Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν ειναι προθεση μου να τα βαλω με την κλινηκη απλα να μοιραστω καθε εμπειρια μου ,οπου κ να εκανα οσα κ να εδινα δεν πιστευω οποιοςδηποτε στην θεση μου να ηταν ικανοποιημενος με το τελικο αποτελεσμα .Ακολουθησα πιστα-σχολαστικα μεταγχειρητικες οδηγιες .Αξιω οπως εγω ημουν σχολαστικος κ ακολουθησα οτι μ ειπαν, να κανει κ η κλινηκη το ιδιο να εχω το αποτελεσμα που αναμενοταν με το μικρο nw που ημουν γιατι πλεον βαζω τοπικ να βγαινω που πριν δεν ειχα αναγκη.παντα σε μια μ.μ υπαρχει ρισκο αλλα εμενα ηταν μηδαμινο κ το αποτελεσμα μετριο κ κυριως η ΕΝΩΣΕΙΣ με τα μαμα χαλια .οσο ποιο μακρια τα αφηνω τοσο χειροτερα δειχνουν για αυτο κ απο 6μηνο τα κουρευω πολυ κοντα(ποτε δε κουρευομουν κοντα) .Αν δε δεχτουν διορθωτικη (ασχετα τι εφταιξε-αλλα στα πλαισια να ικανοποιηθει ο πελατης που ακολουθησε σχολαστικα οτι ειπαν με μικρο ΝW) ποια πρεπει να ειναι η ΘΕΣΗ μου?Δεν πηγε καλα φιλε σαλονικιε.Μετρια φυτρωση στους κροταφους και εισαι ατυχος διοτι η κλινικη εχει υψηλο ποσοστο επιτυχιας.
Επικοινωνησε να σου κανουν διορθωτικη χωρις χρεωση.Δεν χρειαζεσαι πολλα μοσχευματα απλα περισσοτερη προσοχη απο τη μερια τους και λιγο παραπανω τυχη απο τη μερια σου.
το καταλαβαΔεν ανοιγει
Δεν ειναι προθεση μου να τα βαλω με την κλινηκη απλα να μοιραστω καθε εμπειρια μου ,οπου κ να εκανα οσα κ να εδινα δεν πιστευω οποιοςδηποτε στην θεση μου να ηταν ικανοποιημενος με το τελικο αποτελεσμα .Ακολουθησα πιστα-σχολαστικα μεταγχειρητικες οδηγιες .Αξιω οπως εγω ημουν σχολαστικος κ ακολουθησα οτι μ ειπαν, να κανει κ η κλινηκη το ιδιο να εχω το αποτελεσμα που αναμενοταν με το μικρο nw που ημουν γιατι πλεον βαζω τοπικ να βγαινω που πριν δεν ειχα αναγκη.παντα σε μια μ.μ υπαρχει ρισκο αλλα εμενα ηταν μηδαμινο κ το αποτελεσμα μετριο κ κυριως η ΕΝΩΣΕΙΣ με τα μαμα χαλια .οσο ποιο μακρια τα αφηνω τοσο χειροτερα δειχνουν για αυτο κ απο 6μηνο τα κουρευω πολυ κοντα(ποτε δε κουρευομουν κοντα) .Αν δε δεχτουν διορθωτικη (ασχετα τι εφταιξε-αλλα στα πλαισια να ικανοποιηθει ο πελατης που ακολουθησε σχολαστικα οτι ειπαν με μικρο ΝW) ποια πρεπει να ειναι η ΘΕΣΗ μου?
ποιο κλειστη hairline αραιωση στα μαμα , κ πτωση μαμα στις ενωσειςΝα σε ρωτησω, ειναι κατι μονο εσυ που ξερεις στο μαλλι σου.
Εισαι σιγουρα στο hairline χειροτερα απο πριν την μμ σε πυκνοτητα στο ιδιο κουρεμα; Αν καταλαβα καλα τωρα εχεις πιο κλειστη hairline αλλα μεγαλυτερη αραιωση;
Αρχικα μιλα με την κλινικη αν δεν το εχεις κανει για τους λογους του shock loss και τι αλλο σου προτεινουν απο εκει και περα. φινα; 2η μμ;
δεν εχω την αναμενομενη φυτρωση σε καποια σημεια κ ιδιετερα στον αριστερο κροταφο.αλλα δεν εστιαζω καθολου εκει.εξ αρχης δεν εστιασα εκει.εστιασα στην ανομοιγενεια κ σοκ-λος,με λιγα λογια εστιαζω στην ζημια οχι στο ιδανικο που περιμενα ως σχολαστικος κ απαιτητικος κ μικρο nw που ημουν.Επικοινωνία με την κλινική , συνάντηση με τον φιουρη όταν ερθει Ελλάδα παλι και δωρεάν αποκατάσταση.
Ακόμα και να δεχτούμε πως το τελευταίο χρονο έχασες κάποια μαλλια δικά σου, είναι προφανές οτι εχεις υποστεί σοκ.λος ,στην ένωση των μμ μαλλιών με τα δικά σου, αλλά έχω και υπόνοιες πως ίσως να είχες και μικρότερη απο τον αναμενομενο φυτρωση σε κάποια σημεία των νέων μαλλιών ,γιαυτό ζήτησα καθαρη πανοραμική.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.