματα) βάσει των απόψεων εδώ μέσα;;

nick the Greek

Active Member
Δεν ξέρω αν παρατήρησες και το αρχικό σχόλιο του Panos1982 όπου αναφέρεται σε μπακαλικες μεθόδους και χειρισμούς..γτ δλδ αν λάβαμε όλοι πάνω κάτω τέτοιες συμπεριφορές (σκηνικά πίεσης, και"ενδεχομενως βαρυ κλιμα των εδώ με των Ισπανών" τα 3 περιστατικά ανά ημέρα να το πληρώσουμε εμείς στα κεφάλια μας;; φταίνε κάπου που μας επέλεξε ο Ισπανός τόσο για cons όσο και για μμ;;αυτός είχε το μαχαίρι αυτός και το καρπούζι...Η σαν μερικούς εδώ ο,τι και να συμβεί θα πρέπει να νιώθουμε ευγνώμονες που ο τεράστιος λορενθο μας χειρουργησε υπό οποίες συνθήκες και πήραμε όποιο αποτέλεσμα;;ίσα ίσα έκανε και "χιουμορακι "( απαράδεκτο κατ εμε) όταν η πληρωμή έγινε σε 10αρικα...Είναι πολλά αυτά που έχω ακόμα να πω αλλά τόσο καιρό περίμενα το verified...τώρα που επισήμως και ο Cvial διαχωρίσει τη θέση του και δεν αποτελεί σαφώς (δεν λέω ότι αποτέλεσε ποτέ τον "δικηγόρο του Λορενθο) απαιτώ από εμάς εδώ τα μέλη να βγάλουνε συμπεράσματα..άξιζε τλκ το όλο εγχείρημα;; πήραμε τα αποτελέσματα που μας έταξαν οι προσδοκίες μας και η ΤΟΣΗ ΦΗΝΗ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΟΎ (που εμπράκτως δεν πήρανε τα αντίστοιχα αποτελέσματα) βάσει των απόψεων εδώ μέσα;;
ΚΑΙ ΑΝ Η ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΠΊΕΣΗ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ , ΥΛΙΚΌ ΚΤΛ ΓΤ ΗΡΘΑΝ 5 ΦΟΡΕΣ;;ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΡΑΦΛΟΛΑΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΥΖΑΣΜΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΖΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΞΑΜΕ ΣΕ ΜΗ ΤΙΜΗ ΙΣΠΑΝΊΑΣ;;ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΉ;;ΟΤΙ ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΙΣΠΑΝΊΑ;;ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΔΛΔ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΦΗΝΗΣ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΙΚΟΥ ΤΙΜ ΚΑΙ ΕΝΕΙΣ ΤΟ ΔΕΧΘΉΚΑΜΕ;; ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΜΕ..ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΜΈΝΑΜΕ..ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΆ ΑΝΕΒΑΣΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ 2 ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΊΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΌ ΠΟΥ ΚΡΙΒΑΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΛΟΡΕΝΘΟ ΚΑΙ CVIAL 4 ΦΟΡΕΣ ΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΌ;;ΤΛΚ ΜΕ ΠΕΙΣΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΑΠΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΕΦΑΛΟΓΡΑΒΙΕΡΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΓΚΡΑΦΤ ΥΠΉΡΞΕ...ΤΟΝ ΙΣΠΑΝΟ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΕΙΘΟΥΜΕ Η ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ;;ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΤΟ VAR(ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΠΙΘΑΝΩΣ ΤΡΑΥΝΑΤΙΣΝΕΝΑ ΓΚΡΑΦΤ ΚΤΛ) ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΕ 3(2 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΜ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ) ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΈΦΕΡΑΝ OVERHARVESTING ΣΤΗ ΔΟΤΡΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΦΥΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΛΉΠΤΡΙΑ...

TheodosisK

Member
Εμένα θα με απασχολούσε η παρακάτω αλληλουχία. Πώς θα γινει να παραδεχθεί ο Λορέντζο τα λάθη που έγιναν, όπως τουλάχιστον τα σκιαγραφεί ο @Panos1982, κι στη συνέχεια τώρα που συνταξιοδοτείται τι μπορεί να γίνει ώστε ο OP να βελτιώσει την εικόνα του (SMP?).

