panos1234, FUE, 4183g(+150g) , 01&02/11/2021

tasos33

Well-Known Member
Για τις βιταμίνες αρχικά αστείο να σκέφτεται κάποιος να τις πάρει ....Ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό...Ακόμα και θέμα να έχει με το πνευμόνι αυτή η ποσότητα δεν θα προκαλέσει τίποτα...Μιλάμε κιόλας για βιταμίνη συμπλέγματος Β η οποία μαζί με την c είναι υδατοδιαλυτες και αποβαλλευονται από τον οργανισμό ο οποίος δεν τις συσσωρευει όπως κάνει με την A,D και E οι οποίες είναι λιποδιαλυτές....
Στο θέμα να μακραίνουν τα μαλλιά κτλπ εγώ ένιωσα μια μικρή απογοήτευση και συμπεραίνω ότι βοηθάνε σε ένα 10-15% Μαξ στην πιο γρήγορη φυτρωση...Γενικά τα μαλλιά μου μακραίνουν γρήγορα και θεωρώ ότι δεν έδωσε τα αναμενόμενα που αναφέρονται...Και αν δείτε στο νήμα μου παίρνω πολύ μεγάλες ποσότητες και μεγάλη γκάμα συμπληρωμάτων...
Για να μακραίνουν γρήγορα MSM

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Και εγώ την ίδια τρέλα έχω αλλά πραγματικά θεωρώ έχεις φτάσει σε αυτό το σημείο..μιλάμε για πραγματικά ψιλολόγια έχουν μείνει για το τέλειο,τα οποία πιστεύω πως θα γίνουν και θα είσαι έτοιμος..
Υ.γ
Άσε την γυναίκα σου να λέει..δεν ξέρουν αυτές από αυτά..αυτό είναι δική μας δουλειά .:p
Το ξέρω φίλε @aeratos28 και αντικειμενικά έχεις δίκιο, αλλά έχω λιγο την τρέλα του Vlafo και εγώ και επιδιώκω το τέλειο (επειδη έχω τα κατάλληλα χαρακτηριστικά όχι για κανέναν άλλο λόγο), πάντως η γυναίκα μου ήδη με βρίζει χαχαχαχα (της τα χω κάνει τσουρέκια :D )

platanos

Well-Known Member
Άσε την γυναίκα σου να λέει..δεν ξέρουν αυτές από αυτά..αυτό είναι δική μας δουλειά .:p
Καλά αυτή νόμιζε και μετά την πρώτη οτι είμαι τούμπανο. χαχαχα :D
Ότι έχει να κάνει με μήκος ( :rolleyes: ) και μαλλί είναι πίσω , άσε .. :p

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Με έβαλες και μένα στο τρυπάκι να μετρήσω τρίχες μετά τις 2 επέμβάσεις.
2680 + 1450 = 4130 x 2.6 = 10.738 τρίχες με τρίχα 56αρα για περίπου <70 έκταση και όχι full άδειος σε αυτή (άλλο σχόλιο δεν κάνω)
Αν μετά το πέρας της δεύτερης είμαι σαν και σένα θα είμαι full happy, εκανα αυτό το σχόλιο μεταξυ προσδοκιών (εύλογων σύμφωνα με τους αριθμούς και μόνο) και πραγματικότητας :)
Σωστά. Απλά εκτιμώ ότι η πρώτη σου μμ (η δεύτερη είναι εν εξελίξει ακόμα) δεν σου έδωσε τον λόγο που πολλαπλασιάζεις (για τα g δεν ξέρω).

platanos

Well-Known Member
Σωστά. Απλά εκτιμώ ότι η πρώτη σου μμ (η δεύτερη είναι εν εξελίξει ακόμα) δεν σου έδωσε τον λόγο που πολλαπλασιάζεις (για τα g δεν ξέρω).
Θεωρητικά μου τα έδωσε (δεν έχω τα πρακτικά σε χαρτιά, αλλά είμαι σίγουρος ότι μου χανε πει για 2,5-2,6, ίσως θα μπορούσε να βοηθήσει και ο @John_John1 αν έχει πρόσβαση) .. τώρα στη πορεία κάτι χάθηκε .. :)

