Panoschania
Active Member
Αν ήταν φυσιολογικό φίλε Στράτο δεν θα μου έλεγε έλα να στο φτιάξω και ότι είναι σπάνιο, θα με είχε ενημερώσει επίσης από πριν για το ενδεχόμενο, όπως και ότι θα πάρει και από μη sda περιοχή μοσχεύματα.. μην το παρουσιάζουμε ως φυσιολογικό, σε άκουσα και σένα, ευχαριστώ πολύ και δημόσια, πήγα, πήρα την απόφαση μου, έχω δικαίωμα να σχηματίσω και την άποψη μου σιγά σιγά, ως τώρα δεν είμαι ικανοποιημένος από την δοτρια! Μην ψυριζουμε την μαϊμού, δεν είναι τέλειος το ξέραμε, και εσύ ακόμα που έχεις κάνει 3 επεμβάσεις εκεί στην αρχή έλεγες να πάω hdc.4850 έβαλες σε μία μμ, λογικό είναι να αφήνει σημάδια στην δότρια. Άφησε λίγο πιο μακριά τα μαλλιά και δεν θα φαίνεται τίποτα.
Προτιμούσες τέλεια δότρια και φαλακρός?
Tο περίμενα παρόλα αυτά ότι θα αφήσει κουσούρι , όχι παντού σημάδια όμως..
Εσύ ήσουν από αυτούς που έχεις'' κοντραριστεί '' με άλλους για το θέμα στο γιατί να μην βγουν τόσα πολλά μοσχεύματα που βγάζει σε μια συνεδρία αντί 2 και ότι δεν έχει διαφορά....
Να που έχει όμως, λυπάμαι..
Δηλαδή στην επόμενη μμ τι πρέπει να περιμένουμε αν την έκανε έτσι στην πρώτη;
Πολλούς δεν σας νοιάζει η δότρια από τον πόθο σας να έχετε μαλλιά πάνω , και το περνάτε στα ψιλά , δικαίωμα σας, δεν είναι όλοι το ίδιο όμως !
*Φαίνονται τα σημάδια και με μεγαλύτερα μαλλιά ως τώρα, αν πάρουν τα πάνω τους με την μινοξ θα δείξει..
Τελευταία επεξεργασία: