Επειδή εδώ μέσα έχουμε πολλά ζωιφια σαν τον τυπακο εδώ,που ο μόνος λόγος εγγραφής τους είναι η εξυπηρέτηση της παρτης τους και μόνο,και αυτά που έλεγε περί ενημερωσης των νέων μελών ,και ότι ήθελε να προσφέρει και άλλες τέτοιες διαφορές μπαρουφες ,δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ούτε μία στο μύριο...επειδή εγώ γνώριζα που το πάει , ήθελα να τον αφήσω να δω αν θα ενημερώσει το νήμα ώστε να δουν και να ενημερωθούν τα νέα μέλη όπως έλεγε συνεχώς ότι μόνο για αυτό το έκανε...μέχρι πριν λίγες μέρες που του είπε ο cvial,δεν ασχολούμαι μαζί σου πάλι,έλεγε και έλεγε και έλεγε πολλά....τότε ,και εγώ και άλλοι ήμασταν αντικειμενικοί και συμφωνούσε μαζί μας ..όσο συμφωνούσαμε όλα καλά..μόλις του είπα για πιο λόγο το κάνει αυτό δεν του άρεσε όμως ..χαχαχα
Τις τελευταίες μέρες έκανε τον κοκοβιό,αφού είχε μιλήσει πάλι pm χωρίς βέβαια να το πει πουθενά εδώ στα νέα μέλη για τα οποία κοπτεται ....
Έλα όμως που εγώ το γνώριζα το στορι εξαρχής ότι θα γίνει η επικοινωνία με τον Χοσέ ..αφού πήρε αυτο που ήθελε δεν έβγαλε κουβέντα στο νήμα...και για να δεις φίλε μου Αστραπόγιαννε,πόσο καθυστέρας είσαι,και δεν μπορείς να με φτάσεις νοητικα καν, έκανες τρομερές προσπάθειες γράφοντας συνέχεια ότι με αποστομωσες και με ξεφτυλισες ,χωρίς αντίκρυσμα καν βέβαια αλλά έτσι το καταλάβαινες με το μικρό μυαλό σου εσύ,σε έπαιζα στα δάχτυλα και την κατάλληλη στιγμή σου έκανα μια ερώτηση και το είπες μόνος σου ότι με pm έχεις κανονίσει να βρείτε λύση με Χοσέ ...αλλά εδώ δεν αναφέρεις τπτ..τυχαίο ε??
Μέσα σε δύο μνμτα τα είπες μόνος σου και δεν το πήρες χαμπάρι...κομπολόι σε παίζω
Και εσύ πιστεύεις τα δικά σου...
Ας δούμε και την ομολογία ότι λειτούργησε για άλλη μια φορά off the record από το φόρουμ,αφού ανέδειξε δημόσια με φασαρίες το θέμα του για να κερδίσει το off the record..
Tα επόμενα μνμτα είναι της συνομιλίας που με ξεφτυλισε .....χαχαχαχα,αλλά τα ομολόγησε όλα χωρις ανάκριση αυτός..ιδανικός αιχμάλωτος .χαχα