perisklis76
Member
Οκ ευχαριστώ πολύ φίλε μου
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δοκίμασε να αναμίξεις και σκούρο με ανοιχτό καφέ. Όσο για τη βούρτσα, κι εγώ πριν περάσω την ψιλή χτένα, περνάω ένα χέρι με βούρτσα (μια κόκκινη συρμάτινη που πουλάνε στα Λιντλ χρησιμοποιώ). Με τη βούρτσα θέλει προσοχή όμως (και ειδικά όταν έχεις κοντά μαλλιά), για να μην σηκώσεις όλο το Τόπικ στο πέρασμα. Βούρτσα με τρίχες δεν θα στη συνιστούσα. Δοκίμασα εγώ και πήρε το περισσότερο Τόπικ παραμάζωμα.laplace είπε:Ευχαριστω η αληθεια ειναι οτι για το χρωμα εχω μια αμβιβολια και παρολο που ειμαι καστανος το μαλλι σκουραινει το χειμωνα και ανοιγει-ξανθιζει το καλοκαιρι .Υπαρχει καποιος τροπος να βρω το χρωμα μου ?
Επισης σκεφτομουν να παρω βουρτα με λιγες τριχες δεν θα βοηθουσε λες ?
Η μόνη μαλακία με τον εκτοξευτήρα, είναι ότι ένα μαραφέτι των 1-2 €, το πουλάνε για χρυσάφι. Κατά τ' άλλα, κατά τη γνώμη μου και με βάση την προσωπική μου εμπειρία, το Τόπικ εφαρμόζεται πολύ καλύτερα και πιο στέρεα. απ' ότι αν το τινάξεις με το μπουκάλι στο κεφάλι. Εκτός αυτού, με τον εκτοξευτήρα, με λίγη εξάσκηση μπορείς να ρυθμίζεις πόση ποσότητα Τόπικ θες να πέσει σε κάποιο σημείο. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την πολύ δύσκολη περιοχή της hairline, όπου θες το Τόπικ να «σβήνει», όσο φτάνει σ' αυτήν.petrospap είπε:φιλε μην παρεις maximizer και χτενακια κ μλκιες...2-3 φορες εξασκηση θελει και δν θα φαινεται τπτ..μην δωσεις τσαμπα λεφτα...επισης επειδη εχω ακομα το παλιο απτο τοπικ24 και απτο καινουργιο το πολωνικο δεν εχω παρει...καποιος που εχει παρει ας δει λιγο κατω απτο μπουκαλακι στον πατο γραφει SPENCER FORREST INC ?
Το Τόπικ δεν θα σε προδώσει αν κόψεις κοντά τα μαλλιά σου, αρκεί βέβαια να υπάρχει και «έδαφος» για να καθίσει και η σκόνη. Προσωπικά, όταν τον χειμώνα ο κουρέας μου πήρε (παρά τις οδηγίες που του είχα δώσει εγώ) όλα τα μαλλιά στον πόντο και «φώτισε» όλο το κεφάλι μου, ένιωθα ανασφάλεια, γιατί το Τόπικ δεν ήταν στέρεο σε τόσο κοντοκουρεμένη περιοχή. Το καταλάβαινα όταν περνούσα το χέρι μου πάνω στο κεφάλι μου και μαύριζε η παλάμη μου, παρ' ότι είχε πέσει μπόλικη λακ. Εν τούτοις όμως, κανένας δεν πήρε μυρωδιά το Τόπικ.laplace είπε:Καλημέρα μόλις παρηγγειλα τοππικ απο οτι με ενημερωσε η πωλήτρα είπε να παρω το σκουρο καφε για και οχι medium γιατι θα φαινεται καλυτερα μου ειπε
Δεδομενου οτι εχω προβλημα μονο στα μπροστα μαλλια διατηρωντας αριστο hairline πιστευετε οτι πρεπει να κουρεψω τα μαλλια κοντα γιατι τωρα ειναι καπου 5εκ για να το εφαρμοσω .Επισης εχω λιπαρο δερμα λετε να υπαρχει προβλημα αν λουζομαι καθε 2η μερα ??
Προσωπικά, όταν βάζω Τόπικ, περνάω πάντα με βούρτσα και χτένα τα μαλλιά μου, για να φύγουν τα περισσεύματα και να απλωθεί καλύτερα η σκόνη, δίνοντας και ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.langweilig είπε:Παρήγγειλα και εγώ από την πολωνέζικη σελίδα τοππικ. Όταν το βάζω είναι σαν να έχω στα μαλλιά μου σαν αλευροσκονι (πήρα το ξανθό χρώμα) μετά έβαλα lack και δεν φαίνεται σαν να έχω σκόνη ,κάνει το αποτέλεσμα πιο ρεαλιστικό, θέλω ένα χρώμα πιο σκούρο πάντως, δεν ξέρω αν παίζει αυτό ρολο και φαίνεται σαν σκόνη η έτσι είναι η ποιότητα του επειδή δεν είναι το original ?
Για την ουλή που το θέλω πρέπει να πάρω και το ψεκαστηρι για να μην πέφτει όπου να είναι και το ξοδεύω τσάμπα.