Nick the Greek, FUE, 2101g, 28/10/2022

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ευχαριστώ πολύ για την ενδελεχή απάντηση..τώρα εάν είναι εφικτό, θα ήθελα και το ποσοστό αυτών τω αποτελεσμάτων που ήταν εξαιρετικά για επίπεδο λορενθο με βάση την εκτίμηση αυτών των μελών...αυτή ήταν η διαφωνία μου
Στείλτε τους pm να σου απαντήσουν και πόσταρε τα στατιστικά.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nick the Greek

Active Member
Αδερφέ η αντιμετώπιση είναι η ίδια ως προς το αποτέλεσμα..όπως είπα και πιο πάνω,μάλλον δεν το είδες ,η δοτρια είναι κεφαλογραβιέρα και ο Ισπανός για πολύ κράξιμο ..η διαφορά είναι όπως προείπα ,ότι είσαι ελεύθερος και τα λες όλα ,γιατί είσαι ανεξάρτητος και δεν σε προέτρεψε ούτε ο Λορετζο ούτε κανένας να μην ανεβάσεις τέτοιο περιστατικό γιατί θα άλλαζαν οι μεταξύ σας σχέσεις ..ενώ ο Αναστασάκης ,για αυτό έχει κατηγορηθεί από τους ίδιους τους πελάτες τους Aldo και Jacksmith..ως προς το κράξιμο λοιπόν πιστεύω καταλαβαίνεις τη διαφορά..και σε εσένα αν ο Λορετζο σου έλεγε να μην ανεβάσεις φωτό εδώ ,θα τον εκραζα κάθε μέρα τον Λορέντζο..νομίζω καταλαβαίνεις τι λέω.
Όχι δεν το είδα και συμφωνώ απολύτως μαζί σου..έλα όμως που ο Ισπανός το είδε στους 7,5 μήνες και μίλησε για φυσιολογική επούλωση παρουσία CVIAL..καμία αναφορά σε κεφαλογραβιερα..και εγώ ανέφερα αν το είδες πιο πάνω ότι ο Cvial επειδή μου είχε αναφέρει ότι οι περισσότεροι που παίρνουν μη επιθυμητό αποτέλεσμα δεν έχουν το ψυχικό σθένος μετά να παρουσιάσουν (αλίμονο αν δεν το έχουνε για τρίχες) ,τόνισα ΟΤΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΜΕ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΚΙΌΛΑΣ...βέβαια δεν αναφέρθηκε ποτέ κάποια κακη εικόνα δότριας

GeorgeXz

Member
Καλο ειναι να λειπουν τετοιοι χαρακτηρισμοι για κεφαλι αλλου ανθρωπου

Το σαβουάρ βιβρ και η αστική ευγένεια αυτό προστάζουν, εκτός και εάν ο ίδιος πρώτος έχεις χαρακτηρίσει το αποτέλεσμα ως τέτοιο...

nick the Greek

Active Member
Καλο ειναι να λειπουν τετοιοι χαρακτηρισμοι για κεφαλι αλλου ανθρωπου

Το σαβουάρ βιβρ και η αστική ευγένεια αυτό προστάζουν, εκτός και εάν ο ίδιος πρώτος έχεις χαρακτηρίσει το αποτέλεσμα ως τέτοιο...
Εγώ μάπα δύσκολα να το χαρακτήρισα φίλε..ανέβασα απλά 2 φώτο ζητώντας την αντικειμενική άποψη των πιο έμπειρων..βέβαια από τις σαβούρα βιβρ απαντήσεις, αντιλήφθηκα ότι όντως δεν είχε και την καλύτερη δυνατή επούλωση..

