Nick the Greek, FUE, 2101g, 28/10/2022

nick the Greek

Active Member
Θα πας σε αυτόν που σου είπε ότι η δοτρια ήταν αψογη ενώ εσύ ανέβασες φωτό και φωνάζες??
Και μετά από όλη αυτή φασαρία ,για τα νέα μέλη που ήθελες να βοηθήσεις ,δεν έγραψες κάτι να ενημερώσεις ,να βοηθήσεις τα παιδιά που καιγοσουν για αυτά?
Εσύ φωνάζες κεφαλοτυρι και συ.φωνησαν καμιά 10αρια...ε μετά επηρεασμένος ίσως φώναξα και εγώ προς την λάθος κατεύθυνση κιόλας...μιας και ασχολούμαι με τη διαπαιδαγωγηση - πλάσιμο προσωπικωτητων καθημερινά ίσως και να ενδιαφέρομαι όντως. .ειδικά για ένα θέμα που τους νέους τους ταλανιζει περισσότερο...εσύ είτε με είτε χωρίς μαλλιά ο μπαρμπαερατος θα είσαι και δεν θα σε πάρει και από κάτω...αλλά όπως πολλάκις έχουνε δει στο φόρουμ μέχρι και να κλειδώνονται στα σπίτια τους έχουνε δει εδώ νέοι λόγω των τριχών...για αυτό την προστασία - ενημέρωση των νέων μελών (όχι μόνο για τους "κακούς " τους γιατρούς αλλά και για τις ρεαλιστικές προσδοκίες μιας μμ) μην τις παίρνεις τόσο αψηφιστα λακαμα...άσε να βοηθηθεί κάνα παιδάκι έστω και από σπόντα...από εμένα βέβαια είναι εκ βαθέων ψυχικών αγνών προθέσεων γτ έχω υπάρξει πρόσφατα στη θέση τους...και στην εποχή της εικόνας πλέον η φαλάκρα είναι θέμα για τις πιο μικρές ηλικίες ειδικά αν δεν είσαι σκληραγωγηνενος ψυχικά κυρίως

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Εγώ δεν αυτοξεφτυλιζομαι...εσένα θα σε ξεφτυλισω για χιλιοστή φορά και θα το κάνω και με αντιστοιχία μνμτων σου πριν να γινει συνεννόηση για να βρεθεί λύση όπως είπες μόνο σου ...για το τι έφταιξε,από αυτόν που όπως είπες ,σου είπε ότι είναι οκ η δοτρια .
Α ρε κωλοτουμπα...
Εγώ φώναζα για κεφαλοτύρι και εσύ ήθελες να βρίζω το ίδιο όπως τον Αναστασάκη...για να καταφέρεις αυτό που κατάφερες τώρα ...και το απέκρυψες από το νήμα σου που ανοίχτηκε για να βοηθήσεις τα μέλη και καλα...
Οι φωτό που ανέβασες οι δικές σου,κεφαλοτύρι έδειχναν...οι φωτό που ανέβασε ο cvial,δεν έδειχναν κεφαλοτύρι όμως και στο είπα αμέσως ..θα βρω το μνμ εδώ στο νήμα σου που λέω πως ειδικά στη φωτό που έχεις σε εξωτερικό χώρο η εικόνα της δοτριας δείχνει σαν να μην έχει γίνει τπτ...και εκεί ξεκίνησες να μας λες για τη ληπτρια και χώρισες τα μαλλιά σε 4 κατευθύνσεις για να δείξεις αραίωση...θα τα βρω όλα τα μνμτα σου θα τα ανεβάσω εδώ ,για να καταλάβεις ποιος τριγυρνάει ξεβρακωτος και ποιος γλενταει ποιον ...ότι ακριβώς είπα για εσένα αποδείχτηκε με την απόκρυψη της συνάντησης σου με τον Λορέντζο,από το νήμα σου...μια ακόμα φορά ενήργησες στα κρυφά...αν δεν γινόταν η κουβέντα μαζί μου τώρα το βράδυ,κανένας δεν μαθαίινε τπτ..
Ένα ένα ,θα τα ανεβάσω εδώ τα μνμτα σου...κάτσε και θα γελάσεις...

