PKAR7219TA, 2400g, FUE, 20/10/2023

LoverBoy

Well-Known Member
Είναι ένα ωραιο μαγαζι στο Le Marais που έχει τα κατάλληλα γλυκά. Αν πάω κανα ΣΚ (δύσκολο) μέχρι τις 8-9 Μαρτίου θα φέρω ένα κουτί για τα καλορίζικα……..
Βγάζει και σε ολικής άλεσης?Νομίζω ότι ο ντοκ προσέχει την διατροφή του!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Πρέπει να τοποθετηθεί..σωστά το είπες.
Και η πρόταση του μέλους εδώ,είναι ότι θέλει να πάει από κοντά στην κλινική του να κάνουν μαζί ένα βίντεο ,γιατί ως γνωστόν ...
Μόνο το βίντεο μετράει όπως λέει.
Ε να τος ο πελάτης του,που του ζητάει να κάνουν βιντεάκι ....δεν πιστεύω πως θα αρνηθεί ο ιατρός
Και λέω εγώ τώρα... Δεν θα έπρεπε το φόρουμ να προστατεύσει όλο τον κόσμο που μπαίνει ανυποψίαστος να δει πληροφορίες για τη μεταμόσχευση του και θα πέσει πάνω στα 2-3 δικά του ποστ που έχει μόνιμα στη ροή ο συγκεκριμένος γιατρός;
Τα περισσότερα πραγματικά ανεξάρτητα περιστατικά που έχουν γράψει έχουν σοβαρά προβλήματα.
Και όπως είπαν και οι προηγούμενοι εδώ δεν γράφει τίποτα και θα συνεχίσει να γεμίζει τη ροή με αυτά που θέλει αυτός.
Δεν πρέπει να τοποθετηθεί σε αυτό το περιστατικό;

bobby

Well-Known Member
Πρέπει να τοποθετηθεί..σωστά το είπες.
Και η πρόταση του μέλους εδώ,είναι ότι θέλει να πάει από κοντά στην κλινική του να κάνουν μαζί ένα βίντεο ,γιατί ως γνωστόν ...
Μόνο το βίντεο μετράει όπως λέει.
Ε να τος ο πελάτης του,που του ζητάει να κάνουν βιντεάκι ....δεν πιστεύω πως θα αρνηθεί ο ιατρός
Άμα αρνηθεί ας πάει στο Le Marais να πάρει κανένα γλυκο να τον κεράσει……

aeratos28

Just aeratos
Παίζει να αρνηθεί ...γιατί ναι μεν ,μόνο το βίντεο μετράει,αλλά πρώτα να ξεκαθαρίσουμε και ποιο είναι αυτό το βίντεο...
Αν είναι βίντεο επιλεγμένο πριν από την κλινική ,τότε ΝΑΙ..!!!! Μόνο το βίντεο μετράει..
Αν τώρα,είναι πραγματικό βίντεο,με περιστατικό μη επιλεγμένο από την κλινική,τότε αλλάζουν τα δεδομένα ...:rolleyes::D
Άμα αρνηθεί ας πάει στο Le Marais να πάρει κανένα γλυκο να τον κεράσει……

• Like
Reactions: DjF

bobby

Well-Known Member
Παίζει να αρνηθεί ...γιατί ναι μεν ,μόνο το βίντεο μετράει,αλλά πρώτα να ξεκαθαρίσουμε και ποιο είναι αυτό το βίντεο...
Αν είναι βίντεο επιλεγμένο πριν από την κλινική ,τότε ΝΑΙ..!!!! Μόνο το βίντεο μετράει..
Αν τώρα,είναι πραγματικό βίντεο,με περιστατικό μη επιλεγμένο από την κλινική,τότε αλλάζουν τα δεδομένα ...:rolleyes::D
Θα φάει γλυκο τουλάχιστον…….χαχαχχαχχα

alex7

Well-Known Member
1η Γκούρας, 2η σε ένα Ιταλό στη Θεσσαλονίκη και η 3η Κύπρο
Καλά συνάδελφε και εσύ που πήγες και έπεσες ; Γκούρα και Αναστασάκη συνδυασμό ! Απίθανη επιλογή !