nick the Greek

Active Member
Εμένα με αυτή την δραστηριότητα που βλέπεις και τις δύο φορές η virtzinia και μάλιστα με προβληματική δοτρια.
Τον konjaap με ελάχιστη παρουσία εδώ η lorena
Δεν θα το πάω επί προσωπικού για πράγματα στα οποία δεν ήμουν παρών..εγώ έκανα μια γενίκευση με βάση τη δική μου ημέρα του χειρουργειου και μόνο..ούτε ως λάσπη ούτε ως τίποτα..απλά ναι αν συνεχιζόταν όλο το εγχείρημα λορενθο θα ήθελα και τα πιο άπειρα μέλη να είναι κατά το δυνατόν ενημερωμένα για κάθε μικρή λεπτομέρεια..(πχ ναι θέλω να μου κάνει εξαγωγή η Λορένα ναι θέλω να είμαι το πρώτο χρονικά περιστατικό όχι να μου λένε 9 στην κλινική να ξεκινάω για φώτο κτλ 10:30 και να τελειώνω 22:00 το βράδυ με την ψυχή στο στόμα) ..ήθελα ως ηθικό χρέος απέναντι στον εαυτό μου πρωτίστως και έπειτα στα νέα και άπειρα μέλη του φόρουμ να μάθουν να διεκδικούν και τα "ψιλά γράμματα " χωρίς τη διάθεση να ρίξω λάσπη σε κανέναν..ότι ναι αφού επιλέχθηκαν θα ήθελα και αυτό..εάν δεν γίνεται και για εμένα είναι απαραίτητη προϋπόθεση, δεν θα ήθελα να πραγματοποιηθεί η μμ πχ

GeorgeXz

Member
Εγώ μάπα δύσκολα να το χαρακτήρισα φίλε..ανέβασα απλά 2 φώτο ζητώντας την αντικειμενική άποψη των πιο έμπειρων..βέβαια από τις σαβούρα βιβρ απαντήσεις, αντιλήφθηκα ότι όντως δεν είχε και την καλύτερη δυνατή επούλωση..
Αυτολεξεί όχι, περιφραστικά ακόμα χειρότερα χαρακτηρίστηκε από εσένα.

Τέλος πάντων, έχει μεγάλο ενδιαφέρον η περίπτωση σου ως παράδειγμα προς αποφυγήν σύμφωνα με αυτά που προείπα, δλδ ότι βασίστηκες στο μεγάλο όνομα, με την αντίστοιχη μεγάλη τιμή, οπότε απαίτησες, σωστά, και το ανάλογο αποτέλεσμα, οπότε, όπως και οι υπόλοιποι σου γράφουν, καλό θα ήταν να ανοίξεις δικό σου θέμα σχετικά.

nick the Greek

Active Member

Τέλος πάντων, έχει μεγάλο ενδιαφέρον η περίπτωση σου ως παράδειγμα προς αποφυγήν σύμφωνα με αυτά που προείπα, δλδ ότι βασίστηκες στο μεγάλο όνομα, με την αντίστοιχη μεγάλη τιμή, οπότε απαίτησες, σωστά, και το ανάλογο αποτέλεσμα, οπότε, όπως και οι υπόλοιποι σου γράφουν, καλό θα ήταν να ανοίξεις δικό σου θέμα σχετικά.
Θα σου ήταν εύκολο να παραθέσεις εδώ αυτό το "περιφραστικα " με δικές μου λέξεις;; η περιφραστικα έτσι το συμπέρανες;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Θα παρακαλέσω όλους όσους μιλάνε για κεφαλογραβιέρα να μου εξηγήσουν το λάθος στην εξαγωγή που προκάλεσε αυτήν την εικόνα. Στην περίπτωση του νήματος εδώ έδωσα εξήγηση για το patch και εξήγησα τι έγινε λάθος. Περιμένω.

nick the Greek

Active Member

Αν δεν κάνω λάθος ανέφερε ο CVIAL ότι ήμουν ικανοποιημένος τον Ιούνιο που με είδε, τον επαλήθευσα πλήρως και ανέφερα ότι το αποτελεσμα μου απλώς θα το χαρακτήριζα πολύ καλό και όχι εξαιρετικό..τώρα εσύ που είδες ότι το ανέφερα και "χειρότερο από μάπα " είμαι πολύ περίεργος να το δω

