Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Βάλε από μπροστά να δω .Έτσι ήμουν πανοραμικά και εγώ
Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο λουκ, αλλά συνήθως τα πηγαίνω όρθια όλα επάνω.Τα μαλλιά όταν γκριζάρουν κατσαρώνουν περισσότερο γιατι τα λέπια είναι ανοιχτά και φεύγει η υγρασία, όταν είναι αδύναμα δε είναι πιο ίσια.
Εάν το λούκ που πάς είναι όλα πίσω τότε πάς καλά απλά θέλεις 5-6 μήνες ακόμα για να κάτσουν. Αν το λούκ που θές είναι πιο κοντό χρειάζεται αραίωμα! Ωχ, τι είπε τώρα, κακιά λέξη! Ενας κομμωτής ξέρει που να αραιώσει και που να κάνει επίπεδα για να σου δώσει το αποτέλεσμα που θέλεις. Τώρα το κεφάλι σου είναι σαν μωρού, που δεν έχει εκπαιδευτεί να πηγαίνει εκεί που θέλεις και δεν έχει το κόψιμο που χρειάζεται για να μην παιδεύεσαι. Πρόταση μου, βρές κάποιον με ψαλίδι όχι μηχανή και πες του τι θέλεις να πετύχεις. Θα βγαίνεις απο το μπάνιο και θα είσαι έτοιμος!
Φαίνεται εσένα φίλε @alex7 , η ΑΓΑ ξεπέρασε μαζικά το threshold της ευαισθησίας (στην DHT) μετά τα 40-45.Ναι αλλά δεν φαινόταν αυτό που θα ακολουθούσε
Βάλε από μπροστά να δω .Έτσι ήμουν πανοραμικά και εγώ
Δε λεω να δείξεις το πρόσωπο .Τη hairline να δείξεις .Εγώ έστειλα σε 25 άτομα τη ΜΜ μουΌταν ανοίξεις νημα και εσύ να σε δω,θα ανοίξω και εγώ Άλεξ.
Μέσω pmΔε
Δε λεω να δείξεις το πρόσωπο .Τη hairline να δείξεις .Εγώ έστειλα σε 25 άτομα τη ΜΜ μου
Σωστός ο αεράτος.
Χαχα.
Περιμένουμε όμως όταν με το καλό μπεις για μμ να γίνει της Κορέας.
Χαχα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ο αεράτος θέλει χτίσιμο temporals, σχεδιασμό χερλάιν,πύκνωση α ζώνη και δεσίματα σωστά.
Μετά θα μεταμορφωθεί.
Σε αυτή την γωνία λήψης , ένωσες φρύδια με γένια ΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Σχετικα με την μεταμοσχευση δεν ξερω,η επιθετικη προσεγγιση που αναφερεις χωρις ληψη φαρμ. αγωγης ενεχει ρισκο,απο οτι εχω καταλαβει ακομη και οι Ισπανοι ειναι πιο ελαστικοι και λιγοτερο εως καθολου απολυτοι για ληψη φινας σε ασθενεις που εχουν ξεπερασει τα 42-43 στις οποιες περιπτωσεις προτεινουν αλλου ειδους θεραπειες που δεν περιλαμβανουν αντιανδρογονα.Και μετά...κούκλος.!! Μόντελος.! Χαχαχαχα
Σε αυτή την γωνία λήψης , ένωσες φρύδια με γένια ΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Δεν ξέρω,μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία μου και να στρεσαριστω ..επειδή ο κάθε άγνωστος παντελώς εδώ στο φόρουμ μπορεί να μου πει κάτι και να πέσω με ψυχολογικά...θα το σκεφτώ
Χαχαχαχαχα
Σχετικα με την μεταμοσχευση δεν ξερω,η επιθετικη προσεγγιση που αναφερεις χωρις ληψη φαρμ. αγωγης ενεχει ρισκο,απο οτι εχω καταλαβει ακομη και οι Ισπανοι ειναι πιο ελαστικοι και λιγοτερο εως καθολου απολυτοι για ληψη φινας σε ασθενεις που εχουν ξεπερασει τα 42-43 στις οποιες περιπτωσεις προτεινουν αλλου ειδους θεραπειες που δεν περιλαμβανουν αντιανδρογονα.
Υ.γ.Ασχετο,απο Αργολιδα εισαι;Εχω καταγωγη απο Δρεπανο και Λαλουκα αν γνωριζεις..
Πόσα μαλλιά είχε στα 35 και τι Norwood ήταν;Έτσι γίνεται κάποιος στα που έχει μαλλιά στα 35