oreo
Well-Known Member
Ε άμα κάνεις θεραπεία και μεταμόσχευση, μετά θα σου φαίνεται αστείο το προηγούμενο σχολιό σου.Σε καλύτερη αλλά εγώ είμαι πιο μικρός 33 στα 34 και δεν έχω κάνει κάποια θεραπεία !
Ε άμα κάνεις θεραπεία και μεταμόσχευση, μετά θα σου φαίνεται αστείο το προηγούμενο σχολιό σου.Σε καλύτερη αλλά εγώ είμαι πιο μικρός 33 στα 34 και δεν έχω κάνει κάποια θεραπεία !
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μακαααρι φίλε oreo , έχω κλεισμένη μεταμόσχευση 7-8/8 απλά μου άρεσε η εικόνα του κυρίου γιαυτο και σχολίασα !Ε άμα κάνεις θεραπεία και μεταμόσχευση, μετά θα σου φαίνεται αστείο το προηγούμενο σχολιό σου.
Προφανώς και έχει ο άνθρωπος μεγάλη διαφορά κ μπράβο και όχι δεν είναι 5 τρίχες κυριολεκτικά.Εντάξει έπρεπε να κάνει πλάνο 2 επεμβάσεων... εντάξει έχουν οι περισσότεροι μαλλιά...αλλά αυτός ΔΕΝ ΕΙΧΕ. Είναι μια χαρά ρε παιδιά. Τι λέμε τώρα? Να αισθάνεται δηλαδή ότι έχει 5 τρίχες?? Να ντρέπεται ας πούμε ότι πάλι είναι ψιλοκαραφλός? Γιατί όταν λέμε 5 ΤΡΙΧΕΣ αυτό εννοούμε. Εντάξει το φόρουμ έχει υψηλά στάνταρ αλλά μην το παρακάνουμε κιόλας.
που θα κάνεις μεταμόσχευση φίλε αν επιτρέπεται;Μακαααρι φίλε oreo , έχω κλεισμένη μεταμόσχευση 7-8/8 απλά μου άρεσε η εικόνα του κυρίου γιαυτο και σχολίασα !
Ένας άνθρωπός με αραίωση που στην ηλικία των 60 ετών είναι σε σχετικά καλό επίπεδο. Πιθανόν να μην τον παρατηρούσα καν αν στο crown δεν είχε θέμα. Αλλά και πάλι είναι μια εξαιρετικά επιτυχημένη επέμβαση όταν δεν είναι καν απαραίτητο να ξαναμπεις και όταν το μετά είναι 3000 φορές καλύτερο από ότι το πριν. Παιδιά ο ανθρωπός ήταν χτυπημένος φουλ από Α.Α. πως να το κάνουμε τώρα? Τώρα είναι λόγος να κοιτάζεται όμορφα στον καθρέφτη του...μην τα μηδενίζουμε όλα!Προφανώς και έχει ο άνθρωπος μεγάλη διαφορά κ μπράβο και όχι δεν είναι 5 τρίχες κυριολεκτικά.
Αντικειμενικά λοιπόν (πέρα οτι πέτυχε η μετ κ έχει μαλλιά ) αν τον έβλεπς έξω, ποια θα ήταν η σκέψη σου?
Καλά άσε με να ξέρω καλύτερα την εντύπωση του φόρουμ και το τι επικρατεί εδω μέσα.
Ναι οι 60αρηδες είναι όλοι γλόμποι και αεροδρόμια.
Μάλλον σε άλλον κόσμο ζεις εσύ στη δική σου πραγματικότητα όπως και στην πραγματικότητα των κλινικών.
Επειδή είναι σε νήμα από άλλον γιατρό δεν είναι ωραίο να αναφέρω άλλον γιατρό αλλά δεν το έχω κρυφό εννοείται θα στο στείλω σε μήνυμα θα κάνω και παρουσίαση !που θα κάνεις μεταμόσχευση φίλε αν επιτρέπεται;
Εντάξει έπρεπε να κάνει πλάνο 2 επεμβάσεων... εντάξει έχουν οι περισσότεροι μαλλιά...αλλά αυτός ΔΕΝ ΕΙΧΕ. Είναι μια χαρά ρε παιδιά. Τι λέμε τώρα? Να αισθάνεται δηλαδή ότι έχει 5 τρίχες?? Να ντρέπεται ας πούμε ότι πάλι είναι ψιλοκαραφλός? Γιατί όταν λέμε 5 ΤΡΙΧΕΣ αυτό εννοούμε. Εντάξει το φόρουμ έχει υψηλά στάνταρ αλλά μην το παρακάνουμε κιόλας.