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πάντως το πιο δύσκολο έργο στις μεταμοσχεύσεις πύκνωσης (εκτός του οτι η περιοχη ξαναδουλεμένη, υπαρχουν αδυναμα τριχάκια κτλ κτλ)
είναι όταν η πρωτη μεταμόσχευση δεν έχει παει καλα όχι σε αριθμό grafts αλλά τριχών. Είναι πολυ προτιμότερο να μην έχει φυτρωσει το graft καθολου, παρά να έχει φυτρώσει σαν δίτριχο ή μονότριχο (όπως η περίπτωσή μου).
Στην πρώτη περίπτωση ο γιατρός έχει "χώρο" να ξαναμπεί στη δευτερη είναι πολύ πιο δύσκολο, δηλαδή δύο περιπτώσεις με ίδιο αριθμό τριχών (πχ 2,6 x 26 έναντι 1,7 x 40) έιναι στην πραγματικότητα δύο εντελώς διαφορετικές περιπτωσεις για τον γιατρό που θα "ξαναμπει"

Edit: Και ίσως γιαυτό το λόγο μερικοί γιατροί (φιλοσοφίας DHI κτλ) πάνε πιο συντηρητικά γιατί φοβούνται τη μειωμένη φύτρωση σε αριθμό τριχών (δικό μου συμπέρασμα)

Πολύ σωστή παρατήρηση και ειδικά αν έχεις χοντρή τρίχα. Είναι θέμα καθαρά τοπογραφίας. Είναι πολύ σημαντικό το 3τριχο να φυτρώσει σαν 3τριχο και να εκμεταλλευτείς τους μεγάλους λόγους.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Η βασική μου ένσταση στο forum ειναι η επιθετική/απόλυτη γλώσσα που χρησιμοποιείται πολλες φορες απο μελη, για το σχολιασμό ενός μη προσδοκωμενου, υποκειμενικά ή αντικειμενικά, αποτελέσματος.

Προφανώς στην πλειοψηφία μιλαμε για ανεξάρτητες παρουσιασεις, που όποιος επιλέγει να τις κάνει, θετει ευατον σε δημοσια κριτικη, αυτοβούλως.

Η έλλειψη ενσυναισθησης ομως στο σχολιασμό ενός μη ικανοποιητικου αποτελέσματος, ακόμα και εάν γίνεται καλοπροαιρετα, δε καταλαβαινω που αποσκοπει και τι προστιθεμενη αξια εχει. Αντίθετα, επιδρα αρνητικά στην ψυχολογία κάθε ασθενούς. Όλοι εδώ μέσα έχουμε ένα μικρότερο ή μεγαλύτερο θέμα με το μαλλί μας. Αν δεν ειχαμε, δε θα διαθέταμε σεβαστό χρόνο και χρήμα (3k€ - 20k€) για να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Θα τραβαγαμε ένα ξύρισμα όπως κάνει το 80% των ανθρώπων με πρόβλημα ΑΓΑ και θα προχωρούσαν παρακάτω χωρίς να μας απασχολεί το ζήτημα.

Ο δημόσιος λόγος έχει κάποιους κανόνες και θέλει σκέψη και ωριμοτητα πριν κάποιος καταγράψει μια αποψη. Καλό είναι λοιπον, πριν γράφουμε εκφράσεις τύπου "τίποτα δεν έχει πάει καλα" ή και αλλες πιο βαριες που εχω δει σε πολλες αλλες παρουσιασεις εδω μεσα, ας βάλουμε λίγο τον εαυτό μας στη θέση του άλλου.

Μην παρεξηγηθώ, δε λεω να ωραιοποιουνται αποτέλεσμα από τα μέλη του forum - ποια η αξία άλλωστε-. Αλλά λίγη προσοχή στις λέξεις που χρησιμοποιούμε δε βλάπτει.

Στο δια ταυτα τωρα, εδώ ο φίλος προφανώς είναι πιο πίσω σε σχέση με ένα καλό αποτέλεσμα 6 μηνου, αλλα η εικονα ειναι σαφως βελτιωμενη με το πριν.

