panos1234, FUE, 4183g(+150g) , 01&02/11/2021

vlafo

Well-Known Member
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει πάντα να είναι άσπρο ή μαύρο.
Μάγκες υπάρχει και ένα τεράστιο γκρι παντού που απλώνεται.
Αυτό ψάξτε και άστε την κλασσική ισοπέδωση η αποθέωση.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Giorgos-3

Well-Known Member
@panos1234 δεν υπάρχει κανένας λόγος να σε επηρεάζει η κάθε κακόβουλη άποψη του καθενός... Κάνε εσύ την υπομονή σου να ολοκληρωθεί η διαδικασία και μετά σημασία έχει εσύ πως το βλέπεις και νιώθεις.... Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι έχει να δώσει πολύ ακόμα ....

panos1234

Well-Known Member
Σε 7 ημέρες συμπληρώνω 7 μήνες από την μεταμόσχευση μου.
Υπήρχε σίγουρα μια βελτίωση σε σχέση με τον 6ο μήνα αλλά δεν θα έλεγα κάτι θεαματικό.
Ο λόγος που ανεβάσω 1 εβδομάδα πριν είναι επειδή θα βρίσκομαι εκτός Αττικής και δεν θα υπάρχει άνθρωπος να με βγάλει φωτογραφίες.
Λοιπόν ανεβάζω φωτογραφίες με πολύ φως
Μπροστά από την μπαλκονόπορτα....

Συνημμένα

• Screenshot_2022-05-26-19-41-20-248_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-05-26-19-41-20-248_com.miui.gallery.jpg
    787.9 KB · Προβολές: 272
  • Screenshot_2022-05-26-19-41-27-947_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-05-26-19-41-27-947_com.miui.gallery.jpg
    750.9 KB · Προβολές: 263
  • Screenshot_2022-05-26-19-41-32-220_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-05-26-19-41-32-220_com.miui.gallery.jpg
    901.7 KB · Προβολές: 269
  • Screenshot_2022-05-26-19-41-41-792_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-05-26-19-41-41-792_com.miui.gallery.jpg
    1.3 MB · Προβολές: 272
  • Screenshot_2022-05-26-19-41-46-043_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-05-26-19-41-46-043_com.miui.gallery.jpg
    1.2 MB · Προβολές: 273
  • Screenshot_2022-05-26-19-42-15-793_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-05-26-19-42-15-793_com.miui.gallery.jpg
    1.1 MB · Προβολές: 279

panos1234

Well-Known Member
Και με λιγότερο φως εντός σπιτιού....

Συνημμένα

• Screenshot_2022-05-26-19-42-21-877_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-05-26-19-42-21-877_com.miui.gallery.jpg
    813.8 KB · Προβολές: 271
  • Screenshot_2022-05-26-19-42-26-711_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-05-26-19-42-26-711_com.miui.gallery.jpg
    758.5 KB · Προβολές: 252
  • Screenshot_2022-05-26-19-42-30-286_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-05-26-19-42-30-286_com.miui.gallery.jpg
    677.4 KB · Προβολές: 228
  • Screenshot_2022-05-26-19-42-52-302_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-05-26-19-42-52-302_com.miui.gallery.jpg
    776.7 KB · Προβολές: 213
  • Screenshot_2022-05-26-19-42-55-725_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-05-26-19-42-55-725_com.miui.gallery.jpg
    1.1 MB · Προβολές: 192
  • Screenshot_2022-05-26-19-43-13-351_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-05-26-19-43-13-351_com.miui.gallery.jpg
    928 KB · Προβολές: 262

giannis1991

Well-Known Member
Φωτό ξεκάθαρες για άλλη μια φορά μπράβο!
Υπομονή Πανο ένα γεμάτο μήνα ακόμα...Παίζει να είσαι αργος στην φυτρωση καθώς και το κροουν δεν το βλέπω να έχει βελτιωθεί...Το μόνο κακό είναι πίσω occipital σαν να έχει ζοριστει...

vlafo

Well-Known Member
Πάνο
Σε πάει καλά αλλά έχεις ακόμα 1 μήνα δυνατό πιθανόν και 2 επειδή δε βάζεις και τίποτα.
Επειδή σε έχω δει από κοντά είσαι πολύ καλύτερος αλλά θα βελτιωθεί και άλλο.
Υπολείπεται ακόμα το φόρλοκ και ο ένας κρόταφος.
Πρέπει να μακρύνεις και το μήκος οπωσδήποτε.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Να πω και εγώ την αποψή μου αφού ο Πάνος ήρθε χθες από το γραφείο για να δω την εξελιξή του. Κάναμε μια αναλυτική εξέταση (και με μικροσκόπιο) σε όλες τις περιοχές. Θέλω να διευκρινήσω ότι αυτά που γράφω είναι χρήσιμα για αυτούς που σκέπτονται να κάνουν μμ στον συγκεκριμένο γιατρό. Αυτή είναι και η αξία της ανάλυσης. Να διαπιστώσουμε τι γίνεται σωστά, τι γίνεται πιθανά λάθος και να δώσουμε κατευθύνσεις στους επόμενους στο πως πρέπει να κινηθούν.