Κοιμήσου να ξεκουραστείς τώρα γτ πολλά τα σκουοτ που έκανες...και αύριο με το καλό ,θα συνεχιστεί η εκγύμναση σου .
Μην αυτοξεφτιλιζεσαι άλλο..να ανακοινώσω ότι θα είμαι και εγώ στο cons όταν ακόμα δεν έχω λάβει τελική επιβεβαίωση; να ενημερώσω για κάτι ενώ θα ακολουθήσει πλήρης ενημέρωση με φώτο από λορενθο;να πω για 9η φορά ότι εγώ ΕΠΕΜΕΝΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΝΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΡΝΗΘΗΚΑ ΠΟΤΈ..Θα πω ότι έμπλεξα με βλαξ και θα πάω για ύπνο...όντως καληνύχτα τώρα και ας κρατήσουμε το μόνο σωστό που αναφέρθηκε σήμερα από μεριάς σου....συμφωνούμε ότι διαφωνουμε...αλλά μιας και το αντικείμενο της θεματολογίας μας είναι η δική μου ηθική απέναντι στο φόρουμ στην προκειμένη για εμένα γενικότερα επέτρεψε μου να ΜΕ γνωριζω κάπως παραπάνω...εσύ κράτα ότι ξεσκεπασες άλλον έναν πονηρό εκμετάλλευτη του φόρουμ

aeratos28

Just aeratos
Εγω είμαι ο χειρότερος συμφωνω..αλλά κουτοπόνηρος αυστραλοπίθηκας σαν εσένα δεν είμαι...είπα ότι ο σκοπός σου ήταν να επωφεληθείς και μόνο,και αυτό αποδεικνύεται τώρα ..
Ούτε για νέα μέλη σε ενδιαφέρει ούτε τπτ..παρτάκιας είσαι..και το αποδεικνύεις για ακόμη μια φορά ..το ίδιο με την πρώτη φορά έκανες ..κουβέντα σε κανέναν...από φασαρία και επειδή τα έχεις χαμένα ,και ήσουν με νευρακια ,πέταξες το ραντεβού που έχεις κανονίσει για βρεθεί λύση όπως είπες ..να σου βρει λύση ποιος,?? Και εσύ απογοητευμένος είσαι από δοτρια και ληπτρια και έλεγες ότι ο λορετζο σου έλεγε πως όλα είναι καλά...
Με λένε Ρίζο και όπως θελω τα γυρίζω είσαι ανάλογα με το τι χρειάζεσαι την κάθε στιγμή...τώρα όλα καλά....μπορεί να επηρεαστηκες λες .χαχαχαχα.
Απο τι ρε?? Μόνος σου μας είπες για την απογοήτευση σου ...
Stay tuned ...ένα ένα θα τα απαντήσεις τα μνμτα σου εδώ στο νήμα ΠΣΛ..προ συνάντησης Λορετζο..ΜΣΛ ,μετά συνάντησης Λορετζο και θα σου δείξω τι κωλοτουμπας παρτάκιας είσαι ....ολυμπιονίκης κωλοτουμπας... Μελισσανίδη θα σε φωνάζω απο Αστραπογγιανο Έλληνα....
Όλοι κρινόμαστε από τις πράξεις μας...εσένα προσωπικά σε έχω γραμμένο...αλλά απέναντι στο φόρουμ είμαι υπολόγος για τη συνέχεια του νήματος μου...βέβαια το φόρουμ δεν είσαι εσύ..εσύ είσαι ο γελωτοποιός αερολογατος αυτού...

nick the Greek

Active Member
Εγώ δεν αυτοξεφτυλιζομαι...εσένα θα σε ξεφτυλισω για χιλιοστή φορά και θα το κάνω και με αντιστοιχία μνμτων σου πριν να γινει συνεννόηση για να βρεθεί λύση όπως είπες μόνο σου ...για το τι έφταιξε,από αυτόν που όπως είπες ,σου είπε ότι είναι οκ η δοτρια .
Α ρε κωλοτουμπα...
Εγώ φώναζα για κεφαλοτύρι και εσύ ήθελες να βρίζω το ίδιο όπως τον Αναστασάκη...για να καταφέρεις αυτό που κατάφερες τώρα ...και το απέκρυψες από το νήμα σου που ανοίχτηκε για να βοηθήσεις τα μέλη και καλα...
Οι φωτό που ανέβασες οι δικές σου,κεφαλοτύρι έδειχναν...οι φωτό που ανέβασε ο cvial,δεν έδειχναν κεφαλοτύρι όμως και στο είπα αμέσως ..θα βρω το μνμ εδώ στο νήμα σου που λέω πως ειδικά στη φωτό που έχεις σε εξωτερικό χώρο η εικόνα της δοτριας δείχνει σαν να μην έχει γίνει τπτ...και εκεί ξεκίνησες να μας λες για τη ληπτρια και χώρισες τα μαλλιά σε 4 κατευθύνσεις για να δείξεις αραίωση...θα τα βρω όλα τα μνμτα σου θα τα ανεβάσω εδώ ,για να καταλάβεις ποιος τριγυρνάει ξεβρακωτος και ποιος γλενταει ποιον ...ότι ακριβώς είπα για εσένα αποδείχτηκε με την απόκρυψη της συνάντησης σου με τον Λορέντζο,από το νήμα σου...μια ακόμα φορά ενήργησες στα κρυφά...αν δεν γινόταν η κουβέντα μαζί μου τώρα το βράδυ,κανένας δεν μαθαίινε τπτ..
Ένα ένα ,θα τα ανεβάσω εδώ τα μνμτα σου...κάτσε και θα γελάσεις...

