Tetris88, FUE, 2600g, 14/10/2024

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Vdupa

Well-Known Member
Το περιστατικο που ποσταρες ειναι
-με χοντρη τριχα
-τεραστιο αριθμο μοσχευματων
-σε δυο επεμβασεις
-μηπως πηρε ΚΑΙ φινα?

Αλλα, οκ, να σε ρωτησω αν εχει βιντεο να το δω και εγω με ενα τροπο που ξερω οτι ειναι απολυτα (99%) εγκυρος?
Και ναι, δειχνει αριστο!
Εχει και αλλα τετοια?
Αυτο λεώ, οτι με λογικές τιμές μπορεις να ονειρευεσαι τετοιο αποτελεσμα (εφόσον μπορουν να το προσφερουν οπως πχ η HDC).
Εχουν πολλα αναλογα. Ειμαι στο φορουμ με αλλο προφιλ σχεδον απο την γεννηση του, 2007 νομιζω ή 2008. Εχω δει αμετρητα αποτελεσματα, εχω μεγαλώσει εδώ μέσα κυριολεκτικά. Η HDC ειχε πολλα ανεξάρτητα σχεδον απο την αρχή.

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
  • ΚΑΝΕΝΑΣ στην Ελλάδα δεν ποσταρει βιντεο
Οχι, δεν ειναι γιατι εχουν τοσο πολλη δουλεια που δεν προλαβαινουν.

Αναρωτηθειτε ΓΙΑΤΙ δεν μιλανε και ΟΛΟΙ οι άλλοι με τον ιδιο τροπο,
γιατι δεν τολμαει κανεις να ποσταρει εδω μεσα επισημα περιστατικα,
γιατι καποιοι επιτηθενται σε εμενα,
γιατι καποιοι εκθειαζουν/πουλανε "νεα ταλεντα" απο Ιρλανδια θεσσαλονική, Κυπρο,κτλ που δεν εχουν ΕΝΑ περιστατικο στο site τους το επισημο,
και μετα ξαναμιλαμε...

Απαντήσατε μόλις και χωρίς να χρειάζεται να ψάξω πολύ!Συνέχεια αυτό κάνετε!Εμμέσως πλην σαφώς αυτό εννοείτε!Είπαμε δεν είμαστε γιατροί αλλά έχουμε νοημοσύνη!

Αυτο το "εμμεσως πλην σαφως" ειναι η δικη ΣΟΥ ερμηνεια.
Αν εχεις κατι να δειξεις που ΕΙΠΑ ευθεως δειξε το αλλιως κανε μου τη χαρη και ας τις ανοησιες.
Εισαι εξυπνο παιδι.
Ασχολησου να απαντησεις σε εσενα αυτα που ρωταω:
  • βιντεο RAW (δλδ, χωρις καμερας φωτισμούς κτλ, οπως ερχεται ο άλλος) και του χτενιζεις, βρεχεις, τραβας, καις, τα μαλλια προσφερει >99% εγκυροτητα, σχεδον 0,5% πιθανοτητα απατης. Αν η καμερα παει και κοντα, δεν κρυβεται ΤΙΠΟΤΑ!
  • ΟΛΟΙ οι ΤOP ιατροι εξωτερικού που "προσκυνατε" εδω μεσα, ποσταρουν ΜΟΝΟ ΒΙΝΤΕΟ και για αυτο τους θαυμαζετε!
  • Γιατι ΚΑΝΕΝΑΣ/ΚΑΜΙΑ αλλη κλινική στην Ελλάδα δεν ποσταρει βιντεο?
  • Γιατι ΔΕΝ ενδιαφερονται οι κλινικές/ιατροί να σας δωσουν το 99% οπως κανω εγω με ΕΣΤΩ οτι μπορω????
  • Γιατι δεν το απαιτειτε?
  • Γιατι δεν ενοχλήστε απο αυτη την ΑΣΕΒΕΙΑ???
  • Γιατι ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΤΕ τις κλινικες/ιατρούς ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ?
Και τελος .....@loverboy, απαντησε αυτο παρακαλω:
  • Ενω εγω εχω εκατονταδες βιντεο στο site + youtube που ΚΡΥΦΑ ολοι βλεπετε!
  • Σας ποσταρω 2-3 ΒΙΝΤΕΟ την εβδομαδα, ειδικα και εδω μεσα (που οι αλλες κλινικές το εχουν ...γραμμενο το φορουμ!) και κανα-δυο μονο σας ποσταρουν εξαιρετικα αραια, και φυσικα ΠΟΤΕ βιντεο,
  • Σεβομαι την αναγκη για αισθημα ασφαλειας και ποσταρω υψηλου επιπεδου φωτογραφιες-ΒΙΝΤΕΟ
Εμενα @LoverBoy και λοιπες αντιπολιτευτικες δυναμεις, γιατι μου επιτηθεστε ετσι?
Εξηγησε στο κοσμο για εισαι τοσο γελοια επιεικής με τις παραπα΄νω κλινικές/ιατρούς και τοσο επιθετικο με εμενα που σας δινω ΔΕΚΑΔΕΣ φορε περισσοτερο και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ υλικο!
Ελα, πες την αλήθεια!

