Trixofilos, dr. kesser, fue, 1500 grafts, 21/5/2009

aleksandros

New Member
Απ: 1500 τριχοθυλάκια (FUE)

Τριχοφιλε σου ειναι ευκολο να βαλεις δικες σου φωτο κατω απο εξωτερικες συνθηκες φωτεινοτητας απο κοντα ?
Η επεμβαση για τα 1500 grafts σου ηρθε 4500 ευρω.
Την κλινικη της Κυπρου HDC για ποιο λογο την απερριψες?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aleksandros είπε:
Τριχοφιλε σου ειναι ευκολο να βαλεις δικες σου φωτο κατω απο εξωτερικες συνθηκες φωτεινοτητας απο κοντα ?
Την κλινικη της Κυπρου HDC για ποιο λογο την απερριψες?

Aλεξανδρε την HDC δεν την αππεριψα, αλλα ούτε κ την εψαξα ιδιαιτερα. έχω δεί κάποια καλά αποτελεσματα τουs, αλλα δυστυχωϛ δεν ετυχε να βρω καμία γραπth εμπειρια...
επιπλεον, εγώ προσωπικα, θέλω να ξέρω ποιοϛ γιατροϛ θα κάνει την επεmβαση. σε μια κλινικη όμωϛ υπάρχουν διαφοροι κ μπορεί να τύχει να σου πουν ότι ο ταδε αρρωσthσε θα σε χειρουργησει κάποιοϛ αλλοs...παντωϛ έχουν δειξει κάποια καλά αποτελεσματα.
αν δεν κάνω λαθοs, ο Bisanga δουλευε καποτε για αυτουs. όσο για τιϛ φωτο, αυτή τη στιγμή μου είναι δυσκολο, αλλα σου υποσχομαι ότι στο επόμενο update που θα κανω, θα ανεβάσω καλυτερεϛ από αυτέϛ που ανεβασα (χρειαζεται βλέπειϛ κ καλή cam).

Euxaristw gia thn plhroforia :D

οπως μου ειπε ακομα και ενας πολυ εμπειρος γιατρος ειναι σαν να παιζει λοττο κατα την εξαγωγη..

συγγνωμη NGL που θα το πω τοσο ωμα, αλλα αυτόϛ ο πολύ εμπειροϛ γιατροϛ έλεγε *******

επειδη εζησα ολη αυτην την ιστορια απο πολυ κοντα,θα σου πω μονο οτι η κλινικη ειναι top class και ψαχνεται πολυ σε θεματα τριχοπτωσης περα απο τα στριπ ή fue..

NGL μου κινησεϛ την περιεργεια. για ποια top class κλινικη μιλαs;

@ NGL: έχω την εντυπωση ότι παρανοησα τα παραπανω...; εννοουσεϛ πωϛ ο Hasson είναι τηϛ γνωμηϛ FUE = λοττο? ακόμη κ ετσι να ειναι, εγώ είμαι αντιθετhϛ γνωμηϛ κ την αποδειξη πωϛ με FUE μπορείϛ να έχειϛ εξισου καλά αποτελεσματα την βλέπω κάθε μέρα στο καθρεφth.

επειδή είναι πολύ καλόϛ σε αυτό που κάνει δε σημαίνει πωϛ ο,τι λέει είναι σωστο. αλλωστε σε πολλά θέματα οι επιστήμονεϛ είναι διχασμενηϛ αποψεωs. ο έναϛ ισχυριζεται κάτι κ ο άλλοϛ το αντιθετο.

πάντωϛ δε μπορώ να πιστεψω πωϛ εννοουσε τουϛ 5-10 κορυφαιουϛ γιατρουϛ FUE...η θα το είπε αφού αγανακthσε με αυτή την περίπτωση repair:
http://hair-restoration-info.com/eve/forums/a/tpc/f/3521087683/m/815109465

NGL

Member

ναι για τον hasson μιλαω τριχοφιλε...
δινω μεγαλη σημασια στα λεγομενα του και ξαναλεω οτι το δικαιωμα να σεβεσαι την αποψη του το κερδισε απ την σωστη και ποιοτικη δουλεια του..