Κοιμήσου να ξεκουραστείς τώρα γτ πολλά τα σκουοτ που έκανες...και αύριο με το καλό ,θα συνεχιστεί η εκγύμναση σου .
Είσαι τραγελαφικα αστείος στα όρια της εμμονής..εύγε αστυνόμε σαινη ανακάλυψες πόσο λακαμας είσαι...ναι όντως εγώ πείραξα τις φωτο για να δυσφήμισω τον Λορένζο και να λογοφερω μαζι σου...τα μαλλιά ανέβηκαν έτσι ξεγυμνωμενα όπως έχω εξηγήσει σε εσένα τον χαζό άλλες 4 φορές γτ αντίστοιχες φωτο στάλθηκαν στο. Cvial ΠΡΟ cons για να ξεγυμωθει το πρόβλημα...ΚΑΜΊΑ ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΕΩΑ ΚΑΙ ΣΗΝΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΗ...σαν εσένα θέλω 5 να μου τα αερίζουν όσο εκτελώ Σκούοτ από πάνω τους...μετά χαράς να συνεχιστεί η γυμναστική αύριο πάνω σου. .αν και σε βλεπω να τραβάς πολύ σω.βε...αν έχεις κάποια απομεινάρια από την στρατιωτική σου θητεία θα καταλάβεις...ελπίζω να μην ΉΣΟΥΝ Ιπολλα...αν και η πρόβλεψη μου λέει ότι με την παρέμβαση των υγρών σκεπτομενων μελών αύριο όλη αυτή η φαρσοκωμωδια του αυτοξεφτιλισνου σου θα αποτελέσει απλά μια ακόμα μαύρη σελίδα για εσένα...γιατί σε ανταλλαγή 400 μηνυμάτων μεταξύ μας μάντεψε τι κέρδισε το φόρουμ...είχε έναν ευγνωσμενο λακαμα κέρδισε άλλον εναν για 4 ώρες...αλλά από αύριο μόνο για προσφορά εδώ μέσα...εκτός αν προκληθεί πάλι με ατάκες τύπου τελεμε (ναι αυτή ήταν η εναρκτηρια)...εκεί έχει ξεβρακωμα και ξανά και ξανά μέχρι να σε μπαναρουν οι αρμόδιοι...

nick the Greek

Active Member
Εγω είμαι ο χειρότερος συμφωνω..αλλά κουτοπόνηρος αυστραλοπίθηκας σαν εσένα δεν είμαι...είπα ότι ο σκοπός σου ήταν να επωφεληθείς και μόνο,και αυτό αποδεικνύεται τώρα ..
Ούτε για νέα μέλη σε ενδιαφέρει ούτε τπτ..παρτάκιας είσαι..και το αποδεικνύεις για ακόμη μια φορά ..το ίδιο με την πρώτη φορά έκανες ..κουβέντα σε κανέναν...από φασαρία και επειδή τα έχεις χαμένα ,και ήσουν με νευρακια ,πέταξες το ραντεβού που έχεις κανονίσει για βρεθεί λύση όπως είπες ..να σου βρει λύση ποιος,?? Και εσύ απογοητευμένος είσαι από δοτρια και ληπτρια και έλεγες ότι ο λορετζο σου έλεγε πως όλα είναι καλά...
Με λένε Ρίζο και όπως θελω τα γυρίζω είσαι ανάλογα με το τι χρειάζεσαι την κάθε στιγμή...τώρα όλα καλά....μπορεί να επηρεαστηκες λες .χαχαχαχα.
Απο τι ρε?? Μόνος σου μας είπες για την απογοήτευση σου ...
Stay tuned ...ένα ένα θα τα απαντήσεις τα μνμτα σου εδώ στο νήμα ΠΣΛ..προ συνάντησης Λορετζο..ΜΣΛ ,μετά συνάντησης Λορετζο και θα σου δείξω τι κωλοτουμπας παρτάκιας είσαι ....ολυμπιονίκης κωλοτουμπας... Μελισσανίδη θα σε φωνάζω απο Αστραπογγιανο Έλληνα....
Δεκτό το προσωνυμία ελέω τίγρη...και μετά χαράς να απαντήσω κάθε ερώτημα 1(ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ ΜΙΑ) ΦΟΡΆ...ΠΣΛ ΜΟΛΙΣ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΣΛ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΆΣΜΑΤΑ...ΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΦΌΡΟΥΜ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΑ ΝΑ ΖΗΤΉΣΕΙΣ ΣΥΓΓΝΏΜΗ...

