Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
τωρα που ειδα και το 1ο βιντεο με τον ξανθο....αυτο και αν δε μου ''αρεσει''....
ρε φιλε με 1500 grafts εκανε αυτο το αποτελεσμα??απλα αδυνατω να το πιστεψω...
αν ηταν ετσι να παμε ολοι μαζι τουρκια να βαλουμε 1500 grafts,να μην εχουμε ουτε ουλη ουτε τιποτα και να πληρωσουμε μονο 4000-5000 ευρω......
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
aleksandros είπε:Επειδη εχω δει αρκετα για αυτον λεω ακριβως το ιδιο.
Τον μοναδικο που εμπιστευομε ειναι το hasson κανενα αλλο δεν παιζουμε με τα κεφαλια μας
ΤΕΛΟΣ.
giannis13 είπε:ε ενταξει δεν μπορουμε να ειμαστε απολυτοι....καποια στιγμη δεν θα πετυχει...αυτο συμβαινει παντου....
αλλα το θεμα ειναι να εισαι πανω απο ολα ΑΝΘΡΩΠΟΣ....και οχι να λες πολλα λογια ταζοντας πολλα,βαζοντας ψευτικα βιντεο που να παραπλανουν και στο τελος αυτος που σε εμπιστευτηκε να του μαμας την ψυχολογια και τη ζωη του......
NGL είπε:[quote author=giannis13 link=topic=1489.msg25586#msg25586 date=1265840699]
ε ενταξει δεν μπορουμε να ειμαστε απολυτοι....καποια στιγμη δεν θα πετυχει...αυτο συμβαινει παντου....
αλλα το θεμα ειναι να εισαι πανω απο ολα ΑΝΘΡΩΠΟΣ....και οχι να λες πολλα λογια ταζοντας πολλα,βαζοντας ψευτικα βιντεο που να παραπλανουν και στο τελος αυτος που σε εμπιστευτηκε να του μαμας την ψυχολογια και τη ζωη του......
Trixofilos είπε:Ο ρε παιδιά με πήρατε σβάρνα, δε ξέρω από που να αρχίσω...
panos1982 είπε:[quote author=Trixofilos link=topic=1489.msg25596#msg25596 date=1265858552]
Ο ρε παιδιά με πήρατε σβάρνα, δε ξέρω από που να αρχίσω...