GeorgeXz

Member

Όχι δεν το είδα και συμφωνώ απολύτως μαζί σου..έλα όμως που ο Ισπανός το είδε στους 7,5 μήνες και μίλησε για φυσιολογική επούλωση παρουσία CVIAL..καμία αναφορά σε κεφαλογραβιερα..και εγώ ανέφερα αν το είδες πιο πάνω ότι ο Cvial επειδή μου είχε αναφέρει ότι οι περισσότεροι που παίρνουν μη επιθυμητό αποτέλεσμα δεν έχουν το ψυχικό σθένος μετά να παρουσιάσουν (αλίμονο αν δεν το έχουνε για τρίχες) ,τόνισα ΟΤΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΜΕ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΚΙΌΛΑΣ...βέβαια δεν αναφέρθηκε ποτέ κάποια κακη εικόνα δότριας
Μην ψάχνεσαι να αρπαχτείς με όλους γτ και αντιπαθής θα γίνεις και κανείς δε θα σου δίνει σημασία από κάποιο σημείο και μετά...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gregkont13

Verified MM member
Θα παρακαλέσω όλους όσους μιλάνε για κεφαλογραβιέρα να μου εξηγήσουν το λάθος στην εξαγωγή που προκάλεσε αυτήν την εικόνα. Στην περίπτωση του νήματος εδώ έδωσα εξήγηση για το patch και εξήγησα τι έγινε λάθος. Περιμένω.
Για τον Νικ? Δεν νομίζω ότι έχεις άδικο σχετικά με το contrast. Απλά, θεώρω πως θα έπρεπε να του το έχει πει πριν τη μμ. Δεν πιστευώ ότι οι extractors κλπ επιλέχτηκαν επουδενί με βάση τη δημοφιλία στο φόρουμ ακόμα και αν δεν έχω κανένα στοιχείο και δεν ήμουν εκεί.

Συμφωνώ στο ότι: Ούτε εμένα θα μου άρεσε η δότρια του Νικ. Επειδή ξυρίστικα μετά τη μμ με Μουρεσανού, εγώ από Γεωργιού δεν είχα τέτοια εικόνα, απλά δεν έχω πρόχειρη φωτό.

Ίσως μπορεί να κάνει μια τοποθέτηση και ο @Panos1982 για τον Νικ που είναι και αυτός πολύ έμπειρος. Πιστευώ πως τα σχόλια για Νικ και Λορετζο πρέπει να πάνε σε άλλο νήμα. Πηδάμε από το excel του Αναστ. στις κοπέλες του Λορετζό.

nick the Greek

Active Member

Μην ψάχνεσαι να αρπαχτείς με όλους γτ και αντιπαθής θα γίνεις και κανείς δε θα σου δίνει σημασία από κάποιο σημείο και μετά...
Αντικειμενικά αν και δεν αρπαχτής με κάποιον εσύ μου κάνεις λίγο για δικηγόρο του διαβόλου και φιλιω που όλους τους φιλιωνει με χαρακτηρισμό λέξεων βόμβα τύπου μάπα και κεφαλογραβιερα και όταν καλείται να απαντήσεις με στοιχεία την μπάλα στην εξέδρα και μα μου..απαντα λίγο στο που είδες το περιφραστικά χειρότερο από μάπα και στην ερώτηση του CVIAL προς το που έγινε λάθος στην εξαγωγή και μετά ας γίνω εγώ ο αντιπαθής..σίγουρα θα είμαι απέναντι στους γενικολογους άνευ αιτιολογησης (έστω και προσωπικής άποψης)..

nick the Greek

Active Member
Για τον Νικ? Δεν νομίζω ότι έχεις άδικο σχετικά με το contrast. Απλά, θεώρω πως θα έπρεπε να του το έχει πει πριν τη μμ. Δεν πιστευώ ότι οι extractors κλπ επιλέχτηκαν επουδενί με βάση τη δημοφιλία στο φόρουμ ακόμα και αν δεν έχω κανένα στοιχείο και δεν ήμουν εκεί.

Συμφωνώ στο ότι: Ούτε εμένα θα μου άρεσε η δότρια του Νικ. Επειδή ξυρίστικα μετά τη μμ με Μουρεσανού, εγώ από Γεωργιού δεν είχα τέτοια εικόνα, απλά δεν έχω πρόχειρη φωτό.