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Μα η εμφύτευση ήταν σε παρθένα περιοχή. Κατέβασμα έκανε. Εν πάσει περιπτώση το μεγαλύτερο λάθος για μένα δεν ήταν η πολύ μέτρια φύτρωση (μπορεί να συμβεί) αλλά το μεγάλο κατέβασμα ειδικά με τέτοια δότρια. Όταν απομακρύνεσαι αρκετά από την υπάρχουσα hairline πρέπει όχι μόνο να δαπανήσεις αρκετά g για την νέα αλλά πρέπει να πυκνώσεις και την παλιά για να γίνει blending με την νέα. Είναι δύσκολο εγχείρημα για να ομογενοποιηθεί σωστά. Η παλία όντως ήταν χάλια και σίγουρα η νέα είναι σε σωστό ύψος αλλά αυτό θα ήταν δόκιμο όταν έχεις καλή δότρια έτσι ώστε να συγχωρέσεις και ένα γερό touchup αν χρειαστεί και φυσικά να μην έχεις και το crown που περιμένει και αυτό.
Δεν απαντησα νωριτερα γιατι δεν ειχα μπει να δω τι εγινε.

Αρχικα, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως η φυτρωση ειναι ανεξηγητα κακη.
Οπως ειπα και στον ασθενη, ανελαβα την ευθυνη, ζητησα να τον ξαναδω μετα απο μερικούς μηνες, διότι σε repairs, ειδικα μετα απο 3 επεμβασεις, πολυ συχνα τα μοσχευματα καθυστερουν περισσοτερο απο τον συνηθισμένο χρονο.
Το νουμερο που ειπα ήταν προς προσωρινό καθησυχασμό, ΠΡΟΦΑΝΩΣ η απωλεια ήταν ανεξηγητα τουλαχιστον Χ3.
Αλλα δεν βοηθαει να αγχωθει ο ασθενής με νουμερα, οταν ξερω πως ΟΣΑ και λειπουν, θα τα αποκαταστησω.
Οσον αφορα τον σχεδιασμό, το νεο hairline εγινε ακριβως εκει που επρεπε και προσφερει ισορροπια στο προσωπο.
Οποιος διαφωνει ή έχει άλλες προταιρεότητες, δικαιωμα του φυσικα!

Δεν θα απαντησω κατι παραπανω για αυτα που γραφει, εχουν δοθει απαντησεις απο το προσωπικό μου, που αναρτησε ο ιδιος.
Ο ασθενης ειχε το τηλεφωνο μου, καθοτι καλω προσωπικα ολους μου τους ασθενεις την 2η ημερα και τους ζητω να κρατησουν για οτιδηποτε επειγον ή σοβαρο ΚΑΙ το τηλεφωνο μου.
Αν δεν το κρατησε και για αυτο δεν επικοινωνησε μαζι μου ΑΜΕΣΑ, δεν μπορω να αναλαβω και για αυτο την ευθυνη.
Σιγουρα ομως, γνωριζω οτι ειναι στα touch up της 1ης εβδομαδας του Μαρτιου που θα ημαστε στην νεα κλινική

Συνοπτικα:
Το αποτελσμα ΔΕΝ ειναι αυτο που επρεπε
ΔΕΝ ειναι αυτο που πληρωσε!
Ειναι το χειροτερο μου περιστατικό βασικα...

Λυπαμαι και του ζητησα συγνωμη και του ιδιου που δεν ειχε το αποτελεσμα που του υποσχεθηκα.
Εχει ξανασυμβει (οχι σε τετεοια εκταση!), ΘΑ ξανασυμβει αξιωματικα, και ΠΑΝΤΑ κανω οτι μπορω για να αποκαθισταται ΟΤΙ και αν εχει παει στραβα.
Απλα, σε αυτη την περιπτωση λογω φορτου εργασιας λογω της μετακομισης μας, ζητησαμε πιστωση χρονου, ο ασθενής δεν θελησε να την δωσει για επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους.