LoverBoy

Well-Known Member
Αυτο το "εμμεσως πλην σαφως" ειναι η δικη ΣΟΥ ερμηνεια.
Αν εχεις κατι να δειξεις που ΕΙΠΑ ευθεως δειξε το αλλιως κανε μου τη χαρη και ας τις ανοησιες.
Εισαι εξυπνο παιδι.
Ασχολησου να απαντησεις σε εσενα αυτα που ρωταω:
  • βιντεο RAW (δλδ, χωρις καμερας φωτισμούς κτλ, οπως ερχεται ο άλλος) και του χτενιζεις, βρεχεις, τραβας, καις, τα μαλλια προσφερει >99% εγκυροτητα, σχεδον 0,5% πιθανοτητα απατης. Αν η καμερα παει και κοντα, δεν κρυβεται ΤΙΠΟΤΑ!
  • ΟΛΟΙ οι ΤOP ιατροι εξωτερικού που "προσκυνατε" εδω μεσα, ποσταρουν ΜΟΝΟ ΒΙΝΤΕΟ και για αυτο τους θαυμαζετε!
  • Γιατι ΔΕΝ ενδιαφερονται οι κλινικές/ιατροί να σας δωσουν το 99% οπως κανω εγω με ΕΣΤΩ οτι μπορω????
Και τελος .....@loverboy, απαντησε αυτο παρακαλω:
  • Ενω εγω εχω εκατονταδες βιντεο στο site + youtube που ΚΡΥΦΑ ολοι βλεπετε!
  • Σας ποσταρω 2-3 ΒΙΝΤΕΟ την εβδομαδα, ειδικα και εδω μεσα (που οι αλλες κλινικές το εχουν ...γραμμενο το φορουμ!) και κανα-δυο μονο σας ποσταρουν εξαιρετικα αραια, και φυσικα ΠΟΤΕ βιντεο,
  • Σεβομαι την αναγκη για αισθημα ασφαλειας και ποσταρω υψηλου επιπεδου φωτογραφιες-ΒΙΝΤΕΟ
Εμενα @LoverBoy και λοιπες αντιπολιτευτικες δυναμεις, γιατι μου επιτηθεστε ετσι?
Εξηγησε στο κοσμο για εισαι τοσο γελοια επιεικής με τις παραπα΄νω κλινικές/ιατρούς και τοσο επιθετικο με εμενα που σας δινω ΔΕΚΑΔΕΣ φορε περισσοτερο και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ υλικο!
Ελα, πες την αλήθεια!
Πρώτον δεν έχω υπάρξει ποτέ επιθετικός απέναντι σας! Διαφωνώ με τα γραφόμενα σας κ τον τρόπο σας!
Θα συμφωνήσω στο γεγονός ότι είστε ο μόνος που ποσταρει βίντεο με αρκετά επιτυχημένα αποτελέσματα (άσχετα αν δεν μας αρέσουν όλα ) Αλλά αυτό είναι κάτι που έκανε καλό στην δουλειά σας κ καλά κάνατε!
Όσες κλινικές δεν ανεβάζουν βίντεο κακό κάνουν στο μάρκετινγκ τους αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχουν επιτυχημένα αποτελέσματα! Έχουμε πολλές φορές επαινέσει δικές σας δουλειές αλλά αν τύχει να ρωτήσουμε κάτι εκτός "νόρμας"εκεί αρχίζετε τις ειρωνείες κ το χαλάτε. Δεν θα το έλεγα λοιπόν επίθεση να θέλουμε να μάθουμε παραπάνω πληροφορίες για μια επέμβαση από έναν γιατρό τόσο ενεργό στο φόρουμ κ στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών! Πιστέψτε με αν είχαμε κ άλλους γιατρούς ενεργούς στο φόρουμ τις ίδιες απαιτήσεις θα είχαμε!
Προσωπικά δεν έχω θεοποιήσει κανέναν γιατρό του εξωτερικού ούτε του εσωτερικού γιατί όπως έχω ξαναπεί έχω δει καλά, μέτρια,κ άσχημα απο όλους κ από παντού!

