Λοιπόν θα σας πω εν ολίγοις τι μου συνέβη σήμερα για να αποτρέψω κάποιον άλλον να το ζήσει. Εγώ χρησιμοποιώ το τόπικ εδώ και μια 5ετία χοντρικά. Εννοείται ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος αν και τον τελευταίο χρόνο μου έχει γυρίσει μπούμερανγκ αφού τα μαλλιά μου έχουν αραιώσει απίστευτα, το ροξάκι πλέον είναι πιο μεγάλο από ποτέ και εγώ το παλεύω να δείχνει ακόμα φυσικό (με παιδεύει πλέον πολύ) αλλά το πετυχαίνω. Τέλος η εισαγωγή.
Λούστηκα σήμερα με το σαμπουάν revivogen που μου έστειλε δώρο η dermamed επειδή είμαι παλιός πελάτης (χρησιμοποιώ μόνο από Ελλάδα. Γνωρίζω ότι μου πιάνουν τον λώκο αλλά δε ξέρω αν θα είναι ίδια ποιότητα το ξένο). Αφού λούστηκα 2 φορές με το revivogen που λέτε, πάω να βάλω το τόπικ όπως μετά από κάθε λούσιμο και έφαγα τη φρίκη της ζωής μου. Ακόμα και τώρα που σας γράφω με πιάνει ταχυκαρδία που το σκέφτομαι. Η σκόνη να μη κάθεται με τίποτα. Με τίποτα όμως. Έσκυβα το κεφάλι προς τα κάτω και σιγά σιγά τα έβλεπα να φεύγουν από τις τρίχες και να πέφτουν. Ένα αποτέλεσμα εντελώς αφύσικο σύμφωνα με τα δικά μου στάνταρ. Ήμουν 2 ολόκληρες ώρες στο μπάνιο σε μια κατάσταση απελπισίας.
Τελικά τη λύση τη βρήκα μόνος. Λούστηκα 2 φορές με σαπούνι για να σκληρύνουν τα μαλλιά. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΑΙΩΣΗ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΕ ΜΑΛΑΚΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ Η ΕΙΔΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ γιατί θα πάθετε την ίδια νίλα που έπαθα εγώ.
Χαιρετίζω όλα τα μέλη του φόρουμ, είχα να γράψω πάρα πολύ καιρό και είπα να μεταφέρω την εμπειρία μου για να γλιτώσω κανένα παθόντα. Προσωπικά βρίσκομαι δειλά δειλά σε σκέψη μεταμόσχευσης μετά από όλες τις υπέροχες πληροφορίες που μάζεψα από όλους εσάς εδώ μέσα γιατί σε κάνα 2 χρόνια το πολύ το τόπικ θα είναι ανέφικτο να το χρησιμοποιήσω. Δυστυχώς έχω τεράστιο κόμπλεξ με τα μαλλιά σε σημείο που με φθείρει ψυχολογικά.
Οποιαδήποτε απορία έχετε για τη χρήση της σκόνης και τρόπο εφαρμογής ρωτήστε. Μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας μπορώ να βοηθήσω.