Ευτυχως η δότρια έχει αποθεματα υπερεπαρκη

DSC09400.jpg
DSC09398.jpg

DSC02169.jpg
DSC02170.jpg
DSC02171.jpg

Συνημμένα

• DSC09368.jpg
    DSC09368.jpg
    964.4 KB · Προβολές: 58
  • DSC09367.jpg
    DSC09367.jpg
    877.3 KB · Προβολές: 53
Τελευταία επεξεργασία:

TheodosisK

Active Member
Πολλές φορές έχει κατηγορηθεί ο γιατρός για τα λεγόμενα του. Όμως νομίζω τώρα ότι καλό είναι να εκθειαστει σε σχέση με όσα γράφει.

Σε άλλο περιστατικό, που επισης είχε θέμα, όπως σε ένα φίλο που έκανε ΜΜ στη @Seneca Medical Group ,είδαμε αντίστοιχη αντιμετώπιση. Δηλαδή ανάληψη ευθύνης και διάθεση διόρθωσης άνευ κόστους. Τότε προσωπικά εκθειασα την Σενεκα. Θεωρώ πως πρέπει να κάνω το ίδιο και εδώ.

Τελευταία επεξεργασία:

Tetrakis

Well-Known Member
Πολλές φορές έχει κατηγορηθεί ο γιατρός για τα λεγόμενα του. Όμως νομίζω τώρα ότι καλό είναι να εκθειαστει σε σχέση με όσα γράφει.

Σε άλλο περιστατικό, που επισης είχε θέμα, όπως σε ένα φίλο που έκανε ΜΜ στη @Seneca Medical Group ,είδαμε αντίστοιχη αντιμετώπιση. Δηλαδή ανάληψη ευθύνης και διάθεση διόρθωσης άνευ κόστους. Τότε προσωπικά εκθειασα την Σενεκα. Θεωρώ πως πρέπει να κάνω το ίδιο και εδώ.
καλο είναι βεβαια να σχολιαστεί και η ποιοτητα των φωτογραφιών. Οι φωτογραφίες που πόσταρε ο ασθενής αποκαλύπτουν πλήρως το αποτέλεσμα. Οι φωτογραφίες του γιατρού είναι ακρως κολακευτικες… Για μια ακόμα φορά φαίνεται η αξία των ανεξάρτητων περιστατικών για όλους

aeratos28

Just aeratos
Oταν θα επικρίνεις τη στάση του γιατρού ,που τόσα χρόνια βρίζει το φόρουμ,δεν ακολούθησε καν τους κανόνες του ,και αναφερθεί στα ένα σωρο περιστατικά του,που δεν έχουν πάει καλά και δεν έδωσε ποτέ καμία απάντηση προσπαθώντας να αποκρύψει τις αστοχιες ,τότε ,θα μπορείς να εκθειάσεις και το οτιδήποτε θετικό...
Χωρίς όλα αυτά οι εκθειασμοι ..
Γιατί εδώ,έχεις μπερδευτει..
Δεν κατηγορείται ο Αναστασάκης για τα λεγόμενα του ....
Για τα πεπραγμένα επί των ασθενών του έχει κατηγορηθεί...
Μην παραποιεις άθελά σου η ηθελημένα τα πράγματα

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

TheodosisK

Active Member
Οκ να το πω ρε αδερφέ για να δεις ότι δεν κολλάω.

Ναι, πολλές φορές η συμπεριφορά του γιατρού είναι εκκεντρική, προκλητική και ακόμα χειρότερα όταν εκνευρίζεται φέρεται με τρόπο που δεν αρμόζει σε γιατρό! Του έχω πει και κατ ιδίαν ότι είναι εκκεντρικός.

Όμως εν προκειμένω σχολιάζω τη συμπεριφορά του στο συγκεκριμένο ασθενή, την οποία τη βρίσκω θετική. Εσυ; Πώς την κρινεις; λαθος;

Επίσης, για πες μου ένα λόγο που παίζει να "παραποιω ηθελημένα" τα πράγματα. Έτσι για να το χω στη λίστα με τις κατηγορίες.

aeratos28

Just aeratos
Εγώ κοιτάω το δάσος και όχι το δέντρο ..δεν ψάχνω ένα κακό,για να βγάλω τα κόμπλεξ μου και να είμαι ο περίεργος...
Έχω 20++ ανεξάρτητα περιστατικά του,στα οποία βλέπω τραγικά λάθη και αποφεύγει να δώσει απάντηση για αυτά ,και βρίζει η το φόρουμ η τους ίδιους τους πελάτες ,και εσύ μου λες μετά από όλα αυτά,να κρίνω θετικά αυτό?
Οκ να το πω ρε αδερφέ για να δεις ότι δεν κολλάω.

