Gianney
Well-Known Member
Υψηλές προσδοκίες χώρις τα εχέγγυα δηλO pantel σε εμας ειχε μια χαρα αποτελεσμα και ολοι το ειπαν αυτος ηθελε μαλλι Ρουβας με Nw 6 καθαρο.
Υψηλές προσδοκίες χώρις τα εχέγγυα δηλO pantel σε εμας ειχε μια χαρα αποτελεσμα και ολοι το ειπαν αυτος ηθελε μαλλι Ρουβας με Nw 6 καθαρο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ρε παιδιά βγάζετε κάτι σενάρια ώρες ώρες επιστημονικης φαντασίας.
Όπως ο άλλος λέει ότι άλλη κλινική πλήρωσε τον pan για να δυσφήμιση.
Ρε φίλε πλάκα μας κάνεις?
Έχει ειρμό το μυαλό σου ή όχι?
Αυτό σημαίνει αρχή,μέση και τέλος.
Που έγραφα κάθε μήνα τι παραμύθια είναι αυτά που λες?
Μια φορά σε ρώτησα μόνο και απάντηση δεν πήρα ποτέ,και μετά σε ρωτάγανε και άλλοι και ήρθες μετά από 6 μήνες να μας δώσεις μια απάντηση που βόλευε εσένα και μόνο,μίλησες και με το γιατρό μετά απο 6 μήνες όταν μας τα έκανες εδώ μέσα μπαλόνια πως όλα τα ήξερες από την αρχή που βαδίζουν και θέλεις να σε αντιμετωπίζω εγώ τουλάχιστον με σοβαρότητα και αξιοπιστία?
Not a chance βρες άλλα μέλη να δουλέψεις εδώ μέσα.
Πολλά τέτοια.
εγω θελω να ρωτησω οταν υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις που ευχομαι να ειναι παρα πολυ λιγες το φορουμ κανει καποια ενεργεια ? π.χ. επικοινωνια με τον γιατρο για εξηγησεις? Ευχαριστω.
[/Q.
Εδώ το μέλος είχε πρόβλημα επικοινωνίας με το γιατρό .Ο γιατρός έλεγε ότι δεν απαντάει στο τηλ.Το Forum εδώ τι να κάνει; Τον διπλωματικό μεσολαβητή ;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Mηπως είχες κάποια φλεγμονή λόγο καθυστέρησης καθαρισμού των scrabs θυμάσαι?
Αν έσπασαν αργά μετά τις 12 μέρες όπως λέει το κείμενο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα εμπλοκής
Τώρα φίλε λογικά θα περιμένεις κάνα τρεις τέσσερις μήνες και μετά;πως το σκέφτεσαι;Άργησα να καθαρίσω τα scrubs αλλά δεν είχα καμμία φλεγμονή. Ούτε καν μπιμπικάκι. Έχω αναρτήση και φωτογραφία όταν έφυγαν όλα τα scrubs που το δέρμα ήταν πεντακάθαρο και φαινόντουσαν όλα τα grafts μια χαρα. Γενικά δεν έχω ακούσει για μη φύτρωση λόγω καθυστερήση με τα scrubs εκτός από ακραίες περιπτώσεις (ένα μήνα με scrubs και) όπου εκεί προκλίθηκε φλεγμονή σε κάποια σημεία αλλά δεν αποδείχτηκε αν ακόμα και αυτό μελλοντικά επιρέασε την φύτρωση. Εννοείτε πως αν έβλπεπα το παραμικρό θα μιλούσα με την κλινική όπως έκανα και την τρίτη μέρα όταν ανέβασα πυρετό όπου μου είπαν ότι ήταν φυσιολογικό.
