Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
laplace είπε:Μολις το χρησιμοποιησα(1η φορα ) !! Πηρα το dark brown μαζι με hairline optimizer και maximazer πρεπει να πω οτι εβαλα αρκετα παραπανω και μετα το αφερουσα με μπατονετα .Το αποτελεσμα δεν υπαρχει εχω σηκωσει το μαλλι πανω και καθομαι κατω απο δυνατο φως δεν φαινεται το παραμικρο . Ωστοσο δεν ξερω πως θα τα πηγανει σε βροχη .Ειχα ακουσει για τα concealer πως κανουν δουλεια αλλα αυτο δεν το περιμενα σε λιγο θα πιστεψω και εγω πως τα μαλλια μου ειναι τελεια !
Εχω μια αποροια μιας και ειδα πως δεν φευγει ευκολα με το τριψιμο
Ποσο καλα πρεπει να ξεπλυνω το κεφαλι μου για να καθαρισει απο το τοππικ και πρεπει να λουζουμαι καθημερινα ??
το λεω επειδη λουζομαι καθε 2 μερες !
thanks guys!
laplace είπε:Διαβασα κυριως σε ξενα φορουμ οτι δεν κανει καλο να το αφηνεις στα μαλλια πανω απο μερα γιατι προκαλει τριχοπτωση και πως συμβουλεουν να λουζεσαι καθημερινα
Αν ισχυει κατι τετοιο τι σαμπουαν προτεινεις για καθημερινη χρηση ?
Ευχαριστω .
edyuser1 είπε:εγω λουζομαι καθημερινα με johnsons αυτο που ειναι για τα μωρα δεν πιστευω να υπαρχει κατι πιο απαλο σε σαμπουαν
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Briner είπε:Βάζω Τόπικ 3-4 χρόνια τώρα και δεν το έχει πάρει χαμπάρι άνθρωπος. Σημειώστε ότι λόγω της δουλειάς μου συναναστρέφομαι με πάρα πολύ κόσμο καθημερινά και οι πιθανότητες να εκτεθείς φυσικά αυξάνουν. Ούτε ένας μέχρι τώρα δεν μου έχει πετάξει έστω ένα υπονοούμενο. Και γνωρίζω ότι υπάρχουν άτομα που αν το καταλάβαιναν, σίγουρα θα μου το έλεγαν.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση τώρα, παίζουν πολλά ενδεχόμενα, όπως λάθος χρώμα, κακή εφαρμογή, κακής ποιότητας σκόνη, ελάχιστο μαλλί στο κεφάλι. Διαλέξτε και πάρτε ή και συνδυάστε τα όλα μαζί.
Το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις κατά τη γνώμη μου είναι να προσπαθήσεις να κάνεις μια προσομοίωση στο σπίτι σου, πιέζοντας-τρίβοντας το κεφάλι σου πάνω σε μια υφασμάτινη επιφάνεια (καλύτερα ανοιχτόχρωμη ή και τελείως λευκή).Reve είπε:Καλησπέρα παιδιά. Τον τελευταίο καιρό με απασχολεί κάτι και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας και να μου πείτε την γνώμη σας. Χρησιμοποιώ σχεδόν ένα χρόνο το τόπικ και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Τον επόμενο μήνα σκέφτομαι να ξεκινήσω παγκράτιο (πολεμική τέχνη) το οποίο έχει και λαβές πιασίματα πάλη κτλπ. Το οποίο λογικά θα έχει και άμεση επαφή με τον αντίπαλο τριβή στο κεφάλι κτλπ. Αν χρησιμοποιήσω μια δυνατή λακ θα είμαι οκ ή θα μένει τοππικ στην στολή του αντιπάλου? τι πιστεύετε?Ευχαριστώ