Ουουουουου 666 ,ουουουουου 666...ο καταρούλης alex7 ,μας κάνει ψυχολογικό πόλεμο..θα πάρω φίνα.
Έτσι γίνεται κάποιος στα που έχει μαλλιά στα 35
Έτσι γίνεται κάποιος στα που έχει μαλλιά στα 35
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όχι ρε .Την αλήθεια σου λέω .Ποτέ δεν ανησυχούσα μήπως την πατήσω αλλά την πάτησαΟυουουουου 666 ,ουουουουου 666...ο καταρούλης alex7 ,μας κάνει ψυχολογικό πόλεμο..θα πάρω φίνα.
Όχι ρε .Την αλήθεια σου λέω .Ποτέ δεν ανησυχούσα μήπως την πατήσω αλλά την πάτησα
Ρε τον άτιμο τον alex7..κοίτα χτένισμα..είχε αφήσει λίγο πιο μακριά τα πλαϊνά όσα είχε και τα είχε βάλει σαν λασποτήρα πάνω στην καράφλα..καραφλοχτενισματάρα είχες παιξει
@alex7 Σε μια αντιστοιχη φωτογραφια στα 35 δεν διακρινονταν σημαδια που να προμηνυαν την αναχωρηση των τριχων;Η μιλαμε για full head of hair διχως υποψια φαλακρας,ενα τοπιο το οποιο αλλαξε αρδην μεσα στην δεκαετια 35-45;Πόσα μαλλιά είχε στα 35 και τι Norwood ήταν;
Και κυρίως τι ποιότητα τρίχας κουβαλούσε στα 35;
Μετά τη ΜΜΕδώ είσαι πόσο?
Δεν έχω πανοραμική από τα 35 .Ήμουν σαν τον αεράτο όμως .Τίποτα δεν προμήνυε τι θα συμβεί γιαυτο του τα λέω .Δε σημαίνει όμως ότι θα έχουμε ακριβώς την ίδια εξέλιξη@alex7 Σε μια αντιστοιχη φωτογραφια στα 35 δεν διακρινονταν σημαδια που να προμηνυαν την αναχωρηση των τριχων;Η μιλαμε για full head of hair διχως υποψια φαλακρας,ενα τοπιο το οποιο αλλαξε αρδην μεσα στην δεκαετια 35-45;
Μέχρι τα 40-42 ήσουν πάνω κάτω ο ίδιος με τα 35 φίλε @alex7 ;Δεν έχω πανοραμική από τα 35 .Ήμουν σαν τον αεράτο όμως .Τίποτα δεν προμήνυε τι θα συμβεί γιαυτο του τα λέω .Δε σημαίνει όμως ότι θα έχουμε ακριβώς την ίδια εξέλιξη
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Βελτιώνεται συνέχεια και θα ακολουθήσει και 2μμ σύντομαΈλα ρε..έχει γίνει δουλίτσα.λεπτομερειες δεν ξέρω τι και πως..πάντως υπάρχει μεγάλη διαφορά..τελικό είναι?
Σχεδόν ναιΜέχρι τα 40-42 ήσουν πάνω κάτω ο ίδιος με τα 35 φίλε @alex7 ;
Με την ίδια ποιότητα τρίχας;
Ότι καλύτερο εύχομαι φίλε @alex7 με ολική επαναφορά.Βελτιώνεται συνέχεια και θα ακολουθήσει και 2μμ σύντομα
Δεν έχω πανοραμική από τα 35 .Ήμουν σαν τον αεράτο όμως .Τίποτα δεν προμήνυε τι θα συμβεί γιαυτο του τα λέω .Δε σημαίνει όμως ότι θα έχουμε ακριβώς την ίδια εξέλιξη
Ήταν αργή όπως λες αλλά ξαφνικά κατέρρευσαν όλα μετά τα 45 και εμπρός και πίσω .Δε τα λέω για να σε άγχωσω .Εξάλλου υπάρχουν περιθώρια αντίδρασης τόσο με φάρμακα όσο και με ΜΜAlex εμένα φάνηκε από τα 18 που είχα χάσει κροτάφους και παρατήρησα στα υπόλοιπα μαλλιά πίσω λέπτυνση..από τα 18 μέχρι τώρα αυτή είναι η ζημιά που έγινε..χωρίς θεραπεία.τωρα τι να πω.παντως έχω άλλου είδους αραίωση από εσένα..είναι α τύπου..ανοίγει μέτωπο κτλ..δεν κατεβαίνουν γέφυρες crown κτλ κτλ .για αυτό λέω πως τρελές διαφορές,πιστεύω δεν θα έχει απο εδώ και πέρα.τωρα δεν ορκίζομαι κιόλας αλλά τι πιστεύω λεω
Σημαίνει φίλε @alex7 ήσουν από αυτές τις περιπτώσεις όπως προείπα που η DHT ξεπέρασε μαζικά το threshold της ευαισθησίας των τριχοθυλακίων στα 45.Σχεδόν ναι
Ήταν αργή όπως λες αλλά ξαφνικά κατέρρευσαν όλα μετά τα 45 και εμπρός και πίσω .Δε τα λέω για να σε άγχωσω .Εξάλλου υπάρχουν περιθώρια αντίδρασης τόσο με φάρμακα όσο και με ΜΜ