Προσωπικά πιστεύω οτι έχει να δώσει ακόμα και σε φυτρωση και σε κάλυψη.

Εύχομαι καλή συνέχεια!

Δηλαδή τι θα έπρεπε να πω του φίλου. Δεν πειράζει που η δότριά σου είναι χειρότερη από αυτή του Βε**η, δεν πειράζει που η λήπτρια δείχνει να λείπει το 1/3 σχεδόν των μοσχευμάτων και είσαι στον έκτο μήνα, (σε άλλο περιστατικό του τυρκάλα για το οποίο ρωτήθηκε ο Lorenzo απάντησε πως στο 5μηνο η φύτρωση πρέπει να έχει συμβεί), δεν πειράζει που στην hairline έχεις πολύτριχα, αλλά περίμενε δύο ακόμα μήνες να γίνει αυτό που δεν έγινε τους προηγούμενους έξι! Στη θέση του θα χτύπαγα την πόρτα του γιατρού, μπορεί να του δώσει μία ιδέα ή και να τον καθησυχάσει πως όλα βαίνουν σύμφωνα με το πλάνο του, και ό,τι σκέφτομαι για εμένα το προτείνω και στους άλλους. Κακή εκτίμηση; θα δείξει (μακάρι).

oreo

Well-Known Member
Δηλαδή τι θα έπρεπε να πω του φίλου. Δεν πειράζει που η δότριά σου είναι χειρότερη από αυτή του Βε**η, δεν πειράζει που η λήπτρια δείχνει να λείπει το 1/3 σχεδόν των μοσχευμάτων και είσαι στον έκτο μήνα, (σε άλλο περιστατικό του τυρκάλα για το οποίο ρωτήθηκε ο Lorenzo απάντησε πως στο 5μηνο η φύτρωση πρέπει να έχει συμβεί), δεν πειράζει που στην hairline έχεις πολύτριχα, αλλά περίμενε δύο ακόμα μήνες να γίνει αυτό που δεν έγινε τους προηγούμενους έξι! Στη θέση του θα χτύπαγα την πόρτα του γιατρού, μπορεί να του δώσει μία ιδέα ή και να τον καθησυχάσει πως όλα βαίνουν σύμφωνα με το πλάνο του, και ό,τι σκέφτομαι για εμένα το προτείνω και στους άλλους. Κακή εκτίμηση; θα δείξει (μακάρι).
Όχι ρε τρελιάρη να πεις ψέμματα ή να μην πεις την γνώμη σου, δεν είπε αυτό το παλικάρι. Να πεις την αποψη σου σερβιρισμένη με τριαντάφυλλα και όχι με αγκάθια εννοεί. Άλλωστε η οπτική του καθενός είναι διαφορετική.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μην συχγχέεις την φύτρωση με την κάλυψη. Όταν λέμε φύτρωση εννοούμε το τριχάκι που δεν φαίνεται με το μάτι (αλλά με το μικροσκοπιο). Μπορεί να έχεις πολλά τριχάκια αόρατα στους 5 μήνες και στους 2-3 επόμενους να σου δώσουν μεγαλύτερη κάλυψη.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Όχι ρε τρελιάρη να πεις ψέμματα ή να μην πεις την γνώμη σου, δεν είπε αυτό το παλικάρι. Να πεις την αποψη σου σερβιρισμένη με τριαντάφυλλα και όχι με αγκάθια εννοεί. Άλλωστε η οπτική του καθενός είναι διαφορετική.
Καλύτερα τουλίπες. Τα τριανταφυλλα έχουν αγκάθια.

panos1234

Well-Known Member
Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια σας. Η αλήθεια είναι πως στη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχω πολλές επιλογές μέχρι να περιμένω τουλάχιστον 2 μήνες ακόμα ώστε να δω τι παραπάνω θα δώσει.
Η αλήθεια είναι πως με τα χαρακτηριστικά που έχω και έχει δει από κοντά ο civial με τον Lorenzo, αλλά και ο vlafo θα πρέπει να έχω ένα αποτέλεσμα που θα είναι η λύση στο πρόβλημα μου.
Θα περιμένω λοιπόν και εδώ είμαστε να τα πούμε όλα.
Το σίγουρο είναι πως θα συνεχίσω με αντικειμενικό τρόπο την παρουσίασή μου, έτσι ώστε να βγουν συμπεράσματα για όλα τα παιδιά που σκέφτονται ή ετοιμάζονται να κάνουν μμ.

tol

Well-Known Member
Για τις βιταμίνες αρχικά αστείο να σκέφτεται κάποιος να τις πάρει ....Ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό.

