panos1234, FUE, 4183g(+150g) , 01&02/11/2021

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Φιλε alex, θα σε παρακαλεσω για δευτερη φορα να μου παραθεσεις σε ποιο σημειο ημουν υβριστικος και απαραδεκτος.

Δεν μπορει να πετας χαρακτηρισμους και στη συνεχεια να αποφευγεις τις απαντησεις.

Αν αποφευγεις να απαντησεις, θα ηταν καλο να ανακαλεσεις και να μην κατηγορεις καποιον ο οποιος εγραψε το αυτονοητο...

Ποιο ειναι αυτο;

Ειναι ή δεν ειναι παραλογισμος να ειναι καποιος καπνιστης και να φοβαται τον καρκινο απο τη ληψη βιταμινης Β6;

Μπορει να είναι πρώην καπνιστής.

Μα του εξηγήσει κάποιος αλλοσ γιατί δεν καταλαβαίνει η παριστάνει ότι δεν καταλαβαίνει

Σε κάλυψα?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member
Άλεξ ότι έχω δοκιμάσει το έχω διαβάσει και έχω επισκεφθεί και γιατρούς...Και ξέρεις πολύ καλά ότι υπάρχουν γιατροί και γιατροί...Όπως στις μεταμοσχεύσεις έτσι και στους άλλους κλάδους ... έχω ακούσει γιατρό να λέει την πρωτεινη αναβολικό και ότι δημιουργεί πρόβλημα στα νεφρά ...Έτσι γενικά και αόριστα...
Όταν πήγα για εξετάσεις πριν αρχίσω φίνα κάτι επισήμανα στον ενδοκρινολόγο και μου λέει μπράβο είσαι διαβασμενος ,αυτό δεν το ξέρω καθόλου θα το ψάξω και θα σου πω...
Αυτό που θέλω να σου πω είναι μη στέκεσαι μόνο σε μια άποψη γιατρού ή μόνο σε μια έρευνα...Θέλει μελέτη σε βάθος...
Δεν ξέρω αν με είδες και εμένα στη γωνία αλλά ούτε σε περιμένω ούτε φωνάζω...Έχεις δει κάτι τέτοιο μήπως?
Εγώ κλείνω εδώ οι γνώμες κατεγράφησαν όποιος θέλει ακολουθεί ότι θέλει!

tol

Well-Known Member
Μπορει να είναι πρώην καπνιστής.

Τι εννοεις, φιλε CVIAL;

Ωραια, ποιο ειναι το απαραδεκτο σε αυτο που εγραψα;

Ρωτησα πολυ απλα...

Δεν ειναι παραλογο να ηταν καποιος καπνιστης (να μη φοβοταν τον καρκινο) και τωρα που σταματησε το καπνισμα, να φοβαται τον καρκινο απο τη ληψη βιταμινης Β6;

alex7

Well-Known Member
Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι δεν το κάνει επίτηδες ,απλά δεν καταλαβαίνει

tol

Well-Known Member
Μα του εξηγήσει κάποιος αλλοσ γιατί δεν καταλαβαίνει η παριστάνει ότι δεν καταλαβαίνει

Φιλε alex, αυτο που κάνεις δεν ειναι τιμιο.

Πετας λασπη στον ανεμιστηρα και στη συνεχεια παριστανεις τον αδιαφορο.

Τελευταια φορα που σε παρακαλω...

Αν εχεις την καλη διαθεση, φιλε μου, μπορεις να μου παραθεσεις ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ που ημουν απαραδεκτος και υβριστικος;

Αν δεν το κάνεις, μπορεις σε παρακαλω να αναιρεσεις οσα εγραψες;

Σε ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.

Συνεχιζεις να εισαι προκλητικος.

Σε παρακαλω απαντησε σε αυτο που γραφω.

alex7

Well-Known Member
Τι εννοεις, φιλε CVIAL;

Ωραια, ποιο ειναι το απαραδεκτο σε αυτο που εγραψα;

Ρωτησα πολυ απλα...