Ναι, πολλές φορές η συμπεριφορά του γιατρού είναι εκκεντρική, προκλητική και ακόμα χειρότερα όταν εκνευρίζεται φέρεται με τρόπο που δεν αρμόζει σε γιατρό! Του έχω πει και κατ ιδίαν ότι είναι εκκεντρικός.

Όμως εν προκειμένω σχολιάζω τη συμπεριφορά του στο συγκεκριμένο ασθενή, την οποία τη βρίσκω θετική. Εσυ; Πώς την κρινεις; λαθος;

Επίσης, για πες μου ένα λόγο που παίζει να "παραποιω ηθελημένα" τα πράγματα. Έτσι για να το χω στη λίστα με τις κατηγορίες.

Sansiro

Member
καλο είναι βεβαια να σχολιαστεί και η ποιοτητα των φωτογραφιών. Οι φωτογραφίες που πόσταρε ο ασθενής αποκαλύπτουν πλήρως το αποτέλεσμα. Οι φωτογραφίες του γιατρού είναι ακρως κολακευτικες… Για μια ακόμα φορά φαίνεται η αξία των ανεξάρτητων περιστατικών για όλους
Πολυ σωστη η παρατήρησή σου. Το ιδιο έχει γινει και με αλλους πελάτες της κλινικής. Οπως πχ με τον @Aldo οπου αλλιως ηταν το αποτέλεσμα του πραγματικά και αλλιως φαινοταν στις φωτογραφίες της κλινικής οπου δεν φαινονταν οι αστοχίες, το οποιο αποτέλεσμα του aldo ειχε ανεβάσει στο site της η κλινικη ως επιτυχημένο περιστατικο... (!)
Με αυτό καταλαβαινει κανεις γιατι πρέπει να εμπιστεύεται μονο πραγματικές ανεξάρτητες παρουσιάσεις που γινονται από τα ιδια τα μέλη.

TheodosisK

Active Member
Περιστατικά σαν του Aldo είναι πασιφανές πως δεν ήταν καλά αποτελεσματα. Αδιαπραγματευτα.

Εγώ σε ρώτησα πως κρίνεις ομως το συγκεκριμένο. Τα άλλα που λες τα σέβομαι και εν πολύς δεν διαφωνώ. Αν δεν θέλεις να πεις, δικαίωμα σου.

Όμως καποιος γι να είναι αμεροληπτος πρέπει να λέει και τα θετικά που βλέπει πιστεύω.

Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη.

Προφανώς και δεν θα σου πω τι να κάνεις. Δεν έχω ανάγκη να σε πείσω ούτε να πείσω κανένα! Εύχομαι όλοι απλά να ναι όλοι γεροι και να εκφέρουμε την άποψη μας ελεύθερα.

Για πες μου όμως, σε παρακαλώ τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μιλάω με δόλο ή όπως είπες "ηθελημενα". Οποιος παρεκκλίνει από ένα αφήγημα έστω και λίγο "τα παιρνει" δλδ;

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Επίσης, για πες μου ένα λόγο που παίζει να "παραποιω ηθελημένα" τα πράγματα. Έτσι για να το χω στη λίστα με τις κατηγορίες
Γιατί ποια λίστα έχεις κάνει με κατηγορίες από εμένα για εσένα?.
Στην ίδια πρόταση γράφω και άθελά σου ..δεν ξέρω αν το είδες. Υπόθεση κάνω,όχι κατηγορία όπως λες .
Και για να μπουν με τη σειρά τα πράγματα .
Έχει 4-5 χρόνια ο γιατρός και προσπαθεί μανιωδώς να κρύψει κάθε ανεξάρτητη παρουσίαση του και να δώσει απαντήσεις για το αν ισχύουν οι δημόσιες κατηγορίες πελατών του,ότι τους προέτρεψε να αποκρύψουν την συνέχεια των παρουσιάσεων του ..aldo και jacksmith ...
Έβαλε τον Πάνο ,να αξιολογήσει τα ανεξάρτητα περιστατικά του,και μόλις αναδείχθηκαν τα προβληματα σε όλα τα ανεξάρτητα δεν έδωσε καμία απάντηση ο γιατρός ..όταν τον ρωτούσαμε μας έβριζε ,και ακόμα δεν έχει δώσει καμία απάντηση..ποτέ..και επειδή είπε το αυτονόητο δλδ θα πρέπει να σχολιάσω θετικά τώρα ? Ρε φίλε μπερδεμένα τα έχεις λίγο μου φαίνεται ..
Όταν υπήρξε παλιότερα και κάποιες σωστές δουλειές ,με βάση φωτό δικών του,όχι σε ανεξάρτητο βέβαια ,πάντα το φόρουμ σχολίαζε αντικειμενικά..και είχε πει και καλά λόγια..