aeratos28

Just aeratos
Κάτι έλεγες για γλέντια και χαστούκια και happy end και sex poker ,ότι με ξεβρακωσες και με εντυσες ,και δεν καταλαβαινες με τίποτα όταν σου έλεγα ότι οι παπατζες που λες ,δεν στέκουν και το ξεβρακωμα το έχεις πάθει εσύ...
Ε τώρα ...θα το καταλάβεις καλά..
Με εμένα δεν τα βγάζεις πέρα ρε κουτοπονηρακο... Στη φαντασία σου ας νομίζεις ότι θέλεις...εδώ με αντιστοιχία μηνυμάτων θα σε κάνω να χοροπηδάς όπως μόνο εσύ ξέρεις ...
Είσαι τραγελαφικα αστείος στα όρια της εμμονής..εύγε αστυνόμε σαινη ανακάλυψες πόσο λακαμας είσαι...ναι όντως εγώ πείραξα τις φωτο για να δυσφήμισω τον Λορένζο και να λογοφερω μαζι σου...τα μαλλιά ανέβηκαν έτσι ξεγυμνωμενα όπως έχω εξηγήσει σε εσένα τον χαζό άλλες 4 φορές γτ αντίστοιχες φωτο στάλθηκαν στο. Cvial ΠΡΟ cons για να ξεγυμωθει το πρόβλημα...ΚΑΜΊΑ ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΕΩΑ ΚΑΙ ΣΗΝΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΗ...σαν εσένα θέλω 5 να μου τα αερίζουν όσο εκτελώ Σκούοτ από πάνω τους...μετά χαράς να συνεχιστεί η γυμναστική αύριο πάνω σου. .αν και σε βλεπω να τραβάς πολύ σω.βε...αν έχεις κάποια απομεινάρια από την στρατιωτική σου θητεία θα καταλάβεις...ελπίζω να μην ΉΣΟΥΝ Ιπολλα...αν και η πρόβλεψη μου λέει ότι με την παρέμβαση των υγρών σκεπτομενων μελών αύριο όλη αυτή η φαρσοκωμωδια του αυτοξεφτιλισνου σου θα αποτελέσει απλά μια ακόμα μαύρη σελίδα για εσένα...γιατί σε ανταλλαγή 400 μηνυμάτων μεταξύ μας μάντεψε τι κέρδισε το φόρουμ...είχε έναν ευγνωσμενο λακαμα κέρδισε άλλον εναν για 4 ώρες...αλλά από αύριο μόνο για προσφορά εδώ μέσα...εκτός αν προκληθεί πάλι με ατάκες τύπου τελεμε (ναι αυτή ήταν η εναρκτηρια)...εκεί έχει ξεβρακωμα και ξανά και ξανά μέχρι να σε μπαναρουν οι αρμόδιοι...

aeratos28

Just aeratos
Να ζητήσω συγνώμη σε τι ρε καημένε??
Επειδή εσύ απέκρυψες για δεύτερη φορά το τι έγινε με Λορετζο,και άνοιξες νήμα και μας έλεγες ότι προστατεύουμε τον Λορετζο επειδή δεν μιλάμε για αυτόν,όπως μιλάμε στις αποτυχίες του Αναστασάκη.??? Σε παρακρουση είσαι αλλά θα συνέλθεις σιγά σιγά ..που θα σου ζητήσουμε και συγνώμη επειδή είσαι παρτάκιας και κοροϊδεψες τα μέλη μέχρι να επωφεληθείς για ακόμη μια φορά ,χωρίς να ενημερώσεις το νήμα σου καν??
Αναστενάρης απο αύριο Αστραπόγιαννε....
Δεκτό το προσωνυμία ελέω τίγρη...και μετά χαράς να απαντήσω κάθε ερώτημα 1(ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ ΜΙΑ) ΦΟΡΆ...ΠΣΛ ΜΟΛΙΣ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΣΛ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΆΣΜΑΤΑ...ΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΦΌΡΟΥΜ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΑ ΝΑ ΖΗΤΉΣΕΙΣ ΣΥΓΓΝΏΜΗ...

