panos1234, FUE, 4183g(+150g) , 01&02/11/2021

giannis1991

Well-Known Member
Πάνο αρχικά κάνε υπομονη ένα 2μηνο ακόμα γιατί σίγουρα κάτι θα δώσει...Τώρα τι θα το δείξει η πορεία...
Για μένα χαλάρωσε και άστο να περάσει έτσι,μην το πολύ σκέφτεσαι δηλαδή και άσε το χρόνο να δείξει το οριστικό αποτέλεσμα...
Όσον αφορά τις φωτό μπορεί να μην είναι όλες τόσο τοπ αλλά αν ο Πάνος ήθελε να κολακέψει το αποτέλεσμα θα μπορούσε άνετα να προσπαθήσει να μας μπερδέψει μερικούς και σίγουρα δεν θα ανέβαζε αυτήν την αποκαλυπτική πάνω από το κεφάλι...Μπράβο για τις φωτό και την παρουσίαση σου...
Στα τεχνικά τώρα όπως και εγώ έτσι και εσύ έβαλες υψηλό λόγο και αν συνυπολογίσουμε ότι εσύ εχτισες από την αρχή hairline και είχες μεγαλύτερο λογο από μένα τότε εσένα δεν έπιασε ταβάνι αλλά ουρανό...Μπροστά έβαλες 3783 μοσχεύματα με λόγο πιθανόν στο 2,6-2,7...Άρα με ένα λόγο φυσιολογικό στο 2,2 μιλάμε για λίγο πάνω από 4500 μοσχεύματα και όλα μπροστά με καλό background πίσω...Άρα προφανώς θα πρέπει να είναι πολύ καλύτερο το αποτέλεσμα...
Ένα άλλο σημείο που δεν σχολιάστηκε και μάλλον το βλέπω εγω γιατί εκεί υστέρω πάρα πολύ είναι ότι έχεις και μελαμψό δέρμα που βοηθά πολύ στο κοντραστ με την τρίχα σου...Είναι ένα μεγάλο συν αυτό...
Ας περιμένουμε το 8μηνο να δούμε και μετά θα μπορούμε να αναλύσουμε και άλλα θέματα...Μέχρι τότε από καρδιάς καλή επιτυχία φίλε!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member
Για τις βιταμίνες αρχικά αστείο να σκέφτεται κάποιος να τις πάρει ....Ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό...Ακόμα και θέμα να έχει με το πνευμόνι αυτή η ποσότητα δεν θα προκαλέσει τίποτα...Μιλάμε κιόλας για βιταμίνη συμπλέγματος Β η οποία μαζί με την c είναι υδατοδιαλυτες και αποβαλλευονται από τον οργανισμό ο οποίος δεν τις συσσωρευει όπως κάνει με την A,D και E οι οποίες είναι λιποδιαλυτές....
Στο θέμα να μακραίνουν τα μαλλιά κτλπ εγώ ένιωσα μια μικρή απογοήτευση και συμπεραίνω ότι βοηθάνε σε ένα 10-15% Μαξ στην πιο γρήγορη φυτρωση...Γενικά τα μαλλιά μου μακραίνουν γρήγορα και θεωρώ ότι δεν έδωσε τα αναμενόμενα που αναφέρονται...Και αν δείτε στο νήμα μου παίρνω πολύ μεγάλες ποσότητες και μεγάλη γκάμα συμπληρωμάτων...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Γιάννη, ο Πάνος με βάση το NW του θυμίζει εμένα με λίγο καλύτερη κάλυψη από τις πίσω ζώνες. Εγώ ήμουν πιο άδειος πίσω. Συνολικά έβαλε, όπως σωστά αναφέρεις, 3783 x 2.65 ~= 10.000+ τρίχες. Εγώ έβαλα στις 2 πρώτες επεμβάσεις, 2552+2701-700=4553g x 1.99 = 9200 τρίχες. Αν θεωρήσουμε ότι έχω ένα μέσο πάχος 58μ και ο Πάνος 52μ (τόσο του το έβγαλε ο Λορένζο), τότε σε επίπεδο συνεισφοράς του πάχους τρίχας και του αριθμού τριχών που μπήκαν είμαστε μια η άλλη. Μένει το εμβαδόν και το τι υπήρχε μαμίσιο μέσα εκεί. Προφανώς το δικό μου ήταν μεγαλύτερο με 100cm2 και του Πάνου μάλλον κοντά στα 80cm2 max με κάποιο μαλλί στην πίσω περιοχή.