Anastasakis Hair Clinic

Πρώτον δεν έχω υπάρξει ποτέ επιθετικός απέναντι σας! Διαφωνώ με τα γραφόμενα σας κ τον τρόπο σας!
Θα συμφωνήσω στο γεγονός ότι είστε ο μόνος που ποσταρει βίντεο με αρκετά επιτυχημένα αποτελέσματα (άσχετα αν δεν μας αρέσουν όλα ) Αλλά αυτό είναι κάτι που έκανε καλό στην δουλειά σας κ καλά κάνατε!
Όσες κλινικές δεν ανεβάζουν βίντεο κακό κάνουν στο μάρκετινγκ τους αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχουν επιτυχημένα αποτελέσματα! Έχουμε πολλές φορές επαινέσει δικές σας δουλειές αλλά αν τύχει να ρωτήσουμε κάτι εκτός "νόρμας"εκεί αρχίζετε τις ειρωνείες κ το χαλάτε. Δεν θα το έλεγα λοιπόν επίθεση να θέλουμε να μάθουμε παραπάνω πληροφορίες για μια επέμβαση από έναν γιατρό τόσο ενεργό στο φόρουμ κ στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών! Πιστέψτε με αν είχαμε κ άλλους γιατρούς ενεργούς στο φόρουμ τις ίδιες απαιτήσεις θα είχαμε!
Προσωπικά δεν έχω θεοποιήσει κανέναν γιατρό του εξωτερικού ούτε του εσωτερικού γιατί όπως έχω ξαναπεί έχω δει καλά, μέτρια,κ άσχημα απο όλους κ από παντού!
Οκ, δεν εισαι επιθετικός, διαφωνεις με τον τροπο και με αυτα που γραφω και αντιδρας.
Ωραια, παμε στα ΣΟΒΑΡΑ
Σε παρακαλαω απαντησε μου σε αυτα που ρωταω.
Επισης, ΠΩΣ ξερεις οτι ΕΧΟΥΝ αυθεντικα επιτυχημενα αποτελεσματα ΧΩΡΙΣ βιντεο?

LoverBoy

Well-Known Member
Οκ, δεν εισαι επιθετικός, διαφωνεις με τον τροπο και με αυτα που γραφω και αντιδρας.
Ωραια, παμε στα ΣΟΒΑΡΑ
Σε παρακαλαω απαντησε μου σε αυτα που ρωταω.
Επισης, ΠΩΣ ξερεις οτι ΕΧΟΥΝ αυθεντικα επιτυχημενα αποτελεσματα ΧΩΡΙΣ βιντεο?
Ας πούμε κ ο Ζωντος όπως έχετε παραδεχτεί κ εσείς δεν ανεβάζει βίντεο εδώ αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν κάνει καλές δουλειές!
Επίσης έχουμε δει από ανεξάρτητες παρουσιάσεις επιτυχημένα αποτελέσματα όπως έχουμε δει κ αποτυχημένα! Δηλαδή εσείς πιστεύετε ότι μόνο όσοι έχουν βίντεο κάνουν σωστή δουλειά? Το βίντεο ναι είναι όπλο για την κλινική κ τον καταναλωτή αλλά δεν σημαίνει ότι οι κλινικές που για τους Χ λόγους δεν ασχολούνται δεν έχουν επιτυχία! Εσείς δλδ δεν έχετε δει όσα χρόνια είστε στο φόρουμ κάτι αξιόλογο?