TheodosisK

Active Member
Στην ίδια πρόταση γράφω και άθελά σου ..δεν ξέρω αν το είδες. Υπόθεση κάνω,όχι κατηγορία όπως λες .
Έχει 4-5 χρόνια ο γιατρός και προσπαθεί μανιωδώς να κρύψει κάθε ανεξάρτητη παρουσίαση του και να δώσει απαντήσεις για το αν ισχύουν οι δημόσιες κατηγορίες πελατών του,ότι τους προέτρεψε να αποκρύψουν την συνέχεια των παρουσιάσεων του ..aldo και jacksmith ...
Έβαλε τον Πάνο ,να αξιολογήσει τα ανεξάρτητα περιστατικά του,και μόλις αναδείχθηκαν τα προβληματα σε όλα τα ανεξάρτητα δεν έδωσε καμία απάντηση ο γιατρός ..όταν τον ρωτούσαμε μας έβριζε ,και ακόμα δεν έχει δώσει καμία απάντηση..ποτέ..και επειδή είπε το αυτονόητο δλδ θα πρέπει να σχολιάσω θετικά τώρα ? Ρε φίλε μπερδεμένα τα έχεις λίγο μου φαίνεται ..
Όταν υπήρξε παλιότερα και κάποιες σωστές δουλειές ,με βάση φωτό δικών του,όχι σε ανεξάρτητο βέβαια ,πάντα το φόρουμ σχολίαζε αντικειμενικά..και είχε πει και καλά λόγια..
1. Μου ζητας να σου χαρακτηρίσω τη συμπεριφορά του γιατρού. Το έκανα.
2. Μου ζητάς να σου χαρακτηρίσω συγκεκριμένα περιστατικά. Το έκανα.
3. Μου αναφέρεις κι άλλα και για να προχωρήσει η κουβέντα σου λέω, αξιωματικά πως είμαι μαζί σου.
3. Ομως, αφήνεις να εννοηθεί πως ΙΣΩΣ έχω όφελος επειδή είπα πως για το συγκεκριμένο περιστατικό ενήργησε σωστά. Ε βγάλε σε παρακαλώ συμπέρασμα αν δεν ξεκινάς κυνήγι μαγισσών επειδή κάποιος βρέθηκε να δώσει point στον γιατρό διότι ενήργησε σωστά στο περιστατικό του νήματος.

Κανονικα για να εισαι δικαιος ως κριτης, εκτος απο εμενα, ίσως πρέπει να κρινεις και όσους αλλους κάναν like στην επεξήγηση του γιατρού. Καθώς για να έκαναν like μάλλον τους άρεσε.

Δεν έχω κάτι προσωπικό και θα ήθελα να σκεφτείς, αν θέλεις βέβαια, αν η κατηγορία που έριξες ότι ΙΣΩΣ έχω όφελος, ευσταθεί.

