Toppik

dk1984

Member
Briner είπε:
Reve είπε:
Καλησπέρα παιδιά. Τον τελευταίο καιρό με απασχολεί κάτι και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας και να μου πείτε την γνώμη σας. Χρησιμοποιώ σχεδόν ένα χρόνο το τόπικ και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Τον επόμενο μήνα σκέφτομαι να ξεκινήσω παγκράτιο (πολεμική τέχνη) το οποίο έχει και λαβές πιασίματα πάλη κτλπ. Το οποίο λογικά θα έχει και άμεση επαφή με τον αντίπαλο τριβή στο κεφάλι κτλπ. Αν χρησιμοποιήσω μια δυνατή λακ θα είμαι οκ ή θα μένει τοππικ στην στολή του αντιπάλου? τι πιστεύετε?Ευχαριστώ
Το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις κατά τη γνώμη μου είναι να προσπαθήσεις να κάνεις μια προσομοίωση στο σπίτι σου, πιέζοντας-τρίβοντας το κεφάλι σου πάνω σε μια υφασμάτινη επιφάνεια (καλύτερα ανοιχτόχρωμη ή και τελείως λευκή).

Πιστεύω πάντως, πως με όσο το δυνατόν λιγότερο Τόπικ και μια δυνατή λακ, δύσκολα θα εκτεθείς στις συνθήκες που περιγράφεις.

και εγω χρησιμοποιω αρκετα χρονια τοππικ συμφωνω με Briner οσο πιο λιγο τοσο πιο καλα μη ξεχνας οτι θα ιδρωνεις κιολας κτλ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Reve

Active Member
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά. Θα δοκιμάσω τις συμβουλές και θα σας πω. Πάντως από ιδρώτα μόνο δε φεύγει με τπτ. Ελπίζω να μην γίνω ρομπα.

Briner

Active Member
Για τον ιδρώτα το επιβεβαιώνω κι εγώ. Ιδρώνω πανεύκολα και χύνω ποτάμια ιδρώτα. Ποτέ δεν είχα θέμα. Ούτε καν μια υποψία Τόπικ να παρασυρθεί από τον ιδρώτα και να με εκθέσει.

tasos33

Well-Known Member
το ζητουμενο στην εφαρμογη του τοππικ ειναι σε ποια πυκνοτητα βρισκεται το καθε κεφαλι, αναλογως της αραιωσης λοιπον χρειαζομαστε διαφορετικη ποσοτητα τοππικ ο καθενασ μας, οσο λιγοτερο τοσο το καλυτερο
προσωπικα θεωρω οτι το καλυτερο προιον για κολλημα της σκονης στην τριχα ειναι το κερι,περνας το μαλλι το χτενιζεις να απλωθει και μετα ραντιζεις για τον δακο, τα πατας και λιγο απο πανωνα κατσει και εφυγες γιοα τελικο
τωρα αδερφε που θες να κανεις παγκρατιο, με τον ιδρωτα τις τουμπες και τα σχετικα δεν εχεις φοβο, αν τωρα σε καμια λαβη εφαρμοσει η κουρουπα πανω σε καμια στολη και τριφτει εεε τοτε ολο και κατι θα χαιρετησει
ολα εξαρτωνται ομως απο το ποσο τοππικ εχει καθε κεφαλι

Alkis30

Member
Ρε παιδιά τί έγινε με το site toppik24.com ? Το βάζω και με πετάει στο Fibers24.com που δεν πουλάει Toppik !!! Από που θα προμηθευόμαστε τώρα οικονομικά το toppik ???

axlddll

New Member
ειναι τσεκαρισμενο οτι ειναι το ιδιο?εγω τοσο καιρο επαιρνα απο το σαιτ τους κ η τιμη ειναι διπλασια!!!μηπως παιζει καμια απατεωνια?

petrospap

Active Member
Σημερα ήρθε και απτο Πολωνικο και πράγματι το μπουκάλι είναι διαφορετικό απτο παλιο αλλα θα πρέπει να άλλαξε γενικά γιατι και στο αμερικανικό αυθεντικό σάιτ είναι το ίδιο..παρόλα αυτα έριξα σε ένα άσπρο χαρτί δίπλα δίπλα απτο παλιο του τοππικ24 και απτο καινούργιο του πολωνικου και υπάρχουν διάφορες..το dark brown του καινούργιου είναι πιο σκούρο απτο παλιο..και το καινούργιο είναι αρκετά κολλημενα μεταξύ τους και σχηματίζουν μικρά κομματάκια..κακο αυτο..τελος το μπουκάλι δεν ανοίγει απο πάνω και έτσι δεν θα ξέρουμε ποτε κοντεύει να τελειώσει

