Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει πάντα να είναι άσπρο ή μαύρο.
Μάγκες υπάρχει και ένα τεράστιο γκρι παντού που απλώνεται.
Αυτό ψάξτε και άστε την κλασσική ισοπέδωση η αποθέωση.
η αριστερη πλευρα παει καλυτερα η λογω φωτος φαινεται ετσι;Και με λιγότερο φως εντός σπιτιού....
Ισχύει.η αριστερη πλευρα παει καλυτερα η λογω φωτος φαινεται ετσι;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Είναι ίσως το κοντραστ που σε μπερδεύει. Εσύ που τον είδες από κοντά σίγουρα έχεις καλύτερη άποψη από εμάς που βλέπουμε τις (πολύ καλές) φωτο! Χαίρομαι να κάνω λάθος όταν αυτό είναι υπέρ του ασθενή!Bobby, ευτυχώς δεν έχει θέμα δότριας. Στην αναλογία δότριας/λήπτριας είναι πολύ συν. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η εικόνα θα έπρεπε να είναι καλύτερη. Δεν είναι όμως θέμα για τον Πάνο.
Στις προηγούμενες φώτο που είχε ανεβάσει πριν κανένα μήνα την είχε πιο μακριά και πάλι φαινόταν ότι υπάρχει θέμα.Μία λύση είναι να τα αφήνεις λίγο πιο μακρυά στην δότρια.
Και ας θυμηθούμε όλοι τι προέβλεψε ο μεγάλος μάντης του forum όταν ξεκίνησε ο φίλος την παρουσίαση...Δε θα πιστεύεις αυτό που θα δεις σε 5-6 μήνες με τέτοια χαρακτηριστικά τρίχας
Μια ερώτηση μόνο. Ο γιατρός ήξερε ότι θα έκανες παρουσίαση εδώ?
Φίλε συνονοματε δεν είμαι τόσο ισοπεδωτικος.Και ας θυμηθούμε όλοι τι προέβλεψε ο μεγάλος μάντης του forum όταν ξεκίνησε ο φίλος την παρουσίαση...
Ανάλογη πρόβλεψη έκανε και με την δικιά μου περίπτωση (το αποτέλεσμα θα είναι super!) και φαίνεται ότι και στις δύο πήγε κουβά...
Ούτε και εγώ είμαι ισοπεδωτικός αν διάβασες τι έγραψα πιο πάνω, καθώς σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα όσον αφορά την λήπτρια θεωρείτε σχετικά καλό. Το τελευταίο σχόλιό μου πήγαινε καθαρά σε αυτό που είχε γράψει ο alex7.Φίλε συνονοματε δεν είμαι τόσο ισοπεδωτικος.
Το μόνο που για την ώρα με ξενερώνει είναι πως θα χρειαστώ και άλλη μμ.