δε ξέρω ποιό είναι το αστείο?Να παίρνεις ακατάσχετα συμπληρώματα βιταμινών ή να παριστάνεις τον ειδικό χωρίς να είσαι γιατρός και να διαβάζεις σχετικές μελέτες?

Φιλε alex, μολις διαβασα τον διαλογο που ειχατε για τις βιταμινες.

Θα αντιστρεψω, λοιπον, την ερωτηση σου...

Δε ξερω ποιο ειναι το αστειο;

Να καπνιζεις αρειμανιως και να μη φοβασαι τον καρκινο του πνευμονα ή να παριστανεις τον ειδικο και να κάνεις κηρυγμα κατα της ληψης βιταμινων;

Ωστόσο, μια νέα μελέτη διαπίστωσε ότι οι υψηλές δόσεις συμπληρωμάτων βιταμίνης Β6 ή Β12 συσχετίστηκαν με τρεις έως τέσσερις φορές μεγαλύτερο κίνδυνο καρκίνου του πνεύμονα στους άνδρες καπνιστές σε σύγκριση με τους καπνιστές που δεν έπαιρναν τα συμπληρώματα.

Κατά την εγγραφή τους, οι άνδρες ανέφεραν το ιστορικό καπνίσματος και τη χρήση συμπληρωμάτων βιταμίνης Β τα προηγούμενα 10 χρόνια.

Το οξυμωρο ειναι το εξης...

Η ερευνα που επικαλεισαι αφορα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στους καπνιζοντες.

Ο παραλογισμος σε ολο του το μεγαλειο!!!

Εισαι καπνιστης, φιλε alex, και φοβασαι οτι η ληψη βιταμινων θα προκαλεσει καρκινο!!!

Αντι, φιλε καπνιστη, να φοβασαι οτι με τον "διαολο" που βαζεις μεσα σου καταστρεφεις τους πνευμονες σου, εσυ φοβασαι και αποφευγεις τη ληψη βιταμινης Β6!!!!

Μου θυμιζει ολο το σκηνικο που εχει στηθει εδω και χρονια στο forum με θεμα τη φιναστεριδη.

Το ακρον αωρον του παραλογισμου...

Μελη που αδιαφορουν συστηματικα για την υγεια τους (καπνιζουν, πινουν, αποφευγουν τη συστηματικη αθληση, η διατροφη τους δεν ειναι ενδεδειγμενη κ.α.), βαλλουν κατα της φιναστεριδης. Διασπειρουν τον φοβο και την τρομολαγνεια.

Διυλιζουν τον κωνωπα και καταπινουν την καμηλο.

Βλεπουν το δεντρο και αδιαφορουν για το δασος.

alex7

Well-Known Member
Φιλε alex, μολις διαβασα τον διαλογο που ειχατε για τις βιταμινες.

Θα αντιστρεψω, λοιπον, την ερωτηση σου...

Δε ξερω ποιο ειναι το αστειο;

Να καπνιζεις αρειμανιως και να μη φοβασαι τον καρκινο του πνευμονα ή να παριστανεις τον ειδικο και να κάνεις κηρυγμα κατα της ληψης βιταμινων;

Το οξυμωρο ειναι το εξης...

Η ερευνα που επικαλεισαι αφορα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στους καπνιζοντες.

Ο παραλογισμος σε ολο του το μεγαλειο!!!

Εισαι καπνιστης, φιλε alex, και φοβασαι οτι η ληψη βιταμινων θα προκαλεσει καρκινο!!!

Αντι, φιλε καπνιστη, να φοβασαι οτι με τον "διαολο" που βαζεις μεσα σου καταστρεφεις τους πνευμονες σου, εσυ φοβασαι και αποφευγεις τη ληψη βιταμινης Β6!!!!