aeratos28

Just aeratos
@CVIAL
Θα σε παρακαλούσα να μην σβηστει κανένα μνμ στο νήμα του Αστραπόγιαννου ..
Το τι έλεγε πριν γίνει η συνενόηση με τον Λορέντζο,και άνοιξε νήμα για να φτάσει στο σημείο αυτό,μετά από πίεση μέσω του φόρουμ και δική του από την δημοσιοποίηση του περιστατικού του μετά από 2.5 χρονια,με κατηγορίες από μέρος του ότι υπηρξε αποτυχία σε δοτρια και ληπτρια ,και ότι από τους 5 μήνες ,είχε επισημάνει στον Λορετζο,ότι είναι αποτυχημένο το αποτέλεσμα ,ώστε να βρεθεί με Λορετζο για βρουν μαζί την οριστική λύση όπως είπε ,και το τι λέει τώρα αφού μετά από τη δική σας προστριβή που έγινε δημόσια ,τελικά κανόνισε και θα έρθει σε επαφή με Λορετζο να δουν τι και πώς,και τώρα λέει πως επηρεάστηκε από εμάς για το αποτέλεσμα του...στην πρώτη σελίδα ήδη ,φαίνεται το μνμ του που μόνος του ξεκίνησε τότε να λέει για αποτυχία ,χωρίς να έχει ανεβάσει καν φωτό με τη ληπτρια....
Απλά να μην σβήσετε κανένας τα μνμτα ,ώστε να βλέπουν όλα τα νέα μέλη,αυτά που κορόιδευε εξαρχής ο νηματοθετης .ότι ουδεμία σχέση έχει το νήμα αυτό,με βοήθεια και προστασία νέων μελών...ένας παρτάκιας κουτοπόνηρος είναι που για δεύτερη φορά έκανε πάλι ότι έκανε και την πρώτη φορά .κουβέντα στο φόρουμ ,αφού πήρε αυτό που ήθελε...αν δείτε στην πορεία κανένα νέο νήμα του,θα είναι γιατί πάλι κάτι θέλει να κερδίσει...
Μην δώσετε σημασία ...χαχα

aeratos28

Just aeratos
Αυτό ήταν το πρώτο μνμ στο νήμα που είπε για ΑΠΟΤΥΧΙΑ ο νηματοθετης ,χωρίς να έχει βάλει καμία φωτό ληπτριας,και τώρα λέει ότι επηρεάστηκε από εμάς...ιδού η φωτό με αυτά που έλεγε ..
Screenshot_2025-02-21-05-16-52-349_com.android.chrome.jpg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Επειδή εδώ μέσα έχουμε πολλά ζωιφια σαν τον τυπακο εδώ,που ο μόνος λόγος εγγραφής τους είναι η εξυπηρέτηση της παρτης τους και μόνο,και αυτά που έλεγε περί ενημερωσης των νέων μελών ,και ότι ήθελε να προσφέρει και άλλες τέτοιες διαφορές μπαρουφες ,δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ούτε μία στο μύριο...επειδή εγώ γνώριζα που το πάει , ήθελα να τον αφήσω να δω αν θα ενημερώσει το νήμα ώστε να δουν και να ενημερωθούν τα νέα μέλη όπως έλεγε συνεχώς ότι μόνο για αυτό το έκανε...μέχρι πριν λίγες μέρες που του είπε ο cvial,δεν ασχολούμαι μαζί σου πάλι,έλεγε και έλεγε και έλεγε πολλά....τότε ,και εγώ και άλλοι ήμασταν αντικειμενικοί και συμφωνούσε μαζί μας ..όσο συμφωνούσαμε όλα καλά..μόλις του είπα για πιο λόγο το κάνει αυτό δεν του άρεσε όμως ..χαχαχα
Τις τελευταίες μέρες έκανε τον κοκοβιό,αφού είχε μιλήσει πάλι pm χωρίς βέβαια να το πει πουθενά εδώ στα νέα μέλη για τα οποία κοπτεται ....
Έλα όμως που εγώ το γνώριζα το στορι εξαρχής ότι θα γίνει η επικοινωνία με τον Χοσέ ..αφού πήρε αυτο που ήθελε δεν έβγαλε κουβέντα στο νήμα...και για να δεις φίλε μου Αστραπόγιαννε,πόσο καθυστέρας είσαι,και δεν μπορείς να με φτάσεις νοητικα καν, έκανες τρομερές προσπάθειες γράφοντας συνέχεια ότι με αποστομωσες και με ξεφτυλισες ,χωρίς αντίκρυσμα καν βέβαια αλλά έτσι το καταλάβαινες με το μικρό μυαλό σου εσύ,σε έπαιζα στα δάχτυλα και την κατάλληλη στιγμή σου έκανα μια ερώτηση και το είπες μόνος σου ότι με pm έχεις κανονίσει να βρείτε λύση με Χοσέ ...αλλά εδώ δεν αναφέρεις τπτ..τυχαίο ε??
Μέσα σε δύο μνμτα τα είπες μόνος σου και δεν το πήρες χαμπάρι...κομπολόι σε παίζω
Και εσύ πιστεύεις τα δικά σου...
Ας δούμε και την ομολογία ότι λειτούργησε για άλλη μια φορά off the record από το φόρουμ,αφού ανέδειξε δημόσια με φασαρίες το θέμα του για να κερδίσει το off the record..
Tα επόμενα μνμτα είναι της συνομιλίας που με ξεφτυλισε .....χαχαχαχα,αλλά τα ομολόγησε όλα χωρις ανάκριση αυτός..ιδανικός αιχμάλωτος .χαχα