Δεν ειναι παραλογο να ηταν καποιος καπνιστης (να μη φοβοταν τον καρκινο) και τωρα που σταματησε το καπνισμα, να φοβαται τον καρκινο απο τη ληψη βιταμινης Β6;
Η μελέτη λέει απλά όπλα ότι αν είσαι καπνιστής κινδυνεύεις από καρκίνο .ΑΝ ΟΜΩΣ παίρνεις Β6 συμπλήρωμα τότε κινδυνεύεις 4 φορές περισσότερο από ότι αν είσαι απλά καπνιστής .

tol

Well-Known Member
απλά δεν καταλαβαίνει

Σε παρακαλω πολυ να ανακαλεσεις.

Εισαι θρασυς και προσβλητικος.

Ποιος δεν καταλαβαινει;

Εχω χαμηλο δεικτη νοημοσυνης και δεν μπορω να αντιληφθω τις προσβολες και τους επαισχυντους χαρακτηρισμους σου;

Σε εχω παρακαλεσει πεντε φορες να μου αναφερεις σε ποιο σημειο ημουν απαραδεκτος.

Δεν το εχεις κανει ακομα

Και οχι μονο αυτο αλλά συνεχιζεις να με προσβαλεις.

alex7

Well-Known Member
Η μελέτη λέει απλά όπλα ότι αν είσαι καπνιστής κινδυνεύεις από καρκίνο .ΑΝ ΟΜΩΣ παίρνεις Β6 συμπλήρωμα τότε κινδυνεύεις 4 φορές περισσότερο από ότι αν είσαι απλά καπνιστής .
Γιαυτο και η προειδοποίηση .Τι θέλεις να κάνουμε ; Να σπρώξουμε τους καπνιστές σε 4 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο να πάθουν καρκίνο;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν είπα ότι είναι απαράδεκτο. Απλά απάντησα στην τελευταία φράση σου που γράφεις «πως μπορεί ένας καπνιστής, κλπ, κλπ». Μπορεί λοιπόν να είναι ένας μετανιωμένος πρώην καπνιστής που πλέον φοβάται και τον ίσκιο του λόγω της επιβάρυνσης που έχουν δεχθεί τα πνευμόνια του.

Δεν υιοθετώ την θέση, αλλά αντιλαμβάνομαι τον τρόπο που σκέφτεται.

alex7

Well-Known Member
Σε παρακαλω πολυ να ανακαλεσεις.

Εισαι θρασυς και προσβλητικος.

Ποιος δεν καταλαβαινει;

Εχω χαμηλο δεικτη νοημοσυνης και δεν μπορω να αντιληφθω τις προσβολες και τους επαισχυντους χαρακτηρισμους σου;

Σε εχω παρακαλεσει πεντε φορες να μου αναφερεις σε ποιο σημειο ημουν απαραδεκτος.

Δεν το εχεις κανει ακομα

Και οχι μονο αυτο αλλά συνεχιζεις να με προσβαλεις.
Ποτέ .Δεν είναι το στυλ μου .Εσυ μου επιτίθεσαι και μου λες για παραλογισμούς ενώ δεν καταλαβαίνεις γιατί προφανώς δεν διάβασες καλά αυτά που παρέθεσα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tol

Well-Known Member
Δεν είπα ότι είναι απαράδεκτο. Απλά απάντησα στην τελευταία φράση σου που γράφεις «πως μπορεί ένας καπνιστής, κλπ, κλπ». Μπορεί λοιπόν να είναι ένας μετανιωμένος πρώην καπνιστής που πλέον φοβάται και τον ίσκιο του λόγω της επιβάρυνσης που έχουν δεχθεί τα πνευμόνια του.

Δεν υιοθετώ την θέση, αλλά αντιλαμβάνομαι τον τρόπο που σκέφτεται.

Φιλε CVIAL, το θεμα δεν ειναι η ερευνα.