Όλοι κάνουμε λάθη, σε όλους τους κλάδους. Το θέμα ειναι πως τα αντιμετωπίζουμε.

vlafo

Well-Known Member
Ναι τελικό..στους 12,14 και 20 μήνες..και για να μην παρεξηγηθώ έβαλα φώτος με έτσι το μαλλί γτ τέτοιες είναι και οι αρχικές που έστειλα προ cons στο Cvial..ίδιο μέρος ίδιες συνθήκες ίδια γωνία ίδιο κινητό..περιμένω τις απόψεις όλων..η οποιαδήποτε αίτηση για άλλες φώτο πιο κατατοπιστικες από οποιαδήποτε άποψη
Έχεις εστιάσει όπως και οι περισσότεροι στο θέμα δότριας και όχι στην τελική σου εικόνα ή οποία αν τη δεις σε σχέση με pre-op φωτογραφίες σε παραπέμπει σαν να μην έκανες τίποτα.
Η δότρια σου ναι μεν δε δείχνει καλή αν και σε θέμα εξαγωγής-ομοιογένειας μια χαρά είναι,αλλά τα dots πράγματι δείχνουν πιο έντονα και μεγαλύτερα κενά από όσο θα έπρεπε.
Εκεί πιθανόν παίζουν πολλά σίγουρα όχι τα εργαλεία όπως απάντησε και ο γιατρός γιατί χρησιμοποιηθήκανε πολύ μικρά και σίγουρα όχι αν έγινε η εξαγωγή manual η με μοτέρ,ο οποίος όμως ο συγκεκριμένος κάνει manual.

Είναι θέμα ανθρώπινου χεριού-λάθους πιθανότατα με σχεδόν μεγάλη σιγουριά.
Τους λόγους εκεί πρέπει να τους αναζητήσεις στη νοσηλεύτρια που έκανε την εξαγωγή.

Προσωπικά δεν θα στεκόμουν τόσο στην δότρια γιατί δεν είναι τραγική ούτε έγινε κάποιο τραγικό λάθος ανεξάρτητα αν για εξαγωγή μόνο 2100 και σε τέτοιο γιατρό δεν έπρεπε να δείχνει έτσι.
Δε θεωρώ ότι έγινε κάτι τόσο χοντρό.
Αντιθέτως μένω έκπληκτος από την τελική σου εικόνα.
Έβαλες 2100 πίσω απο ένα πολύ δυνατό extended forlock,αυτός άλλωστε ήταν και ο σκοπός,και αν θεωρήσουμε πως τα 500-600 τα φάγανε οι κρόταφοι για να γίνει σωστά η ένωση με την υπόλοιπη χερλάιν,τα υπόλοιπα 1500g με λόγο 2.68 και με τόσο μαλλί έπρεπε να δείχνουν μια τελείως διαφορετική εικόνα.
Δεν ξέρω τι σου είχε εξηγηθεί και τι όχι και τι προσδοκίες και γνώσεις είχες,αλλά σε κάθε περίπτωση το νούμερο αυτό που ήταν το σωστό νούμερο για να καλύψεις αυτή την επιφάνεια,έπρεπε να σου δίνανε ένα φανταστικό αποτέλεσμα που θα ήταν απο τα καλύτερα σε συνδυασμό και με τα άλλα χαρακτηριστικά που είχες.
Αντιθέτως βλέπω το ακριβώς αντίθετο.
Δε γνωρίζω τι φύτρωση μπορεί να είχες με νούμερα μετρημένα ,αλλά σίγουρα κινήθηκε σε πολύ χαμηλά επίπεδα.
Αν βάλεις τις 2 εικόνες pre-op και μετά 12μηνο δεν ξεχωρίζεις διαφορά.
Οι οιωνοί δεν ήταν καλοί από το 5μηνο αν και έχουμε δει περιπτώσεις που μέχρι το 9μηνο δίνουν συνέχεια αργά και σταθερά,αλλά σε εσένα μέχρι τότε η εικόνα σου δεν συνηγορούσε πως θα άλλαζε κάτι δραματικά.