aeratos28

Just aeratos
Έχει μιλήσει με τον cvial,έχει μιλήσει με τον Χοσέ ,θα πάει να τον δει να βρουν οριστική λύση,αλλά εδώ στο νήμα που άνοιξε για να βοηθήσει τα νέα μέλη όπως έλεγε εδώ και πόσες μέρες δεν είπε λέξη...πήγε να ξεχαστεί το νήμα εντελώς ..αφού φυσικά ξαναπήρε από το φόρουμ αυτό που ήθελε ,για δεύτερη φορά...το κακό όμως για αυτόν,είναι πως εγώ το γνώριζα ...αυτός δεν γνώριζε ..
Και το έλεγα εγώ γιατί το κάνει εδώ και μέρες και έγινα κακός...αλλά να που αποδείχτηκε άθελά του σε άλλο νήμα που με ξεφτυλισε όπως νομίζει...χαχαχα
Επειδή ξέρω τι κουτοπόνηρα είστε όλα εσείς που λειτουργείτε έτσι,έκατσα και σε τσιγκλισα λίγο και όταν ήταν η στιγμή σου έκανα την ερώτηση που έπρεπε και ορίστε...
Για τώρα αυτά...
Μετά θα κάτσω,ίσως το απόγευμα να κάνω και αντιστοιχία με τα μνμτα σου εδώ και το τι έγραφες ,και πόσο αντικειμενικό με έλεγες με αυτά που έλεγα ...κακός έγινα μόλις σου είπα την αλήθεια για σε ενοχλούσε..
Αλλά θα τα πούμε όταν τα βάζω ένα ένα όλα τα μνμτα αυτά για να δείξω πόσο κουτοπόνηρα κινήθηκες στο φόρουμ μέχρι να πάρεις τη συνάντηση για οριστική και βέλτιστη λύση ..και κάποια στιγμή μωρέ στο μέλλον..μετά από κάνα δυο χρόνια παλι,θα έκανες παρουσίαση σαν φόρο τιμής όπως το είπες στον cvial για τον Λορετζο..χαχαχα
Η συνέχεια αργά το απόγευμα η το βράδυ ,όταν θα έχω χρόνο ...

