Panoschania _ Dr Yaman motorized fue 4850 g 24/03 ΝW6

Panoschania

Active Member
4850 έβαλες σε μία μμ, λογικό είναι να αφήνει σημάδια στην δότρια. Άφησε λίγο πιο μακριά τα μαλλιά και δεν θα φαίνεται τίποτα.
Προτιμούσες τέλεια δότρια και φαλακρός?
Αν ήταν φυσιολογικό φίλε Στράτο δεν θα μου έλεγε έλα να στο φτιάξω και ότι είναι σπάνιο, θα με είχε ενημερώσει επίσης από πριν για το ενδεχόμενο, όπως και ότι θα πάρει και από μη sda περιοχή μοσχεύματα.. μην το παρουσιάζουμε ως φυσιολογικό, σε άκουσα και σένα, ευχαριστώ πολύ και δημόσια, πήγα, πήρα την απόφαση μου, έχω δικαίωμα να σχηματίσω και την άποψη μου σιγά σιγά, ως τώρα δεν είμαι ικανοποιημένος από την δοτρια! Μην ψυριζουμε την μαϊμού, δεν είναι τέλειος το ξέραμε, και εσύ ακόμα που έχεις κάνει 3 επεμβάσεις εκεί στην αρχή έλεγες να πάω hdc.
Tο περίμενα παρόλα αυτά ότι θα αφήσει κουσούρι , όχι παντού σημάδια όμως..
Εσύ ήσουν από αυτούς που έχεις'' κοντραριστεί '' με άλλους για το θέμα στο γιατί να μην βγουν τόσα πολλά μοσχεύματα που βγάζει σε μια συνεδρία αντί 2 και ότι δεν έχει διαφορά....
Να που έχει όμως, λυπάμαι..
Δηλαδή στην επόμενη μμ τι πρέπει να περιμένουμε αν την έκανε έτσι στην πρώτη;
Πολλούς δεν σας νοιάζει η δότρια από τον πόθο σας να έχετε μαλλιά πάνω , και το περνάτε στα ψιλά , δικαίωμα σας, δεν είναι όλοι το ίδιο όμως !

*Φαίνονται τα σημάδια και με μεγαλύτερα μαλλιά ως τώρα, αν πάρουν τα πάνω τους με την μινοξ θα δείξει..

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JimKan1

Well-Known Member
Φιλε εχω δει πολυ χειροτερες δοτριες απο τη δικη σου που εχουν βγαλει λιγοτερα grafts , πιστεψε με οταν βαζεις 5.000 grafts με τη μια για να καλυψεις καραφλα NW6 σε οποιον γιατρο και να πηγαινες περα απο 2-3 στον κοσμο καπως ετσι θα φαινοταν η δοτρια, γι αυτο και κανενας κορυφαιος γιατρος δεν βγαζει πανω απο 3,5-4κ με την μια. Στη θεση σου δεν θα με ενοιαζε τοσο πολυ η δοτρια σε σχεση με τη ληπτρια που υπαρχει τεραστια διαφορα και εχει ακομα να δωσει πολυ πραγμα. Το 15g που λες ειναι πολυ λιγο πιστευω ειναι παραπανω, οσο και να ειναι τα g/cm2 δεν εχει σημασια αν φαινεται ωραιο οπτικα, στη θεση σου θα περιμενα να ολοκληρωθει το αποτελεσμα και θα κοιταγα μετα με οσα εχω διαθεσιμα στην δοτρια να το βελτιωσω οσο μπορω και τελος. Οπως και να χει εχεις δρομο ακομα, μονο στο 5μηνο εισαι.

