Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

aeratos28

Just aeratos
Τσιμπα έναν αερατο έτσι στο άκυρο ,με λιγάκι πονηρό χτενισματακι..πόσο να χάσω όμως..να μην μείνει τρίχα?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Τα μαλλιά όταν γκριζάρουν κατσαρώνουν περισσότερο γιατι τα λέπια είναι ανοιχτά και φεύγει η υγρασία, όταν είναι αδύναμα δε είναι πιο ίσια.
Εάν το λούκ που πάς είναι όλα πίσω τότε πάς καλά απλά θέλεις 5-6 μήνες ακόμα για να κάτσουν. Αν το λούκ που θές είναι πιο κοντό χρειάζεται αραίωμα! Ωχ, τι είπε τώρα, κακιά λέξη! Ενας κομμωτής ξέρει που να αραιώσει και που να κάνει επίπεδα για να σου δώσει το αποτέλεσμα που θέλεις. Τώρα το κεφάλι σου είναι σαν μωρού, που δεν έχει εκπαιδευτεί να πηγαίνει εκεί που θέλεις και δεν έχει το κόψιμο που χρειάζεται για να μην παιδεύεσαι. Πρόταση μου, βρές κάποιον με ψαλίδι όχι μηχανή και πες του τι θέλεις να πετύχεις. Θα βγαίνεις απο το μπάνιο και θα είσαι έτοιμος!
Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο λουκ, αλλά συνήθως τα πηγαίνω όρθια όλα επάνω.
Για να πάνε πίσω και να κάτσουν πρέπει να είναι μακρυά πάνω από 6εκ τουλάχιστον.
Και πλάι τα πηγαίνω,το πρόβλημα είναι ότι ακόμα και με κερί μετά πάλι επανέρχονται δαχτυλίδια.
Με το χέρι στρώνουν καλά όταν τα πειράζω,αλλά θεωρώ λόγω ευκολης τρίχας θα επανέλθουν μετά από 5-6 μήνες.

Τελευταία επεξεργασία:

ManCyprus87

Well-Known Member
Ναι αλλά δεν φαινόταν αυτό που θα ακολουθούσε
Φαίνεται εσένα φίλε @alex7 , η ΑΓΑ ξεπέρασε μαζικά το threshold της ευαισθησίας (στην DHT) μετά τα 40-45.
It happens..
Καθρέφτης της μελλοντικής κατάληξης είναι η ποιότητα της τρίχας ανά πάσα στιμή.

vlafo

Well-Known Member
Σωστός ο αεράτος.
Χαχα.
Περιμένουμε όμως όταν με το καλό μπεις για μμ να γίνει της Κορέας.
Χαχα.

vlafo

Well-Known Member
Ο αεράτος θέλει χτίσιμο temporals, σχεδιασμό χερλάιν,πύκνωση α ζώνη και δεσίματα σωστά.
Μετά θα μεταμορφωθεί.

aeratos28

Just aeratos
Δεν ξέρω,μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία μου και να στρεσαριστω ..επειδή ο κάθε άγνωστος παντελώς εδώ στο φόρουμ μπορεί να μου πει κάτι και να πέσω με ψυχολογικά...θα το σκεφτώ
Χαχαχαχαχα
Σωστός ο αεράτος.
Χαχα.
Περιμένουμε όμως όταν με το καλό μπεις για μμ να γίνει της Κορέας.
Χαχα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Nik.Mos

Well-Known Member
Και μετά...κούκλος.!! Μόντελος.! Χαχαχαχα
Σχετικα με την μεταμοσχευση δεν ξερω,η επιθετικη προσεγγιση που αναφερεις χωρις ληψη φαρμ. αγωγης ενεχει ρισκο,απο οτι εχω καταλαβει ακομη και οι Ισπανοι ειναι πιο ελαστικοι και λιγοτερο εως καθολου απολυτοι για ληψη φινας σε ασθενεις που εχουν ξεπερασει τα 42-43 στις οποιες περιπτωσεις προτεινουν αλλου ειδους θεραπειες που δεν περιλαμβανουν αντιανδρογονα.
Υ.γ.Ασχετο,απο Αργολιδα εισαι;Εχω καταγωγη απο Δρεπανο και Λαλουκα αν γνωριζεις..

aeratos28

Just aeratos
Ναι ρε,πως δεν ξέρω ..από Ναύπλιο είμαι..προϊόν αργολικής γης και εσύ??για αυτό αρπαζομαστε..το έχουμε χούι εδώ.χαχαχααχαχαχ..nik mos,ασημακι μου.χαχαχα
Σχετικα με την μεταμοσχευση δεν ξερω,η επιθετικη προσεγγιση που αναφερεις χωρις ληψη φαρμ. αγωγης ενεχει ρισκο,απο οτι εχω καταλαβει ακομη και οι Ισπανοι ειναι πιο ελαστικοι και λιγοτερο εως καθολου απολυτοι για ληψη φινας σε ασθενεις που εχουν ξεπερασει τα 42-43 στις οποιες περιπτωσεις προτεινουν αλλου ειδους θεραπειες που δεν περιλαμβανουν αντιανδρογονα.
Υ.γ.Ασχετο,απο Αργολιδα εισαι;Εχω καταγωγη απο Δρεπανο και Λαλουκα αν γνωριζεις..

alex7

Well-Known Member
Έτσι γίνεται κάποιος στα που έχει μαλλιά στα 35

Συνημμένα

• D7A59DDE-84E7-4EF0-AD23-E2F0BCD6ECC5.jpg
    D7A59DDE-84E7-4EF0-AD23-E2F0BCD6ECC5.jpg
    50.9 KB · Προβολές: 156
Μπλουζα