Απ: 1500 τριχοθυλάκια (FUE)
tse είπε:
Συγνώμη κιόλας αλλά ένιωσα και εγώ την ανάγκη να μπω στην συζήτηση και να πω 2 πράγματα.
1ον)Πριν από 8 μήνες που έκανες την μεταμόσχευση αγαπητέ trixofilos όπως αναφέρεις, το παρόν forum υπήρχε όπως υπήρχε και αρκετούς μήνες πριν κάνεις την μεταμόσχευση που ψαχνόσουν για το που θα την κάνεις.
Αναφέρεις ότι πριν από 2 χρόνια δεν υπήρχε και αυτό είναι σωστό νομίζω.αλλά έχω μερικές ερωτήσεις.
Στο ενδιάμεσο από "τα 2 χρόνια πριν" μέχρι τους
"8 μήνες πριν" υπάρχει ένα κενό γύρω στον έναν χρόνο και κάτι μήνες.
Σε όλο αυτό το διάστημα σταμάτησες να ψάχνεις για το που θα κάνεις μεταμόσχευση;
Αν ισχύει κάτι τέτοιο πάει να πει ότι έψαξες για κάποιο διάστημα πήρες μια απόφαση για το που θα κάνεις και μετά για έναν χρόνο περίμενες να κάνεις την μεταμόσχευση χωρίς να ψάξεις καθόλου.Αυτό φαίνεται λίγο αφύσικο.Εγώ προσωπικά αν ψάχνομαι για κάτι όσο πλησιάζει η ώρα που θα το κάνω ψάχνομαι περισσότερο.Το αντίθετο δεν έχει λογική και ειδικά όταν μιλάμε για έναν κλάδο που συνεχώς βελτιώνεται(μεταμόσχευση) είναι καθαρή απερισκεψία να καταλήξεις να κάνεις μια κίνηση βάσει έρευνας που έκανες πριν από έναν χρόνο αφού μέσα στον χρόνο που πέρασε είναι πολύ πιθανόν να έχουν αλλάξει πολλά πράγματα.
Αν υποθέσουμε ότι συνέχιζες να ψάχνεις μπορώ να διατυπώσω πάλι κάτι άλλο αλλά το αφήνω για την ώρα μέχρι να απαντήσεις σε αυτό που ήδη έγραψα.
φιλικά όλα τα παραπάνω βέβαια
Γεια χαρά τσε!
Η αλήθεια είναι ότι πράγματι δυσκολεύομαι λιγάκι να απαντήσω. Ο λόγος είναι ότι βρίσκομαι Γερμανία, οποτε δεν έχω την δυνατότητα να γράφω με ελληνικούς χαρακτήρες k αναγκάζομαι να γράφω greeklish.
Ευτυχώς που ο Ακης μου έστειλε ένα σύνδεσμο για μια σελίδα για μεταφράσεις από greeklish σε ελληνικά (ευχαριστώ και πάλι). Βοηθάει πολύ αλλα είναι και λιγάκι κουραστικό (ανοίγω δυο site k το word, γράφω μια-δυο "πrοτασεις", τις κάνω copy paste κτλ κτλ).
Επί του θέματος: Δεν νομίζω να έχει καμια σημασία αν και ποσο την έψαξα τι δουλειά πριν κάνω την επέμβαση. Αυτό που έχει σημασία είναι το αποτέλεσμα!! Αλλα για να σε καθησυχάσω, σε διαβεβαιώνω ότι την έψαξα πολύ καλά (p.x. πήγα Βρυξέλλες k βρέθηκα με τον Μοάμπα και με τον Bisanga, πήγα Ελβετία σε κάποιους που μάλλον δε γνωρίζεις, είχα επαφή μέσο διαδίκτυο με "Hattingerhair", Transmed, Rahal, Arvind k άλλους και αφιέρωσα αμέτρητες ώρες στα forum, κύριος στο γερμανικό).
Δεν ξέρω κατά ποσο καλά διαβάζετε τα post μου, το έχω γράψει ήδη δυο φορες: όταν ήμουν άσχετος και έψαχνα για forum το ελληνικό δεν υπήρχε. Βρήκα το γερμανικό k εκεί βρήκα όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμουν.
Αραιά k που έψαχνα λίγο στο google αλλα πίστεψε με, μάντης δεν είμαι ούτε με λένε Κάλχα να ξέρω πια μέρα k αν θα κάνει κάποιος στην Ελλάδα ένα σχετικό forum. Προχτές με τύχη το βρήκα αυτό το forum. Αν ψάξεις στο γερμανικό google τι λέξη Haartransplantation το πρώτο που θα βρείς είναι το forum. Δεν ισχύει όμως το ίδιο k για την Ελλάδα. Για αυτό το λόγο θα παρακαλέσω όλους αυτούς που έχουν κάποιους ενδοιασμούς k είναι καχύποπτοι από τι φύση τους να κρατήσουν τις κατηγοριες του στιλ “γιατί ρε φιλαράκο μας ήρθες τώρα k όχι πριν 8 μήνες η την ημερα που άνοιξε το forum?” για τον εαυτό τους. Και κάτι ειρωνείες του στιλ “τι κανεις εδώ, ήρθες να μοιράσεις τι χαρά σου μαζί μας?” επίσης.
Φιλε τσε, αν δεν σε ικανοποίησε Η απάντηση μου k έχεις κάποια απορία, ρωτα , αλλα ρωτα μια συγκεκριμένη ερώτηση για να μπορέσω να σου απαντήσω αναλυτικά (έχω λιγάκι μπερδευτεί με όλα αυτά που έχω διαβάσει).