Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
panos1982 είπε:στην αρχη ειναι ο καλυτερος.....γιατι δεν σου αλαζει το παρουσιαστικο.....μιας και αραιωνουν ολα μαζι.....αλλα η μλκια ειναι οτι εφ οσων αραιωνουν ολα μαζι.....θα πεσουν πιο γρηγορα μιας και ειναι ολα εκτεθημενα στην dht απο νωρις.....οποτε μεσα σε μια δεκαετια τα πιο πολλα θα εχουν καθαρισει.......
ενω σε περιπτωσεις οπως εμεις....ξεκιναει απο μπροστα.....αλλα τα πισω και στην μεση ειναι safe για μερικα χρονια......και αρχιζουν πιο μετα....αρα θα πεσουν και πιο μετα......και αν κανουμε και θεραπεια τα πισω θα πεσουν πολυ πιο μετα.....δλδ ειμαστε σε αρκετα καλυτερη μοιρα οσο να πεις......
εμενα ασ πουμε η τριχοπτωση αρχισε απ τα 17 μπροστα......10 χρονια πριν δλδ.....
το middle k crown ομως δεν εχει αρχισει ακομα......οι κροταφοι ομως εγιναν φλυδα......
aleksandros είπε:γυφταρμάδες ή αλλιως τουρκόγυφτοι
aleksandros είπε:Οτι του εβαλε μονο 1000 grafts και εχει ενα καλο αποτελεσμα μπροστα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
panos1982 είπε:δε βλεπω τπτ......
Trixofilos είπε:[quote author=panos1982 link=topic=1489.msg26441#msg26441 date=1266408844]
δε βλεπω τπτ......
aleksandros είπε:Οτι του εβαλε μονο 1000 grafts και εχει ενα καλο αποτελεσμα μπροστα.
Trixofilos είπε:ναι αυτό εννοω. Pano, για το θέμα που είχαμε εχτεϛ περι safe zone κτλ, ξαναδεϛ τιϛ φωτο από την ουλη του NGL κ πεϛ μου αν θέλειϛ τη γνώμη σου.
Trixofilos είπε:ναι αυτό εννοω. Pano, για το θέμα που είχαμε εχτεϛ περι safe zone κτλ, ξαναδεϛ τιϛ φωτο από την ουλη του NGL κ πεϛ μου αν θέλειϛ τη γνώμη σου.
hopefull είπε:Βεβαια τι γινεται αμα ο ασθενης καποια στιγμη θελει να σταματησει το propecia ή το ιστορικο του ειναι χειροτερο απο οτι νομιζε(εγω ας πουμε ουτε ο πατερας μου ουτε ο αδερφος μου εχει προβλημα και ο παππους μου καραφλιασε μετα το 35 ενω εγω αρχισε απο τα 23 μου)?Πες οτι δεν το αντεχει ή παρουσιαστει καποιο αλλο προβλημα υγειας στη ζωη του και πρεπει να το κοψει?Εκει η απαντηση βρισκεται στο μυαλο του καθενος για να καταλαβει ή οχι τις συνεπειες.