Τελευταία επεξεργασία:

nick the Greek

Active Member
Εμένα θα με απασχολούσε η παρακάτω αλληλουχία. Πώς θα γινει να παραδεχθεί ο Λορέντζο τα λάθη που έγιναν, όπως τουλάχιστον τα σκιαγραφεί ο @Panos1982, κι στη συνέχεια τώρα που συνταξιοδοτείται τι μπορεί να γίνει ώστε ο OP να βελτιώσει την εικόνα του (SMP?).

Όλοι κάνουμε λάθη, σε όλους τους κλάδους. Το θέμα ειναι πως τα αντιμετωπίζουμε.
Μπράβο Θεοδόση αυτή είναι η σωστή αντιμετώπιση και αυτό το mindset με διακατέχει...όταν όμως επανειλημμένα δεν αν γνωρίστηκε λάθος από lorenzo (επιτρέπεται να βάλω και cvial στο παιχνίδι βάσει των επισκέψεων εκεί και τα όσα βλέπει) να μου πεις ο άνθρωπος μια γνώμη εκφέρει σεβαστό..αν υπάρχει όπως λένε αρκετοί τραυματισμος γειτονικων γκραφτ και αποδειχτεί πάντα με επίσημες μετρήσεις (μετά πως τον χαρακτηριζουμε τον λορενθο που το ΤΟΝΙΖΩ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΑΝΤΓΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΚΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ) ...ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΥΝΑΨΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΔΩ Ο cvial ΠΡΟ ΚΑΤΙ ΩΡΏΝ..και πως θα αποζημιωθω εγώ για τα λάθη (που σύμφωνα με την τρομερή πλειοψηφία όλων όσων πήραν θέση εδώ μέσα, ΚΑΙ ΠΡΑΓΝΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και για το θάρρος και για την ειλικρίνεια τους, ηταν τραγικά;;)

nick the Greek

Active Member
Έχεις εστιάσει όπως και οι περισσότεροι στο θέμα δότριας και όχι στην τελική σου εικόνα ή οποία αν τη δεις σε σχέση με pre-op φωτογραφίες σε παραπέμπει σαν να μην έκανες τίποτα.
Η δότρια σου ναι μεν δε δείχνει καλή αν και σε θέμα εξαγωγής-ομοιογένειας μια χαρά είναι,αλλά τα dots πράγματι δείχνουν πιο έντονα και μεγαλύτερα κενά από όσο θα έπρεπε.
Εκεί πιθανόν παίζουν πολλά σίγουρα όχι τα εργαλεία όπως απάντησε και ο γιατρός γιατί χρησιμοποιηθήκανε πολύ μικρά και σίγουρα όχι αν έγινε η εξαγωγή manual η με μοτέρ,ο οποίος όμως ο συγκεκριμένος κάνει manual.

Είναι θέμα ανθρώπινου χεριού-λάθους πιθανότατα με σχεδόν μεγάλη σιγουριά.
Τους λόγους εκεί πρέπει να τους αναζητήσεις στη νοσηλεύτρια που έκανε την εξαγωγή.

Προσωπικά δεν θα στεκόμουν τόσο στην δότρια γιατί δεν είναι τραγική ούτε έγινε κάποιο τραγικό λάθος ανεξάρτητα αν για εξαγωγή μόνο 2100 και σε τέτοιο γιατρό δεν έπρεπε να δείχνει έτσι.
Δε θεωρώ ότι έγινε κάτι τόσο χοντρό.
Αντιθέτως μένω έκπληκτος από την τελική σου εικόνα.
Έβαλες 2100 πίσω απο ένα πολύ δυνατό extended forlock,αυτός άλλωστε ήταν και ο σκοπός,και αν θεωρήσουμε πως τα 500-600 τα φάγανε οι κρόταφοι για να γίνει σωστά η ένωση με την υπόλοιπη χερλάιν,τα υπόλοιπα 1500g με λόγο 2.68 και με τόσο μαλλί έπρεπε να δείχνουν μια τελείως διαφορετική εικόνα.
Δεν ξέρω τι σου είχε εξηγηθεί και τι όχι και τι προσδοκίες και γνώσεις είχες,αλλά σε κάθε περίπτωση το νούμερο αυτό που ήταν το σωστό νούμερο για να καλύψεις αυτή την επιφάνεια,έπρεπε να σου δίνανε ένα φανταστικό αποτέλεσμα που θα ήταν απο τα καλύτερα σε συνδυασμό και με τα άλλα χαρακτηριστικά που είχες.
Αντιθέτως βλέπω το ακριβώς αντίθετο.
Δε γνωρίζω τι φύτρωση μπορεί να είχες με νούμερα μετρημένα ,αλλά σίγουρα κινήθηκε σε πολύ χαμηλά επίπεδα.
Αν βάλεις τις 2 εικόνες pre-op και μετά 12μηνο δεν ξεχωρίζεις διαφορά.
Οι οιωνεί δεν ήταν καλοί από το 5μηνο αν και έχουμε δει περιπτώσεις που μέχρι το 9μηνο δίνουν συνέχεια αργά και σταθερά,αλλά σε εσένα μέχρι τότε η εικόνα σου δεν συνηγορούσε πως θα άλλαζε κάτι δραματικά.
Τι να σου πω vlafo τώρα;;να ανεβάσω μειλ με τον Λορενθο που ειρωνεύεται και "απειλεί "(κατ εμέ έτσι το εξέλαβα ότι τάχα μου τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σου και αν θες τη βοήθεια μου κτλ και γτ ενοχλείς με μειλ τις νοσηλεύτριες μου και τον Δήμο κτλ όταν εξεφραζα στον πέμπτο μήνα όλες αυτές τις ανησυχίες μου)...τόσο στο cons όσο και αμεσως μετα το χειρουργειο απο λορενθο που μιλουσε για max density οσο καιστο 15μερομετα μμ από cvial παρουσία άλλων 3 ατόμων στο γραφείο του που με μέτρησε μπροστά τους όλοι μιλούσαν για αυτό που και εσύ ανέφερες ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ...Ο CVIAL EXEI ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΖΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΤΙ ΟΙ ΦΥΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΟΥ 90%...ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΖΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΝΩΣΗ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΟΥΝ..ΝΑΙ Η ΔΟΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ. ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΉΠΤΡΙΑ ΥΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΘΗΞΕΣ...ΤΙ ΔΥΤΡΩΣΗ ΕΚΤΙ ΑΤΕ ΕΚΕΊ;;

TopBoy

Active Member
Μπράβο Θεοδόση αυτή είναι η σωστή αντιμετώπιση και αυτό το mindset με διακατέχει...όταν όμως επανειλημμένα δεν αν γνωρίστηκε λάθος από lorenzo (επιτρέπεται να βάλω και cvial στο παιχνίδι βάσει των επισκέψεων εκεί και τα όσα βλέπει) να μου πεις ο άνθρωπος μια γνώμη εκφέρει σεβαστό..αν υπάρχει όπως λένε αρκετοί τραυματισμος γειτονικων γκραφτ και αποδειχτεί πάντα με επίσημες μετρήσεις (μετά πως τον χαρακτηριζουμε τον λορενθο που το ΤΟΝΙΖΩ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΑΝΤΓΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΚΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ) ...ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΥΝΑΨΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΔΩ Ο cvial ΠΡΟ ΚΑΤΙ ΩΡΏΝ..και πως θα αποζημιωθω εγώ για τα λάθη (που σύμφωνα με την τρομερή πλειοψηφία όλων όσων πήραν θέση εδώ μέσα, ΚΑΙ ΠΡΑΓΝΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και για το θάρρος και για την ειλικρίνεια τους, ηταν τραγικά;;)
Πάντως γενικά πιστεύεις οτι ένας γιατρός υπήρχε περίπτωση να σου πει "σου τραυμάτισα διπλανά τριχοθυλάκια ή έπαθαν μονιμο shock loss ξερω γω και οτι δεν θα έπρεπε να εχεις αυτη την εικόνα" ; Δεν νομιζω...Γιατι αμα το έκανε θα του ζητούσες να αναλάβει τις ευθύνες μετά κτλπ...Οπότε δινουν μια γενική απάντηση που θα έλεγαν στον καθένα να το δικαιολογήσουν...Γενικά μιλώντας..

nick the Greek

Active Member
Τι να σου πω vlafo τώρα;;να ανεβάσω μειλ με τον Λορενθο που ειρωνεύεται και "απειλεί "(κατ εμέ έτσι το εξέλαβα ότι τάχα μου τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σου και αν θες τη βοήθεια μου κτλ και γτ ενοχλείς με μειλ τις νοσηλεύτριες μου και τον Δήμο κτλ όταν εξεφραζα στον πέμπτο μήνα όλες αυτές τις ανησυχίες μου)...τόσο στο cons όσο και αμεσως μετα το χειρουργειο απο λορενθο που μιλουσε για max density οσο καιστο 15μερομετα μμ από cvial παρουσία άλλων 3 ατόμων στο γραφείο του που με μέτρησε μπροστά τους όλοι μιλούσαν για αυτό που και εσύ ανέφερες ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ...Ο CVIAL EXEI ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΖΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΤΙ ΟΙ ΦΥΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΟΥ 90%...ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΖΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΝΩΣΗ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΟΥΝ..ΝΑΙ Η ΔΟΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ. ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΉΠΤΡΙΑ ΥΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΘΗΞΕΣ...ΤΙ ΔΥΤΡΩΣΗ ΕΚΤΙ ΑΤΕ ΕΚΕΊ;;

Πάντως γενικά πιστεύεις οτι ένας γιατρός υπήρχε περίπτωση να σου πει οτι σου τραυμάτισα διπλανά τριχοθυλάκια και οτι δεν θα έπρεπε να εχεις αυτη την εικόνα; Δεν νομιζω...Οπότε δινουν μια γενική απάντηση που θα έλεγαν στον καθένα...
Ναι φίλε έχεις δίκιο και για αυτό ανέβασα και εδώ τις φωτό..την απάντηση του γιατρού την ήξερα από τη λαιβ επαφή μας στους 7,5 μήνες μετά και προ ωρών την ποσταρε και πιο φρέσκια ο CVIAL..εγώ το έκανα για να εκπλαγείτε όλοι απο τον τροπονπου θα αποδεχοταν το λάθος του (σύμφωνα με τα μάτια σας) ο λορενθο...είμαι βέβαιος ότι πολλοί θα έλεγαν όπως και είπαν για "ξέπλυμα " ακόμα περιμένω μια απάντηση από τον TETRAKIS η ότι ο Ισπανός το ένα ή το. άλλο ..μετά χαράς μου διαπιστώνω την απόλυτη ειλικρίνεια του φόρουμ ως προς κάθε ιατρο αν και πάλι παρόλο που μερικοί βλέπουν "τραγική δότρια " κάπως πάμε να το ωραιοποιησουν στο κεφάλι τους..σαν να έχασε 8-0 η μπαρτσα (ίσως μια ακόμα αδόκιμη σύγκριση) ..αν όμως έχασε και αποδειχτεί και ο πρόεδρος λέει ότι βγήκαμε χ (βλέπε βόρεια Κορέα) εμείς ως γνωστές και αεναοι κυνηγοί της αλήθειας και της αντικειμενικοτητας και μόνο πως αντιδρούμε;;

TheodosisK

Member
Πάντως γενικά πιστεύεις οτι ένας γιατρός υπήρχε περίπτωση να σου πει "σου τραυμάτισα διπλανά τριχοθυλάκια ή έπαθαν μονιμο shock loss ξερω γω και οτι δεν θα έπρεπε να εχεις αυτη την εικόνα" ; Δεν νομιζω...Γιατι αμα το έκανε θα του ζητούσες να αναλάβει τις ευθύνες μετά κτλπ...Οπότε δινουν μια γενική απάντηση που θα έλεγαν στον καθένα να το δικαιολογήσουν...Γενικά μιλώντας..
Νομιζω η seneca σε καποια περιπτωση εδω στο forum παραδεχθηκε το προβλημα και ειπε οτι θα προβει σε διόρθωση.

Μπλουζα