NGL

Member

Trixofilos είπε:
NGL μου κινησεϛ την περιεργεια. για ποια top class κλινικη μιλαs; αν θέλειϛ στείλε μου pm. θα συμφωνhσω με τα πιο πολλά που λεs. σιγουρα είναι η εξαγωγη με FUE πιο δυσκολη απ ότι στο στριπ. για αυτό αλλωστε υπάρχουν 20-30 καλοι γιατροι FUT ανα τον κόσμο, ενώ οι καλοι γιατροι FUE είναι μετρημενοι στα δατχυλα - να μη σου πω τουϛ ενόϛ χεριου

μπορεις σε παρακαλω να μου πεις τους 20-30 καλους γιατρους fut στον κοσμο τριχοφιλε ,γιατι εγω με το ζορι τους βγαζω 5-6.... :chinscratch

comb

Member

μπορεις σε παρακαλω να μου πεις τους 20-30 καλους γιατρους fut στον κοσμο τριχοφιλε ,γιατι εγω με το ζορι τους βγαζω 5-6.... :chinscratch

"Kαλούς" ίσως θα βρεις, top μάλλον το 5-6 που λέει ο ngl είναι πραγματικότητα. Όσο για το fue, πιστεύω σε άτομα με ίσιο μαλλί η αξιοπιστία του αυξάνεται πολύ, αλλά σε σγουρό μαλλί είναι ρίσκο.

NGL είπε:
[quote author=Trixofilos link=topic=1489.msg26249#msg26249 date=1266271492]
NGL μου κινησεϛ την περιεργεια. για ποια top class κλινικη μιλαs; αν θέλειϛ στείλε μου pm. θα συμφωνhσω με τα πιο πολλά που λεs. σιγουρα είναι η εξαγωγη με FUE πιο δυσκολη απ ότι στο στριπ. για αυτό αλλωστε υπάρχουν 20-30 καλοι γιατροι FUT ανα τον κόσμο, ενώ οι καλοι γιατροι FUE είναι μετρημενοι στα δατχυλα - να μη σου πω τουϛ ενόϛ χεριου

[/quote]

είπα 20-30 γιατί θα υπάρχουν σίγουρα κ μερικοι που δεν τουϛ γνωριζουμε. ίσωϛ να ξερειϛ κ εσύ καποιουs, τουϛ οποιουϛ να μη γνωριζω εγω. αν βοηθησουν κ οι υπολοιποι μπορεί να μαζεψουμε καμία 20αρια ονοματα.
Hasson, Wong, Rahal, Ron Shapiro (αν δεν κάνω λάθοϛ παίζει κ ο αδερφόϛ του Paul Shapiro),
HattingenHair, Arvind, Ruby, Feller, Armani, Bisanga, Mwamba, Heitmann eeeee let me think :chinscratch

comb είπε:

"Kαλούς" ίσως θα βρεις, top μάλλον το 5-6 που λέει ο ngl είναι πραγματικότητα. Όσο για το fue, πιστεύω σε άτομα με ίσιο μαλλί η αξιοπιστία του αυξάνεται πολύ, αλλά σε σγουρό μαλλί είναι ρίσκο.

όντωϛ αν το μαλλι είναι πολύ σγουρο υπάρχει προβλημα, οι ρίζεϛ δεν ακολουθουν μια συγκεκριμενη φορα. υπάρχει όμωϛ ένα περιστατικο όπου ο Mwamba έκανε FUE σε ένα Aφρικανο ???

κοιταξτε εδώ αν θέλετε (δειχνει και τιϛ ριζεs):
http://www.moderne-haartransplantation.com/resultate-und-videos/category/16-775-grafts-fit-in-black-patient.html

aleksandros

New Member

Trixofile ο kesser ειναι πλαστικος χειρουργος εκτος απο μαλλια, κανει διαφορες αλλες αισθητικες επεμβασεις.

aleksandros είπε:
Trixofile ο kesser ειναι πλαστικος χειρουργος εκτος απο μαλλια, κανει διαφορες αλλες αισθητικες επεμβασεις.

Aλεξανδρε ο Keser είναι όντωϛ πλαστικοϛ χειρουργοs. στην σελίδα του φαίνεται ότι προσφερει κ άλλεϛ επεmβασειs. το μόνο περιστατικο που γνωριζω είναι από έναν υser του γερμανικου forum που πήγε για FUE κ ο Keser του εβγαλε κ ένα εξογκωμα στο κεφάλι lol

λιποαναρροφηση p.x. το αποκλειω να κάνει μιαϛ κ δεν είδα καταλληλα εξαρthματα όταν ήμουν εκει. τώρα τι άλλο κάνει δεν μπορώ να ξέρω εγω. μπορω να σου πω μόνο αυτά που είδα κ βιωσα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member

γαμω τα αποτελεσματα.....απλα....τρομεη πυκνωση....βασικα η ιδανικη πυκνωση.......