Anastasakis Hair Clinic

Δεν εχω βαλει κανενα να κρινει τιποτα, αυτου που λες ειναι κλασσικο ψεμα.
Δεν εχω προσπαθησει να αποκρυψω τιποτα, εχω πει 100 φορες πως δεν θα απαντησω σε εσενα ή σε κανεναν αλλο ανωνυμο γιατι δεν σου οφειλω τιποτα, αλλα οφειλω στους ασθενείς μου.
Οποτε αν και οταν ο @Aldo ή οποιοσδηποτε αλλος, οπως εδω ο κυριος, ζητησει δημοσιως εξηγησεις, τις ΟΦΕΙΛΩ. Σε αυτους.
Δεν εχω βρισει ΠΟΤΕ κανεναν.
βρισια ειναι μ@λ@κ@ς, πο@στ@ς, @ρχι@δ@ κτλ.
Εχω ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ατομα και κατα την γνωμη μου απολυτα ευστοχα.
Και ακριβως επειδη ΕΙΝΑΙ ευστοχοι οι χαρακτηρισμοί, ενοχλούν περισσοτερο απο βρισιες και τις ΝΙΩΘΕΙΣ σαν βρισιες.
Αμορφωτοι ΙΑΤΡΙΚΑ, ασχετοι, ημιμαθεις, θρασυδειλοι, κοτες κτλ ΔΕΝ ειναι βρισιες
Εναι ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ απολυτα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ για το εκαστοτε ατομο!

Εσενα ας πουμε, σε αποκαλέσα "πιο αγυμναστο απο γυναικα".
ΔΛΔ, ενω σε ειδα με τα ματια μου, να σε αφησω να κοροιδευεις τον κοσμο και να το παιζεις τσαμπουκας και αντρακλας απειελωντας οτι "θα με κοντυνεις" οταν σε εχω δει???
ΔΕΝ ειναι βρισια: εισαι πιο κοντος απο μενα, με προγούλι, κοιλια και μπρατσακια συνομιλικης σε εσενα γυναικας που τελευταια φορα εκανε γυμναστική στο σχολειο, δλδ αγυμναστα και πλαδαρα.
ΔΕΝ ειναι βρισια.
ΔΕΝ ειναι μισογυνισμός οπως δηθεν εγραψες για να αποτρεψεις τα φωτα απο εσενα
Ειναι ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ και ΣΥΓΚΡΙΣΗ.
  1. 100% ενοχλητική, πραγματι, γιατι ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ!
  2. Αγενης σιγουρα (δεν το ξεκινησα εγω όμως!)
  3. Ισως αναρμοστη για εναν ιατρό, αλλα οπως ολοι σας ως ανωνυμοι φερεστε με τροπο που ΠΟΤΕ δεν θα φεροσασταν απο κοντα σε ενα συνανθρωπο, ετσι δικαιούμε και εγω να ΕΙΜΑΙ ιατρός αλλα εδω μεσα να φερομαι σαν ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ. ΟΠΩΣ πολλοι απο εσας.
ΔΕΝ μπορεις να εχεις 2 μετρα και 2 σταθμα στο ποσο αγενης ειναι καποιος εδω μεσα, αλλο αν ειναι ιατρός αλλο αν δεν ειναι.

Οποτε, ΜΑΘΕ Ελληνικα, ΜΗΝ παραποιεις τα πραγματα και συνεχισε το βιτριολικο σου εργο.

Anastasakis Hair Clinic

Πολυ σωστη η παρατήρησή σου. Το ιδιο έχει γινει και με αλλους πελάτες της κλινικής. Οπως πχ με τον @Aldo οπου αλλιως ηταν το αποτέλεσμα του πραγματικά και αλλιως φαινοταν στις φωτογραφίες της κλινικής οπου δεν φαινονταν οι αστοχίες, το οποιο αποτέλεσμα του aldo ειχε ανεβάσει στο site της η κλινικη ως επιτυχημένο περιστατικο... (!)
Με αυτό καταλαβαινει κανεις γιατι πρέπει να εμπιστεύεται μονο πραγματικές ανεξάρτητες παρουσιάσεις που γινονται από τα ιδια τα μέλη.
Υπαρχει η περιπτωση ενας ασθενής που ΘΕΛΕΙ να τονισει μια αστοχια να βγαζει εσκεμμενα πιο καταδικαστικες φωτογραφιες?

Και επειτα ειναι ακυρο αυτο που λες.
Οι φωτογραφιε ςπου εχω ανεβασει εγω ΔΕΝ ειναι ...κολακευτικες.
Οποιοσδηποτε μπορει να δει τα κενα και στις 2 περιπτωσεις.

Μπλουζα