Trixofilos, dr. kesser, fue, 1500 grafts, 21/5/2009

Panos1982

Well-Known Member
Απ: 1500 τριχοθυλάκια (FUE)

aleksandros είπε:
Pano ισως να μην του πεσουν απο κει που τα πηρε αν και ειναι ψηλα.
Κατι παραπανω θα ξερει

το οτι ξερει κατι παραπανω απο μενα ειναι αυτονοητο.......αυτο που δε ξερω ειναι μηπως το εκανε εν γνωση του γιατι το παιδι αυτο ειναι 25 χρονων και το πιο πιθανο με τον τυπο αραιωσης που εχει εινια να παει nw5-6 απ οτι βλεπουμε μιας και εχει διαχυτη αλωπεκεια.......
και στο πισω μερος και στο πλαι εχει ανεβει αρκετα ψηλα σε σημειο που αν ηταν το δικο μου κεφαλι θα ανυσηχουσα......
βεβαια το παιδι δεν εχει κατι να χασει.....το πολυ πολυ καποια απ τα θυλακια να πεσουν στο μελλον και να του βαλει αλλα απο πιο χαμηλα.....αλλα γιατι να πληρωσει τσαμπα για καποια θυλακια που θα πεσουν σε 5-10 χρονια???? μιλαω παντα σε περιπτωση που θα συμβει αυτο....μπορει και να κανω λαθος και ολα τα μαλλια να ειναι safe.....αλλα αυτο δεν ειμαστε σε θεση να το μαθουμε τωρα......γι αυτο ρωτησα την αποψη σας.......

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aleksandros

New Member

Ειναι ενα ρισκο, και η ειναι μολις 25.
Εγω δεν νομιζω να δει τρομερη διαφορα μεταα 1550 που εβαλε

comb

Member

Aυτός είναι ένας περιορισμός της fue, για να μην προκύψει πρόβλημα αραίωσης στη δότρια ο γιατρός αναγκαστικά εξαγει από περιοχές που μπορεί να μην είναι οι καλύτερες. Βέβαια αυτό ισχύει για πιο μεγάλα νούμερα, εδώ με 1500 μοσχεύματα θα μπρορούσε ίσως να είχε περιοριστεί πιο πολύ στην κλασσική "ασφαλή περιοχή".

Panos1982

Well-Known Member

comb είπε:
Aυτός είναι ένας περιορισμός της fue, για να μην προκύψει πρόβλημα αραίωσης στη δότρια ο γιατρός αναγκαστικά εξαγει από περιοχές που μπορεί να μην είναι οι καλύτερες. Βέβαια αυτό ισχύει για πιο μεγάλα νούμερα, εδώ με 1500 μοσχεύματα θα μπρορούσε ίσως να είχε περιοριστεί πιο πολύ στην κλασσική "ασφαλή περιοχή".

ναι εχεις δικιο........επισης στη συγκεκριμενη περιπτωση ειδα οτι πηρε τα πιο πολλα μαλλια απ την ουλη και πανω παρα απ την ουλη και κατω.......εγω πιστευω οτι θα επρεπε να ειχε γινει το αντιθετο....ετσι φανταζομαι λεει η κοινη λογικη....ετσι δεν ειναι comb???? εσυ τι λες???

giannis1991

Well-Known Member

το πιο πιθανο με τον τυπο αραιωσης που εχει εινια να παει nw5-6 απ οτι βλεπουμε μιας και εχει διαχυτη αλωπεκεια.......

ετσι συμβαινει σε οσους εχουν την λεγομενη αραιωση?

Panos1982

Well-Known Member

giannis13 είπε:
το πιο πιθανο με τον τυπο αραιωσης που εχει εινια να παει nw5-6 απ οτι βλεπουμε μιας και εχει διαχυτη αλωπεκεια.......

ετσι συμβαινει σε οσους εχουν την λεγομενη αραιωση?

