Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
petrospap είπε:γιατι να μην το πεις ρε φιλε???
ολες οι γκομενες φορανε make-up...ετσι και μεις π εχουμε προβλημα χρησιμοποιουμε τοππικ
Είναι αρκετά καλή. Το νούμερο 3 είναι πολύ ελαφρύ. Το 4 πιο δυνατό και το 5 κόκαλο. Δεν αφήνει πολλά κατάλοιπα αν εννοείς αυτό. Εμένα με έχει βολέψει.Angel13 είπε:αφηνει τα μαλλια πολυ ξερα? διοτι η syoss που ηταν πολυ δυνατη τα εκανε σαν αχυρο! γι αυτο πηγα σε μια πιο μακακη.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Briner είπε:Εγώ πάντως θα ήμουν επιφυλακτικός χωρίς λακ, κυρίως λόγω ιδρώτα. Με λακ όμως, παίζεις και στο Μαρακανά μέρα μεσημέρι και με 40+ βαθμούς.
tasos33 είπε:το καλυτερο κρατημα στο τοπικ την εχει το κερι,η λακ μπροστα στο κερι δεν κανει τιποτα,αποτελεσμα πολυ καλυτερο γιατι σε μενα τουλαχιστον καθεται το 70% πανω στην τριχα και οχι στο δερμα, και πραγματικα δεν φευγει, εδω και δυο μηνες βρηκα την υγεια μου,και οσο το τσεκαρω περναει τα τεστ,σε ιδρωτα,σε μπασκετ,σε γυμναστηριο,σε ρακετες, σε πιασιμο μαλλιων,αυτο που θελω να δοκιμασω τωρα ειναι ενα κερι με πιο δυματο κρατημα,που πιστευω θα εχει αποτελεσμα και στην θαλασσα,μεχρι τωρα κεφαλιο μεσα δεν εχω βαλει αλα με κολυμπι που κανω και πεταγονται νερα στ ομαλλι, με εχει βγαλει ασπροπροσωπο,ευτυχως
Briner είπε:Όλες αυτές οι συνθήκες που περιγράφεις, ισχύουν και για τη λακ. Να μου επιτρέψεις πάντως να κάνω μια παρατήρηση σε σχέση με τον τρόπο που κάνεις την εφαρμογή. Κανονικά πρώτα μπαίνει το Τόπικ, χτενίζεις, στερεώνεις. Αν το βάλεις μετά, θα κολλήσει βέβαια, αλλά αναλόγως την ποσότητα και πως θα πέσει αυτή, ενδέχεται να δημιουργεί σβώλους στην επιφάνεια των μαλλιών, που ίσως να μην είναι ορατοί, αλλά είναι αισθητοί αν περάσεις το χέρι σου πάνω από τα μαλλιά σου. Επιπλέον, δεν είναι αλήθεια ότι το Τόπικ πάει και κάθεται στο δέρμα, παρά στα μαλλιά. Τα χνουδάκια που δεν βλέπουμε εμείς με γυμνό μάτι, «πιάνουν» τη σκόνη πριν καθίσει στο δέρμα και «δημιουργούν» τρίχες. Έχω μια κοντινή φωτογραφία όπου φαίνεται αυτό που λέω. Έχω κόψει τα μαλλιά μου πολύ κοντά, έχω ρίξει αρκετό Τόπικ, αλλά το δέρμα είναι σχετικά καθαρό. Αν τη βρω, θα την ανεβάσω για του λόγου το αληθές.
petrospap είπε:tropheus περιμενουμε ακομα...μη μας ξεχασεις