Panos1982

Well-Known Member
Εγω εδω θα του δωσω point του Αναστασακη ,
Σε εχεση με οποιαδηποτε αλλη Ελληνική κλινικη αυτη τη στιγμη που μιλαμε ειναι ο μονος που εχει τοσο επιθετικο μαρκετινγκ εξω απ το φορουμ με πολυ υλικο και βιντεο ,
Και με ετη φωτος ο πιο εκτεθειμένος γιατρος εντος φορουμ (οχι επειδη ποσταρει πολυ υλικο ) αλλα εκτεθειμένος και με τη δουλεια του και με τη σταση του ειδικα στα κακα περιστατικα
κι εχει σταυρωθει γι αυτα ο ιδιος ,
δεν εστειλε μαριονετες να λειτουργήσουν γιαυτόν , ενω αλλοι οπως ανεφερε κ εχτες ο @giannis1991 παίζουν πολυ πιο βρωμικα στέλνοντας κρυφους ambassadors να χειρίζονται υπογειως καταστασεις κι αυτο ειναι πολυ πιο ανηθικο κ εχουν δεχτει ελαχιστη κριτικη σε σχεση με αναστασακη.
Τουλαχιστον αυτος εχει το θαρρος να βγει μονος του μπροστα και να επομιστει ο ιδιος το βαρρος της υπερπροβολης του , που με τον χαρακτήρα κ τη συμπεριφορα του εχει γκρεμισει οτιδηποτε εχει προσπαθησει να χτισει.

Οπως τωρα π.χ ο Vdupa του λεει εμεσσως πλην σαφως οτι γιατρε βαζεις λιγα θυλακια σε μεγαλα nw κ δε μπορω να βρω ιδιο περιστατικο σου γτ εσυ δεν βαζεις τοσα θυλακια σε αυτα τα nw, αλλα εγω θα ηθελα και να τα εχω και να μπορω να τα πληρωσω,
Ο αναστασακης αυτο δε θα το δεχτει ποτε , αλλα τουλαχιστον με την εκθεση του σου δινει να καταλαβεις κ πως λειτουργει στο χειρουργειο κ σαν στρατηγική και να καταλάβεις τι μπορεις να παρεις , οποτε ο vdupa ξερει οτι το αποτελεσμα που ποσταρε απ την hdc αν παει αναστασακη το ξεχναει...,
Τουλάχιστον ξερεις τι μπορει να σου δωσει,
Με τους άλλους εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε καν αυτή τη δυνατοτητα , να ξερουμε με μια αλφα σταθεροτητα τι αποτελεσματα μπορούν να δινουν.

giannis1991

Well-Known Member
@Panos1982 Όταν γίνονταν αυτά που έγραψα δεν ήσουν τόσο ενεργός και δεν έχεις πιάσει και ακριβώς τον παλμό του τι γινοταν-στηνοταν εδώ μέσα.Χειροτερο από τα πιάνο και τις χαλαρές μουσικές του Ερντογάν!
Αυτό ακριβώς θέλω να πω όπως τονίζεις και εσύ.Για τον Αναστασάκη ξέρουμε τα πάντα πλέον και στη δουλειά του και στο χαρακτήρα του και σε όλα.Οποτε καλό ή κακό του κεφαλιού του σε όποιον πάει εκεί γιατί θα έχει πλήρη γνώση ακόμα και για το after sale.Άλλοι ενώ είναι εναντίον της φιναστεριδης σύμφωνα με ενημέρωση εκπροσώπου (και καλά κάνουν ,δεν θα το κρίνω αυτό)έβαζαν χειρουργεία ανθρώπους με ξεκάθαρη dupa.Οποτε εμένα η λογική μου λέει ότι ή δεν έχεις γνώσεις ή δεν διαφέρεις από τους υπόλοιπους πονηρούς και λες αν δεν τον χειρουργησώ εγώ ,θα πάει αλλού οπότε βαλτον χειρουργείο και μην τον αποτρέπεις.