Με βάση αυτά τα δεδομένα και για να έχει ένα reference point και ο ίδιος για το αποτέλεσμα που οφείλει να περιμένει στον 9-10 μήνα, αν μιλάμε για 95% επιτυχία, πρέπει να έχει μια εικόνα όπως η δικιά μου μετά το πέρας της 2ης επέμβασης. Πάντα με βάση τα νούμερα και όχι με εικασίες.

alex7

Well-Known Member
δε ξέρω ποιό είναι το αστείο?Να παίρνεις ακατάσχετα συμπληρώματα βιταμινών ή να παριστάνεις τον ειδικό χωρίς να είσαι γιατρός και να διαβάζεις σχετικές μελέτες?Διαβάστε λοιπόν τη σχετική μελέτη που δημοσιεύτηκε σε επιστημονικό περιοδικό.Υπάρχουν και άλλες σχετικές

"Το κάπνισμα προκαλεί καρκίνο του πνεύμονα - δεν υπάρχει καμία έκπληξη. Ωστόσο, μια νέα μελέτη διαπίστωσε ότι οι υψηλές δόσεις συμπληρωμάτων βιταμίνης Β6 ή Β12 συσχετίστηκαν με τρεις έως τέσσερις φορές μεγαλύτερο κίνδυνο καρκίνου του πνεύμονα στους άνδρες καπνιστές σε σύγκριση με τους καπνιστές που δεν έπαιρναν τα συμπληρώματα. Τα αποτελέσματα δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Journal of Clinical Oncology στις 22 Αυγούστου 2017 .

Οι ερευνητές εξέτασαν πληροφορίες από περισσότερους από 44.000 άνδρες ηλικίας 50 έως 76 ετών. Κατά την εγγραφή τους, οι άνδρες ανέφεραν το ιστορικό καπνίσματος και τη χρήση συμπληρωμάτων βιταμίνης Β τα προηγούμενα 10 χρόνια. Στη μελέτη, η υψηλή πρόσληψη βιταμίνης Β ταξινομήθηκε ως 20 χιλιοστόγραμμα (mg) Β6 την ημέρα ή 55 μικρογραμμάρια (mcg) Β12. (Η συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για άνδρες ηλικίας 51 ετών και άνω είναι 1,7 mg για τη Β6 και 2,4 mcg για τη Β12.)

Οι βιταμίνες Β συμβάλλουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, σύμφωνα με τους ερευνητές, επομένως δεν είναι σαφές γιατί τα υψηλά επίπεδα συμπληρωματικών βιταμινών Β θα αυξάνουν αντί να μειώνουν τον κίνδυνο καρκίνου του πνεύμονα των καπνιστών. Υπέθεσαν ότι οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β μπορεί να τροφοδοτούν μικρούς, μη ανιχνεύσιμους όγκους και να τους κάνουν να αναπτύσσονται πιο γρήγορα."
Παρατηρήστε ότι η δόση είναι 20mg

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Και πάλι όμως Alex μιλάμε για 4mg (Pilfood), δηλαδή 5 φορές μικρότερη ποσότητα σε σχέση με τα 20 της μελέτης.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Για 5 μήνες και για αυτές τις ποσότητες (4mg) δεν υπάρχει καμμία επιστημονική τεκμηρίωση για θέμα. Έχει τεράστια διαφορά. Ούτε και εγώ είμαι υπερ της μακροχρόνιας χρήσης υπερδοσολογίας βιταμινών.

Τελευταία επεξεργασία:

giannis1991

Well-Known Member
Άλεξ όταν με μια ανάρτηση ενός μέλους κάποιοι φοβούνται και τρομάζουν να πάρουν ένα ασφαλέστατο συμπλήρωμα και επ ουδενί φάρμακο (εκεί ήταν λίγο αστείο για μένα και σόρι αν ενοχλείσαι) τότε μου μοιάζει κωμικοτραγικό...Οι δόσεις που ανέβασες είναι 5 πλασιες και πίστεψέ με για κάθε βιταμίνη μπορώ να σου ανεβάσω μια έρευνα που ΠΙΘΑΝΟΝ θα οφείλονται ένα σωρό ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται ακόμα και δεν ξέρω εγώ για κάποια αρρώστια...Η μελέτη λέει δεν είναι σαφές γιατί προκαλείται και σίγουρα δεν μιλάει για λήψη ολίγων μηνών...
Συμφωνώ μαζί σου ότι η αλόγιστη χρήση είναι κακή...Απλά πρέπει κάποιος να έχει ψαχτει πολύ για να καταλάβει ποια είναι αυτή η αλόγιστη χρήση!