tasos33

Well-Known Member
Καταρχασ το τοπικ24 το fibers 24 to eng.pl ειναι τα ιδια,το τοπικ που παιρνουμε απο τα παραπανω σαιτ μας στελνει την καινουργια συσκευασια οπως του οριτζιναλε,βεβαια συγκρινοντας το δοχειο με το αυθεντικο διαπιστωνει κανεις πως ειναι μια αρκετα καλη αντιγραφη του αυθεντικου και φυσικα ανοιγει απο πανω αλλα θελει δυναμη,η σκονη του αυθεντικου ειναι πιο βαρια απο του πολωνικου,ενω το παλιο και το νεο τοπικ της πολωνιας σε μενα δν ειχαν καμια διαφορα, σε μενα κ το τοπικ της πολωνιας κ του αναστασακη χρωματικα μου κανουν στο 90 τα εκατο, ακριβως το ιδιο χρωμα με τα μαλια μου το βρηκα στο βερντινι,

tasos33

Well-Known Member
το μικρο που πηρα απο αναστασακη κ το μεγαλο απο πολωνια,αλλα και ολα τα προηγουμενα απο πολωνια ανοιγαν κανονικα,τι συμβαινει με τοδικο σου αγνωστο,αν εχει αλλο δοχειο σπαστο απο πανω κ αδειασετο στο αδειο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GiannisTak

Active Member
Να κανω μια παραξενη ερώτηση; Δεν έχω φαλάκρα, απεναντίας έχω πολύ πυκνό μαλλί αλλά έχω αρκετά ασπρα για την ηλικία μου (35) κυρίως πάνω από τη φαβορίτα.
Η ερώτηση είναι: Θα μπορούσε κάποιος να βάλει TOPPIK καστανό (για παράδειγμα) για να καλύψει κάπως τα άσπρα με έναν φυσικό τρόπο;

Το έχετε ξανακούσει;

kapa

Μέλος του προσωπικού
Να κανω μια παραξενη ερώτηση; Δεν έχω φαλάκρα, απεναντίας έχω πολύ πυκνό μαλλί αλλά έχω αρκετά ασπρα για την ηλικία μου (35) κυρίως πάνω από τη φαβορίτα.
Η ερώτηση είναι: Θα μπορούσε κάποιος να βάλει TOPPIK καστανό (για παράδειγμα) για να καλύψει κάπως τα άσπρα με έναν φυσικό τρόπο;

Το έχετε ξανακούσει;
θα σε ικανοποιησει πιο πολυ κατι τετοιο http://www.hairlossgr.com/threads/Βαψιμο-γκρι-τριχων-σε-ανδρικο-κεφαλι.378/page-17#post-134615

πωπω ρε παιδια ειναι πανακριβο το τοππικ παντως...10 ευρω τα 3 γραμμαρια..ειναι δυνατον...και ενδιαφερομαι για κατι τετοιο ..ψυχολογικα τουλαχιστον μεχρι να κανω μμ..

Reve

Active Member
Hairmaniac δες από εξωτερικό. Εγώ παίρνω από αυτήν την σελίδα http://www.eng.toppik.pl. Δεν είναι το αυθεντικό τόππικ όμως έχει πολύ μεγάλη διαφορά στην τιμή. Τα 55γρ 47 ευρώ με μεταφορικά και άσε τους δικούς μας να κουρεύονται (λέμε τώρα). Κάνει περίπου 3 εβδομάδες να έρθει οπότε φρόντιζε να έχεις πάντα 10γρ καβάτζα.

gkast

Active Member
Hairmaniac δες από εξωτερικό. Εγώ παίρνω από αυτήν την σελίδα http://www.eng.toppik.pl. Δεν είναι το αυθεντικό τόππικ όμως έχει πολύ μεγάλη διαφορά στην τιμή. Τα 55γρ 47 ευρώ με μεταφορικά και άσε τους δικούς μας να κουρεύονται (λέμε τώρα). Κάνει περίπου 3 εβδομάδες να έρθει οπότε φρόντιζε να έχεις πάντα 10γρ καβάτζα.
Πως ξέρεις πως δεν είναι το αυθεντικό ...με ενδιαφέρει γιατί παλιά είχα πάρει αλλά κάποια στιγμή είχαν σταματήσει να το πουλάνε..

tasos33

Well-Known Member
Και εγω απο κει παιρνω δυο χρονια τωρα,δεν ειναι αυθεντικο εχει διςφορα απο αυτο της dermamed αλλα αναρρωτιεμαι αν κ αυτο ειναι γνησιο..σε γενικες γραμμες δεν ςψει διαφορα..θελει κανα δυο βδομαδες να ρθει κ εμενα μου κανουν κ δεκα τα εκατο εκπτωση κ μου βγαινει 44 γιουρος

Reve

Active Member
Πως ξέρεις πως δεν είναι το αυθεντικό ...με ενδιαφέρει γιατί παλιά είχα πάρει αλλά κάποια στιγμή είχαν σταματήσει να το πουλάνε..

Έχω αυτήν την εντύπωση γιατί δεν κάθεται το ίδιο καλά με το αυθεντικό. Ίσως είναι ελάχιστα μεγαλύτερες οι ίνες. Το κατάλαβα από το ότι δεν δένει απόλυτα με τα υπάρχοντα μαλλιά και φεύγει πιο εύκολα με το νερό (εκτός αν βάζεις κερί ή πολύ δυνατή λακ, εγώ προσωπικά τα αποφεύγω). Παρόλα αυτά η σχέση ποιότητας/τιμής το κάνει να αξίζει με 1000.

Μπλουζα