Μου θυμιζει ολο το σκηνικο που εχει στηθει εδω και χρονια στο forum με θεμα τη φιναστεριδη.

Το ακρον αωρον του παραλογισμου...

Μελη που αδιαφορουν συστηματικα για την υγεια τους (καπνιζουν, πινουν, αποφευγουν τη συστηματικη αθληση, η διατροφη τους δεν ειναι ενδεδειγμενη κ.α.), βαλλουν κατα της φιναστεριδης. Διασπειρουν τον φοβο και την τρομολαγνεια.

Διυλιζουν τον κωνωπα και καταπινουν την καμηλο.

Βλεπουν το δεντρο και αδιαφορουν για το δασος.
Δεν κατάλαβες .Διάβασε καλά τι λέω .Εγώ έκοψα το τσιγάρο πριν 10 χρόνια .Υπάρχουν όμως συνάδελφοι στο φόρουμ και μάλιστα γνωστοί που καπνίζουν .Σε αυτούς όπως και σε εμένα που είμαστε επιβαρυμένοι είναι επικίνδυνη η Β6 λέει η μελέτη .Το ύφος σου και ο τρόπος που γράφεις ειναι απαράδεκτος.

giannis1991

Well-Known Member
Εντάξει παιδιά για να μην συνεχιστεί εγώ απλά το επισήμανα γιατί γράφτηκαν και εν μέρει υποστηρίχθηκαν από τον Άλεξ λανθασμένες γνώμες ενός γιατρού που χαρακτήρισε φάρμακο(???) ένα συμπλήρωμα το μακρινό 1986 και είδα ότι τσίμπησαν πολλοί και ανησύχησαν...
Εγώ λέω το εξής ....Υπάρχει μια μελέτη όπως πολλές άλλες η οποία δεν είναι και τόσο σαφής και αφορά καπνίζοντες ,σε πιο μεγάλη ηλικία ,με 5πλασια ποσότητα και μακροχρόνια!!!
Ε τι να πω θα είναι κρίμα να μην τις πάρει κάποιος και αν δεν πάει κάτι καλά να λέει ρε λες να φταίει και αυτό???Αν θέλει ας πάρει τουλάχιστον 1 κάψουλα αντί για 2 ...

tol

Well-Known Member
Δεν κατάλαβες .Διάβασε καλά τι λέω .Εγώ έκοψα το τσιγάρο πριν 10 χρόνια .Υπάρχουν όμως συνάδελφοι στο φόρουμ και μάλιστα γνωστοί που καπνίζουν .Σε αυτούς όπως και σε εμένα που είμαστε επιβαρυμένοι είναι επικίνδυνη η Β6 λέει η μελέτη .Το ύφος σου και ο τρόπος που γράφεις ειναι απαράδεκτος.

Φιλε alex, μπορεις να μου εξηγησεις σε ποιο σημειο το υφος μου ηταν απαραδεκτο;

Σε παρακαλω πολυ μπορεις να μου παραθεσεις μια υβριστικη/απαραδεκτη φραση που εγραψα;

ΥΓ. Τα δεκα χρονια που ησουν καπνιστης δε φοβοσουν τον καρκινο; Τωρα τι αλλαξε και φοβασαι τον καρκινο εξαιτιας της ληψης βιταμινης Β6 και την αποφευγεις;

alex7

Well-Known Member
Φιλε alex, μπορεις να μου εξηγησεις σε ποιο σημειο το υφος μου ηταν απαραδεκτο;

Σε παρακαλω πολυ μπορεις να μου παραθεσεις μια υβριστικη/απαραδεκτη φραση που εγραψα;