giannis1991

Well-Known Member
@CVIAL κάπου αναφέρθηκε και χοντρή τρίχα και από τον Πάνο αλλά και από κάποιο άλλο μέλος...Εγώ υπολόγισα κιόλας τρίχα άνω του 55μ...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τσέκαρα το cons με τον Λορενζο και γράφει 52μ αλλά όπως ξέρεις μπορεί να έχει πέσει και λίγο έξω (μόνο στην μμ μετρίεται με απόλυτη ακρίβεια). Πάντως οι υπολογισμοί μου είναι με 52μ, αν στην πραγματικότητα είναι παραπάνω το αποτέλεσμα του πρέπει να είναι καλύτερο από το δικό μου.

Τελευταία επεξεργασία:

platanos

Well-Known Member
Γιάννη, ο Πάνος με βάση το NW του θυμίζει εμένα με λίγο καλύτερη κάλυψη από τις πίσω ζώνες. Εγώ ήμουν πιο άδειος πίσω. Συνολικά έβαλε, όπως σωστά αναφέρεις, 3783 x 2.65 ~= 10.000+ τρίχες. Εγώ έβαλα στις 2 πρώτες επεμβάσεις, 2552+2701-700=4553g x 1.99 = 9200 τρίχες. Αν θεωρήσουμε ότι έχω ένα μέσο πάχος 58μ και ο Πάνος 52μ (τόσο του το έβγαλε ο Λορένζο), τότε σε επίπεδο συνεισφοράς του πάχους τρίχας και του αριθμού τριχών που μπήκαν είμαστε μια η άλλη. Μένει το εμβαδόν και το τι υπήρχε μαμίσιο μέσα εκεί. Προφανώς το δικό μου ήταν μεγαλύτερο με 100cm2 και του Πάνου μάλλον κοντά στα 80cm2 max με κάποιο μαλλί στην πίσω περιοχή.

Με βάση αυτά τα δεδομένα και για να έχει ένα reference point και ο ίδιος για το αποτέλεσμα που οφείλει να περιμένει στον 9-10 μήνα, αν μιλάμε για 95% επιτυχία, πρέπει να έχει μια εικόνα όπως η δικιά μου μετά το πέρας της 2ης επέμβασης. Πάντα με βάση τα νούμερα και όχι με εικασίες.
Με έβαλες και μένα στο τρυπάκι να μετρήσω τρίχες μετά τις 2 επέμβάσεις.
2680 + 1450 = 4130 x 2.6 = 10.738 τρίχες με τρίχα 56αρα για περίπου <70 έκταση και όχι full άδειος σε αυτή (άλλο σχόλιο δεν κάνω)
Αν μετά το πέρας της δεύτερης είμαι σαν και σένα θα είμαι full happy, εκανα αυτό το σχόλιο μεταξυ προσδοκιών (εύλογων σύμφωνα με τους αριθμούς και μόνο) και πραγματικότητας :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oreo

Well-Known Member
2680 + 1450 = 4130 x 2.6 = 10.738 τρίχες με τρίχα 56αρα για περίπου <70 έκταση και όχι full άδειος σε αυτή (άλλο σχόλιο δεν κάνω)
Αν μετά το πέρας της δεύτερης είμαι σαν και σένα θα είμαι full happy, εκανα αυτό το σχόλιο μεταξυ προσδοκιών (εύλογων σύμφωνα με τους αριθμούς και μόνο) και πραγματικότητας :)
Αν με 153,4 hair/cm2 (μεταμοσχευμένα εκτός μαμά) δεν έχεις αυτό που πρέπει κάτι πάει πολύ λάθος. Αφαίρεσε ένα 10% για να είσαι σχεδόν μέσα και πάλι πρέπει στα χαρτιά να είναι εξαιρετικό. Αν η θεωρία δεν βγαίνει στην πράξη όμως να υποθέσω οτι οι απώλειες στην φύτρωση είναι σε άλλο level ?