Anastasakis Hair Clinic

Για μένα δεν έχει σημασία (για τις απαιτήσεις μου) αν μπορεί κάποιος να πετύχει ένα ικανοποιητικό (για κάποιους) αλλά αραιό αποτέλεσμα με μια επέμβαση και με συγκεκριμένο (μικρό) αριθμό τριχοθυλακίων, για αυτό και το πήγα σε ένα αποτέλεσμα που θα με ενδιέφερε. Πολύ πυκνό και σε νορμάλ κόστος/graft.
Δεν θα πλήρωνα τόσα χρήματα για να είμαι και πάλι αραιός με ημιτελές αποτέλεσμα και να λέω ότι είμαι ικανοποιημένος επειδή το καταφέραμε με λίγα grafts. Αυτό που ποσταρα ήταν ένα εξαιρετικό και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Καμία σχέση με τον 2ο και 3ο που ζητάς γιατρέ, πράγματι, αλλά αν ήμουν σε αυτό το στάδιο θα ήθελα το αποτέλεσμα που είδα από HDC, όχι κάτι λιγότερο. Και το κόστος θα μου επέτρεπε να το ''ονειρευτώ''.
Μπορεις να μου δωσεις το λινκ του περισταικου που ανεβασες μονο φωτο γιατι δεν ξερω πως να το βρω?

theoblue

Well-Known Member
Σε εχεση με οποιαδηποτε αλλη Ελληνική κλινικη αυτη τη στιγμη που μιλαμε ειναι ο μονος που εχει τοσο επιθετικο μαρκετινγκ εξω απ το φορουμ με πολυ υλικο και βιντεο ,
Και με ετη φωτος ο πιο εκτεθειμένος γιατρος εντος φορουμ (οχι επειδη ποσταρει πολυ υλικο ) αλλα εκτεθειμένος και με τη δουλεια του και με τη σταση του ειδικα στα κακα περιστατικα
δεν εστειλε μαριονετες να λειτουργήσουν γιαυτόν , ενω αλλοι οπως ανεφερε κ εχτες ο @giannis1991 παίζουν πολυ πιο βρωμικα στέλνοντας κρυφους ambassadors να χειρίζονται υπογειως καταστασεις κι αυτο ειναι πολυ πιο ανηθικο κ εχουν δεχτει ελαχιστη κριτικη σε σχεση με αναστασακη.
Τουλαχιστον αυτος εχει το θαρρος να βγει μονος του μπροστα και να επομιστει ο ιδιος το βαρρος της υπερπροβολης του , που με τον χαρακτήρα κ τη συμπεριφορα του εχει γκρεμισει οτιδηποτε εχει προσπαθησει να χτισει.

Οπως τωρα π.χ ο Vdupa του λεει εμεσσως πλην σαφως οτι γιατρε βαζεις λιγα θυλακια σε μεγαλα nw κ δε μπορω να βρω ιδιο περιστατικο σου γτ εσυ δεν βαζεις τοσα θυλακια σε αυτα τα nw, αλλα εγω θα ηθελα και να τα εχω και να μπορω να τα πληρωσω,
Ο αναστασακης αυτο δε θα το δεχτει ποτε , αλλα τουλαχιστον με την εκθεση του σου δινει να καταλαβεις κ πως λειτουργει στο χειρουργειο κ σαν στρατηγική και να καταλάβεις τι μπορεις να παρεις , οποτε ο vdupa ξερει οτι το αποτελεσμα που ποσταρε απ την hdc αν παει αναστασακη το ξεχναει...,
Με τους άλλους εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε καν αυτή τη δυνατοτητα , να ξερουμε με μια αλφα σταθεροτητα τι αποτελεσματα μπορούν να δινουν.
Τα ειπες ολα ειδικα στις τελευταιες 2 προτασεις. Ξερεις τι να περιμενεις (με τα καλα και τα κακα του) και να τον επιλεξεις ή οχι.
Κατι που δυστυχως στην Ελλαδα δεν ειναι δεδομενο, ενω θα επρεπε.