Ίσως μπορεί να κάνει μια τοποθέτηση και ο @Panos1982 για τον Νικ που είναι και αυτός πολύ έμπειρος. Πιστευώ πως τα σχόλια για Νικ και Λορετζο πρέπει να πάνε σε άλλο νήμα. Πηδάμε από το excel του Αναστ. στις κοπέλες του Λορετζό.
Γενικά εγώ ανέβασα εδώ για την αντικειμενική κριτική των εν λόγω φώτο προς το παρόν από τους πιο έμπειρους..βέβαια πληροφορήθηκα και από τον GEORGEXZ ότι ήταν μάπα και κεφαλογραβιέρα,

GeorgeXz

Member
Γενικά εγώ ανέβασα εδώ για την αντικειμενική κριτική των εν λόγω φώτο προς το παρόν από τους πιο έμπειρους..βέβαια πληροφορήθηκα και από τον GEORGEXZ ότι ήταν μάπα και κεφαλογραβιέρα,
εχεις δίκιο φίλε μου, άνοιξε δικό σου θέμα να (μην) τα πούμε εκεί...

gregkont13

Verified MM member
Φίλε μου καταλαβαίνω πως είσαι σε ένα βαθμό ανικανοποιήτος από τη μμ σου. Από τις φωτό που ανέβασες, το κατανοώ ως προς τη δότρια. Όπως είπαν πολλοί, άνοιξε ένα νήμα να μεταφερθούν εκεί τα σχόλια και να γίνει και άλλη κουβέντα.

Ακόμα έχεις δίκιο ότι μερικά σχόλια είναι άκομψα. Πολλές φορές πάμε να κριτικάρουμε ένα γιατρό και καταλήγουμε να λέμε εκφράσεις (για να τον κρίνουμε), που χωρίς να το καταλάβουμε, κάνουν πολύ κακό στη ψυχολογία του ατόμου που χειρουργήθηκε. Το αποτέλεσμα σου από όσα ειπώθηκαν (πλην δότριας με κοντό μαλλί) πρέπει στη λήπτρια να είναι καλό. Οπότε αν κάνεις νήμα με φωτό, θα έχουμε καλύτερη εικόνα γενικά για να σχολιάσουμε παραπάνω.

Νομίζω πως επειδή πλήρωσες έναν πολύ καλό γιατρό και δεν πήρες το τέλειο, έχεις πικραθεί και πάνω στο θυμό σου κάνεις και κάποιες εικασίες που μπορεί να μην ισχύουν. Προσωπικά δεν νομίζω ότι ο @CVIAL έπιασε το Λορετζό και του είπε: ο αεράτος, ο τάσος κλπ κλπ είναι οι τοπ 10 φορουμάκιδες, στείλε εκεί την Grace(πχ). Εμένα ο @CVIAL και ο @Panos1982 με βοήθησαν όταν είχα κάνει 3 ποστ όλα και όλα. Όπως είδες και σε γνωστά μέλη του φόρουμ έγινε λάθος στον κρόταφο από το γιατρό σου όπως στον @tasos33 . Οπότε, ίσως πάνω στο θυμό σου, βγάζεις κάποια βιαστικά συμπερασμάτα που μπορεί να αδικούν τον CVIAL.

nick the Greek

Active Member

Πολύ ευχαρίστως να ανοίξω δικό μου νήμα απλώς για αυτό απαιτούνται οι φώτο στο γραφείο του CVIAL που βγήκαν τις 4 φορές που με είδε..με είχε ενημερώσει βέβαια ότι οι φώτο του CONS και του πρώτου 5μηνου μετά μμ ειχαν διαγραφεί από τον υπολογιστή του για κάποιο τεχνικό λόγο που δεν θυμάμαι αλλάθα προσπαθουσε να τις επαναφέρει με σκοπο να γινει και verified το περιστατικο μου(τον παρακαλώ να μας υπενθυμίσει επακριβώς αν το επιθυμεί και αν κατάφερε να επανακτήσει τα αρχεία του)..έχω και εγώ προσωπικές βέβαια..και προς αυτούς που ψάχνουν να βρουν φωτιά να υπενθυμίσω για τελευταία φορά ότι:
1. Θεωρώ το αποτελεσμά μου πολύ καλό όχι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΆΠΑ (Πλην κάποιας αιτιολογησης που περιμένω από δοτρια από τους πιο έμπειρους) εγώ 2,5 χρόνια το ξυριζω πάντως τη δότρια
2. Όπως σε όλα η γνώση είναι δύναμη έτσι εξέφρασα και ότι οι πιο γνωστές ψαγμένοι ία απαιτήσουν κάποιες προϋποθέσεις που οι πιο νέοι δεν τις γνωρίζουν..μαγκιά των πρώτων μεν , θα ήθελα να το γνωρίζουν όλοι δε και να διεκδικούν το καλύτερο για τον εαυτό τους δε..καμία μομφή ως προς κάποιον