Το θεμα ειναι σε ποιο σημειο υπηρξα απαραδεκτος και προσβλητικος, οταν εγραψα οτι εναν καπνιστη δε θα επρεπε να τον απασχολει η ληψη βιταμινης Β6, αλλά το γεγονος οτι προκαλει τεραστια ζημια στους πνευμονες εξαιτιας του ιδιου του καπνισματος.

Η ληψη βιταμινης ειναι μια σταγονα στον ωκεανο. Ο καπνιστης θα πρεπει να προβληματιζεται για άλλα πολυ πιο σοβαρα ζητηματα.

Που ειναι το απαραδεκτο και το προσβλητικο σε αυτο που γραφω;

aeratos28

Just aeratos
Παρακαλώ πολύ σταματήστε. .σεβαστείτε το νήμα και την ψυχολογία του νηματοθετη..δημιουργείται φασαρίες συνεχώς .

tol

Well-Known Member
Ποτέ .Δεν είναι το στυλ μου

Αληθεια;

Γυρνα πισω μια σελιδα.

Για ποιο λογο εγραψες οτι ειμαι απαραδεκτος;

Για ποιο λογο εγραψες οτι δεν εχω μυαλο και δεν μπορω να καταλαβω οσα περισπουδαστα γραφεις;

Εχεις συναισθηση πότε προσβαλλεις τον αλλο ή οχι;

tol

Well-Known Member
Παρακαλώ πολύ σταματήστε. .σεβαστείτε το νήμα και την ψυχολογία του νηματοθετη..δημιουργείται φασαρίες συνεχώς .

Εχεις δικιο, φιλε aerate. Σταματω εδω...δεχομαι τους προσβλητικους χαρακτηρισμους χωρις αυτοι να αιτιολογουνται απο τον συνομιλητη μου. Καλο βραδυ σε ολους.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Φιλε CVIAL, το θεμα δεν ειναι η ερευνα.

Το θεμα ειναι σε ποιο σημειο υπηρξα απαραδεκτος και προσβλητικος, οταν εγραψα οτι εναν καπνιστη δε θα επρεπε να τον απασχολει η ληψη βιταμινης Β6, αλλά το γεγονος οτι προκαλει τεραστια ζημια στους πνευμονες εξαιτιας του ιδιου του καπνισματος.

Η ληψη βιταμινης ειναι μια σταγονα στον ωκεανο. Ο καπνιστης θα πρεπει να προβληματιζεται για άλλα πολυ πιο σοβαρα ζητηματα.

Που ειναι το απαραδεκτο και το προσβλητικο σε αυτο που γραφω;

Μα σου εξήγησα ότι δεν είπα ότι είσαι απαράδεκτος. Γιατί με ξανά ρωτάς;

aeratos28

Just aeratos
Τολ,με εμένα μιλάς.πιστευεις ότι το εννοούσα αυτό??
Απάνω του κύριε καθηγητά ,φάτου τα σκώτια ,που έλεγε και ο φίλος Ζήκος στον μπακαλόγατο.χαχαχαχα
Εχεις δικιο, φιλε aerate. Σταματω εδω...δεχομαι τους προσβλητικους χαρακτηρισμους χωρις αυτοι να αιτιολογουνται απο τον συνομιλητη μου. Καλο βραδυ σε ολους.

alex7

Well-Known Member
Αληθεια;

Γυρνα πισω μια σελιδα.

Για ποιο λογο εγραψες οτι ειμαι απαραδεκτος;

Για ποιο λογο εγραψες οτι δεν εχω μυαλο και δεν μπορω να καταλαβω οσα περισπουδαστα γραφεις;

Εχεις συναισθηση πότε προσβαλλεις τον αλλο ή οχι;
Ποτέ δεν είπα ότι δεν έχεις μυαλό .Ξέρω ότι είσαι μορφωμένος και είσαι καθηγητής σε σχολείο .Μου έκανε εντύπωση ότι δεν κατάλαβες .Ο τρόπος γραφής σου ομως είναι επιθετικός και απαράδεκτος

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πάντως είσαστε τρομεροί, αφήστε και καμμιά κουβέντα να πέσει κάτω. Τι πράμα είναι αυτό…

Μπλουζα