Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

Ronaldo

Well-Known Member
Ρε spi,πάλι κανείς λάθος..σε τόσο μικρή έκταση τόσα πολλά grafts είναι το δυσκολο και εύκολο το να μην πάει καλά..έχεις μπερδευτεί νομίζω..αν αυτά τα grafts τα άπλωνε σε ένα norwood 6 και δεν πήγαινε καλά τότε ναι εκεί θα ήταν για κλείσιμο..ανάποδα τα λές
όσο περιορίζουμε την επιφάνεια και αυξάνουμε τα grafts, τόσο πιο δύσκολη γίνεται η επέμβαση. Αυτός είναι κ ο λόγος που πολλοί τ απλώνουν ώστε να παίζουν safe και να μη ρισκάρουν. Οι καλοί γιατροί βέβαια δεν φοβούνται και τοποθετούν κανονικά.

Αεράτε δεν ξέρω αν είχες δει στα βιντεο του αναστασάκη που μιλούσε με τον cvial που έλεγε οτι δεν τοποθετεί μεγάλες πυκνότητες πχ ας πουμε σε μια ζώνη μη γιατί δεν ένιωθε σίγουρος οτι θα έχει την ανάλογη φύτρωση των μοσχευμάτων. Και έλεγε ότι οι Ισπανοί που τοποθετούν με υψηλές πυκνότητες δεν έχουν υψηλες φυτρώσεις σε όλα τα περιστατικά τους αλλά μόνο σε αυτά που σου παρουσιάζουν....!! Άρα το οτι κινείται συντηρητικά γίνεται εσκεμμένα από ότι έλεγε ο ιδιος για λόγους ασφαλειας και επιβίωσης των μοσχευμάτων....! Άλλο που οι κορυφαίοι γιατροί δεν το θεωρούν ρίσκο....και το έχουν για καθημερινότητα. Εκεί ειναι η διαφορά τους.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Μα είναι προφανές Ronaldo τώρα το κατάλαβες?
Προτιμά λίγα και σίγουρα παρά πολλά και ρίσκο.
Και προσπαθεί αυτό να το στηρίξει.
Δεν είναι απαραίτητα μεμπτό,αλλά είναι κάθετα λάθος ή όλη του προσέγγιση που γυρνάει γύρω από αυτό.
Η επιθετικοτητα εμπεριέχει μεν ρίσκο αλλά δείχνει παρά πολλά για τον γιατρό.

• Like
Reactions: spi

aeratos28

Just aeratos
Ότι αυτό ήταν δύσκολο που έγινε στον vlafo,συμφωνούμε?
Έβαλε 4000grafts σε δύο μικρές περιοχές. Εγώ σου λέω μπροστά έβαλε 3000. Αν τα 2500 επιζούσαν δεν θα ήταν ένα πυκνό αποτέλεσμα (σύμφωνα με τις πίσω ζώνες που θα το έδιναν); Ναι θα ήταν και θα έδειχνε καλό το αποτέλεσμα. Θεωρητικά με τα τωρινά δεδομένα από σχεδόν τις περισσότερες κλινικές οι φυτρώσεις είναι υψηλές ακόμα και σε μικρό σημείο (θεωρώ εγω75%-80%). Αν πχ έχανε τα 1000 δεν θα μιλούσαμε για εγκλημα; θα μιλούσαμε. εδώ όχι μόνο έπιασε μια νορμάλ φυτρωση αλλά έπιασε την μέγιστη σε τόσο μικρό χώρο που κάτι τέτοιο, όπως ορθά έγραψες, βλέπουμε μόνο σε μεγάλες κλινικές του εξωτερικού. Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό οχι μόνο για την φυτρωση αλλά και για την σχεδίαση και για το ρίσκο των πολλών grafts

Ronaldo

Well-Known Member
Μα είναι προφανές Ronaldo τώρα το κατάλαβες?
Προτιμά λίγα και σίγουρα παρά πολλά και ρίσκο.
Και προσπαθεί αυτό να το στηρίξει.
Δεν είναι απαραίτητα μεμπτό,αλλά είναι κάθετα λάθος ή όλη του προσέγγιση που γυρνάει γύρω από αυτό.
Η επιθετικοτητα εμπεριέχει μεν ρίσκο αλλά δείχνει παρά πολλά για τον γιατρό.
Το ξέρω vlafo, απλά το ξαναείδα πρόσφατα το βίντεο του και παρατήρησα εκείνο το σημείο που το ανέφερε καθαρά γιατί το κάνει, ενώ μας λέει άλλους λόγους τώρα γιατί δεν ακολουθεί τακτικές με υψηλες πυκνότητες σε ολόκληρες ζώνες, όπως άλλες κλινικές του εξωτερικού....Δηλαδή δεν παραδέχεται αυτά που είχε πει το βίντεο!!!