Εγώ θα έλεγα, οτι αυτός ο άνθρωπος είχε φούλ μαλλί νέος , αλλα σιγά σιγα με την ηλικία, έχασε αρκετό έδαφος στο crown αλλά έσωσε την μόστρα. Εννοείται οτι 1000 φορές τώρα απο πριν, δεν προσπαθώ να αποδομήσω το αποτέλεσμα, αλλά εδώ μιλάμε για το πως δείχνει η εικόνα στον κόσμο , που δεν έχει ιδέα οτι υπάρχει η αποκατάσταση μαλλιών στο προσκήνιο.Ένας άνθρωπός με αραίωση που στην ηλικία των 60 ετών είναι σε σχετικά καλό επίπεδο. Πιθανόν να μην τον παρατηρούσα καν αν στο crown δεν είχε θέμα. Αλλά και πάλι είναι μια εξαιρετικά επιτυχημένη επέμβαση όταν δεν είναι καν απαραίτητο να ξαναμπεις και όταν το μετά είναι 3000 φορές καλύτερο από ότι το πριν. Παιδιά ο ανθρωπός ήταν χτυπημένος φουλ από Α.Α. πως να το κάνουμε τώρα? Τώρα είναι λόγος να κοιτάζεται όμορφα στον καθρέφτη του...μην τα μηδενίζουμε όλα!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλά άσε με να ξέρω καλύτερα την εντύπωση του φόρουμ και το τι επικρατεί εδω μέσα.
Ναι οι 60αρηδες είναι όλοι γλόμποι και αεροδρόμια.
Μάλλον σε άλλον κόσμο ζεις εσύ στη δική σου πραγματικότητα όπως και στην πραγματικότητα των κλινικών.
Στο έχω ξαναπεί έχεις λανθάνουσα αντίληψη των πραγμάτων και των λεγομένων,στο έχουν πει και άλλα μέλη ή καλύτερα σκόπιμα αντιστρέφεις τα πράγματα και τα προβάλλεις.ΈΤΣΙ μπραβο!
Για δειξε πως μιλάει ο παλιος, ο γνωστης και πως βαζει τις "ψαρουκλες" την γνωση του στη θεση τους με προσβολές και υπονούμενα...
Προφανώς και ισχύει αυτό!!! Αλλιώς τι κάνουμε εδώ? Δυστυχώς η αα όπως τα ναρκωτικά, το παράνομο εμπόριο κλπ. είναι μία μάστιγα!! Επίσης και διόρθωστε με αν κάνω λάθος η μ.μ. είναι πιο πολύ iIlusion και όχι πλήρης αποκατάσταση. Αρά είναι μια χαρά! Μπράβο του που μπήκε σε αυτή την διαδικασία και μπράβο που έδωσε σε αυτή την ηλικία την ευκαιρία στον εαυτό του να ναι ένας χαρούμενος άνθρωπός. Αφήστε στην άκρη τα όσκαρ και τα τούμπανα κλπ για όσους είναι μέχρι ένα norwood 3 και μέχρι μια μικρή ηλικία σχετικά και και και... κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Χρειάζεται και άλλα ναι!! αλλά όχι υπερβολές για μια μμ. είναι ΣΟΥΠΕΡ!Εγώ θα έλεγα, οτι αυτός ο άνθρωπος είχε φούλ μαλλί νέος , αλλα σιγά σιγα με την ηλικία, έχασε αρκετό έδαφος στο crown αλλά έσωσε την μόστρα. Εννοείται οτι 1000 φορές τώρα απο πριν, δεν προσπαθώ να αποδομήσω το αποτέλεσμα, αλλά εδώ μιλάμε για το πως δείχνει η εικόνα στον κόσμο , που δεν έχει ιδέα οτι υπάρχει η αποκατάσταση μαλλιών στο προσκήνιο.
Επειδή βλέπω παίρνεις κατηφόρα και λές ότι ναναι,ποτέ δε γενικεύω μιλάω πάντα συγκεκριμένα μάθε να διαβάζεις καλύτερα τι γράφω και τι λέω.Τι ακριβώς ξέρεις καλύτερα? Τη γνώμη ή την εντύπωση όλων των μελών του forum?
Είσαι μεγαλύτερος από 20 ετών ή απλά γενικεύεις για να αποφύγεις την ουσία της συζήτησης?
Αν είσαι κάπως μεγαλύτερος θα καταλαβαίνεις ότι ανάμεσα στο μαύρο και το άσπρο υπάρχει και το γκρι.
Δεν είπε κανείς ότι αυτός ο άνθρωπος μετά τη επέμβαση απέκτησε μαλλιά εφήβου ούτε ότι όλοι οι 60αρηδες είναι γλόμποι.
Αυτά τα λες τώρα για να καλύψεις την πατάτα που είπες ότι αυτός ο άνθρωπος έχει 5 τρίχες στο κεφάλι του.
Επίσης το ότι έχεις γράψει 100 σχόλια στο forum δε σε κάνει και πιο μάγκα, χαλάρωσε λιγάκι, γιατί εκτός forum και face to face
είμαι σίγουρος ότι θα μιλούσες με μεγαλύτερο σεβασμό. Δεν το συνεχίζω άλλο για να μην τρώμε χώρο από το νήμα.
Ρε φίλε μου ειλικρινά δεν είσαι υπερβολικός (υπερβολικά κακός) όταν λες 5 τρίχες? Δηλαδή να τα λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Στο λένε όλοι ότι @vlafo δεν είναι 5 τρίχες. Έχει μια αραίωση γιατί 5 τρίχες= καραφλός και επιμένεις. Συγγνώμη αλλά έξω τότε όλοι είναι οι γλόμποι ή μαλλιάδες όπως τα λες. Μην τρελένεσαι με τον γιατρό και κάνεις τέτοια ατοπήματα. Είμαστε σε φόρουμ με ανθρώπους με α.α. αν αυτόν τον βγάζεις γλόμπο τότε είναι σαν να λες μην ασχολείστε μάγκες αφήστε το σπορ. Για να μην μακρηγορώ όλοι έχουν κριτική ικανότητα και μπορούν να δουν αλλά αν λέω αν είναι μέλος ο άνθρωπος αυτός εσύ τον προσβάλλεις λέγοντας κάτι τέτοιο που εκ των πραγμάτων δεν ΙΣΧΥΕΙ..Επειδή βλέπω παίρνεις κατηφόρα και λές ότι ναναι,ποτέ δε γενικεύω μιλάω πάντα συγκεκριμένα μάθε να διαβάζεις καλύτερα τι γράφω και τι λέω.
Επειδή βλέπω μιλάς για λογαριασμό μου για ¨πατάτες¨,διάβασε ακριβώς πάλι τι έγραψα γιατί το σχήμα λόγου εσύ το έκανες θέμα,αλλά να στο ξαναπώ λοιπόν αφού δεν το κατάλαβες,"5" τρίχες έχει και αν εσένα σε καλύπτει μπράβο σου και νασαι ευχαριστημένος.
Εγώ χαλαρός είμαι και έξω απο εδώ πάλι χαλαρός θα ήμουν αλλά αν άκουγα βλακείες δεν θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα να το πω face to face.
Το σταματάω εδώ λοιπόν να μη χαλάμε το νήμα του ανθρώπου.(αν δεν πεταχτεί πάλι ο γιατρός να παίξει τον εισαγγελέα ή το δικηγόρο)
Αν είχε ανεβάσει ο κύριος ανεξάρτητη παρουσίαση, ούτε που θα μιλούσα.Προφανώς και ισχύει αυτό!!! Αλλιώς τι κάνουμε εδώ? Δυστυχώς η αα όπως τα ναρκωτικά, το παράνομο εμπόριο κλπ. είναι μία μάστιγα!! Επίσης και διόρθωστε με αν κάνω λάθος η μ.μ. είναι πιο πολύ iIlusion και όχι πλήρης αποκατάσταση. Αρά είναι μια χαρά! Μπράβο του που μπήκε σε αυτή την διαδικασία και μπράβο που έδωσε σε αυτή την ηλικία την ευκαιρία στον εαυτό του να ναι ένας χαρούμενος άνθρωπός. Αφήστε στην άκρη τα όσκαρ και τα τούμπανα κλπ για όσους είναι μέχρι ένα norwood 3 και μέχρι μια μικρή ηλικία σχετικά και και και... κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Χρειάζεται και άλλα ναι!! αλλά όχι υπερβολές για μια μμ. είναι ΣΟΥΠΕΡ!
Μike ειλικρινά υπάρχει πρόβλημα κατανόησης.Ρε φίλε μου ειλικρινά δεν είσαι υπερβολικός (υπερβολικά κακός) όταν λες 5 τρίχες? Δηλαδή να τα λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Στο λένε όλοι ότι @vlafo δεν είναι 5 τρίχες. Έχει μια αραίωση γιατί 5 τρίχες= καραφλός και επιμένεις. Συγγνώμη αλλά έξω τότε όλοι είναι οι γλόμποι ή μαλλιάδες όπως τα λες. Μην τρελένεσαι με τον γιατρό και κάνεις τέτοια ατοπήματα. Είμαστε σε φόρουμ με ανθρώπους με α.α. αν αυτόν τον βγάζεις γλόμπο τότε είναι σαν να λες μην ασχολείστε μάγκες αφήστε το σπορ. Για να μην μακρηγορώ όλοι έχουν κριτική ικανότητα και μπορούν να δουν αλλά αν λέω αν είναι μέλος ο άνθρωπος αυτός εσύ τον προσβάλλεις λέγοντας κάτι τέτοιο που εκ των πραγμάτων δεν ΙΣΧΥΕΙ..