Toppik

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sadel

Active Member
μπορει καποιος που δουλευε σε καποια απο αυτες τις εταιριες να τον απολυσανε και μετα να εβγαλε την συνταγη στο ιντερνετ. λεω γω τωρα

edyuser1

Active Member
ρε παιδια περνω τοπικ απο το toppik24 αλλα κατι δεν πηγαινει καλα με αυτο. νομιζω οτι δεν κολαει στην τριχα και οτι πεφτει μονο πανω στο δερμα λετε να ειναι ιδεα μου?εχει δει κανενας αλλος αυτην την διαφορα?σημερα ανοιξα ενα πανο σε ενα χαρτι εβαλα τα δαχτυλα να παιξω λιγο με την σκονη και ειναι σκληρη σαν μπαλακια το κανονικο τοπικ νομιζω πως δεν ειναι ετσι αν δεν κανω λαθος.

tasos33

Well-Known Member
αδερφε εμενα που παιρνω απο κει το ιδιο μου φαινεται λιγο πολυ..ιδιο ομως σιγουρα δεν ειναι..εγω που ειτε βαζω το μεν ειτε το δε.δεν καθεται λογω αραιωσης..για να κατσει βαζω κερι στα μαλλια κ κολλαει μεταστις τριχες..μηπως εχει προχωρησει η αραιωση κ δεν καθεται?

edyuser1

Active Member
σιγουρα εχει προχωρησει και η αραιωση αλλα η υφη του μου φαινετε ειναι καπως πανω στο δερμα λες και βαζω καρβουνο ενα πραγμα δεν μπορω να το εξηγησω καλα σαν να ειναι πολυ χοντρο ξερω εγω.θα παρω και ενα αυθεντικο για να συγκρινω.

poseidonas77

Well-Known Member
ρε παιδια μπορει να με βοηθησει καποιος???θελω να δοκιμασω το τοπικ
το προβλημα μου ειναι τι αποχρωση να διαλεξω...ειδα ενα βιντεο που πρασινιζαν τα μαλια και σοκαριστικα
λοιπον εμενα το φυσικο χρωμα ειναι καστανοξανθο..τωρα στα 38+ σε σκιερο μερος γκριζαρουν με αρκετες διασπαρτες ασπρες τριχες αλλα...στον ηλιο καστανιζουν!!!!στον καθρεφτη με εντονο φως παλι καστανιζουν αλλα σε σκιερο μερος γκριζαρουν.....
πλις αγορια δωστε μια βοηθεια..ειναι και ακριβο παναθεματο

tasos33

Well-Known Member
αν εισαι σε αυτη τη φαση αδερφε δε μπορει να σε βοηθησει κανεις λεγοντας παρε αυτο το χρωμα, μπορεισ ομως να παραγγειλει τα πολυ μικρα των 2 γραμμαριων στισ αποχρωσεις που σου ταιριαζουννα κανεις δοκιμη και να δεις πιο σου κανει και επειτα παιρνεις το μεγαλο, ετσι θα πεταξεις 15 περπου ευρω για αρχη

poseidonas77

Well-Known Member
τασο μπορεις να μου δωσεις ενα λινκ να τα αγορασω??στο toppik gr ουτε τα χρωματολογια δεν μπορουσα να βρω...ευχαριστω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

txc25

Member
Λοιπόν θα σας πω εν ολίγοις τι μου συνέβη σήμερα για να αποτρέψω κάποιον άλλον να το ζήσει. Εγώ χρησιμοποιώ το τόπικ εδώ και μια 5ετία χοντρικά. Εννοείται ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος αν και τον τελευταίο χρόνο μου έχει γυρίσει μπούμερανγκ αφού τα μαλλιά μου έχουν αραιώσει απίστευτα, το ροξάκι πλέον είναι πιο μεγάλο από ποτέ και εγώ το παλεύω να δείχνει ακόμα φυσικό (με παιδεύει πλέον πολύ) αλλά το πετυχαίνω. Τέλος η εισαγωγή.