οταν εχεις διαχυτη αραιωνουν ταυτοχρονα απο μπροστα απο τη μεση και απο πισω.......
αρα δε μπορεις να μεινεις nw4......πας για 5 και πανω.....

giannis1991

Well-Known Member

οτι μου αρεσουν μου αρεσουν αλλα τωρα δεν κανω πλακα..... :D
λογικα για να το λες θα ειναι το ιδιο η διαχυτη με το dif.thinner....ε?
απλα νομιζα οτι η διαχυτη αλωπεκια ειναι ουσιαστικα προβλημα και αραιωνουν ολα μα ολα τα μαλλια ενω το diffyse thinner οτι ειναι αλωπεκια αλλα αραιωνουν μονο τα πανω μαλλια......

comb

Member

Panos, το πιο λογικό σε μια τέτοια περίπτωση θα ήταν να πάρει από την περιοχή γύρω(και πάνω και κάτω) από την ουλη.

Panos1982 πολύ ενδιαφέρwν το περιστατικο. δεν γνωριζω κάποιο άλλο που να έγινε δουλειά κ από H&W κ από Keser στο ίδιο το κεφαλι.

η αλήθεια είναι πωϛ κ εμένα μου φάνηκε λίγo ψhλα (αν κ θα ήθελα να το ξαναδω, δεν λειτουργει όμωϛ πλέον το link). όταν είχα πάει εγώ στον Keser για την επεmβαση μου, του εδhξα μέχρι ποιο σημείο ήθελα να μου κάνει την εξαγωγη. εννοειτai πωϛ δε χρειάζεται να του πειϛ τι πρέπει να κανει, ξέρει πολύ καλά τη δουλειά του. απλά εγώ έχω στο crown ένα σημείο που φαίνεται να έχει λιγοτερη πυκνοthτα εξαιτιαϛ ενόϛ cow-lick (δε μου ρχεται η λεξη στα ελληνικα)κ δεν ήθελα καν πλησιασει σε αυτό το σημειο (έχω κάποιο κόλλημα).

τώρα για να απανthσουμε στην ερώτηση αν στην συγκεκριμενη περίπτωση εξηγαγε εξω από τη safe zone, θα πρέπει πρώτα να καθορισουμε τα ορια ths. κ κατά τη γνώμη μου αυτό μπορεί να το κρινει καλύτερα ο γιατροϛ αφού εξετασει τη δοτρια περιοχη.

κοιταξτε λίγο πιο προσεχτικα κάποιουϛ φαλακρουϛ στο δρόμο κ θα καταλαβετε τι εννοω. υπάρχουν πολλέϛ περιπτωσειϛ όπου το safe zone είναι πλέον μόνο μια λουριδα 4-5 cm.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member

giannis13 είπε:
οτι μου αρεσουν μου αρεσουν αλλα τωρα δεν κανω πλακα..... :D
λογικα για να το λες θα ειναι το ιδιο η διαχυτη με το dif.thinner....ε?
απλα νομιζα οτι η διαχυτη αλωπεκια ειναι ουσιαστικα προβλημα και αραιωνουν ολα μα ολα τα μαλλια ενω το diffyse thinner οτι ειναι αλωπεκια αλλα αραιωνουν μονο τα πανω μαλλια......

τελικα ρε παιδια τι ισχυει???

Panos1982

Well-Known Member

Trixofilos είπε:
Panos1982 πολύ ενδιαφέρwν το περιστατικο. δεν γνωριζω κάποιο άλλο που να έγινε δουλειά κ από H&W κ από Keser στο ίδιο το κεφαλι.

η αλήθεια είναι πωϛ κ εμένα μου φάνηκε λίγo ψhλα (αν κ θα ήθελα να το ξαναδω, δεν λειτουργει όμωϛ πλέον το link). όταν είχα πάει εγώ στον Keser για την επεmβαση μου, του εδhξα μέχρι ποιο σημείο ήθελα να μου κάνει την εξαγωγη. εννοειτai πωϛ δε χρειάζεται να του πειϛ τι πρέπει να κανει, ξέρει πολύ καλά τη δουλειά του. απλά εγώ έχω στο crown ένα σημείο που φαίνεται να έχει λιγοτερη πυκνοthτα εξαιτιαϛ ενόϛ cow-lick (δε μου ρχεται η λεξη στα ελληνικα)κ δεν ήθελα καν πλησιασει σε αυτό το σημειο (έχω κάποιο κόλλημα).