καλα αυτος στην αρχη ηταν nw2?για λιγο παραπανω μου φαινοταν.......δηλαδη nw2,5-3....

aleksandros είπε:
Τον hattingen για ποιο λογο τον απερριψες μιας και εισαι ποιο κοντα?
Ειδες απο κοντα αποτελεσματα του

αυτο εδω μου αρεσει

καταρχάϛ δεν υπάρχει κάποιοϛ γιατροϛ με το όνομα Hattingen. Hattingen είναι μια γερμανικη πολη κοντά στα ελβετικα συνορα. η κλινικη Hattingenhair είναι η μόνη σοβαρή στην Gερμανία με πολύ καλά αποτελεσματα. αυτό το διασthμα χειρουργει όμωϛ μόνο στην Eλβετια καθώϛ επίσηϛ κ στην Pουμανια αραια κ που για αυτούϛ που θέλουν να γλυτωσουν περιπου 1/3 του κοστουs. ο γιατροϛ που βγαζει το στριπ είναι ο Prof. Dr. Voy (γερμανοs), την υπολοιπη δουλειά την κάνουν το αντρογυνο Muresanu (ρουμανοι) οι οποιοι μαθανε την τεχνητουϛ στον Kαναδα.

το καλύτερο τουϛ αποτέλεσμα είναι ο τυποϛ από το video (ο όποιοϛ τυχαινει να είναι ο mod του γερμανικου forum). το αποτέλεσμα του έγινε τοσο καλό επειδή μεταξυ άλλων 1. είναι ξανθοϛ με ανοιχτοχρωμο δερμα οποτε έχει πολύ καλό κοντραστ κ 2. το μαλλι τοι είναι κατσαρο.

κάποιοϛ άλλοϛ από το φορυμ που έκανε 2 επεmβασειϛ σε αυτή την κλινικη δεν είναι ακόμα τελείωϛ ευχαρισθμενοs γιατί έχει μαυρο ισιο μαλλι ενώ το δερμα του είναι ανοιχτοχρωμο κ επειδή έχει πολύ μεγάλεϛ προσδοκιεs.

γιατί δεν πήγα εγώ στην Hattingenhair; αν χρειαζόμουν 3000 grafts πολύ πιθανο να πηγενα. αλλα για 1500 να κάνω FUT; ποιοϛ ο λογοs;

Panos1982

Well-Known Member

παρακατω εινια ενα λινκ με ενα παιδι που ειχε παει πρωτα στον χασσον για εμφυτευση και εβαλε 3κ θυλακες περιπου και στην συνεχεια πηγε στον κεσερ για φυε....
ειναι ακομα στον 2ο μηνα αλαλ δε μπορουμε να κρινουμε ακομα το αποτελεσμα......
και γενικα η εμφυτευση πηρε μερος αναμεσα στα υπαρχοντα μαλλια του οποτε δεν φαινετε ξεκαθαρα το ποσα θα φυτρωσουν...αλλα καλο θα ειναι να δουμε το τελικο αποτελεσμα και αν το παιδι θα ειναι ευχαριστημενο.....καθως και να βλεπουμε τα update που θα κανει.....

αλλα μια παρατηρηση που εχω εγω να κανω ειναι οτι ο κεσερ του πηρε μαλλια πισω στο κροουν αρκετα ψηλα και εχω την εντυπωση οτι εχει μπει μεσα στην ζωνη των μαλλιων που στο μελλον θα προσβληθουν απο την dht και θα υποστουν τριχοπτωση....πειτε κ σεις την γνωμη σας....
το λινκ ειναι αυτο...
http://www.hairtransplantnetwork.com/blog/journal.asp?CopyID=4496&WebID=1465

aleksandros

New Member

Και με 1550 που του εβαλε ο κεσσερ θα πυκνωση το συγκεκριμενο κεφαλι, πολυ δυσκολο μου φαινεται, ας περιμενουμε να δουμε

Panos1982

Well-Known Member

δεν ειναι 4 μηνες εινια 2 μηνες νομιζω.....
αλλα δεν μου ειπε κανεις γι αυτο που εθιξα,......απο πισω που πηρε ο κεσερ τα θυλακια στο κρουν μου φαινετε οτι ανεβηκε πολυ ψηλα......και παιζει να ειναι πολλα απ αυτα θυλακια που θα πεσουν στο μελλον.....γι αυτο δεν εχει κανεις να πει κατι????

Μπλουζα