Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
tropheus είπε:Δυστυχώς δεν πήρα έγκριση να πω δημόσια τη λύση στο πρόβλημα.
Παρόλα αυτά θα πω μια άλλη λύση πολύ πολύ φτηνή αλλά αν δε δοκιμαστεί δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα. Εγώ πάντως ήδη έχω παραγγείλει...
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
Ρε συ τροφέα δεν το ρισκαρεις λίγο τι σκατα περιέχει αυτο το σακουλάκι εδω και για το τοππικ το έχουν κατακρίνει για κάποια δοσολογία χλωρίου μέσαtropheus είπε:Δυστυχώς δεν πήρα έγκριση να πω δημόσια τη λύση στο πρόβλημα.
Παρόλα αυτά θα πω μια άλλη λύση πολύ πολύ φτηνή αλλά αν δε δοκιμαστεί δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα. Εγώ πάντως ήδη έχω παραγγείλει...
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
gkast είπε:Ρε συ τροφέα δεν το ρισκαρεις λίγο τι σκατα περιέχει αυτο το σακουλάκι εδω και για το τοππικ το έχουν κατακρίνει για κάποια δοσολογία χλωρίου μέσαtropheus είπε:Δυστυχώς δεν πήρα έγκριση να πω δημόσια τη λύση στο πρόβλημα.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
εγώ δεν το ρισκάρο
gpeiraias είπε:+100gkast είπε:Ρε συ τροφέα δεν το ρισκαρεις λίγο τι σκατα περιέχει αυτο το σακουλάκι εδω και για το τοππικ το έχουν κατακρίνει για κάποια δοσολογία χλωρίου μέσαtropheus είπε:Δυστυχώς δεν πήρα έγκριση να πω δημόσια τη λύση στο πρόβλημα.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
εγώ δεν το ρισκάρο
Παιδιά παίζει να έχω αγοράσει ό.τι τύπου Toppik σκεύασμα κυκλοφορεί στο ebay .Αυτό το σακουλάκι που είδα πιο πάνω,είναι το χειρότερο για μένα.Πολύ ψιλό σαν άχνη ένα πράγμα...Δεν δoυλεύει. Πάρτε κάνα BEAVER Hair Bulding fibers, ή Hair so Real και θα δείτε τι δουλειά κάνει...Για μένα καλύτερα και από Τoppik.Όσο για τα χλώρια που διάβασα πιο πάνω καθώς και σχόλια του τύπου το μάπα το κρέας το τρώνε τα σκυλιά κ.λ.π θα ήθελα να πω ότι βάζετε στα μαλλιά σας ο.τι φαρμακευτική παπαριά κυκλοφορεί στην αγορά και χαλάτε την υγεία σας, το πουλί σας τα @@ σας ,και δεν ξερώ γω τί άλλο και σας πείραξε λίγη σκόνη η οποία δεν απορροφάται κι όλας απο το κεφάλι...Ένα πράγμα σαν της κοντής ψ@λής οι τρίχες της φταίγανε ένα πράγμα
gpeiraias είπε:gkast είπε:Ρε συ τροφέα δεν το ρισκαρεις λίγο τι σκατα περιέχει αυτο το σακουλάκι εδω και για το τοππικ το έχουν κατακρίνει για κάποια δοσολογία χλωρίου μέσαtropheus είπε:Δυστυχώς δεν πήρα έγκριση να πω δημόσια τη λύση στο πρόβλημα.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
εγώ δεν το ρισκάρο
Παιδιά παίζει να έχω αγοράσει ό.τι τύπου Toppik σκεύασμα κυκλοφορεί στο ebay .Αυτό το σακουλάκι που είδα πιο πάνω,είναι το χειρότερο για μένα.Πολύ ψιλό σαν άχνη ένα πράγμα...Δεν δoυλεύει. Πάρτε κάνα BEAVER Hair Bulding fibers, ή Hair so Real και θα δείτε τι δουλειά κάνει...Για μένα καλύτερα και από Τoppik.Όσο για τα χλώρια που διάβασα πιο πάνω καθώς και σχόλια του τύπου το μάπα το κρέας το τρώνε τα σκυλιά κ.λ.π θα ήθελα να πω ότι βάζετε στα μαλλιά σας ο.τι φαρμακευτική παπαριά κυκλοφορεί στην αγορά και χαλάτε την υγεία σας, το πουλί σας τα @@ σας ,και δεν ξερώ γω τί άλλο και σας πείραξε λίγη σκόνη η οποία δεν απορροφάται κι όλας απο το κεφάλι...Ένα πράγμα σαν της κοντής ψ@λής οι τρίχες της φταίγανε ένα πράγμα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.