τώρα για να απανthσουμε στην ερώτηση αν στην συγκεκριμενη περίπτωση εξηγαγε εξω από τη safe zone, θα πρέπει πρώτα να καθορισουμε τα ορια ths. κ κατά τη γνώμη μου αυτό μπορεί να το κρινει καλύτερα ο γιατροϛ αφού εξετασει τη δοτρια περιοχη.

κοιταξτε λίγο πιο προσεχτικα κάποιουϛ φαλακρουϛ στο δρόμο κ θα καταλαβετε τι εννοω. υπάρχουν πολλέϛ περιπτωσειϛ όπου το safe zone είναι πλέον μόνο μια λουριδα 4-5 cm.

to nw6 ειναι 5cm πισω....και στα πλαγια.......εχω δει και nw7.....ζωντανα.....η καραφλα που ειχε ο τυπος ηταν απελπιστικη.......2μολις εκατοστα μαλλι....πισω και στα πλαγια......

Comb ο κεσερ αν επερνε θυλακια γυρω απ την ουλη θα ηταν μεν safe....αλλα επειδη το παιδι θα χρειαστει κι αλλες επεμβασεις στο μελλον.....αν παει μετα να ξανα στριπαρει(που προσωπικα πιστευω οτι θα το κανει στο μελλον) γιατι δε μπορει να συνεχισει την fue ως το τελος......θα εχει ενα θεμα με το ποσο πλουσια θα ειναι πλεον η δοτρια.....
Κατα την γνωμη μου θα ηταν καλυτερο να του επερνε απο χαμηλα και απο τα πλαγια αφου προκειτε μονο για 1500......εγω αυτο θα ζητουσα.....βεβαια δε ξερω τι εχει το παλικαρι στο μυαλο του κ τι συζητησε με το γιατρο......αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι εχει κανει λαθος επιλογες.....και ενω το αποτελεσμα του θα ειναι καλο για την ωρα....στο μελλον θα εχει σοβαρο προβλημα.....
ηταν νωρις για να κανει fue......και λαθος το σημειο που του πηραν θυλακια.....ετσι πιστευω.....
Ο τυπος επρεπε να στριπαρει πρωτα 3 φορες.......και μετα να εκανε φυε για να παρει το μαξιμουμ απ το κεφαλι του......τωρα ετσι που το εχει κανει....θα περιοριστει πολυ στο μελλον......
Γενικα οταν κανεις εμφυτευση και μπαινεις σε αυτο το χωρο πρεπει να κανεις σωστες κινησεις γιατι το ενα λαθος θα φερει το αλλο και παει λεγοντας.....θελει πολυ προσοχη!!!!!!!

Αλλα περα απ αυτα τωρα.... απ οτι ειδα στον 1ο μηνα ειχε αρκετα θυλακια πανω στο κεφαλι του ακομα και δεν ειχαν φαει shedding......αυτο σημαινει οτι τα θυλακια ηταν ενα μηνα στο κεφαλι και θα εχει αργη μεν επαναφυτρωση αλλα σημαινει και επισης οτι τα θυλακια αφου εζησαν 1 μηνα το πιο πιθανο ειναι οτι θα επιβιωσουν και θα ξαναφυτρωσουν.....αλλα εδω ειμαστε ολοι....και θα το δουμε......

Panos1982

Well-Known Member

giannis13 είπε:

τον σπυρο παπαδοπουλο στους απαραδεκτους μου θυμιζεις........που ελεγε συνεχεια....
τι εγινε ρε παιδια????
διαχυτη αλωπεκεια....το λεει και η λεξη....ειναι ΑΑ......
δεν εχει να κανει με ολο το κεφαλι......μονο με τα πανω...απο μπροστα ως πισω ομως.......
στο πλαι δεν εχουν προβλημα....

giannis1991

Well-Known Member

panos1982 είπε:
[quote author=giannis13 link=topic=1489.msg26398#msg26398 date=1266358865]