ΥΓ. Τα δεκα χρονια που ησουν καπνιστης δε φοβοσουν τον καρκινο; Τωρα τι αλλαξε και φοβασαι τον καρκινο εξαιτιας της ληψης βιταμινης Β6 και την αποφευγεις;
Κάποιος που είναι η ήταν καπνιστής έχει επιβαρυμένο οργανισμό από μεταλλάξεις .Οι μεταλλάξεις μετατρέπονται ορισμένες φορές σε καρκινικούς όγκους .Η μελέτη λέει ότι η υπέρ δοσολογία Β6και Β12 βιταμίνης -χωρίς να διευκρινίζει ποσό καιρό ελήφθησαν -μπορεί να πυροδοτήσει η και να ανάπτυξει όγκους ,δηλαδή καρκίνο .Άρα είναι πιο συνετό κάποιοι που είναι καπνιστές η πρώην να λαμβάνουν υπόψιν τους την μελέτη .Για κάποιους εδώ μέσα ειναι αδιάφορο τι λένε οι μελέτες ,τι λένε οι γιατροί για τις βιταμινες και θέλουν να κάνουν του κεφαλιού τους .Με γεια τους με χαρά τους .Εγω αναφορά έκανα .Διαπιστώνω όμως ότι περιμένετε στη γωνία για να επιτεθείτε κάποιοι .Εσυ κανείς ότι δεν καταλαβαίνεις ..Μου ειναι αδιάφορο τελείως .Εγω θα γράφω εδώ και μπορείτε να φωνάζετε όσο θέλετε .Ελευθερία του λόγου υπάρχει .Θα σας απαντάω κατάλληλα λοιπόν

tol

Well-Known Member
Κάποιος που είναι η ήταν καπνιστής έχει επιβαρυμένο οργανισμό από μεταλλάξεις .Οι μεταλλάξεις μετατρέπονται ορισμένες φορές σε καρκινικούς όγκους .Η μελέτη λέει ότι η υπέρ δοσολογία Β6και Β12 βιταμίνης -χωρίς να διευκρινίζει ποσό καιρό ελήφθησαν -μπορεί να πυροδοτήσει η και να ανάπτυξει όγκους ,δηλαδή καρκίνο .Άρα είναι πιο συνετό κάποιοι που είναι καπνιστές η πρώην να λαμβάνουν υπόψιν τους την μελέτη .Για κάποιους εδώ μέσα ειναι αδιάφορο τι λένε οι μελέτες ,τι λένε οι γιατροί για τις βιταμινες και θέλουν να κάνουν του κεφαλιού τους .Με γεια τους με χαρά τους .Εγω αναφορά έκανα .Διαπιστώνω όμως ότι περιμένετε στη γωνία για να επιτεθείτε κάποιοι .Εσυ κανείς ότι δεν καταλαβαίνεις ..Μου ειναι αδιάφορο τελείως .Εγω θα γράφω εδώ και μπορείτε να φωνάζετε όσο θέλετε .Ελευθερία του λόγου υπάρχει .Θα σας απαντάω κατάλληλα λοιπόν

Φιλε alex, θα σε παρακαλεσω για δευτερη φορα να μου παραθεσεις σε ποιο σημειο ημουν υβριστικος και απαραδεκτος.

Δεν μπορει να πετας χαρακτηρισμους και στη συνεχεια να αποφευγεις τις απαντησεις.

Αν αποφευγεις να απαντησεις, θα ηταν καλο να ανακαλεσεις και να μην κατηγορεις καποιον ο οποιος εγραψε το αυτονοητο...

Ποιο ειναι αυτο;

Ειναι ή δεν ειναι παραλογισμος να ειναι καποιος καπνιστης και να φοβαται τον καρκινο απο τη ληψη βιταμινης Β6;

alex7

Well-Known Member
Φιλε alex, θα σε παρακαλεσω για δευτερη φορα να μου παραθεσεις σε ποιο σημειο ημουν υβριστικος και απαραδεκτος.

Δεν μπορει να πετας χαρακτηρισμους και στη συνεχεια να αποφευγεις τις απαντησεις.

Αν αποφευγεις να απαντησεις, θα ηταν καλο να ανακαλεσεις και να μην κατηγορεις καποιον ο οποιος εγραψε το αυτονοητο...

Ποιο ειναι αυτο;

Ειναι ή δεν ειναι παραλογισμος να ειναι καποιος καπνιστης και να φοβαται τον καρκινο απο τη ληψη βιταμινης Β6;
Μα του εξηγήσει κάποιος αλλοσ γιατί δεν καταλαβαίνει η παριστάνει ότι δεν καταλαβαίνει

Μπλουζα