Λούστηκα σήμερα με το σαμπουάν revivogen που μου έστειλε δώρο η dermamed επειδή είμαι παλιός πελάτης (χρησιμοποιώ μόνο από Ελλάδα. Γνωρίζω ότι μου πιάνουν τον λώκο αλλά δε ξέρω αν θα είναι ίδια ποιότητα το ξένο). Αφού λούστηκα 2 φορές με το revivogen που λέτε, πάω να βάλω το τόπικ όπως μετά από κάθε λούσιμο και έφαγα τη φρίκη της ζωής μου. Ακόμα και τώρα που σας γράφω με πιάνει ταχυκαρδία που το σκέφτομαι. Η σκόνη να μη κάθεται με τίποτα. Με τίποτα όμως. Έσκυβα το κεφάλι προς τα κάτω και σιγά σιγά τα έβλεπα να φεύγουν από τις τρίχες και να πέφτουν. Ένα αποτέλεσμα εντελώς αφύσικο σύμφωνα με τα δικά μου στάνταρ. Ήμουν 2 ολόκληρες ώρες στο μπάνιο σε μια κατάσταση απελπισίας.

Τελικά τη λύση τη βρήκα μόνος. Λούστηκα 2 φορές με σαπούνι για να σκληρύνουν τα μαλλιά. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΑΙΩΣΗ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΕ ΜΑΛΑΚΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ Η ΕΙΔΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ γιατί θα πάθετε την ίδια νίλα που έπαθα εγώ.

Χαιρετίζω όλα τα μέλη του φόρουμ, είχα να γράψω πάρα πολύ καιρό και είπα να μεταφέρω την εμπειρία μου για να γλιτώσω κανένα παθόντα. Προσωπικά βρίσκομαι δειλά δειλά σε σκέψη μεταμόσχευσης μετά από όλες τις υπέροχες πληροφορίες που μάζεψα από όλους εσάς εδώ μέσα γιατί σε κάνα 2 χρόνια το πολύ το τόπικ θα είναι ανέφικτο να το χρησιμοποιήσω. Δυστυχώς έχω τεράστιο κόμπλεξ με τα μαλλιά σε σημείο που με φθείρει ψυχολογικά.

Οποιαδήποτε απορία έχετε για τη χρήση της σκόνης και τρόπο εφαρμογής ρωτήστε. Μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας μπορώ να βοηθήσω.

Reve

Active Member
Καλησπέρα παιδιά. Μιας και πλησιάζει καλοκαίρι τι θα κάνουμε με το τόππικ?πήρα και το dermamed το δοκίμασα σε μια λεκάνη με φουλ αλάτι (τι άλλο θα κανω...) και είδα ότι χωρις λακ και αυτό φεύγει δυστυχώς. Ειδικά αν τρίψεις το κεφάλι ή το σκουπίσεις με την πετσέτα. Με το τόππικ που το δοκίμασα χωρίς λάκ έφυγε με την μία και με λάκ έφυγε επίσης πολύ γρήγορα. Το dermamed κάθετε καλύτερα νομίζω. Εσείς τι προτείνετε και με ποιόν τρόπο??

petrospap

Active Member
εγω φιλε βαζω λακ και δεν βγαινει ουτε με τριψημο...μονο με σαμπουαν...τωρα σε εσενα δεν ξερω πως γινεται να βγαινει...μαλλον διαφερουν οι λακ..παρε την πιο δυνατη που βρισκεις...αλλιως μπορεις απλα να μη βουτας το κεφαλι στην θαλασσα

Dynamics

Active Member
αλήθεια από που παίρνεται τοπικ τελευταία και σε τι τιμή?πηρα ενα απο aliexpress για να καλυψω λιγο μπεφτεκι και κροταφους ,ειναι η πρωτη φορα που εκανα χρηση τοπικ μιας και δεν εχω σοβαρο προβλημα!Πιστευω πως δεν ειναι το γνησιο λογο της τιμης που ειχε αλλα σε εμενα κανει πολυ καλη δουλεια!Απλα ισως να εχει θεμα με το νερο!ξερει κανεις που μπορω να βρω καλο σαν τον γνησιο να συγκρινω?

tasos33

Well-Known Member
θεωρητικα παντα γνησιο παιρνεις απο την dermamed.gr αλλα η διαφορα τιμης ειναι απλα χαοτικη....βεβαια ειτε γνηδιο ειτε οχι αν βαλεις το κεφαλι στη θαλαττα θα το αποχωριστεις

Reve

Active Member
εγω φιλε βαζω λακ και δεν βγαινει ουτε με τριψημο...μονο με σαμπουαν...τωρα σε εσενα δεν ξερω πως γινεται να βγαινει...μαλλον διαφερουν οι λακ..παρε την πιο δυνατη που βρισκεις...αλλιως μπορεις απλα να μη βουτας το κεφαλι στην θαλασσα

το τοππικ εννοείς ή το dermamed? Αν μπορείς στείλε με πμ την λακ που χρησιμοποιείς

Μπλουζα