Εεεεετσσιιι...χαχαχαχαχαχα
Σε αυτά ναι εννοείται.
Έχω δώσει στο Ναύπλιο κάτι γερές μάχες..
Χαχα.
Σε αυτά ναι εννοείται.
Έχω δώσει στο Ναύπλιο κάτι γερές μάχες..
Χαχα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Απίθανο !!!Κάποιος(Nik Moss νομιζω) ζήτησε να δει φώτο με μακρύτερο μαλλί.
Τώρα που έχει μακρύνει ποστάρω.
Προβολή συνημμένου 38885Προβολή συνημμένου 38886Προβολή συνημμένου 38887Προβολή συνημμένου 38885Προβολή συνημμένου 38886Προβολή συνημμένου 38887
Aerate
Πόσο πιστεύεις ότι έχει να δώσει ακόμα?
Σαν την δεύτερη να αφήνεις τα μαλλιά !!!! Καλο υπόλοιπο καλοκαιριού !!!!Μερικές ατημέλητες φώτο από μπάνιο κατευθείαν.
7 μήνες και 2 μέρες.
Καλές διακοπές σε όλους με πλούσια κόμη.
Ναι έτσι θα τα αφήνω πλέον.Σαν την δεύτερη να αφήνεις τα μαλλιά !!!! Καλο υπόλοιπο καλοκαιριού !!!!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πάντως εγώ στ αλήθεια το λέω , μου θυμίζουν τα δικά μου κάποτε …. !Ναι έτσι θα τα αφήνω πλέον.
Χαχα.
Επίσης.
Φίλε Kosta και εγώ πραγματικά έλεγα να πλησιάσει σε αυτό που σκεφτόμουνα, και είχα σχεδιάσει,αλλά εδώ μιλάμε πήρα άλλο αποτέλεσμα.Δεν χορταινω να βλεπω το αποτελεσμα σου Vlafo
Στη δεύτερη είσαι λες και έβαλες το χέρι στην μπρίζαμαλλουρα πάντως!!!!!Μερικές ατημέλητες φώτο από μπάνιο κατευθείαν.
7 μήνες και 2 μέρες.
Καλές διακοπές σε όλους με πλούσια κόμη.
Φίλε δεν στρώνουν όταν στεγνώνουν άστα,είναι έτσι ακριβώς.Στη δεύτερη είσαι λες και έβαλες το χέρι στην μπρίζαμαλλουρα πάντως!!!!!
Είνα νωρίς στο 7μηνο...οπότε το ζελέ έιναι παραίτητο.... Μακάρι να είχαμε τέτοια προβλήματα!!!!! Τελευταία φορά που έβαλα ζελέ στο μαλλί ήταν το μακρυνό 2007 στον θρησκευτικό μου γάμο........Φίλε δεν στρώνουν όταν στεγνώνουν άστα,είναι έτσι ακριβώς.
Μετά τα 30-32, νομίζω για όσους προορίζονται NW4 και άνω, και έχουν γενικό thinning, είναι κάπως απαγορευμένο το οποιoδήποτε ζελέ, καθώς κάνει το μαλλί 5 φορές χειρότερο.Είνα νωρίς στο 7μηνο...οπότε το ζελέ έιναι παραίτητο.... Μακάρι να είχαμε τέτοια προβλήματα!!!!! Τελευταία φορά που έβαλα ζελέ στο μαλλί ήταν το μακρυνό 2007 στον θρησκευτικό μου γάμο........
Οι φυσικές μου.Ωραίος στο δεξί κρόταφο έχεις 5 10 τρίχες κάτω από την χερλαιν νομίζω