Panoschania

Active Member
Φιλε εχω δει πολυ χειροτερες δοτριες απο τη δικη σου που εχουν βγαλει λιγοτερα grafts , πιστεψε με οταν βαζεις 5.000 grafts με τη μια για να καλυψεις καραφλα NW6 σε οποιον γιατρο και να πηγαινες περα απο 2-3 στον κοσμο καπως ετσι θα φαινοταν η δοτρια, γι αυτο και κανενας κορυφαιος γιατρος δεν βγαζει πανω απο 3,5-4κ με την μια. Στη θεση σου δεν θα με ενοιαζε τοσο πολυ η δοτρια σε σχεση με τη ληπτρια που υπαρχει τεραστια διαφορα και εχει ακομα να δωσει πολυ πραγμα. Το 15g που λες ειναι πολυ λιγο πιστευω ειναι παραπανω, οσο και να ειναι τα g/cm2 δεν εχει σημασια αν φαινεται ωραιο οπτικα, στη θεση σου θα περιμενα να ολοκληρωθει το αποτελεσμα και θα κοιταγα μετα με οσα εχω διαθεσιμα στην δοτρια να το βελτιωσω οσο μπορω και τελος. Οπως και να χει εχεις δρομο ακομα, μονο στο 5μηνο εισαι.
Κοίτα γενικά ο γιαμαν βγάζει πολλά πάντα,πρέπει να είσαι πολύ μικρό nw για να πέσει κάτω από 4500, ακόμα και του @ApofasismenosPsyxakias που βάλαμε σχεδόν τα ίδια δεν έγινε η δοτρια έτσι , είναι 50-50 πιστεύω το τι θα γίνει, ειδικά στον γιαμαν που έχουμε υλικό από το ξένο φόρουμ με συχνά ανάλογα θέματα,τότε για εμένα είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα έχει τέτοιες απροσεξιες η δοτρια, όπως λες είναι νωρίς γενικότερα, θα βγάλουμε συμπέρασμα αργότερα αν και δεν θα αλλάξει κάτι στην δοτρια πιστεύω αφού κοντεύω 6μηνο.
ο σκοπός είναι άλλωστε να κρίνουμε σωστά ώστε να βοηθήσουμε και άλλους που θέλουν να τον εμπιστευτούν.
Σίγουρα υπάρχουν χειρότερα δεν το συζητώ, γιαυτό είπα ότι είναι οκ έστω και έτσι, δεν με ικανοποιεί όμως η δουλειά όσο αναφορά την διαχείριση της δότριας όπως και τον γιαμαν άλλωστε αφού μόνος του είπε ότι είναι σπάνιο και καλά, και να πάω για repair, με λίγα λόγια δεν είναι φυσιολογικό το αποτέλεσμα αυτό, σαν να σου λέει και ίδιος.
Όσο για τα graft, οκ πες με 20/cm2 έχω ένα ωραία οπτικά αποτέλεσμα, γιατί χάσαμε τόσα μοσχεύματα είναι το ερώτημα? Τι θα γίνει μελλοντικά με τις απώλειες αν έχω 20 graft, θα γίνουν 10graft σε μερικά χρόνια και αντε πάλι από την αρχή χωρίς να έχω και αρκετά μοσχεύματα και μια δοτρια σε κακά χάλια?
Δεν έχουν βγει πολλά μοσχεύματα ως τώρα μπροστά έστω που βλέπω καθαρά, είναι λίγα απλά έχω χοντρό μαλλί ευτυχώς, και δίνει ωραία εικόνα.

Είναι πολλά.. Δεν είναι το τώρα μόνο όπως σου είπα παραπάνω είναι και το μέλλον.

Σαν επαγγελματίας είμαι αυστηρός, και θα κρίνω αυστηρά έναν επαγγελματία για τη δουλειά του ώστε να βοηθήσω την κοινότητα του φόρουμ όσο σωστά γίνεται.

Τελευταία επεξεργασία:

montecristo

Well-Known Member
Γενικά δεν μπορείς να κρίνεις πριν ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα και είσαι μόλις στον 5ο μήνα. Οταν βγάζεις περισσότερα μοσχεύματα αργεί και περισσότερο η επούλωση.
Και εγώ εχώ δει δότριες να δειχνουν πολυ χειρότερες με 4κ μοσχεύματα από αλλες κλινικες...με σχεδόν 5κ μοσχεύματα να έχουν αφαιρεθεί δεν γινεται και δεν μπορεις να αναμένεις να μην έχει αραιώσει η δότρια και πάλι μια χαρά φαινεται για τα μοσχεύματα που βγήκαν..
Σε όποιον γιατρό και να πήγαινες και να σου έβγαζε τόσα δεν θα έδειχνε πιο πυκνή η δότρια σου από οτι φαίνεται.

Panoschania

Active Member
Γενικά δεν μπορείς να κρίνεις πριν ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα και είσαι μόλις στον 5ο μήνα. Οταν βγάζεις περισσότερα μοσχεύματα αργεί και περισσότερο η επούλωση.
Και εγώ εχώ δει δότριες να δειχνουν πολυ χειρότερες με 4κ μοσχεύματα από αλλες κλινικες...με σχεδόν 5κ μοσχεύματα να έχουν αφαιρεθεί δεν γινεται και δεν μπορεις να αναμένεις να μην έχει αραιώσει η δότρια και πάλι μια χαρά φαινεται για τα μοσχεύματα που βγήκαν..
Σε όποιον γιατρό και να πήγαινες και να σου έβγαζε τόσα δεν θα έδειχνε πιο πυκνή η δότρια σου από οτι φαίνεται.
Για τα γενικευμένα σημάδια μιλάμε, όχι για πυκνότητα, προφανώς θα πέσει αφού έχεις αφαιρέσει μαλλιά από κει πέρα

Τελευταία επεξεργασία:

montecristo

Well-Known Member
ειναι γενική αραίωση από την μεταμόσχευση...Επίσης θα πρέπει να συγκρινεις όταν ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα σου με φωτογραφίες σε ανάλογο μήκος και συνθηκες με το πριν που και πάλι αναγκαστικά θα δειχνει αρκετά πιο αραιό το μετά λόγω το ότι αφαιρέθηκε μεγάλο απόθεμα από τη δότρια σου.