Ο γιατρός είπε να του δώσω και άλλο χρόνο και στο διάστημα αυτό θα είμαστε σε επικοινωνία είτε στο τηλ είτε στο βίντεο και εννοείτε πως θα τον επισκεφτώ και απο κοντά. Θα δούμε και τι συμπέρεσμα θα βγει στην συνάντηση με τον CVIAL και αναλόγως θα πράξω.Τώρα φίλε λογικά θα περιμένεις κάνα τρεις τέσσερις μήνες και μετά;πως το σκέφτεσαι;
@CVIAL εσύ σαν πιο πιθανή αιτία λες το μεγάλο βάθος εισαγωγής ; Παίζει κάποια πάθηση πχ του οργανισμού η τα Scrubs αν δεν καθαριστούν όταν πρέπει;
Για αποκατάσταση των πραγμάτων αυτό με το "στο 5μηνο μην χαθείς" το είπα εγώ και απ' ότι δείχνει μάλλον εκτέθηκα και όχι ο βαφλο...Το ότι έχεις ακόμα τα μούτρα και γράφεις αντί να το ράψεις δείχνει ότι έχεις μεγάλο θράσος.
Έλεγες ότι αποκλείεται να έγινε λάθος με τον αριθμό τον g στο κεφάλι σου και βγήκες ΛΑΘΟΣ
Έλεγες ότι στα pm που ανταλλάξαμε ότι έκανα άριστη επιλογή με το να διαλέξω τον Τυρκαλά και όταν σου έστειλα εικόνες μου έραψες ότι με ''5.000g έκλεισε, ο Lorenzo υπερβάλει δεν θέλεις 6.000g'' και μου έγραψες διθυράμβους για τον Τυρκαλα. Όταν σε ρώτησα τι έγινε με τα χαμένα grafts (πριν αποκαλύψεις τι έγινε) μου έγραψες ''άστο αυτό θα τα πω όταν έρθει η ώρα'' και λίγες μέρες μετά και αφού είχα κλείσει την μμ μας το ξεφούρνισες. Αλήθεια ποιος δούλεψε ποιον τελικά? Μήπως θα τα αρνηθείς και αυτά και θα με κάνεις να βγάλω τις συνομιλίες μας? Γιατί δεν έχω πρόβλημα να το κάνω.
Όταν ανέβασα την παρουσιασή μου και προδίκαζες την ΕΠΙΤΥΧΙΑ, μου έλεγες ''εεε μην χαθείς στο 5μηνο'' και τώρα η δικαιολογία σου είναι ''αυτή η δουλειά δεν θυμίζει Τυρκαλά κάτι δεν πάει καλά''. Αλήθεια μεταξύ μας ποιός είναι ο πιο ύποπτος εσύ ή εγώ? Ποιός είναι αυτός που μέχρι τώρα έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια και κάθε μήνα γράφει και μια νέα μπαρούφα?
Μέγα λάθος που ασχολήθηκα μαζί σου εξαρχής, παρότι φαινόσουν ότι είσαι ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΟΤΗ.
Εσύ είσαι ικανός να βγάλεις και τον Cvial ύποπτο μετά την συνάντησή μου αν πει κάτι που δεν σου αρέσει...
Καλώς την ανταγωνίστρια κλινική με το όνομα bigkΕδώ είναι που λέει ο λαός "και κερατάς και δαρμένος..." δεν φτάνει στον άνθρωπο η ταλαιπωρία του ήρθαν και η Τυρκαλομαχοι να του την πέσουν .. αποτυχημένο σαμποτάζ προδικαζε ο giorgos, παραμύθια της χαλιμας ο μικρός της παρέας legwg , πραξικόπημα από άλλη εταιρεία ο Gianney...και ο vlafo τα δικα του... κύριοι όλοι είστε εκτεθειμένοι. Καλό είναι να είμαστε εγκρατείς σε αυτά που λέμε και να ζητάμε και καμιά συγνώμη.....
Του ξέφυγες εσύ στο μήνυμα, μετά από αυτό μπαίνεις και εσύ στη λίστα.Καλώς την ανταγωνίστρια κλινική με το όνομα bigk
Τάχα μου τάχα μου Bigk .Μεταμφιεσμένη κλινικήΤου ξέφυγες εσύ στο μήνυμα, μετά από αυτό μπαίνεις και εσύ στη λίστα.