τον σπυρο παπαδοπουλο στους απαραδεκτους μου θυμιζεις........που ελεγε συνεχεια....
τι εγινε ρε παιδια????
δεν εχει να κανει με ολο το κεφαλι......μονο με τα πανω...απο μπροστα ως πισω ομως.......
[/quote]

οκ ευχαριστω.... :)

Panos1982

Well-Known Member

giannis13 είπε:
[quote author=panos1982 link=topic=1489.msg26412#msg26412 date=1266365319]

τι εγινε ρε παιδια????
[/quote]

[/quote]

αντι να διαβασεις το απο πανω ποστ που μπορει να σου φανει χρησιμο.....σε νοιαζει η διαχυτη αλωπεκια.....αφου εσυ δεν εχεις τετοια....εισαι nw2.......αλλα περιεργος εε?? :p

giannis1991

Well-Known Member

panos1982 είπε:
[quote author=giannis13 link=topic=1489.msg26413#msg26413 date=1266365560]
[quote author=panos1982 link=topic=1489.msg26412#msg26412 date=1266365319]

τι εγινε ρε παιδια????
[/quote]

[/quote]

αντι να διαβασεις το απο πανω ποστ που μπορει να σου φανει χρησιμο.....σε νοιαζει η διαχυτη αλωπεκια.....αφου εσυ δεν εχεις τετοια....εισαι nw2.......αλλα περιεργος εε?? :p
[/quote]

ναι οντως ειμαι παρα πολυ περιεργος....και απλα ρωτησα επειδη ενας ξαδερφος μου αρχιζει και αραιωνει το μαλλι του ολο....πρεπει να ειναι ο χειροτερος τυπος καραφλας....

Panos1982

Well-Known Member

στην αρχη ειναι ο καλυτερος.....γιατι δεν σου αλαζει το παρουσιαστικο.....μιας και αραιωνουν ολα μαζι.....αλλα η μλκια ειναι οτι εφ οσων αραιωνουν ολα μαζι.....θα πεσουν πιο γρηγορα μιας και ειναι ολα εκτεθημενα στην dht απο νωρις.....οποτε μεσα σε μια δεκαετια τα πιο πολλα θα εχουν καθαρισει.......
ενω σε περιπτωσεις οπως εμεις....ξεκιναει απο μπροστα.....αλλα τα πισω και στην μεση ειναι safe για μερικα χρονια......και αρχιζουν πιο μετα....αρα θα πεσουν και πιο μετα......και αν κανουμε και θεραπεια τα πισω θα πεσουν πολυ πιο μετα.....δλδ ειμαστε σε αρκετα καλυτερη μοιρα οσο να πεις......

εμενα ασ πουμε η τριχοπτωση αρχισε απ τα 17 μπροστα......10 χρονια πριν δλδ.....
το middle k crown ομως δεν εχει αρχισει ακομα......οι κροταφοι ομως εγιναν φλυδα......

giannis1991

Well-Known Member

panos1982 είπε:
στην αρχη ειναι ο καλυτερος.....γιατι δεν σου αλαζει το παρουσιαστικο.....μιας και αραιωνουν ολα μαζι.....αλλα η μλκια ειναι οτι εφ οσων αραιωνουν ολα μαζι.....θα πεσουν πιο γρηγορα μιας και ειναι ολα εκτεθημενα στην dht απο νωρις.....οποτε μεσα σε μια δεκαετια τα πιο πολλα θα εχουν καθαρισει.......
ενω σε περιπτωσεις οπως εμεις....ξεκιναει απο μπροστα.....αλλα τα πισω και στην μεση ειναι safe για μερικα χρονια......και αρχιζουν πιο μετα....αρα θα πεσουν και πιο μετα......και αν κανουμε και θεραπεια τα πισω θα πεσουν πολυ πιο μετα.....δλδ ειμαστε σε αρκετα καλυτερη μοιρα οσο να πεις......

εμενα ασ πουμε η τριχοπτωση αρχισε απ τα 17 μπροστα......10 χρονια πριν δλδ.....
το middle k crown ομως δεν εχει αρχισει ακομα......οι κροταφοι ομως εγιναν φλυδα......

ετσι ακριβως ειναι.... ;)

Μπλουζα