Το αποτέλεσμα του Πάνου σαν τελική εικόνα στο 8-9 μηνο θα είναι καλό. Είμαι σίγουρος για αυτό. Δεν θα είναι όμως αυτό που θα έπρεπε να είναι για τα g που μπήκαν. Έχω γράψει σε προηγούμενο σχολιό μου πως θα ήταν αν ήταν 100% επιτυχημένο. Αν ήμουν στη θέση του (και του το είπα) δεν θα ήμουν στεναχωρημένος στο ότι δεν πέτυχα τον στόχο 100%, θα στεκόμουν στην γενική εικόνα που είναι καλή και στο ότι θα χρειαστώ ένα μέτριο touchup για να πιάσω τα high standards που έχω στο μυαλό μου.

Πιο αναλυτικά, διαπιστώθηκε ότι το μικρό αιμάτωμα που είναι εμφανές στις postop φώτο του έχει δημιουργήσει μειωμένη φύτρωση στον δεξί κρόταφο (φάνηκε και με το μικροσκόπιο) αλλά η περιοχή είναι μικρή και δεν ξεπερνά τα 2cm2. Το σημαντικότερο μειονέκτημα είναι το forelock στο οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει την απαιτούμενη κάλυψη ενώ ο αριστερός κρόταφος είναι σχεδόν όπως θα έπρεπε να είναι για τα g που μπήκαν. Για τον δεξί κρόταφο και την περιοχή του αιματώματος δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα βελτιωθεί αλλά εκεί είναι μικρό το κακό, η περιοχή είναι μικρή. Στο forelock δεν είχε αιμάτωμα, άρα εκεί περιμένουμε λογικά μια βελτίωση λόγω περαιτέρω πάχυνσης των πολύτριχων.

Αυτό που έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής είναι ότι όταν ο Τυρκάλας επιχειρεί πυκνότητες κοντά στα 45g σε σχετικά μεγάλες εκτάσεις δημιουργεί αιματώματα. Όχι πάντα αλλά συχνά. Έχω δει μέχρι στιγμης 3 αιματώματα (ευτυχώς όχι πολύ εκτεταμένα, αλλά όχι και αμελητέα σε 2 περιπτώσεις) και όλα αφορούσαν τέτοιες περιπτώσεις, δηλαδή φυτεύσεις περί τα 45g, πολλά g όχι διασκορπισμένα στο κεφάλι αλλά εστιασμένα σε μια περιοχή. Θεωρώ λοιπόν ότι είναι πιο ασφαλές αν κάποιος κάνει μμ εκεί να κινηθεί περί τα 40-45 και να επανέλθει με 2η μμ για touchup. Είναι ασφαλέστερο με βάση την εικόνα που έχω μέχρι στιγμής.

Τέλος θα συμφωνήσω ότι πρέπει να τα μακρύνει (βέβαια ο Πάνος τα θέλει κοντά) και να αποφύγει να έχει wet look. Δεν μπορεί η μμ έτσι όπως είναι να το υποστηρίξει.

Τελευταία επεξεργασία:

bobby

Well-Known Member
Εγώ φίλε Πάνο για 7 μήνα είμαι λίγο προβληματισμένος. Μακάρι να είσαι από αυτούς που έχουν αργή φύτρωση και μέχρι το 9 να έχουν βγει όλα! Αυτή την στιγμή πάντως για 4323 θα σε περίμενα καλύτερα. Μην σε παίρνει από κάτω όμως γιατί όντως λόγω και ότι δεν παίρνεις μίνο να είσαι περίπτωση που καθυστερεί λίγο η φύτρωση. Εκεί όμως που πιστεύω υπαρχει θέμα είναι η δότρια που σε αυτό το μήκος δεν φαίνεται καλή. Έχεις βέβαι και μεγάλο contrast μαλλιού με δέρμα και το τονίζει παραπάνω. Μία λύση είναι να τα αφήνεις λίγο πιο μακρυά στην δότρια. Ελπίζω τους επόμενους μήνες να δώσει και άλλο!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Bobby, ευτυχώς δεν έχει θέμα δότριας. Στην αναλογία δότριας/λήπτριας είναι πολύ συν. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η εικόνα θα έπρεπε να είναι καλύτερη. Δεν είναι όμως θέμα για τον Πάνο.