nick the Greek

Active Member
Αυτό ήταν το πρώτο μνμ στο νήμα που είπε για ΑΠΟΤΥΧΙΑ ο νηματοθετης ,χωρίς να έχει βάλει καμία φωτό ληπτριας,και τώρα λέει ότι επηρεάστηκε από εμάς...ιδού η φωτό με αυτά που έλεγε ..
Προβολή συνημμένου 68136
Θα η
Επειδή εδώ μέσα έχουμε πολλά ζωιφια σαν τον τυπακο εδώ,που ο μόνος λόγος εγγραφής τους είναι η εξυπηρέτηση της παρτης τους και μόνο,και αυτά που έλεγε περί ενημερωσης των νέων μελών ,και ότι ήθελε να προσφέρει και άλλες τέτοιες διαφορές μπαρουφες ,δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ούτε μία στο μύριο...επειδή εγώ γνώριζα που το πάει , ήθελα να τον αφήσω να δω αν θα ενημερώσει το νήμα ώστε να δουν και να ενημερωθούν τα νέα μέλη όπως έλεγε συνεχώς ότι μόνο για αυτό το έκανε...μέχρι πριν λίγες μέρες που του είπε ο cvial,δεν ασχολούμαι μαζί σου πάλι,έλεγε και έλεγε και έλεγε πολλά....τότε ,και εγώ και άλλοι ήμασταν αντικειμενικοί και συμφωνούσε μαζί μας ..όσο συμφωνούσαμε όλα καλά..μόλις του είπα για πιο λόγο το κάνει αυτό δεν του άρεσε όμως ..χαχαχα
Τις τελευταίες μέρες έκανε τον κοκοβιό,αφού είχε μιλήσει πάλι pm χωρίς βέβαια να το πει πουθενά εδώ στα νέα μέλη για τα οποία κοπτεται ....
Έλα όμως που εγώ το γνώριζα το στορι εξαρχής ότι θα γίνει η επικοινωνία με τον Χοσέ ..αφού πήρε αυτο που ήθελε δεν έβγαλε κουβέντα στο νήμα...και για να δεις φίλε μου Αστραπόγιαννε,πόσο καθυστέρας είσαι,και δεν μπορείς να με φτάσεις νοητικα καν, έκανες τρομερές προσπάθειες γράφοντας συνέχεια ότι με αποστομωσες και με ξεφτυλισες ,χωρίς αντίκρυσμα καν βέβαια αλλά έτσι το καταλάβαινες με το μικρό μυαλό σου εσύ,σε έπαιζα στα δάχτυλα και την κατάλληλη στιγμή σου έκανα μια ερώτηση και το είπες μόνος σου ότι με pm έχεις κανονίσει να βρείτε λύση με Χοσέ ...αλλά εδώ δεν αναφέρεις τπτ..τυχαίο ε??
Μέσα σε δύο μνμτα τα είπες μόνος σου και δεν το πήρες χαμπάρι...κομπολόι σε παίζω
Και εσύ πιστεύεις τα δικά σου...
Ας δούμε και την ομολογία ότι λειτούργησε για άλλη μια φορά off the record από το φόρουμ,αφού ανέδειξε δημόσια με φασαρίες το θέμα του για να κερδίσει το off the record..
Tα επόμενα μνμτα είναι της συνομιλίας που με ξεφτυλισε .....χαχαχαχα,αλλά τα ομολόγησε όλα χωρις ανάκριση αυτός..ιδανικός αιχμάλωτος .χαρτικά
Αρχικά καλήμερα λέει ο κόσμος τελεμε..νόμιζα ότι χθες ήταν μια μαύρη σελίδα διότι αρέσκεται στο να ξεφτλιζεσαι τα βράδια...θες και με το άπλετο φως της ημέρας;;πάμε..θέσε τα ερωτήματα σου βλακακο αριθμημένα ένα προς ένα χωρίς να απαντάς εσύ για εμένα...οι απαντήσεις θα δοθούν ΜΙΑ (ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ ΜΙΑ) φορά για τα μέλη του φόρουμ..Όχι ότι εσύ είσαι ο δικαστικός ανακριτής η ο εκπρόσωπος τους...Ο φασαριοζος χαζούλης φωνακλας γείτονας είσαι..αλλά λόγω καλής γειτόνισσας σε ανέχονται εδώ μέσα μπαγλαμά...άσχετα αν νέους γείτονες όπως παιδάκια που μπαίνουν να ρωτήσουν έστω τι είναι η φίνα, αν παίζουν ρόλο τα σαμπουάν οι βιταμίνες πχ τα αποπαίρνεις σαν δυσλελτικος και τα λες με τον δικό σου "εξευμενισμό " τρόπο διαβάστε για να μάθετε κτλ...εκεί δεν διαφωνώ απόλυτα μαζί σου...αλλά από το να δείξεις για άλλη μια φορά πόσο σκατοψυχος κομπλεξικός τάχα τσαμπουκάς είσαι άσε κανένα άλλο μέλος που έχει όρεξη να προσφέρει, να απαντήσει και σε αυτούς που ,λανθασμένα, δεν διάβασαν πρώτα...

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Έλα πρωτοπαλικαρο βάλε πλάτη να τσιμπήσω repair και θα αγοράσω ένα τόνο πορτοκάλια..αλήθεια σε λυπάμαι γτ θεωρώ πως ζεις από το φόρουμ(παίρνεις ενεργεια,νιώθεις κάποιος κτλ)..Όχι όμως τζάμπα μαγκιές και χαρακτηρισμους σε εμένα. Την πυγμή μου σε ανθρωπάκια σαν εσένα δεν την δείχνω την επιβάλλω...και γνκ αυτός είναι ο σκοπός της ζωής..να ασχολείσαι με ένα πρόβλημα ή κάτι που σε απασχολεί μέχρι να το επιλύσεις και όχι να τριγυρνάς σε αυτό ακόμα και μετά την επίλυση του..το φόρουμ είναι για να λύσουμε υο πρόβλημα μας και έπειτα να ζήσουμε την ζωή μας όπως επιθυμεί ο καθένας..δεν είμαστε ισοβιοι δεσμιοι του..άλλαξε μυαλά αν και στην ηλικία σου χαμένος κόπος
Φιλε, συγνωμη, δεν σε ξερω καθόλου, αλλα γραφεις ακριβως αυτα που γραφω εδω και χρονια για τον @aeratos28 και καποιους αλλους απο τους "οργανωμενους" οπως πολυ ευστοχα χαρακτηρισες (εγω τους ελεγα χουλιγκαν απευθειας και ενοχλούσε. Τι δικο οσυ καλυτερο μακραν!)
Θα σου προτεινω να ξεκαθαρισεις οτι ΔΕΝ τα εκλεψες απο εμενα και οτι ειναι δικα σου συμπερασματα :)
;)