JimKan1

Well-Known Member
Βαλε και καμια πανοραμικη να καταλαβουμε πως ειναι και πιο πισω, οπως ειπα και πανω για μενα περιμενε το 12 μηνο και μετα βαλε οτι εχει μεινει στην δοτρια + μουσια και θα εισαι ενταξει, απλα ξανασκεψου την φινα για να διατηρησεις ισχυρη την δοτρια

Panoschania

Active Member
Βαλε και καμια πανοραμικη να καταλαβουμε πως ειναι και πιο πισω, οπως ειπα και πανω για μενα περιμενε το 12 μηνο και μετα βαλε οτι εχει μεινει στην δοτρια + μουσια και θα εισαι ενταξει, απλα ξανασκεψου την φινα για να διατηρησεις ισχυρη την δοτρια
Δεν κάνει να πάρω φίνα δυστυχώς εκτός ότι δεν ήθελα, ρώτησα δερματολόγο.έχω πανοραμικη στην ενημέρωση 5μηνου

Mpampiss3

Member
Δεν κάνει να πάρω φίνα δυστυχώς εκτός ότι δεν ήθελα, ρώτησα δερματολόγο.έχω πανοραμικη στην ενημέρωση 5μηνου
Φίλε Πανο, κατ’αρχήν να σου ευχηθώ και γώ με τη σειρά μου να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Εγώ έκανα την εγγραφή στο forum πριν ένα μήνα περίπου και αφού είχαν περάσει ήδη 20 μέρες από την δική μου ΜΜ (έβαλα 3500 grafts και βρίσκομαι στην ημέρα 50 σήμερα) όποτε όπως καταλαβαίνεις δεν είμαι σε θέση να σου δώσω καμία συμβουλή. Απλά διαβάζω με προσοχή όλα αυτά που γράφεις εσύ και οι υπόλοιποι φίλοι όπως πχ για αποστάσεις μεταξύ μοσχευμάτων, για τα εργαλεία αφαίρεσης τους χειροκίνητα η manual & ποιο εχει καλύτερο αποτέλεσμα (εγώ άκουγα κάτι σαν τροχό ένα πράγμα που σημαίνει ότι μου τα βγάλανε μηχανικά) για ζημιές στη δότρια περιοχή που εγώ να φανταστείς δεν έχω παρατηρήσει με προσοχή την δίκη μου (γελάω, σήμερα θα πάω για κούρεμα να πάρω λίγο στο πλάι και πίσω και θα βγάλω φωτό να δω σε τι κατάσταση βρίσκεται) με φωτό του πριν, μετά και κατά τη διάρκεια μέχρι την τελική φιτρωση και άλλα τόσα πολλά χρήσιμα πράγματα για κάποιον που σκέφτεται να κάνει ΜΜ και είναι στη φάση αναζήτησης, πραγματικά πολυ καλή δουλειά! Τέλος η φλυαρία και σου ξανά εύχομαι τα καλύτερα φιλε!

Panoschania

Active Member
Φίλε Πανο, κατ’αρχήν να σου ευχηθώ και γώ με τη σειρά μου να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Εγώ έκανα την εγγραφή στο forum πριν ένα μήνα περίπου και αφού είχαν περάσει ήδη 20 μέρες από την δική μου ΜΜ (έβαλα 3500 grafts και βρίσκομαι στην ημέρα 50 σήμερα) όποτε όπως καταλαβαίνεις δεν είμαι σε θέση να σου δώσω καμία συμβουλή. Απλά διαβάζω με προσοχή όλα αυτά που γράφεις εσύ και οι υπόλοιποι φίλοι όπως πχ για αποστάσεις μεταξύ μοσχευμάτων, για τα εργαλεία αφαίρεσης τους χειροκίνητα η manual & ποιο εχει καλύτερο αποτέλεσμα (εγώ άκουγα κάτι σαν τροχό ένα πράγμα που σημαίνει ότι μου τα βγάλανε μηχανικά) για ζημιές στη δότρια περιοχή που εγώ να φανταστείς δεν έχω παρατηρήσει με προσοχή την δίκη μου (γελάω, σήμερα θα πάω για κούρεμα να πάρω λίγο στο πλάι και πίσω και θα βγάλω φωτό να δω σε τι κατάσταση βρίσκεται) με φωτό του πριν, μετά και κατά τη διάρκεια μέχρι την τελική φιτρωση και άλλα τόσα πολλά χρήσιμα πράγματα για κάποιον που σκέφτεται να κάνει ΜΜ και είναι στη φάση αναζήτησης, πραγματικά πολυ καλή δουλειά! Τέλος η φλυαρία και σου ξανά εύχομαι τα καλύτερα φιλε!
Καλή επιτυχία, που έκανες επέμβαση αν επιτρέπεται, αραίωση nw?

