Φίλε μου καταλαβαίνω πως είσαι σε ένα βαθμό ανικανοποιήτος από τη μμ σου. Από τις φωτό που ανέβασες, το κατανοώ ως προς τη δότρια. Όπως είπαν πολλοί, άνοιξε ένα νήμα να μεταφερθούν εκεί τα σχόλια και να γίνει και άλλη κουβέντα.
Ακόμα έχεις δίκιο ότι μερικά σχόλια είναι άκομψα. Πολλές φορές πάμε να κριτικάρουμε ένα γιατρό και καταλήγουμε να λέμε εκφράσεις (για να τον κρίνουμε), που χωρίς να το καταλάβουμε, κάνουν πολύ κακό στη ψυχολογία του ατόμου που χειρουργήθηκε. Το αποτέλεσμα σου από όσα ειπώθηκαν (πλην δότριας με κοντό μαλλί) πρέπει στη λήπτρια να είναι καλό. Οπότε αν κάνεις νήμα με φωτό, θα έχουμε καλύτερη εικόνα γενικά για να σχολιάσουμε παραπάνω.
Νομίζω πως επειδή πλήρωσες έναν πολύ καλό γιατρό και δεν πήρες το τέλειο, έχεις πικραθεί και πάνω στο θυμό σου κάνεις και κάποιες εικασίες που μπορεί να μην ισχύουν. Προσωπικά δεν νομίζω ότι ο
@CVIAL έπιασε το Λορετζό και του είπε: ο αεράτος, ο τάσος κλπ κλπ είναι οι τοπ 10 φορουμάκιδες, στείλε εκεί την Grace(πχ). Εμένα ο
@CVIAL και ο
@Panos1982 με βοήθησαν όταν είχα κάνει 3 ποστ όλα και όλα. Όπως είδες και σε γνωστά μέλη του φόρουμ έγινε λάθος στον κρόταφο από το γιατρό σου όπως στον
@tasos33 . Οπότε, ίσως πάνω στο θυμό σου, βγάζεις κάποια βιαστικά συμπερασμάτα που μπορεί να αδικούν τον CVIAL.