nick the Greek

Active Member
Φιλε, συγνωμη, δεν σε ξερω καθόλου, αλλα γραφεις ακριβως αυτα που γραφω εδω και χρονια για τον @aeratos28 και καποιους αλλαους απο οτυς οργανωμενους οπως πολυ ευστοχα χαρακτηρισες (εγω τους ελεγα χουλιγκαν απευθειας και ενοχλούσε. Τι δοκο οσυ καλυτερο μακραν!)
Θα σου προτεινω να ξεκαθαρισεις οτι ΔΕΝ τα εκλεψες απο εμενα και οτι ειναι δικα σου συμπερασματα :)
;)
Καλή σας ημέρα γιατρέ..τα λεγόμενα μου εμένα στην προκειμένη περιορίζονται αυστηρά και μόνο στο πρόσωπο του αερολογατου που είναι το κλασικό φερεφωνο κάθε νοημονα ανθρώπου απλά και μόνο να τραβήξει και αυτός,με τον λάθος τρόπο πάντα κατ εμέ, κανένα βλέμμα...ουδέποτε έχω έρθει σε ρήξη με κανένα άλλο μέλος και δεν προτίθεμαι αρκεί να μην προκληθω...ίσα ίσα πολλά έμπειρα μέλη έσκυψαν στο "πρόβλημα " μου και φρόντισαν να με συμβουλεύουν ψυχραιμία όταν όντως είχα επηρεαστεί κάπως (διήρκησε ελάχιστα)...αλλά όντως τυπακια σαν τον αεράτο μόνο αν πέσεις στο επίπεδο τους θα καταφέρεις κάτι.. Όχι για τον ίδιο αυτός χαμένη υπόθεση είναι...αλλά στα νέα μέλη να μην δέχονται τα "κοπλιμέντα " του εδώ μέσα...βέβαια στο στενό μυαλουδσκι του τώρα που μιλήσατε και εσείς εδώ στο νήμα, θα θεωρήσει οτι η παντοδυναμία του και το αλάθητο του εντός φόρουμ μόνο μέσω συμμαχιών δύναται να πέσει...αεράτε κανείς δεν έχει συμμαχίες ρ εδώ μέσα..οι αγνοί φορουμιτες δεν έχουμε κανένα όφελος εδώ μέσα..ξύπνα και χωνεψε το...προφανώς αυτό δεν απευθύνεται στον γιατρό που σαφεστατα έχει οικονομικό κίνητρο εντός του φόρουμ παρέχονταςτην υπηρεσία του...τώρα τι επιπέδου είναι αυτή και πόσο κοστολογειται παρακαλώ να μην αναμειχτω σε αυτό τον ατέρμονα κικεωνα ετών...

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Καλά εσύ τα γραφεις χρόνια γιατί δεν γράφεις κάτι άλλο ως απάντηση σε θέματα που έχουν αξία...για να αποφύγεις τις απαντήσεις τα γράφεις αυτά..μην μπερδευεσαι..χαχαχα ...από εσένα τα δανείστηκε ο τυπακος εδω ..αν πας στο νήμα του,θα δεις γιατί με βρίζει όπως εσύ ..γιατί και αυτόν τον έβγαλα στη σέντρα επειδή λειτούργησε ακόμα μια φορά υπογείως για πάρτη του..να κερδίσει πάλι από το φόρουμ...
Αλλά μην ξυνεσαι για φασαρία τώρα..
Πήρα το μέρος σου πιο πίσω αν δεις γιατί ξηγηθηκες σπαθί στον νηματοθετη αυτόν..του είπες αντρικα ότι είναι το χειρότερο περιστατικό σου αυτός,ζητάς συγνώμη και τον καλύπτεις για repair ...αλλά αποδείχτηκε και ότι πήγε να σε κάνει dirty και έφαγε κράξιμο ..τα καλά τα λέμε δόκτωρ..
Φιλε, συγνωμη, δεν σε ξερω καθόλου, αλλα γραφεις ακριβως αυτα που γραφω εδω και χρονια για τον @aeratos28 και καποιους αλλους απο τους "οργανωμενους" οπως πολυ ευστοχα χαρακτηρισες (εγω τους ελεγα χουλιγκαν απευθειας και ενοχλούσε. Τι δικο οσυ καλυτερο μακραν!)
;)

Μπλουζα