Salonikios30, fue, 1900 grafts, 17-05-2016

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
P5245713.JPG

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

salonikios30

Active Member
ετσι ακριβως ειναι γιατι τα εζησες απο κοντα αλλα δεν ειπες οτι το κατεβασμα της hairline ηταν προτροπη-τακτικη της κληνικης (χωρις να σημαινει οτι ειναι λαθος ) το αποτελεσμα ευχομαι να τους δικαιωσει :) .δωσε φωτο στον λαο :)

John_John1

Aυτο το ειπες νομιζω παραπανω.
Αλλα εγω σε ειπα ειμαι υπερ με αυτο που σε εκαναν φυσικα βαση του πρωτου πλανου που ειχαμε στο μυαλο μας εγω και εσυ.Με τον συγκεκριμενο σχεδιασμο δεν θα χανει πουθενα σαν αποτελεσμα και θα ενισχυσει το τσουλουφακι με σχεση με το δικο μας πλανο που αν γινοταν με την δικια μας λογικη και του φιουρη στο consulation ισως φενοταν σαν ξεφραγο αμπελι.Πρωσοπικα και εγω το ιδιο θα εκανα γιατι εγινε πιστευω για οσο δυνατον καλυτερο δεσιμο με τα υπολοιπα μαλλια πραμα που θα ειχε και μια ομοιομορφια.
Τωρα οτι και να λεμε το αποτελεσμα μετραει και αναμενουμε.

salonikios30

Active Member
16 μερες μετα την μ.μ .με καθε λουσιμο πεφτουν πολλες τριχες.Τα ετριψα σημερα απαλα με το δακτυλο κ κανα 10αρια απο αυτες εκαναν φτερα.Η κοκκινιλα καλα κρατει.εντυπωσεις?

salonikios30

Active Member
δυστηχως η κοκκινιλα κανει ψιλομπαμ αλλα λογικο ειναι.Δεν εχω τον JOHN JOHN να με βγαζει φωτο με αναλυση :).Κακα τα ψεματα με εχει λιγο αγχωσει το πως θα παει κ αν ολα βαινουν καλως (πεζει ρολο κ η κλεισουρα σπιτι) αλλα πιστευω ενα αγχος ολοι το ειχαν οταν εκαναν μ.μ :)

AmazingG

Member
salonikie, κροτάφους από τι ηλικία έχασες? (αν μπορούσα να συγκρίνω μια μελοντική μου μ/μ θα ήτανε ακριβώς ίδια με την δικιά σου! καθώς απ'τα 21 μου εξαφανιστήκανε οι κρόταφοι μου όντας πια 24 )

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
16 μερες μετα την μ.μ .με καθε λουσιμο πεφτουν πολλες τριχες.Τα ετριψα σημερα απαλα με το δακτυλο κ κανα 10αρια απο αυτες εκαναν φτερα.Η κοκκινιλα καλα κρατει.εντυπωσεις?

ωραιος εισαι σαλονικιε. ολα φυσιολογικα μεχρι τωρα μη σε νοιαζουν αυτες που πεφτουν. αν θες στις φωτο που βαζεις ασε και λιγο τα φρυδια να φαινονται να εχουμε μια εικονα που βρισκεται η hairline σε σχεση με το προσωπο. ειναι καλυτερα ετσι.
καλη φυτρωση προσοχη στον ηλιο και ψεκαζε με φυσιολογικο ορο συχνα

John_John1

δυστηχως η κοκκινιλα κανει ψιλομπαμ αλλα λογικο ειναι.Δεν εχω τον JOHN JOHN να με βγαζει φωτο με αναλυση :).Κακα τα ψεματα με εχει λιγο αγχωσει το πως θα παει κ αν ολα βαινουν καλως (πεζει ρολο κ η κλεισουρα σπιτι) αλλα πιστευω ενα αγχος ολοι το ειχαν οταν εκαναν μ.μ :)

Θες να σε πουλησω την φωτογραφικη μου,θελω να παρω καλυτερη.
Με το κινητο αυτο που εχεις που να τυχεις καλες φωτο.

salonikios30

Active Member
amazing οι κροταφοι μου αρχισαν να ανοιγουν απο τα 18 αλλα με πολυ αργους ρυθμους,στα 36 πλεον μου σκεψου οτι μετα το λουσιμο με βουρτσα κ λακ δεν καταλαβαινει κανεις τιποτα ετσι οπως εκανα το μαλλι

salonikios30

Active Member
τελιωνει ο πρωτος μηνας ;-) .Περνω τις βιταμινες κ τα Ω3 μου κ σε 2 μερες κ οπως μου προτεινε κ η κληνικη θα ξεκινησω regain 2 % .Συνεχιζω τα shampoo της κληνικης ,δε με βλεπει καθολου ηλιος, δεν ηθελα να φορεσω καπελο μη τα τραυματισω (δεν εβγαινα μερα) , αλκοολ καθολου, σεχ μετα απο 15 μερες( πλεον γιοκ με σουταρε :) ) ,φουλ διατροφη( μεχρι κ οικολογικα λαχανικα πηρα ;-) ) καθολου ασκηση και................υπομονη...................

John_John1

Mια χαρα βλέπω μεγαλωσε και το μαλλι και οταν βγουνε θα σε παει και το κοντο.
Μπροστα στη μυτη της hairline σε εχουν μεινει μεταμοσχευμενα ενω τα κροταφακια επεσαν?
Καλα τωρα σε σουταρε που εβαλες μαλλι? "ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ" οι γκομενες πρωτιμουν καραφλες!!!

Μπλουζα