Η νουβέλα έγινε,γιατί κατά τη διάρκεια ζωντανής παρουσιάσης ο aldo,είπε στο φόρουμ ότι δέχθηκε προτροπές να σταματήσει να ενημερώνει γιατί στους 4-5 μήνες η εξέλιξη δεν ήταν καλή...για να μπούμε σε μια βάση... Θεωρείς τα δεδομένα αυτά,να ταιριάζουν με τη δική σου περίπτωση? Έκανες live παρουσίαση? Όχι..
Μετά από 2 χρόνια και 2 μήνες ανέβασες φωτό με τη δοτρια και τη ληπτρια ..δεν το θεωρώ σωστό καταρχήν αυτό..γιατί εύκολα,μπορεί όπως σου ξαναείπα και στο νήμα σου,να παρεξηγηθεί αυτή η στάση σου..ξαναλέω φίλε,η σωστή αντιμετώπιση προς το φόρουμ από μεριάς σου,θα ήταν η live παρουσίαση ..και όχι μετά από 2+ χρόνια ..για εμένα ,αυτό είναι η βάση..σίγουρα αν ήσουν τώρα στους 5 μήνες και δεν εξελισσόταν καλά ,και στην περίπτωση που έγραφε και ο Λορετζο εδώ,θα υπήρχαν ερωταπαντήσεις από όλους ...και νουβέλα ,θα γινόταν μόνο αν μας έβριζε ο Χοσέ άσχημα εμάς ,και δεν έδινε απαντήσεις και σε προέτρεπε να μην ανεβάσεις φωτό.
Μετά από 2 χρόνια και 2 μήνες ανέβασες φωτό με τη δοτρια και τη ληπτρια ..δεν το θεωρώ σωστό καταρχήν αυτό..γιατί εύκολα,μπορεί όπως σου ξαναείπα και στο νήμα σου,να παρεξηγηθεί αυτή η στάση σου..ξαναλέω φίλε,η σωστή αντιμετώπιση προς το φόρουμ από μεριάς σου,θα ήταν η live παρουσίαση ..και όχι μετά από 2+ χρόνια ..για εμένα ,αυτό είναι η βάση..σίγουρα αν ήσουν τώρα στους 5 μήνες και δεν εξελισσόταν καλά ,και στην περίπτωση που έγραφε και ο Λορετζο εδώ,θα υπήρχαν ερωταπαντήσεις από όλους ...και νουβέλα ,θα γινόταν μόνο αν μας έβριζε ο Χοσέ άσχημα εμάς ,και δεν έδινε απαντήσεις και σε προέτρεπε να μην ανεβάσεις φωτό.
Ωραία για να μην γίνω και εγώ νουβέλα ήτοι ερωταπαντησεις σε Aldo και Jacksmith να σου υπενθυμίσω τις απαντήσεις μου στα ερωτήματα σου (την πρώτη φορά τα εκλαμβάνεις και ως κατηγορίες αλλά οκ έτσι είναι ο τρόπος έκφρασης σου)..ο CVIAL ήταν ενήμερος από την πρώτη στιγμή (cons) οτι θα κάνω νήμα ανεξαρτήτου αποτελέσματος ως χρέος απέναντι στο φόρουμ..σεβομενος όμως τον ιατρό λορενθο και επειδή ήξερα έως και το πενταμηνο (με συμφωνη γνωμη των αρμοδίων οτι το αποτέλεσμα εως τοτε ειναι χειρότερο απο προ μμ)αλλά και μετέπειτα στα δικά μου μάτια αρχικά ήθελα να έχω πλήρεις μετρήσεις από Cvial και άποψη του γιατρού περί του αποτελέσματος (αυτό θεωρώ εγώ ηθικό)..μετέπειτα ζήτησα και την άποψη του φόρουμ όπου η τεράστια πλειοψηφία αυτού είπε αυτό που και εγώ έβλεπα...(μη ικανοποιητικό αποτέλεσμα)...εγώ ας πούμε verified δεν υπάρχει η περιέργεια του φορουν να γίνω ωστε να δείτε και λοιπον όχι μόνο τις φώτο που τράβηξα εγώ;;οποιαδήποτε άλλη νέα κατά προτίμηση απορία ευχαρίστως να απαντηθεί