Marios1982

Well-Known Member
Δεν θα το πάω επί προσωπικού για πράγματα στα οποία δεν ήμουν παρών..εγώ έκανα μια γενίκευση με βάση τη δική μου ημέρα του χειρουργειου και μόνο..ούτε ως λάσπη ούτε ως τίποτα..απλά ναι αν συνεχιζόταν όλο το εγχείρημα λορενθο θα ήθελα και τα πιο άπειρα μέλη να είναι κατά το δυνατόν ενημερωμένα για κάθε μικρή λεπτομέρεια..(πχ ναι θέλω να μου κάνει εξαγωγή η Λορένα ναι θέλω να είμαι το πρώτο χρονικά περιστατικό όχι να μου λένε 9 στην κλινική να ξεκινάω για φώτο κτλ 10:30 και να τελειώνω 22:00 το βράδυ με την ψυχή στο στόμα) ..ήθελα ως ηθικό χρέος απέναντι στον εαυτό μου πρωτίστως και έπειτα στα νέα και άπειρα μέλη του φόρουμ να μάθουν να διεκδικούν και τα "ψιλά γράμματα " χωρίς τη διάθεση να ρίξω λάσπη σε κανέναν..ότι ναι αφού επιλέχθηκαν θα ήθελα και αυτό..εάν δεν γίνεται και για εμένα είναι απαραίτητη προϋπόθεση, δεν θα ήθελα να πραγματοποιηθεί η μμ πχ
Εχεις δίκιο, αλλά για να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, αν τα ήθελες όλα προβλεπέ, μήπως το σωστό θα ήταν να πας Ισπανία κ να πληρώσεις κ την ισπανική τιμή; Δεν είναι μομφή αυτό, απλώς το αναφέρω για να βλέπουμε τα πράγματα πιο σφαιρικά κ πιο ελαστικά. Μακάρι να είχα προλάβει τον Λορέντσο στην Ελλάδα, γιατί μετά από αυτά είμαι σίγουρος πλέον πως δεν έρχεται, ασχέτως συνταξιοδότησης. Ξαναλέω δεν είναι καρφί για σένα αυτό, προσπαθώ να το δω λίγο πιο σφαιρικά.

nick the Greek

Active Member
Φίλε μου καταλαβαίνω πως είσαι σε ένα βαθμό ανικανοποιήτος από τη μμ σου. Από τις φωτό που ανέβασες, το κατανοώ ως προς τη δότρια. Όπως είπαν πολλοί, άνοιξε ένα νήμα να μεταφερθούν εκεί τα σχόλια και να γίνει και άλλη κουβέντα.

Ακόμα έχεις δίκιο ότι μερικά σχόλια είναι άκομψα. Πολλές φορές πάμε να κριτικάρουμε ένα γιατρό και καταλήγουμε να λέμε εκφράσεις (για να τον κρίνουμε), που χωρίς να το καταλάβουμε, κάνουν πολύ κακό στη ψυχολογία του ατόμου που χειρουργήθηκε. Το αποτέλεσμα σου από όσα ειπώθηκαν (πλην δότριας με κοντό μαλλί) πρέπει στη λήπτρια να είναι καλό. Οπότε αν κάνεις νήμα με φωτό, θα έχουμε καλύτερη εικόνα γενικά για να σχολιάσουμε παραπάνω.

