Salonikios30, fue, 1900 grafts, 17-05-2016

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Άργησα να επέμβω γιατι ειμαι +8 ωρες απο Ελλαδα. Το νήμα κλείδωσε, θα διαβάσω τα τελευταία post και θα επανελθω

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μόνιμο Ban στον zotrix. 2 μέρες στον Αεράτο γιατί ξεπέρασε τα όρια στην χρήση χυδαίων εκφράσεων. Στον john-john, pithika, bruno, απλές παρατηρήσεις. Προς όλους όσους πήραν μέρος σε αυτό το "ξεκατίνιασμα": Πολλές φορές βρίσκεται κάποιος ο οποίος προκαλεί με χυδαίες εκφράσεις ή συμπεριφορές. Είναι καθήκον των υπολοίπων να αυτοσυγκρατούνται γιατί αλλιώς μετατρέπεται το φόρουμ σε αρένα και χαλάμε τα νήματα. Μια απλή αναφορά χρειάζεται για να επανέλθει η τάξη.

Τελευταία επεξεργασία:

tasos33

Well-Known Member
Σαλονικιός οταν μπορέσει βάλε κ καμια πλαινη να δούμε και απο αλλη γωνία το δέσιμο με τα πλαινα

salonikios30

Active Member
Παραθετω φωτο δοτρια ληπρτια με αναλυση 14 Μ.PIXEL .αναμενω σχολια διαπιστωσεις συμπερασματα....

salonikios30

Active Member
13233397_1011731358909152_1321525558_n.jpg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
Σαλονικιός ολα δείχνουν όμορφα, ο σχεδιασμός άψογος κατ εμέ, και η δοτρια θα επουλώσει σύντομα αφού δεν καταπονήθηκε και πολύ, αυτο που μένει ειναι να περάσει το εξάμηνο να τα δούμε και στη πράξη...υπομονη

tasos33

Well-Known Member
Εκεί που μπήκαν τα νέα μαλλια υπηρχαν απο πριν δικά σου? Σε τι πυκνότητες φτασατε?η προδιάθεση σου σχετικα με την εξέλιξη της αα πως ειναι?

salonikios30

Active Member
η προδιαθεση μου ειναι αυτη που φαινεται στις φωτο :) κ ειμαι 36 χρονων.γυρω απο τα μαμα μαλια επεσε ξυρισμα κ μπηκαν λιγο μεσα μετα μεταμοσχευμενα κ 2-3 m.m εκτος φυσικης hairline που δεν υπαρχουν μεταμοσχευμενα

Μπλουζα