Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ο αεράτος είναι ο πιο ήρεμος τελικά……
Προς στιγμήν απόρησα....Τολ,με εμένα μιλάς.πιστευεις ότι το εννοούσα αυτό??
Απάνω του κύριε καθηγητά ,φάτου τα σκώτια ,που έλεγε και ο φίλος Ζήκος στον μπακαλόγατο.χαχαχαχα
Θεωρητικά μου τα έδωσε (δεν έχω τα πρακτικά σε χαρτιά, αλλά είμαι σίγουρος ότι μου χανε πει για 2,5-2,6, ίσως θα μπορούσε να βοηθήσει και ο @John_John1 αν έχει πρόσβαση) .. τώρα στη πορεία κάτι χάθηκε ..
Όχι ρε τρελιάρη να πεις ψέμματα ή να μην πεις την γνώμη σου, δεν είπε αυτό το παλικάρι. Να πεις την αποψη σου σερβιρισμένη με τριαντάφυλλα και όχι με αγκάθια εννοεί. Άλλωστε η οπτική του καθενός είναι διαφορετική.
Μην συχγχέεις την φύτρωση με την κάλυψη. Όταν λέμε φύτρωση εννοούμε το τριχάκι που δεν φαίνεται με το μάτι (αλλά με το μικροσκοπιο). Μπορεί να έχεις πολλά τριχάκια αόρατα στους 5 μήνες και στους 2-3 επόμενους να σου δώσουν μεγαλύτερη κάλυψη.
Εγώ ξέρω ότι αν αυτό το περιστατικό ήταν Βεκρή, Αναστασάκη, DHI, Παπανικολάου και δεν ξέρω ποιου άλλου, δεν θα προλαβαίναμε να γεμίζουμε τη φαρέτρα μας.
Και γιατί έμειναν αόρατα 5 μήνες; Να πάει ο Πάνος να το ελέγξει με τον γιατρό ότι όντως υπάρχουν τριχάκια που δεν φαίνονται και το επόμενο δίμηνο θα φανούν. Και αν θα φανούν θα μείνουν ως έχουν; τριχάκια; δεν θα ακολουθούν την πορεία των υπολοίπων τριχών; και γιατί να μείνουν τριχάκια αυτά, δεν βγήκαν από την ίδια δότρια; Δεν άκουσα πουθενά ότι θα μεταμοσχευτούν 4000 μοσχεύματα εκ των οποίων τα 3200 θα γίνουν τρίχες και τα υπόλοιπα τριχάκια.
Δεν μένουν αόρατα. Από τον 3ο έως τον 6ο μήνα αρχίζουν να βγαίνουν αόρατα τριχάκια τα οποία τους επόμενους μήνες παίρνουν όγκο, θέλουν περίπου 1-2 μήνες για να αναπτυχθούν με νορμαλ τρίχα περισσότερο αν είναι χοντρη. Άρα στον 6 μήνα βλέπεις την εξέλιξη κυρίως από τα τριχάκια της φύτρωσης του 3-4 μήνα. Τον 7 του 3-4-5 και τον 8 του 3-4-5-6. Αν θεωρήσουμε ότι η φύτρωση ολοκληρώνεται κάπου μεταξύ 5ου και 6ου, στον 8ο μήνα έχεις πλέον όλες σου τις τρίχες πλήρως αναπτυγμένες, άρα έχεις ολοκληρωμένη εικόνα κάλυψης.Εγώ ξέρω ότι αν αυτό το περιστατικό ήταν Βεκρή, Αναστασάκη, DHI, Παπανικολάου και δεν ξέρω ποιου άλλου, δεν θα προλαβαίναμε να γεμίζουμε τη φαρέτρα μας.
Και γιατί έμειναν αόρατα 5 μήνες; Να πάει ο Πάνος να το ελέγξει με τον γιατρό ότι όντως υπάρχουν τριχάκια που δεν φαίνονται και το επόμενο δίμηνο θα φανούν. Και αν θα φανούν θα μείνουν ως έχουν; τριχάκια; δεν θα ακολουθούν την πορεία των υπολοίπων τριχών; και γιατί να μείνουν τριχάκια αυτά, δεν βγήκαν από την ίδια δότρια; Δεν άκουσα πουθενά ότι θα μεταμοσχευτούν 4000 μοσχεύματα εκ των οποίων τα 3200 θα γίνουν τρίχες και τα υπόλοιπα τριχάκια.
Αγαπητέ φίλε,
Τις επόμενες εβδομάδες θα ανέβω για επαγγελματικό ταξίδι στην Θεσσαλονίκη.
Εξυπακούεται πως θα περάσω να με δει ο γιατρός και να βρω απαντήσεις στις οποίες απορίες λέμε εδώ.
Πίστεψε με πως θα μεταφέρω επακριβώς τα πάντα.
Εδώ δεν είμαστε δικαστήριο, αντίθετα ψάχνουμε να βρούμε όλοι μας την καλύτερη λύση με βάση το πρόβλημα μας και την τσέπη μας.
Εάν δεν έγιναν αυτά που θα έπρεπε να είχαν γίνει στη δική μου περίπτωση με βάση τον αριθμό μοσχευμάτων, την φυτρωση, την δοτρια, κλπ....θα αναφερθούν ΟΛΑ.
Δεν εχω να φοβηθω τίποτα και κανέναν.
