Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
comb είπε:Πάρε ποπ κορν, φώναξε και την κοπέλα σου(Αγ Βαλεντινου) και απόλαυσε
geofish είπε:Ngl, θύμισε μου γιατί απέρριψες τον bisanga, βλέπεις γερνάω και αρχίζω να ξεχνάω.
comb είπε:Το είδα το δεύτερο βιντεάκι, πολύ καλό το αποτέλεσμα του τύπου, αλλά μας πέθανε με την εισαγωγή του! ;D. Εχει το ιδανικό μαλλί για φυσικότητα, ενώ θα έλεγα οτι η περίπτωση του είναι ενδεικτική του οτι η φίνα δεν είναι απαραίτητη αλλά σίγουρα βοηθάει. Πιστεύω αν έπαιρνε φίνα θα είχε ίσως και το crown γεματο.
Θα ήθελα βέβαια να δω και μερικές φωτογραφίες της κλινικής πριν τη μεταμόσχευση γιατί για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καταλάβει πως ακριβώς ήταν πριν την πρώτη αλλά και πριν τη δεύτερη μεταμόσχευση.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
aleksandros είπε:trixofilos γενικα το κεφαλι σου ειναι σαν θαμνος εχεις πολυ πυκνο μαλλι εξου και το αποτελεσματα,
Οι φωτο που εβαλες στην αρχη ειναι καταπληκτικες.
NGL είπε:trixofile μπορεις να περιγραψεις με καποιες παραπανω λεπτομερειες την μεθοδο εξαγωγης?
εισαι αν δεν κανω λαθος η πρωτη σοβαρη στην κυριολεξια περιπτωση fue εδω μεσα,οποτε καλο θα ηταν να εχουμε καποιες πιο εξειδικευμενες πληροφοριες συγκεντρωμενες.
αναφερομαι σε περιπτωση αποκλειστικα fue,κι οχι συνδυασμο strip+fue η οτιδηποτε αλλο..
Trixofilos είπε:Γεια σου NGL!
Να γράψω πρώτα δυο λόγια για τον Bisanga. Σίγουρα είναι από τους λίγους που μπορείς να πας έχοντας τι σιγουριά ότι δε θα σε "σφάξει" (για αυτό άλλωστε k πήγα να τον βρω). Επίσης είναι από τους λίγους που έχει δείξει k strip αλλα k FUE αποτελέσματα ( k στα δυο από μέτρια μέχρι πολύ καλά (εξαιρέσεις υπάρχουν βεβαια πάντα, σε όλους τους γιατρούς ακόμα k στους κορυφαίους)).
Όταν πήγα λοιπόν στην κλινική του το πρώτο που μου έκανε εντύπωση ήταν ο όγκος του, το δεύτερο το καλωσόρισμα στα ελληνικά (γεια σας k Παπαδόπουλε) k το τρίτο κάπως ο τρόπος του. Δε θέλω να τον κατηγορήσω τον άνθρωπο, αλίμονο, αλλα για κάποιο λόγο δε κατάφερε να αποκτήσει την εμπιστοσύνη μου. Είχα την εντύπωση πως αν κάτι πάει στραβά δεν θα υπήρχε το ανάλογο after-care που προσφέρει p.x. ο Rahal. Είχα διαβάσει και κάποιες ιστορίες/εμπειρίες στο forum... Φυσικά παίζει k κάποιο ρολο το γεγονός ότι η κλινική δεν είναι του Bisanga αλλα ενός Aγγλου, ο οποιος φυσικά είναι businessman...
Αυτά προς το παρόν. Για τι δικη μου την επέμβαση k την τακτική που ακολουθεί ο Keser θα γράψω αύριο. Τα λέμε
Αυτά προς το παρόν. Για τι δικη μου την επέμβαση k την τακτική που ακολουθεί ο Keser θα γράψω αύριο. Τα λέμε