bobby

Well-Known Member
Η σύγκριση με ένα μέλος που έχει μαμά πυκνότητα και εγώ με τη μισή του περίπου,(περισσότερα από τη μισή)θεωρώ δε φαίνεται πουθενά στο μάτι.
Στεκόμουν άνετα δίπλα του και με βρεγμένα ακόμα.
Thank you,περάσαμε υπέροχα και θα το ξανα επαναλάβουμε σύντομα.
Οι «μαλλιάδες» του φορουμ:D:D:D:D:D:D

vlafo

Well-Known Member
Το ξέρω vlafo, απλά το ξαναείδα πρόσφατα το βίντεο του και παρατήρησα εκείνο το σημείο που το ανέφερε καθαρά γιατί το κάνει, ενώ μας λέει άλλους λόγους τώρα γιατί δεν ακολουθεί τακτικές με υψηλες πυκνότητες σε ολόκληρες ζώνες, όπως άλλες κλινικές του εξωτερικού....Δηλαδή δεν παραδέχεται αυτά που είχε πει το βίντεο!!!
Ε καλά τώρα αφού η αυτοαναίρεση πάει σύννεφο και ξεχνάει και τι λέει.
Το έχουμε ξαναπεί,όποιος ασχολείται με το σπορ και παρακολουθεί προσεχτικά,δεν ξεφεύγει τίποτα.
Ειδικά με τον συγκεκριμένο είναι και άλλοι οι λόγοι που δεν το κάνει και το έχουμε αναφέρει πολλάκις.

aeratos28

Just aeratos
Γτ έγραψες πως αν δεν πήγαινε καλά θα έπρεπε να το κλείσει ο τιρκαλας..που είναι εντελώς λάθος .γτ η επέμβαση είχε πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας.το να βάλεις τόσα grafts σε μια τόσο μικρή εκταση και να φυτρώσουν όλα είναι φοβερό..το να μην πάει καλά δεν είναι έγκλημα.πολλα τέτοια περιστατικά δεν έχουν πάει τόσο καλά..ε δεν είναι για κλείσιμο η κλινική..κατάλαβες που είχες λάθος σε προηγούμενο ποστ σου?
Μα φυσικά ήταν πολύ δύσκολο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κατανοείς αυτό που γράφω.

spi

Well-Known Member
Γτ έγραψες πως αν δεν πήγαινε καλά θα έπρεπε να το κλείσει ο τιρκαλας..που είναι εντελώς λάθος .γτ η επέμβαση είχε πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας.το να βάλεις τόσα grafts σε μια τόσο μικρή εκταση και να φυτρώσουν όλα είναι φοβερό..το να μην πάει καλά δεν είναι έγκλημα.πολλα τέτοια περιστατικά δεν έχουν πάει τόσο καλά..ε δεν είναι για κλείσιμο η κλινική..κατάλαβες που είχες λάθος σε προηγούμενο ποστ σου?
Αν στα 3000 έβγαιναν τα 2000(65%) δηλαδή 1000 στα σκουπιδια δεν θα ήταν εγκληματικό για το ρίσκο και για την μη υψηλή φυτρωση όταν κάποιοι θα έδιναν 2500 (73-75%) πιθανοτατα που ίσως και να μην έβαζαν καν τόσα για το.ρισκο που έγραψες πριν. Όταν αυτό φτάνει το 95% ε τότε είναι εντυπωσικακοτατο για Ελλάδα.

Kostas97

Well-Known Member
Η σύγκριση με ένα μέλος που έχει μαμά πυκνότητα και εγώ με τη μισή του περίπου,(περισσότερα από τη μισή)θεωρώ δε φαίνεται πουθενά στο μάτι.
Συναντηση Τιτανων :) Και σε πολυ ωραιο μερος αν καταλαβα καλα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Μου έκαψες τον εγκέφαλο..μόνο εσύ καταλαβαίνεις αυτό που λες ρε spi .πας από Αθήνα για Θεσσαλονίκη μέσω Αυστραλίας .
Αν στα 3000 έβγαιναν τα 2000(65%) δηλαδή 1000 στα σκουπιδια δεν θα ήταν εγκληματικό για το ρίσκο και για την μη υψηλή φυτρωση όταν κάποιοι θα έδιναν 2500 (73-75%) πιθανοτατα που ίσως και να μην έβαζαν καν τόσα για το.ρισκο που έγραψες πριν. Όταν αυτό φτάνει το 95% ε τότε είναι εντυπωσικακοτατο για Ελλάδα.

manly_Man

Well-Known Member
φίλε vlafo πραγματικά δεν φαίνεται ότι έχεις κάνει επέμβαση καν...στέκεσαι επάξια δίπλα του. Νομίζω οι περισσότεροι καταλάβαμε και ποιος είναι δίπλα σου!

spi

Well-Known Member
Μου έκαψες τον εγκέφαλο..μόνο εσύ καταλαβαίνεις αυτό που λες ρε spi .πας από Αθήνα για Θεσσαλονίκη μέσω Αυστραλίας .
Εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις αυτό που λέω κάτι το οποίο δεν ευθυνομαι γιατί έχεις κολλήσει σε μια πρόταση, που δεν είναι καν κυριολεκτική. Στο εξηγώ απλά. Φυτρωση θα είχε με τόσα grafts τέτοια ώστε να είναι αποδεκτό το αποτέλεσμα σε πολλές κλινικές. εφόσον αυτή η φυτρωση έπιασε το μέγιστο εκεί είναι που το κάνει εντυπωσιακό.

vlafo

Well-Known Member
Ναι ρε τρελιάρη vlafo και θα το ξανακάνουμε, καλά να'μαστε να ανταμώνουμε :cool:
Όχι πες τι γαμάτο παιδί είμαι, πές :p
Η αλήθεια είναι ότι είσαι πολύ καλύτερος από κοντά,αλλά και ένα ευαίσθητο παιδί.:):)
Οπότε σμίξανε τα δύο παιδιά για τρέλλες.

Μπλουζα