bobby

Well-Known Member
Bobby, ευτυχώς δεν έχει θέμα δότριας. Στην αναλογία δότριας/λήπτριας είναι πολύ συν. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η εικόνα θα έπρεπε να είναι καλύτερη. Δεν είναι όμως θέμα για τον Πάνο.
Είναι ίσως το κοντραστ που σε μπερδεύει. Εσύ που τον είδες από κοντά σίγουρα έχεις καλύτερη άποψη από εμάς που βλέπουμε τις (πολύ καλές) φωτο! Χαίρομαι να κάνω λάθος όταν αυτό είναι υπέρ του ασθενή!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Είπα δεν είναι θέμα για τον Πάνο, όχι ότι δεν θα έπρεπε να είναι καλύτερη. Έχω να πω αρκετά για την δότρια. Την είδα αναλυτικά με μικροσκόπιο.

panos1234

Well-Known Member
Να ευχαριστήσω και δημοσία τον civial για τις αναλυτικές μετρήσεις και την συζήτηση που κάναμε.
Πραγματικά εύχομαι να επιβεβαιωθεί σε αυτά που μου είπε και να πάνε όλα καλά.

Pan77

Active Member
Μία λύση είναι να τα αφήνεις λίγο πιο μακρυά στην δότρια.
Στις προηγούμενες φώτο που είχε ανεβάσει πριν κανένα μήνα την είχε πιο μακριά και πάλι φαινόταν ότι υπάρχει θέμα.

Τώρα για το σημερινό αποτέλεσμα. Σίγουρα είσαι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από το πριν μπεις για μμ. Φαίνεται αστείο να συζητάμε καν κάτι τέτοιο αλλά από την στιγμή που έχουμε θέματα με shockloss, μη φύτρωση g, τότε τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείτε δεδομένο.

Η εικόνα σου έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

ΑΛΛΑ για τα g που μπήκανε και στην έκταση που μπήκανε, το αποτέλεσμα έπρεπε να είναι πολύ ανώτερο. Δεν ξέρω αν και πόσο μπορεί να βελτιωθεί ακόμα, αλλά ουσιαστικά έπρεπε να είχες λύσει οριστικά το πρόβλημά σου, κάτι τέτοιο όμως τώρα δεν φαίνεται.

Η δότρια σου φαίνεται ότι έχει θέμα, ειδικά σε αυτο το κούρεμα αλλά και όταν ανέβασες φώτο που την είχες πιο μακριά, πράγμα πολύ λυπητέρο γιατί όπως είπες (και το επιβεβαίωσε ο Cvial), η δότριά σου ήταν άριστη.

Μια ερώτηση μόνο. Ο γιατρός ήξερε ότι θα έκανες παρουσίαση εδώ?

Pan77

Active Member
Δε θα πιστεύεις αυτό που θα δεις σε 5-6 μήνες με τέτοια χαρακτηριστικά τρίχας
Και ας θυμηθούμε όλοι τι προέβλεψε ο μεγάλος μάντης του forum όταν ξεκίνησε ο φίλος την παρουσίαση...

Ανάλογη πρόβλεψη έκανε και με την δικιά μου περίπτωση (το αποτέλεσμα θα είναι super!).

Τελευταία επεξεργασία:

panos1234

Well-Known Member
Και ας θυμηθούμε όλοι τι προέβλεψε ο μεγάλος μάντης του forum όταν ξεκίνησε ο φίλος την παρουσίαση...

Ανάλογη πρόβλεψη έκανε και με την δικιά μου περίπτωση (το αποτέλεσμα θα είναι super!) και φαίνεται ότι και στις δύο πήγε κουβά...
Φίλε συνονοματε δεν είμαι τόσο ισοπεδωτικος.
Το μόνο που για την ώρα με ξενερώνει είναι πως θα χρειαστώ και άλλη μμ.

Pan77

Active Member
Φίλε συνονοματε δεν είμαι τόσο ισοπεδωτικος.
Το μόνο που για την ώρα με ξενερώνει είναι πως θα χρειαστώ και άλλη μμ.
Ούτε και εγώ είμαι ισοπεδωτικός αν διάβασες τι έγραψα πιο πάνω, καθώς σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα όσον αφορά την λήπτρια θεωρείτε σχετικά καλό. Το τελευταίο σχόλιό μου πήγαινε καθαρά σε αυτό που είχε γράψει ο alex7.

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα