Μα η εμφύτευση ήταν σε παρθένα περιοχή. Κατέβασμα έκανε. Εν πάσει περιπτώση το μεγαλύτερο λάθος για μένα δεν ήταν η πολύ μέτρια φύτρωση (μπορεί να συμβεί) αλλά το μεγάλο κατέβασμα ειδικά με τέτοια δότρια. Όταν απομακρύνεσαι αρκετά από την υπάρχουσα hairline πρέπει όχι μόνο να δαπανήσεις αρκετά g για την νέα αλλά πρέπει να πυκνώσεις και την παλιά για να γίνει blending με την νέα. Είναι δύσκολο εγχείρημα για να ομογενοποιηθεί σωστά. Η παλία όντως ήταν χάλια και σίγουρα η νέα είναι σε σωστό ύψος αλλά αυτό θα ήταν δόκιμο όταν έχεις καλή δότρια έτσι ώστε να συγχωρέσεις και ένα γερό touchup αν χρειαστεί και φυσικά να μην έχεις και το crown που περιμένει και αυτό.
Δεν απαντησα νωριτερα γιατι δεν ειχα μπει να δω τι εγινε.
Αρχικα, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως η φυτρωση ειναι ανεξηγητα κακη.
Οπως ειπα και στον ασθενη, ανελαβα την ευθυνη, ζητησα να τον ξαναδω μετα απο μερικούς μηνες, διότι σε repairs, ειδικα μετα απο 3 επεμβασεις, πολυ συχνα τα μοσχευματα καθυστερουν περισσοτερο απο τον συνηθισμένο χρονο.
Το νουμερο που ειπα ήταν προς προσωρινό καθησυχασμό, ΠΡΟΦΑΝΩΣ η απωλεια ήταν ανεξηγητα τουλαχιστον Χ3.
Αλλα δεν βοηθαει να αγχωθει ο ασθενής με νουμερα, οταν ξερω πως ΟΣΑ και λειπουν, θα τα αποκαταστησω.
Οσον αφορα τον σχεδιασμό, το νεο hairline εγινε ακριβως εκει που επρεπε και προσφερει ισορροπια στο προσωπο.
Οποιος διαφωνει ή έχει άλλες προταιρεότητες, δικαιωμα του φυσικα!
Δεν θα απαντησω κατι παραπανω για αυτα που γραφει, εχουν δοθει απαντησεις απο το προσωπικό μου, που αναρτησε ο ιδιος.
Ο ασθενης ειχε το τηλεφωνο μου, καθοτι καλω προσωπικα ολους μου τους ασθενεις την 2η ημερα και τους ζητω να κρατησουν για οτιδηποτε επειγον ή σοβαρο ΚΑΙ το τηλεφωνο μου.
Αν δεν το κρατησε και για αυτο δεν επικοινωνησε μαζι μου ΑΜΕΣΑ, δεν μπορω να αναλαβω και για αυτο την ευθυνη.
Σιγουρα ομως, γνωριζω οτι ειναι στα touch up της 1ης εβδομαδας του Μαρτιου που θα ημαστε στην νεα κλινική
Συνοπτικα:
Το αποτελσμα ΔΕΝ ειναι αυτο που επρεπε
ΔΕΝ ειναι αυτο που πληρωσε!
Ειναι το χειροτερο μου περιστατικό βασικα...
Λυπαμαι και του ζητησα συγνωμη και του ιδιου που δεν ειχε το αποτελεσμα που του υποσχεθηκα.
Εχει ξανασυμβει (οχι σε τετεοια εκταση!), ΘΑ ξανασυμβει αξιωματικα, και ΠΑΝΤΑ κανω οτι μπορω για να αποκαθισταται ΟΤΙ και αν εχει παει στραβα.
Απλα, σε αυτη την περιπτωση λογω φορτου εργασιας λογω της μετακομισης μας, ζητησαμε πιστωση χρονου, ο ασθενής δεν θελησε να την δωσει για επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους.
Ευτυχως η δότρια έχει αποθεματα υπερεπαρκη