Mpampiss3

Member
Καλή επιτυχία, που έκανες επέμβαση αν επιτρέπεται, αραίωση nw?
Στον Αναστασάκη, έχω ανεβάσει και φωτογραφίες του πριν και στον ένα μήνα στο «νήμα» που έχω φτιάξει (Μεταμόσχευση 3500 grafts 10-11/7/23). Μπορείς να τις δεις για να έχεις εικόνα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Mpampiss3

Member
Στον Αναστασάκη, έχω ανεβάσει και φωτογραφίες του πριν και στον ένα μήνα στο «νήμα» που έχω φτιάξει (Μεταμόσχευση 3500 grafts 10-11/7/23). Μπορείς να τις δεις για να έχεις εικόνα
Οι φωτό του μήνα είναι για εγκεφαλικό, πρέπει να έχει πέσει το 90% των μοσχευμάτων, άστα

Panoschania

Active Member
Οι φωτό του μήνα είναι για εγκεφαλικό, πρέπει να έχει πέσει το 90% των μοσχευμάτων, άστα
Εντάξει μια χαρά θα πας, προσέχει ο αναστασακης το θέμα δότριας, και κάνει και πυκνή τοποθέτηση συνήθως, σε ένα μήνα θα αρχίσει το πάρτυ. Καλή συνέχεια!

Mpampiss3

Member
Εντάξει μια χαρά θα πας, προσέχει ο αναστασακης το θέμα δότριας, και κάνει και πυκνή τοποθέτηση συνήθως, σε ένα μήνα θα αρχίσει το πάρτυ. Καλή συνέχεια!
Μακαρι φιλε, ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι ότι στις 50 μέρες που βρίσκομαι δεν βλεπω πολλά πράγματα ακόμα. Νωρις όπως μου λένε φίλοι. Όσον αφορά τη δότρια δεν ξέρω αν τις έχεις δει, έχω ανεβάσει και 2 φωτό (είναι λίγο πλάι βέβαια) όπου μπορείς να δεις για να έχεις μια εικόνα. Και θα ανεβάσω και μετά το κούρεμα όπου θα φαίνεται καλύτερα.

Panoschania

Active Member
Μακαρι φιλε, ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι ότι στις 50 μέρες που βρίσκομαι δεν βλεπω πολλά πράγματα ακόμα. Νωρις όπως μου λένε φίλοι. Όσον αφορά τη δότρια δεν ξέρω αν τις έχεις δει, έχω ανεβάσει και 2 φωτό (είναι λίγο πλάι βέβαια) όπου μπορείς να δεις για να έχεις μια εικόνα. Και θα ανεβάσω και μετά το κούρεμα όπου θα φαίνεται καλύτερα.
Νωρίς είναι και γιαυτό, στο4- 6μηνο εκεί θα δεις, βάζε μινοξ αν θες να τα βοηθάς γενικότερα και δοτρια και πάνω. Έστω μια φορά την μέρα (βράδυ)

TopBoy

Active Member
καλή επιτυχία φιλε. Μπορεις να μας αναφέρεις ποσο πλήρωσες στον Αναστασάκη; Από ότι γνωρίζω και έχω δει στο φορουμ να αναφέρουν ασθενείς που πήγαν εκεί, ο Αναστασάκης χρεώνει στα 2.5 ευρώ/graft...Οπότε τόσα θα πλήρωσες και εσυ λογικά;

Mpampiss3

Member
καλή επιτυχία φιλε. Μπορεις να μας αναφέρεις ποσο πλήρωσες στον Αναστασάκη; Από ότι γνωρίζω και έχω δει στο φορουμ να αναφέρουν ασθενείς που πήγαν εκεί, ο Αναστασάκης χρεώνει στα 2.5 ευρώ/graft...Οπότε τόσα θα πλήρωσες και εσυ λογικά;
Ακριβώς φιλε, άστα. Τουλάχιστον να υπάρχει το αποτέλεσμα που επιθυμούμε

Mpampiss3

Member
Νωρίς είναι και γιαυτό, στο4- 6μηνο εκεί θα δεις, βάζε μινοξ αν θες να τα βοηθάς γενικότερα και δοτρια και πάνω. Έστω μια φορά την μέρα (βράδυ)σ
Στην επάνω επιφάνεια βάζω κανονικα. Στη δότρια όχι, δεν μου είπαν βασικά να βάζω

Μπλουζα