Toppik

tropheus

Well-Known Member
Αγαπητοί συμπάσχοντες λίιιγη υπομονή ακόμα. Έχω παραγγείλει ΚΑΙ original toppik από το εξωτερικό σε πολύ καλή τιμή.

Περιμένω στις αρχές της εβδομάδας να μου έρθει. Αν είναι εντάξει (που κατά 99% θα είναι) θα ενημερώσω ΟΛΟΥΣ τους ενδιαφερόμενους.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

edyuser1

Active Member
Αντε tropheus κανε μας καλα γιατι και εγω στα τελειωματα ειμαι

Αντε tropheus κανε μας καλα γιατι και εγω στα τελειωματα ειμαι

Angel13

Member
εγω παιδια μεσα στη βδομαδα περιμενω το verdini και θα παραγγειλς λογικα σημερα και το beaver για να δω αν υπαρχει και διαφορα. Πρεπει να πω παντως οτι απο το fibers24 οντως η τελευταια παραγγελια που ειχα κανει ειχε χειροτερη ποιοτητα απο τις προηγουμενες...φευγει πιο ευκολα και δεν καθεται τοσο καλα...παιδια ποια λακ χρησιμοποιειται? εγω χρησιμοποιουσα syoss αλλα ηταν πολυ δυνατες βεβαια δεν εφευγε τιποτα τωρα χρησιμοποιω της pantene και ειναι πιο μαλακη αλλα δεν συγκρατει το ιδιο καλα το τοππικ. ακουω τι χρησιμοποιειται εσεις...το κερι προσωπικα στο μαλλι μου δεν θα βολευε...

Angel13

Member
αφηνει τα μαλλια πολυ ξερα? διοτι η syoss που ηταν πολυ δυνατη τα εκανε σαν αχυρο! γι αυτο πηγα σε μια πιο μαλακη.

tasos33

Well-Known Member
το verdini εφτασε,αυριο θα σασ εχω νεα, εκ πρωτη αποψης το dark brown ειναι ιδιο με αυτο που πουλαγε το fibers24 με την διαφορα οτι το verdini εινια πιο ματ,αλλα οταν μπει στην καφαλη θα φανει,υπομονη

Briner

Active Member
Angel13 είπε:
αφηνει τα μαλλια πολυ ξερα? διοτι η syoss που ηταν πολυ δυνατη τα εκανε σαν αχυρο! γι αυτο πηγα σε μια πιο μακακη.
Είναι αρκετά καλή. Το νούμερο 3 είναι πολύ ελαφρύ. Το 4 πιο δυνατό και το 5 κόκαλο. Δεν αφήνει πολλά κατάλοιπα αν εννοείς αυτό. Εμένα με έχει βολέψει.

left

New Member
παιδες σε 5χ5 κραταει η θα γινουμε ρομπα? και εννοω σκετο χωρις να βαλω λακ...

Briner

Active Member
Εγώ πάντως θα ήμουν επιφυλακτικός χωρίς λακ, κυρίως λόγω ιδρώτα. Με λακ όμως, παίζεις και στο Μαρακανά μέρα μεσημέρι και με 40+ βαθμούς.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

left

New Member
Briner είπε:
Εγώ πάντως θα ήμουν επιφυλακτικός χωρίς λακ, κυρίως λόγω ιδρώτα. Με λακ όμως, παίζεις και στο Μαρακανά μέρα μεσημέρι και με 40+ βαθμούς.

Οταν λεμε λακ εννουμε αυτες που βαζουν οι γυναικες για τα μαλλια? αν ναι βαζω το toppik το φτιαχνω με την χτενα και μετα απο πανω ψεκαζω την λακ?

Jokerr

New Member
tasos33 είπε:
το καλυτερο κρατημα στο τοπικ την εχει το κερι,η λακ μπροστα στο κερι δεν κανει τιποτα,αποτελεσμα πολυ καλυτερο γιατι σε μενα τουλαχιστον καθεται το 70% πανω στην τριχα και οχι στο δερμα, και πραγματικα δεν φευγει, εδω και δυο μηνες βρηκα την υγεια μου,και οσο το τσεκαρω περναει τα τεστ,σε ιδρωτα,σε μπασκετ,σε γυμναστηριο,σε ρακετες, σε πιασιμο μαλλιων,αυτο που θελω να δοκιμασω τωρα ειναι ενα κερι με πιο δυματο κρατημα,που πιστευω θα εχει αποτελεσμα και στην θαλασσα,μεχρι τωρα κεφαλιο μεσα δεν εχω βαλει αλα με κολυμπι που κανω και πεταγονται νερα στ ομαλλι, με εχει βγαλει ασπροπροσωπο,ευτυχως

Τασο ποιο κερι χρησιμοποιεις ? Δοκιμασες τελικα κατι καλυτερο ?

tasos33

Well-Known Member
jokker δεν θυμαμαι ακριβως θα το κοιταξω και θα σου στειλω ακριβως,ειναι ματ δεν γυαλιζει και πρεπει να ειναι πυλος βασικα,βαζω στις παλαμες, απλωνω στο μαλλι χτενιζω οπως θελω και μετα ριχνω τοππικ η βερντινι,για μενα το θετικο ειναι πως η περισσοτερη σκονη καθετε στην τριχα,κολλαει εκει και αν θελω να πιασει και δερμα χρησιμοποιοψ και το miximizer,ειναι πολυ ανθεκτικο ετσι εχει δοκιμαστει σε ακραιες συνθηκες ιδρωτα τρεξιματος διαφορων σπορ με ηλιο με αερα με φουτζιτσου και ειναι οκ,απωλειες μηδεν μεχρι και κολυμπι κανω αλλα δεν βαζω κεφαλι μεσα,ομως πεταγεται νερο αλλα και παλι ακεραιος, θελω να δοκιμασω την ιδια μαρκα σε πιο δυνατο κρατημα και να δοκιμασω και βουτια να δω τι θα γινει