Νομίζω πως επειδή πλήρωσες έναν πολύ καλό γιατρό και δεν πήρες το τέλειο, έχεις πικραθεί και πάνω στο θυμό σου κάνεις και κάποιες εικασίες που μπορεί να μην ισχύουν. Προσωπικά δεν νομίζω ότι ο @CVIAL έπιασε το Λορετζό και του είπε: ο αεράτος, ο τάσος κλπ κλπ είναι οι τοπ 10 φορουμάκιδες, στείλε εκεί την Grace(πχ). Εμένα ο @CVIAL και ο @Panos1982 με βοήθησαν όταν είχα κάνει 3 ποστ όλα και όλα. Όπως είδες και σε γνωστά μέλη του φόρουμ έγινε λάθος στον κρόταφο από το γιατρό σου όπως στον @tasos33 . Οπότε, ίσως πάνω στο θυμό σου, βγάζεις κάποια βιαστικά συμπερασμάτα που μπορεί να αδικούν τον CVIAL.
Αρχικά να σε ευχαριστήσω για το επίπεδο του λόγου σου ως συνομιλητή..να σε διαβεβαιώσω ότι καμία ενόχληση και κανένας θυμός (αν και από τα λεγόμενα πολλών εδώ μέσα ίσως δικαιολογημενα θα έπρεπε να έχω ως προς τη δότρια)..και τέλος αν και το έχω επαναλάβει ήδη 4 φορές ανέφερα ότι εκτιμώ απεριόριστα τον CVIAL ως Ανθρωπο πάνω από όλα και έδωσα και σχετικό παράδειγμα..τον επαλήθευσα ότι όντως πήρα ένα γενικά πολύ καλό αποτέλεσμα στο σύνολο έστω στη ληπτρια (μένει βέβαια και θα το εκτιμούσα απεριόριστα να εκφραστούν πάνω σε αυτό και τα έμπειρα μέλη του φόρουμ που σας εκτιμώ)...δεν θα απολογηθώ για κάτι που οποιονδήποτε άλλος παραφράσεις στα λεγόμενα μου..εγώ είπα ότι αν ο Χ (έμπειρος με την έννοια του ψαγμένου γνώστη)ζητήσει στο CONS την πιο έμπειρη νοσηλεύτρια και ο Ψ(σχετικά πιο άπειρο μέλος δεν κάνει κάποια σχετική νύξη) προφανώς και μαγκιά του πρώτου που θα ικανοποιηθεί τι αίτημα του από τη στιγμή που ο δεύτερος δεν εξέφρασε κάτι..τώρα πως αυτή η επιλογή μεταφέρθηκε εδώ ως λάσπη στον Cvial ειλικρινά με παραξενεύει...

nick the Greek

Active Member
Εχεις δίκιο, αλλά για να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, αν τα ήθελες όλα προβλεπέ, μήπως το σωστό θα ήταν να πας Ισπανία κ να πληρώσεις κ την ισπανική τιμή; Δεν είναι μομφή αυτό, απλώς το αναφέρω για να βλέπουμε τα πράγματα πιο σφαιρικά κ πιο ελαστικά. Μακάρι να είχα προλάβει τον Λορέντσο στην Ελλάδα, γιατί μετά από αυτά είμαι σίγουρος πλέον πως δεν έρχεται, ασχέτως συνταξιοδότησης. Ξαναλέω δεν είναι καρφί για σένα αυτό, προσπαθώ να το δω λίγο πιο σφαιρικά.
Πολύ ωραία η σκέψη σου φίλε μου και έχεις εν μέρει δίκιο...αλλά όταν σου παρουσιάζεται η ευκαιρία κοιτάς να την αρπάξεις από τα μαλλιά...Η δική μου οπτική: το ότι αγοράζω μόνο black Friday σε -70% (ναι όχι στην Ελλάδα προφανώς στην Αμερική) δεν δικαιολογεί το προϊόν ή υπηρεσία που επέλεξα να μην ανταποκρίνεται στις προσδοκίες που είχε η τιμή σε μη εκπτωτική περίοδο..μεταφραση:ας μην χρεωνε τόσο στην Ελλάδα ο κ.λορενθο η ας μας ενημέρωνε ότι τυχόν λαθάκια εδώ μιας και έχουμε εκπτωσουλα δικαιολογουβται...δεν νομίζω από πριν να αναφέρθηκε σε κάποιον μας σε κάποιο cons ότι εδώ δεν θα είναι όλα προβλεπε

Μπλουζα