Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
35007 είπε:Γνωριζει καποιος να απαντησει ποση ωρα μετα την χρηση toppik μπορει να γινει εφαρμογή οποιουδηποτε τοπικου - λοσιον για την ΑΑ? Ή μηπως δεν υπαρχει κίνδυνος και απομακρύνεται με το λουσιμο μονο?
kamounias είπε:Κ εγω εδω κ χρονια το βαζω με κερί κ ειναι τέλειο το αποτέλεσμα...όσο μ μείνουν μαλλιά φυσικά χαχαχα
Η λακ του Τόπικ είναι μάπα (εκτός από ακριβή). Εγώ τη φτηνή του Lidl βάζω και είναι μια χαρά. Το Τόπικ καλό είναι να μπαίνει πριν το όποιο στερεωτικό, για να μπορεί να εισχωρεί πιο βαθιά στα μαλλιά. Διαφορετικά, μπορεί να κολλάει μόνο πάνω πάνω. Στην πραγματικότητα, ελάχιστο Τόπικ πάει και κάθεται στο δέρμα (εξαρτάται βέβαια και πόσο άδειο είναι το κεφάλι). Το διαπίστωσα κατά τύχην όταν τράβηξα κοντινή φωτογραφία με φλας, αφού προηγουμένως είχα βάλει σχετικά αρκετό Τόπικ, μιας και είχα κουρέψει τα μαλλιά μου πολύ κοντά.tasos33 είπε:εδω και μερικες ημερες αντι για λακ τοπικ χρησιμοποιω κερι, σε ματ υφη χωρις να γυαλιζει,το τελικο αποτελεσμα ειναι πολυ ανωτερο της λακ,το τοπικ κολαει κυριως στην τριχα και πολυ λιγοτερο στο δερμα ενω με την λακ το αντιστροφο, ενω μπορω να αλλαζω και την φορα χωρισ να φευγει απο πανω το τοπικ,αν ηταν και μεπιο δυνατο κρατημα το συγκεκριμενο πιστευω οτι θα κανει κ για βουτια στη θαλασσα, μαλιστα χθες το τεσταρα για δυο ωρες στον ηλιο σκαβοντασ με τον ιδρωτα να τρεχει ποταμι,και ομως οι ινες παρεμειναν εκει,αλλα και στο γυμναστηριο το ιδιο
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
tasos33 είπε:TO TOPPIK24 εγινε fibers24 προφανως γιατι εκοψε το τοππικ,εγω παραγγελνα απο κει 1 χρονο,επαιρνα το 55αρι 45 ευρω με εξοδα αποσταλης σε μια βδομαδα ερχοταν, παντως και απο το τοππικ.com δεν στελνουν σε παραπεμπουν στον παροχο στην ελλαδα,εβαλε το χερι του ο αναστασακης μαλλον,για να το πουλαειι 99 ευρω αν ειναι δυνατον,θα πεσει αναζητηση και θα το βρω παλι φθηνο και ο αναστασακης θα παρει ενα μυδι
tropheus είπε:Παιδιά μη βιαστείτε περιμένω ένα e-mail για να δω αν μπορώ να πω δημόσια τη λύση στο πρόβλημα που προέκυψε.
Αν δεν το λάβω μέχρι αύριο θα στείλω τη λύση έστω και σε pm σε όλους όσους ενδιαφέρονται.
Λίγη υπομονή...