Τελευταία επεξεργασία:

alex7

Well-Known Member

Ωραια η λογική αυτή !Θα αξιολογούμε τους γιατρούς με βάση την έκθεση των ίδιων στο forum και από το μεγεθος του κραξίματος που τρώνε !Δηλαδη αν ένας γιατρός είναι πολυάσχολος φορτωμένος με τις επεμβάσεις που αδυνατεί να μπει και να απολογηθεί θα βαθμολογείται χαμηλά .Ενω ο άλλος που βόσκει όλη μέρα στο forum θα έχει αυξημένη βαθμολογία .Α ! και οι εκπρόσωποι είναι βρώμικοι ambassadors

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Vdupa

Well-Known Member
Μπορεις να μου δωσεις το λινκ του περισταικου που ανεβασες μονο φωτο γιατι δεν ξερω πως να το βρω?

gregkont13

Verified MM member
Ωραια η λογική αυτή !Θα αξιολογούμε τους γιατρούς με βάση την έκθεση των ίδιων στο forum και από το μεγεθος του κραξίματος που τρώνε !Δηλαδη αν ένας γιατρός είναι πολυάσχολος φορτωμένος με τις επεμβάσεις που αδυνατεί να μπει και να απολογηθεί θα βαθμολογείται χαμηλά .Ενω ο άλλος που βόσκει όλη μέρα στο forum θα έχει αυξημένη βαθμολογία .Α ! και οι εκπρόσωποι είναι βρώμικοι ambassadors
Εδώ είσαι λάθος κατά τη γνώμη μου. Σαν φόρουμ κατά της τριχόπτωσης σε νοιάζει να δεις αποτελέσματα (όσα πιο πολλά γίνετε). Προφανώς και αυτά που βλέπουμε (τα επίσημα) είναι πολλές φορές ωραιοποιημένα και δεν λένε όλη την αλήθεια. Γι' αυτό και ζητάμε και ανεξάρτητα. Εντούτοις, αν ένας γιατρός έχει πολύ επιθετικό μαρκετινκ είναι και αυτό μέρος της διαδικασίας του να έχεις μια κλινική. Επίσης, όσο πιο επιθετικό μαρκετινκ έχεις, τόσο προβολή έχεις και τόσο κράξιμο θα φας στην αποτυχία από άλλους που περνάνε απαρατήρητοι. Σκέψου και αυτό. Ο γιατρός που έχει πολλές επεμβάσεις και δεν μπάινει στο φορουμ να απολογηθεί αν έχει αποτυχία, απλά θα κριθεί πιο ήπια και γρήγορα γιατί δεν γίνετε το νταβαντούρι που παίζει με τον Αναστ. Υπάρχει όμως και ο γιατρός που δεν μπαίνει στο φορουμ να απολογηθεί, όχι γιατι δεν έχει το χρόνο, αλλά γιατί βλέπει το κράξιμο που τρώει ο αναστασάκης και βάζει άλλους, υπόγεια, σαν μέλη να το κάνουν γι' αυτον. Είναι πιο αποδοτικό κατά πολύ. Ο αναστ. εκτίθεται και ο @Panos1982 έχει δίκιο εδώ. Δεν είπε να δώσουμε κανένα πόντο. Είπε ότι αν κάποιος μπει στο φόρουμ και φιλτραρεί όσα λέγονται πίσω από τις κόντρες βγάζει συμπέρασμα τι μπορεί να πάρει από Αναστ και ποιος είναι. Για άλλους(στην Ελλάδα) δεν είμαστε σίγουροι. Αυτό.

Εκπρόσωπος εξαρτάται τι εννοείς. Μιλάμε για κάποιον σαν τον @John_John1 που μόνο καλό κάνει ή κάποιον που είναι εκπρόσωπος και το παίζει μέλος με ψευτικές μμ; Κάποιοι παίζουν το ρόλο του εκπρόσωπου υπόγεια και πολύ βρωμίκα. Ο Αναστασακής με όσα αρνητικά, εκτίθεται ο ίδιος. Δεν σου λέω ότι γι' αυτο πρέπει να πας εκεί να κάνεις μμ, αυτό είναι θέμα του καθενός(ούτε εγώ πήγα), αλλά τα γεγονότα είναι γεγονότα.

vlafo

Well-Known Member
Υπάρχει όμως και ο γιατρός που δεν μπαίνει στο φορουμ να απολογηθεί, όχι γιατι δεν έχει το χρόνο, αλλά γιατί βλέπει το κράξιμο που τρώει ο αναστασάκης και βάζει άλλους, υπόγεια, σαν μέλη να το κάνουν γι' αυτον. Είναι πιο αποδοτικό κατά πολύ.
Αν το κάνει αυτό ο γιατρός προφανώς είναι επιλήψιμο. Καμία συζήτηση επι τούτου.
Αν το κάνει μόνος του ο ασθενής τότε δεν φέρει καμία ευθύνη ο γιατρός.
Αν κάνει μια αναλυτική παρουσίαση ένα μέλος τότε πάλι τα ακούει γιατί οι περισσότεροι ψάχνουν να βρούνε κάτι να προσάψουν.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα το δικό μου νήμα που ουκ ολίγα άκουσα.

Το κράξιμο που τρώει ο γιατρός δεν αφορά τη συμπεριφορά του άστο αυτό.Είναι αυτός που είναι ούτε ο ο πρώτος ούτε ο τελευταίος.
Το τρώει γιατί η πορεία του όταν ξεκίνησε εδώ μέσα από το 2020 (δε λέω για παλιότερα) είχε πολύ συγκεκριμένη στόχευση και η δουλειά του μπορούσε άνετα να κριθεί και να αξιολογηθεί.
Φυσικά 4 χρονιά μετά κανείς δεν αμφιβάλλει ότι η αναμενόμενη βελτίωση σε συγκεκριμένα κομμάτια της μμ είναι εμφανής.

gregkont13

Verified MM member
Αν κάνει μια αναλυτική παρουσίαση ένα μέλος τότε πάλι τα ακούει γιατί οι περισσότεροι ψάχνουν να βρούνε κάτι να προσάψουν.

Το κράξιμο που τρώει ο γιατρός δεν αφορά τη συμπεριφορά του άστο αυτό.Είναι αυτός που είναι ούτε ο ο πρώτος ούτε ο τελευταίος.
Το τρώει γιατί η πορεία του όταν ξεκίνησε εδώ μέσα από το 2020 (δε λέω για παλιότερα) είχε πολύ συγκεκριμένη στόχευση και η δουλειά του μπορούσε άνετα να κριθεί και να αξιολογηθεί.
Φυσικά 4 χρονιά μετά κανείς δεν αμφιβάλλει ότι η αναμενόμενη βελτίωση σε συγκεκριμένα κομμάτια της μμ είναι εμφανής.
συμφωνώ overall με αυτό.

Tetrakis

Active Member

Μια που είσαι και Ολυμπιακός και μπασκετικός καταλαβαίνοντας από το νήμα σου. Και ο αγαδακος όταν πήγε στον Ολυμπιακό από το Μαρούσι βελτιώθηκε αρκετά. Παρέμεινε πάντα όμως ο αγαδακος. Παρεπιπτόντως θεωρούσε τον εαυτό του το καλύτερο τεσσάρι στις εποχές του… Γενικά μιλάμε πάντα…

vlafo

Well-Known Member
Μια που είσαι και Ολυμπιακός και μπασκετικός καταλαβαίνοντας από το νήμα σου. Και ο αγαδακος όταν πήγε στον Ολυμπιακό από το Μαρούσι βελτιώθηκε αρκετά. Παρέμεινε πάντα όμως ο αγαδακος. Παρεπιπτόντως θεωρούσε τον εαυτό του το καλύτερο τεσσάρι στις εποχές του… Γενικά μιλάμε πάντα…
Έτσι προφανώς ο καθένας έχει ένα ταβάνι ξέρουμε που μπορεί να φτάσει.
Απλά με την πολύ δουλειά και την επιμονή για βελτίωση θα φτάσει το ταβάνι το δικό του που μπορεί να απέχει παρασάγγας από το ταβάνι του άλλου.
Αυτή είναι η πραγματικότητα και ισχύει για όλους και για όλα.

shearer

Member
Έτσι προφανώς ο καθένας έχει ένα ταβάνι ξέρουμε που μπορεί να φτάσει.
Απλά με την πολύ δουλειά και την επιμονή για βελτίωση θα φτάσει το ταβάνι το δικό του που μπορεί να απέχει παρασάγγας από το ταβάνι του άλλου.
Αυτή είναι η πραγματικότητα και ισχύει για όλους και για όλα.
εσυ μπορει να ξέρεις το ταβάνι του καθενός αλλοι ομως οχι και τελικά πείθονται από τα παχιά λόγια κάποιων που παρουσιάζουν τον ευατό τους ως κάτι αλλο από αυτό που ειναι πραγματικά ενώ ταυτόχρονα προσπαθουν μανιωδώς να βγάλουν τους αλλους σκάρτους για να αναδειχθούν οι ιδιοι έχοντας το οικονομικό κινητρο να το κάνουν....το οποιο ειναι θλιβερό το λιγότερο....Δεν το εχεις δει αυτο να συμβαινει;