platanos

Well-Known Member
Αν με 153,4 hair/cm2 (μεταμοσχευμένα εκτός μαμά) δεν έχεις αυτό που πρέπει κάτι πάει πολύ λάθος. Αφαίρεσε ένα 10% για να είσαι σχεδόν μέσα και πάλι πρέπει στα χαρτιά να είναι εξαιρετικό. Αν η θεωρία δεν βγαίνει στην πράξη όμως να υποθέσω οτι οι απώλειες στην φύτρωση είναι σε άλλο level ?
Τουλάχιστον στην πρώτη είναι επιβεβαιωμένο, η δεύτερη είναι εν εξελίξει οπότε εκεί θα βγούνε συμπεράσματα σε ένα δίμηνο περίπου

Harris_G

Well-Known Member
Αυτο που τη βρισκετε να μιλατε για τη γαμοαρρωστια χωρις λογο δε μπορω να το καταλαβω. Ειστε συγκεκριμενη κατηγορια σας εχω ταυτοποιησει τωρα προσφατα εσας.

oreo

Well-Known Member
Τουλάχιστον στην πρώτη είναι επιβεβαιωμένο, η δεύτερη είναι εν εξελίξει οπότε εκεί θα βγούνε συμπεράσματα σε ένα δίμηνο περίπου
Έμεινε η ουρά φιλε ή μαλλον στην προκειμένη περίπτωση η κορυφή του πλατάνου.

platanos

Well-Known Member
Πάντως το πιο δύσκολο έργο στις μεταμοσχεύσεις πύκνωσης (εκτός του οτι η περιοχη ξαναδουλεμένη, υπαρχουν αδυναμα τριχάκια κτλ κτλ)
είναι όταν η πρωτη μεταμόσχευση δεν έχει παει καλα όχι σε αριθμό grafts αλλά τριχών. Είναι πολυ προτιμότερο να μην έχει φυτρωσει το graft καθολου, παρά να έχει φυτρώσει σαν δίτριχο ή μονότριχο (όπως η περίπτωσή μου).
Στην πρώτη περίπτωση ο γιατρός έχει "χώρο" να ξαναμπεί στη δευτερη είναι πολύ πιο δύσκολο, δηλαδή δύο περιπτώσεις με ίδιο αριθμό τριχών (πχ 2,6 x 26 έναντι 1,7 x 40) έιναι στην πραγματικότητα δύο εντελώς διαφορετικές περιπτωσεις για τον γιατρό που θα "ξαναμπει"

Edit: Και ίσως γιαυτό το λόγο μερικοί γιατροί (φιλοσοφίας DHI κτλ) πάνε πιο συντηρητικά γιατί φοβούνται τη μειωμένη φύτρωση σε αριθμό τριχών (δικό μου συμπέρασμα)

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Πλάτανος,τι λες ρε τρελέ..??? Το μαλλί σου είναι μπόμπα εντελώς .αυτό που περιμένεις τώρα είναι να γίνει ένα δέσιμο λίγο πιο πίσω από hairline και θα είσαι ζούγκλα .

platanos

Well-Known Member
Πλάτανος,τι λες ρε τρελέ..??? Το μαλλί σου είναι μπόμπα εντελώς .αυτό που περιμένεις τώρα είναι να γίνει ένα δέσιμο λίγο πιο πίσω από hairline και θα είσαι ζούγκλα .
Αυτό το δέσιμο περιμένω και γω να δέσει και το γλυκό .. :D :p

platanos

Well-Known Member
Είναι τόσο απειροελάχιστο ρε φίλε που δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί..το μαλλί σου είναι τούμπανο..και δεν το λέω έτσι,σε έχω δει live
Το ξέρω φίλε @aeratos28 και αντικειμενικά έχεις δίκιο, αλλά έχω λιγο την τρέλα του Vlafo και εγώ και επιδιώκω το τέλειο (επειδη έχω τα κατάλληλα χαρακτηριστικά όχι για κανέναν άλλο λόγο), πάντως η γυναίκα μου ήδη με βρίζει χαχαχαχα (της τα χω κάνει τσουρέκια :D )

Μπλουζα