Εύχομαι να σε καλυψα
Δεν μένουν αόρατα. Από τον 3ο έως τον 6ο μήνα αρχίζουν να βγαίνουν αόρατα τριχάκια τα οποία τους επόμενους μήνες παίρνουν όγκο, θέλουν περίπου 1-2 μήνες για να αναπτυχθούν με νορμαλ τρίχα περισσότερο αν είναι χοντρη. Άρα στον 6 μήνα βλέπεις την εξέλιξη κυρίως από τα τριχάκια της φύτρωσης του 3-4 μήνα. Τον 7 του 3-4-5 και τον 8 του 3-4-5-6. Αν θεωρήσουμε ότι η φύτρωση ολοκληρώνεται κάπου μεταξύ 5ου και 6ου, στον 8ο μήνα έχεις πλέον όλες σου τις τρίχες πλήρως αναπτυγμένες, άρα έχεις ολοκληρωμένη εικόνα κάλυψης.
Φίλε δεν τα λέω για να ικανοποιήσω κάτι που με αφορά, και το ξέρω ότι ίσως γίνομαι φορτικός και αντιπαθής, το τελευταίο που με νοιάζει. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην μας πιάνουν κορόιδα και να προσπαθούμε για το καλύτερο. Έστω και η πιο χαζή παρατήρηση μπορεί να φανεί χρήσιμη σε κάποιον ειδικό.
Ωραία, κατά συνέπεια η όποια καθυστέρηση θα αφορά στην πρώτη περίοδο της φύτρωσης. Έκτοτε θα έχουν την ίδια πορεία. Μακάρι να το δούμε και εδώ.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Στο Μπουρλα!Να σου κάνω μια ερώτηση αν μου επιτρέπεις?
Αν λέω αν έκανες αύριο εσύ προσωπικά μεταμόσχευση, σε ποιον θα την έκανες?
Στο Μπουρλα!
Σιγουρακι.
Επειδή είναι ξεκάθαρο πως είσαι ισοπεδωτικος,βαλτος και διακρίνω ένα φανατισμό κατά του συγκεκριμένου γιατρού που επέλεξα, θα ήθελα να σε παρακαλέσω να απέχεις από το συγκεκριμένο νήμα.Μπράβο ρε συ Πάνο για τις φωτογραφίες. Τίποτα δεν έχει πάει καλά "Πυκνότητα - Φυσικότητα - Επιθετικά και Συνεργασία στην hairline". Ούτε η λήπτρια για 4000 μοσχ. είναι καλή ούτε η δότρια.
Προβολή συνημμένου 48707
Προβολή συνημμένου 48708
Ο Lorenzo έχει πει ότι στο 5μηνο το αποτέλεσμα δείχνει (CVIAL). Ρώτα τον γιατρό να δούμε τι θα σου πει. Καλή επιτυχία εύχομαι, σόρρυ αν σε έκανα να αισθανθείς άβολα.
Επειδή είναι ξεκάθαρο πως είσαι ισοπεδωτικος,βαλτος και διακρίνω ένα φανατισμό κατά του συγκεκριμένου γιατρού που επέλεξα, θα ήθελα να σε παρακαλέσω να απέχεις από το συγκεκριμένο νήμα.
Όπως είπα ξανά και ξανά ΔΕΝ έχω να κρύψω τίποτα.
Θα παρουσιάσω αντικειμενικά και ειλικρινά ΤΑ ΠΆΝΤΑ και αν σου προσφέρω την χαρά της προσωπικής μου αποτυχίας, πες ότι θες και χρησιμοποίησε το ελεύθερα.
Επειδή λοιπόν απομένει ένα μικρό διάστημα για να ξεκαθαρίσει το τοπίο, λίγο υπομονή ακόμα.
Σε ευχαριστώ για την κατανόηση
Εν τω μεταξυ και ο Lorenzo στη DHI δουλευεΠροβολή συνημμένου 48787
Φίλε Πάνο όντως το συγκεκριμένο μέλος φαίνεται να έχει ένα γενικό πρόβλημα με τον συγκειμένου γιατρό για κάποιο λόγο... Δες τι έγραφε στο νήμα του Pan77.
Κατά τα άλλα, υπομονή κανα 2-3 μήνες ακόμα να δούμε πως θα εξελιχθεί η εικόνα σου.
Δεν δούλευε ρε φίλε. Που το διάβασες αυτό? Έκανε ένα πέρασμα το 2002 για κάποιους μήνες για να γνωρίσει τα βασικά της FUE (που η DHI ξεκίνησε στην Ευρώπη) και εξαφανίστηκε. Έκτοτε ούτε απ' έξω. Ποτέ δεν ήταν γιατρός της DHI.Εν τω μεταξυ και ο Lorenzo στη DHI δουλευε
Να σου κάνω μια ερώτηση αν μου επιτρέπεις?
Αν λέω αν έκανες αύριο εσύ προσωπικά μεταμόσχευση, σε ποιον θα την έκανες?
Μολις το ξαναεψαξα και εχεις δικιοΈλα ρε παιδία μην αρχίσουμε τις π@π@ριες πανταχόθεν. Τις αιρετικές απόψεις του @tamaliamoupiso και τον τρόπο γραφής του τον ξέρουμε και από άλλα νήματα. Δεν χρειάζεται να αρχίσουμε να του δίνουμε και σκοτεινές προεκτάσεις.
Δεν δούλευε ρε φίλε. Που το διάβασες αυτό? Έκανε ένα πέρασμα το 2002 για κάποιους μήνες για να γνωρίσει τα βασικά της FUE (που η DHI ξεκίνησε στην Ευρώπη) και εξαφανίστηκε. Έκτοτε ούτε απ' έξω. Ποτέ δεν ήταν γιατρός της DHI.