Briner

Active Member
Όλες αυτές οι συνθήκες που περιγράφεις, ισχύουν και για τη λακ. Να μου επιτρέψεις πάντως να κάνω μια παρατήρηση σε σχέση με τον τρόπο που κάνεις την εφαρμογή. Κανονικά πρώτα μπαίνει το Τόπικ, χτενίζεις, στερεώνεις. Αν το βάλεις μετά, θα κολλήσει βέβαια, αλλά αναλόγως την ποσότητα και πως θα πέσει αυτή, ενδέχεται να δημιουργεί σβώλους στην επιφάνεια των μαλλιών, που ίσως να μην είναι ορατοί, αλλά είναι αισθητοί αν περάσεις το χέρι σου πάνω από τα μαλλιά σου. Επιπλέον, δεν είναι αλήθεια ότι το Τόπικ πάει και κάθεται στο δέρμα, παρά στα μαλλιά. Τα χνουδάκια που δεν βλέπουμε εμείς με γυμνό μάτι, «πιάνουν» τη σκόνη πριν καθίσει στο δέρμα και «δημιουργούν» τρίχες. Έχω μια κοντινή φωτογραφία όπου φαίνεται αυτό που λέω. Έχω κόψει τα μαλλιά μου πολύ κοντά, έχω ρίξει αρκετό Τόπικ, αλλά το δέρμα είναι σχετικά καθαρό. Αν τη βρω, θα την ανεβάσω για του λόγου το αληθές.

tasos33

Well-Known Member
briner εχεις και εσυ δικιο αλλα και εγω,αυτα που γραφω αντικατοπτριζουν την δικη μου πραγματικοτητα και μονον με εμπειρια 5 και πελον ετων στο τοπικ,
το ποση σκονη θα κατσει στην τριχα η στο δερμα εξερταται αποκλειστικα απο το ποσες τριχες εχει καποιος,οσες περισσοτερες τοσο λιγοτερο στο δερμα ,οσο λιγοτερες τοσο περισσοτερο,καποτε εβαζα και στο δερμα πηγαινε λιγο
αν θες λοιπον να κολλησει στην τριχα οπως εγψ η διαδικασια για μενα εχει ετσι ,πρωτα κερι στην τριχα μεταα τοπικ για να κολλησει πρωτα εκει,και δεν κανει ουτε σβωλους ουτε τιποτα,επειτα ψιλοανακατευω λιγο και το ιλουζιον ειναι ετοιμο
Briner είπε:
Όλες αυτές οι συνθήκες που περιγράφεις, ισχύουν και για τη λακ. Να μου επιτρέψεις πάντως να κάνω μια παρατήρηση σε σχέση με τον τρόπο που κάνεις την εφαρμογή. Κανονικά πρώτα μπαίνει το Τόπικ, χτενίζεις, στερεώνεις. Αν το βάλεις μετά, θα κολλήσει βέβαια, αλλά αναλόγως την ποσότητα και πως θα πέσει αυτή, ενδέχεται να δημιουργεί σβώλους στην επιφάνεια των μαλλιών, που ίσως να μην είναι ορατοί, αλλά είναι αισθητοί αν περάσεις το χέρι σου πάνω από τα μαλλιά σου. Επιπλέον, δεν είναι αλήθεια ότι το Τόπικ πάει και κάθεται στο δέρμα, παρά στα μαλλιά. Τα χνουδάκια που δεν βλέπουμε εμείς με γυμνό μάτι, «πιάνουν» τη σκόνη πριν καθίσει στο δέρμα και «δημιουργούν» τρίχες. Έχω μια κοντινή φωτογραφία όπου φαίνεται αυτό που λέω. Έχω κόψει τα μαλλιά μου πολύ κοντά, έχω ρίξει αρκετό Τόπικ, αλλά το δέρμα είναι σχετικά καθαρό. Αν τη βρω, θα την ανεβάσω για του λόγου το αληθές.

Jokerr

New Member
για καντε μια βουτια και για μας ρε μαγκες να δουμε τι ανταποκρινετε καλυτερα στο νερο για να μην βγαινουμε καμπριο μετα την θαλασσα :p

tropheus

Well-Known Member
petrospap είπε:
tropheus περιμενουμε ακομα...μη μας ξεχασεις

Φυσικά και δεν το έχω ξεχάσει. Το πακέτο ήταν να το λάβω στις αρχές της εβδομάδας αλλά λόγω λάθους της μεταφορικής (αντί για Ελλάδα το έστειλε σε άλλη χώρα) έφτασε τελικά Ελλάδα την Παρασκευή 27/6.
Λογικά Δευτέρα ή Τρίτη θα το έχω στα χέρια μου, θα το δοκιμάσω αμέσως και θα ενημερώσω όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη.
Δυστυχώς δε μπορώ να πω περισσότερα από εδώ γιατί θα το "κάψω" ...

Μπλουζα