JimKan1

Well-Known Member
@Panos1982 Όταν γίνονταν αυτά που έγραψα δεν ήσουν τόσο ενεργός και δεν έχεις πιάσει και ακριβώς τον παλμό του τι γινοταν-στηνοταν εδώ μέσα.Χειροτερο από τα πιάνο και τις χαλαρές μουσικές του Ερντογάν!
Αυτό ακριβώς θέλω να πω όπως τονίζεις και εσύ.Για τον Αναστασάκη ξέρουμε τα πάντα πλέον και στη δουλειά του και στο χαρακτήρα του και σε όλα.Οποτε καλό ή κακό του κεφαλιού του σε όποιον πάει εκεί γιατί θα έχει πλήρη γνώση ακόμα και για το after sale.Άλλοι ενώ είναι εναντίον της φιναστεριδης σύμφωνα με ενημέρωση εκπροσώπου (και καλά κάνουν ,δεν θα το κρίνω αυτό)έβαζαν χειρουργεία ανθρώπους με ξεκάθαρη dupa.Οποτε εμένα η λογική μου λέει ότι ή δεν έχεις γνώσεις ή δεν διαφέρεις από τους υπόλοιπους πονηρούς και λες αν δεν τον χειρουργησώ εγώ ,θα πάει αλλού οπότε βαλτον χειρουργείο και μην τον αποτρέπεις.

Για τον Τυρκαλα τι δεν ξερουμε Γιαννη;

Δεν ξερουμε οτι γεμιζει πολυτριχα τις χερλαιν;
Δεν ξερουμε οτι κινειται επιθετικα σε δοτριες που δεν το σηκωνουν;
Δεν ξερουμε οτι ειναι κατα της φινας, και της λογικης παλεψε το με μεταμοσχευσεις;
Δεν ξερουμε οτι δεν απορριπτει ασθενεις και τους δεχεται ολους;

Στο κομματι των μεταμοσχευσεων μιλαω παντα.

Το αν ειχε υποστηριξη απο μελη που ηταν ευχαριστημενα με το δικο τους αποτελεσμα απο αυτον ειναι επισης ξεκαθαρο. Κατα την αποψη μου οχι υπογειως και μεθοδευμενα αλλα αυτο ειναι απλα η προσωπικη μου εκτιμηση.

Δεν υπαρχει γιατρος με πιο σαφη εικονα του τι θα παρεις , και τι πρεπει να προσεξεις αν πας εκει για μμ, το δειγμα των ανεξαρτητων παρουσιασεων του ειναι το δευτερο μεγαλυτερο στο φορουμ μετα τον Lorenzo.

Στα λεω αυτα χωρις προφανως να ειμαι υποστηρικτης του και εχοντας κανει μμ εκει εχω τονισει τις αδυναμιες του και τα πλεονεκτηματα του και εχω δηλωσει οτι δεν θα τον ξαναπροτιμουσα.

Απλα για να καταληξω, νομιζω οτι αυτο το μαυρο συνεφο που υπηρχε μπροστα απτο ονομα της κλινικης πλεον εχει ξεκαθαρισει πληρως.

Υπαρχει ενα αλλο συνεφο που παραμενει στο φορουμ ομως και δεν λεει να καθαρισει εδω και χρονια, πλεον προσωπικα εχω βαρεθει να μπαινω στις ιδιες και στις ιδιες διαφωνιες αλλα βλεπεις που παει το πραγμα, οποιος δεν γραφει "ουαου φανταστικο αποτελεσμα" ειναι συκοφαντης λασπολογος και πολλα αλλα.

Αλλο η μια κατασταση και αλλο η αλλη και ισως ειναι λαθος να τις συγκρινουμε και να μπαινουμε σε αυτη τη λουπα "ναι αλλα ο αλλος" απλα για μενα η κριτικη πρεπει να γινεται αντικειμενικα και ισια για ολους με την ιδια αυστηροτητα και δυστυχως στο φορουμ βλεπω οτι ειναι λιγοι αυτοι που το εφαρμοζουν…

Μπλουζα