Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

aeratos28

Just aeratos
Δεν νομίζω ότι θα είχε φυτρωση σίγουρη με τόσα grafts.εκει διαφωνώ..σε όποια κλινική ειδικά..και το να μην πάει καλά με τόση πίεση από τόση πυκνότητα δεν σημαίνει πως από τα 3000 θα βγουν 2000..πολλά παραδείγματα που με αυτή την πύκνωση έπαθαν καταστροφή.anyway oλα κομπλέ.
Εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις αυτό που λέω κάτι το οποίο δεν ευθυνομαι γιατί έχεις κολλήσει σε μια πρόταση, που δεν είναι καν κυριολεκτική. Στο εξηγώ απλά. Φυτρωση θα είχε με τόσα grafts τέτοια ώστε να είναι αποδεκτό το αποτέλεσμα σε πολλές κλινικές. εφόσον αυτή η φυτρωση έπιασε το μέγιστο εκεί είναι που το κάνει εντυπωσιακό.

• Like
Reactions: spi

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

spi

Well-Known Member
Δεν νομίζω ότι θα είχε φυτρωση σίγουρη με τόσα grafts.εκει διαφωνώ..σε όποια κλινική ειδικά..και το να μην πάει καλά με τόση πίεση από τόση πυκνότητα δεν σημαίνει πως από τα 3000 θα βγουν 2000..πολλά παραδείγματα που με αυτή την πύκνωση έπαθαν καταστροφή.anyway oλα κομπλέ.
Ναι μωρέ ας μείνουμε ότι συμφωνουμε πως είναι από τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα στο φόρουμ. :)

vlafo

Well-Known Member
QUOTE="manly_Man, post: 266930, member: 22892"]
αν συγκρίνουμε με το πρόβλημα που έχουμε οι περισσότεροι, αυτό είναι κάπως αστείο(για εμάς) πρόβλημα :p
[/QUOTE]
Το πρόβλημα είναι μεγάλη κουβέντα,αλλά θα συμφωνήσω για το αστείο για τους περισσότερους.

oreo

Well-Known Member
Και τι δουλεια εχει στο φορουμ αυτο το μελος με τοσο oreo μαλλι??
Δεν με έκαναν παρέα στην καραντίνα και έψαχνα γκρούπ να λέω καμμιά κουβέντα, που να φανταστώ οτι ήταν φόρουμ τριχόπτωσης :p

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag25

Well-Known Member
Παντως και επειδη εχω καιρο να σχολιασω το αποτελεσμα, ειναι αντικειμενικα καταπληκτικο. Το ειχα πει οτι πας για george clooney!
Eιδικα αν η σπαστη τριχα που εχεις τωρα εχει να κανει με τον μηνα που βρισκεσαι και οχι με την κανονικη σου τριχα σε βλεπω για ετσι

aeratos28

Just aeratos
Και με καλύτερο hairline o vlafo..χαχαχαχααχχααχ
Παντως και επειδη εχω καιρο να σχολιασω το αποτελεσμα, ειναι αντικειμενικα καταπληκτικο. Το ειχα πει οτι πας για george clooney!
Eιδικα αν η σπαστη τριχα που εχεις τωρα εχει να κανει με τον μηνα που βρισκεσαι και οχι με την κανονικη σου τριχα σε βλεπω για ετσι

oreo

Well-Known Member
Είναι μπόμπα ο vlafo , το σημαντικότερο όμως είναι οτι δεν υπάρχει κάτι το αφύσικο. Εκεί είναι η μεγάλη επιτυχία.
Το μάτι είναι εκπαιδευμένο να βρίσκει την αστοχία ή το παράδοξο, εδώ έπαιξε natural τελείως η αποκατάσταση.
Για αυτό έγραψα χτές, οτι έχει μπεί ο πήχης ψηλά.

vlafo

Well-Known Member
Η αλήθεια είναι εσύ το είχες πει ακριβώς έτσι,αλλά η τρίχα μου είναι όντως έτσι,όταν στρώσει φαντάζομαι.
Μπορείς να το καταλάβεις από τις φώτο που έβαλα αλλά τις τελευταίες από τη θάλασσα βρεγμένα σχεδόν.
Ετσι στρώνει ωραία αν και του tol του αρέσει σκαντζόχοιρος.
Γούστα είναι αυτά.

vag25

Well-Known Member
Η αλήθεια είναι εσύ το είχες πει ακριβώς έτσι,αλλά η τρίχα μου είναι όντως έτσι,όταν στρώσει φαντάζομαι.
Μπορείς να το καταλάβεις από τις φώτο που έβαλα αλλά τις τελευταίες από τη θάλασσα βρεγμένα σχεδόν.
Ετσι στρώνει ωραία αν και του tol του αρέσει σκαντζόχοιρος.
Γούστα είναι αυτά.
καλα τελεια ειναι και ετσι!
μου αρεσει και σπαστη. Και τα δυο εχουν την χαρη τους. Δεν το ειπα γιατι προτιμω την ισια.

Σε ρωτησα περισσοτερο για να δω αν θα εχετε το ιδιο look με george.

vlafo

Well-Known Member
Ο clooney είναι κουστουματος χλεχλες..ο vlafo είναι πιο μπαροσκυλος,θα τον δεις σε καμία μπάρα πάνω να κοπανιεται με το..χορεύω τρανς τρανς..χαχαχαχαχαχα
Όχι ρε συ με ξεφτίλίσες.
Είμαι δύσκολος τύπος δεν ανεβαίνω σε μπαρ ούτε στα νιάτα μου,ανέβαζα άλλες να κάνουν τα τρελλά τους.

aeratos28

Just aeratos
Χαχαχαχα..όχι δεν είχα σκοπό να σε ξεφτυλισω ,προς θεού .κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου ,με γκομενάκια ,μπάρες κτλ.ξερεις.
Όχι ρε συ με ξεφτίλίσες.
Είμαι δύσκολος τύπος δεν ανεβαίνω σε μπαρ ούτε στα νιάτα μου,ανέβαζα άλλες να κάνουν τα τρελλά τους.

Μπλουζα